–“ΦΕΡΕ ΜΟΥ 100.000. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ”–“ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 5.000 ΤΟ ΜΗΝΑ;”. ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΖΗΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ(ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    samaras-xiotakis2

    ekviastes

    Σοκάρει τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, η αυτοκτονία του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Ξενάκη, έξω από το μαγαζί που είχε… σφραγίσει μαζί με τον πρώην δήμαρχο και κουμπάρο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Νίκο Χιωτάκη! Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα, λίγες ημέρες πριν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς ήταν μπλεγμένος σε “συμμορία” που εκβίαζε καταστηματάρχες, κατ’ εντολήν τού κουμπάρου, κατά το βαρύ κατηγορητήριο.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιχειρηματίας που έπεσε θύμα εκβιασμού-σύμφωνα με τις κατηγορίες- έχει προσκομίσει στους εισαγγελείς οπτικοακουστικό υλικό με καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και εικόνα που δείχνει πολλά και ενδιαφέροντα. 

    Μία από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, προβάλλουμε ως δημοσιογραφικό στοιχείο, στο οποίο ακούγονται απίστευτα πράγματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Έρχεται η ανάπτυξη μας έλεγαν. Κ αυτοί από πίσω παστωναν τα ευρα. Του άνοιξαν το κεφάλι του μακαρίτη για να μη λαλήσει. Ελλαδισταν ίσον mafia.

    2. Αυτες ειναι οι μπιζνες που διευθετουσε ο Σαμαρας , ο αρχιμαφιοζος …. οποιος πιστευει οτι η Νδ αλλαξε ειναι νοητικα καθυστερημενος

    3. Η ΚΟΖΑ-ΝΟΣΤΡΑ της δυναστειας του τεως…..

      Οι μικροι αυτοκτονουν διοτι φοβούνται να “δωσουν” τον αρχηγο τους!!!!

      Ολο το ζουμί ειναι το γραμμα που αφησε ο μικρος…..
      Μήπως….θα χαθεί;;;
      Μήπως…θα αλλοιωθεί;;;
      Μήπως…ενοχοποιηται ο αρχηγος της ΚΟΖΑ-ΝΟΣΤΡΑ του χιωτακι-σταν;;;;

      Ειχανε και δικηγορο στην παρεούλα για να τους τα τακτοποιει…..
      ….ο εν λογω νομικος είναι ΑΚΟΜΗ στο ποστο του σαν …νομικος συμβουλος του δημου Κηφισιάς… ΤΡΟΜΆΡΑ μας !

    4. Αντωνη κριμα για την οικογενεια σου να μπλεχτεις στα σκατα.Ησουνα το καλυτερο παιδι της παρεας και εγινες λαμογιο ρε φιλαρακι.Καλο παραδεισο να εχεις.

    5. Τα τιναξε η του τα τιναξαν,ειναι πολλα τα λεφτα και τα βρωμικα χερια Σαμαρακουλη????

    6. ο κοσμακης δουλευει για το μεροκαματο και οι καρχαριες κουμπαροι εκβιαζουν με κουστουμια και γραβατες.,,ουτε 5χιλιαρικα το μηνα δεν δεχεται…100 ντουκου θελουν τα ρεμαλια…ηρθε η αναπτυξη…παντος το παραμυθι το δουλευε καλα ο μακαριτης …

    Comments are closed.