“ΚΑΝΤΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ”. ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ: ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ – ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ

    Κοινοποίηση:
    19χρονη

    «Έρανο» για τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να καλυφθεί η αμοιβή των δικηγόρων που θα υπερασπιστούν τη
    19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης κάνει η οικογένειά της.
    Μέσω του νομικού τους συμβούλου Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος, όπως διευκρινίζει, προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, οι γονείς της Ειρήνης Μελισσαροπούλου ανακοινώνουν τον αριθμό λογαριασμού της μητέρας προκειμένου εκεί να καταθέτουν χρήματα όσοι το επιθυμούν καθώς οι ίδιοι, αστυνομικός και νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, αδυνατούν να καλύψουν τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για την υπεράσπισή της από δικηγόρους στο Χονγκ Κονγκ.

    Η ανακοίνωση του κ. Κεχαγιόγλου έχει ως εξής:
    «Με την ιδιότητά μου ως νομικού συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, για παράβαση του ν. περί Ναρκωτικών, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων.

    Επισημαίνω για μία ακόμη φορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η ανάληψη της υπεράσπισης της Ειρήνης από μέρους μου είναι απολύτως αφιλοκερδής. Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολλαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν.

    Ενόψει όλων των ανωτέρω, η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών, ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα στη Eurobank, και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μία ευπρόσωπη υπεράσπιση.

    Τράπεζα : EUROBANK
    Ον/μο : ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, του ΧΡΗΣΤΟΥ
    IBAN : GR 280 260 725 0000 150 101 362 739»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Υπαρχει και το εστω και μικρο ενδεχόμενο της αθωότητας….οποτε πάψτε να βγάζετε τοσο μίσος και κακια για ενα 19χρονο κορίτσι !!!

    2. ΣΤΑ 45 ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ? ΣΥΜΒΟΥΛΗ.. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!

    3. κανενα ελεος στους πρεζεμπορους του θανατου και στα βαπορακια της……

    4. Για τη βρωμιάρα έμπορο ναρκωτικών έχουν ξεσηκωθεί όλα τα τσοντοκάναλα με τις βρωμοπαρουσιάστριες να πρωτοστατούν και να παρακαλάνε να κάνουν έρανο και να δώσουν όλοι λεφτά. Για τη Μυρτώ ή για τα παιδιά που πεινάνε χεστηκ#νε.

    5. Βρε,ουστ!!!!να, σαπίσει,μέσα,το,βαποροτσουλι,!!!!!έλεος,που,το,ζήτησαν,οι,γονείς!! ήθελε,μεγάλη,ζωη,η,Βλαχαρα,να,κάνουμε,έρανο,να, βγεί,έμπορος, ναρκωτικών,έξω!!!!!τάχα,δεν, ήξερε,τη, μετέφερε!!!!!να, ανοίγει,τα,πόδια,το, ξέρει,όμως!!!!!ουσττττττττ!!!!

    6. Στο πυρ το εξωτερο πορνη!!!!!!
      Εις θανατον!!!
      Αλλιως θα θελησουν και αλλες να γινουν πλουσιες πουλωντας ναρκωτικα..

    7. Ντροπη!!!! Δεν ζητησε κανεις να γινει ερανος για την Μυρτω!!!!
      Και εχει το θρρασος μια αχρεια ψεφτρα εμπορος ναρκωτικων να ζηταει ερανους;;;;;;
      Ολα τα πορνιδια θα τρεξουν να κανουν το ιδιο μετα….

    8. Ευτυχως την πιασαν σε κρατος που δεν χαμπαριαζουν…αν την ειχαν πιασει εδω με δυο τηλεφωνα θα την ειχαν ηδη ελευθερη σαν αθωα περιστερα να σπρωξει κ αλλες μυτιες

    9. Ντροπή και μονο ντροπή, δωσε έλληνα κανε έρανο για το ‘αθώο ‘ κοριτσι με την κόκα! Ρε αντί να κανουμε έρανο για να βοηθήσουμε τα παιδάκια που πεινάνε θα κανουμε για αυτην που ήθελε να
      Κανει την μεγάλη ζωη! Ντροπή μας

    10. Για άλλη μια φορά διαβάζοντας την ανακοίνωση του δικηγόρου που καταδικάστηκε κ φυλακίστηκε για το παραδικαστικό,αισθάνεσαι ότι ζεις ανάμεσα σε τρελλούς καφρους,σε ένα προτεκτοράτο που επικρατεί το θράσος η ανομία,η διαφθορα,ο παραλογισμός.Κανετε πολύ άσχημα που φιλοξενείτε τέτοιες καταπτυστες ανακοινώσεις για μια κατηγορούμενη για ναρκωτικά….

    11. 25 ευρω θα εδινα για ενα απλο. Και πολυ της ειναι.

      Οσο για λεφτα ναι θα εδινα στην Μυρτω για να γινει καλα. Η μοναδικη περιπτωση .

    12. ρε θα μας τερλάνετε? ερανο για να βγει ένας έμπορος ή έστω διακινητης ναρκωτικών? Για μενα ειναι αισχρο και ανήθικο.
      Κι η απορια μ παραμένει:Δηλαδη εμεις που μεγαλώσαμε φτωχα έπρεπε να κουβαλαμε 3 κιλά ναρκωτικα και θα μας έκανε η μανα μας ερανο να μας βγαλει? εμενα προσωπικα θα μ ειχε απλοκληρώσει κιολας

    13. Στη τηλεόραση είπαν πως οι Έλληνες του εξωτερικού θέλουν να κάνουν έρανο να δώσουν λεφτά για να βγει. Έλεος πια. Δεν τους ενδιαφέρει για τα παιδιά που πεθαίνουν από τη πείνα, τα λεφτά τους θέλουν να τα δώσουν στους εμπόρους ναρκωτικών.

    14. Δωστε λεφτα στο καημενο το κοριτσι. Βοηθηστε την επειδη ηθελε να κανει την μεγαλη ζωη γιαυτο κουβαλουσε ναρκωτικα που “δεν ηξερε” κ την “παρεσυραν”, ενω τοσοι αλλοι παλευουν για το μεροκαματο κανοντας τιμιες δουλειες. Ρε ουστ!

    15. ΟΧΙ ΠΟΤΕ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ,ΕΧΟΥΝ , Η Θ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ………ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…….

    16. Εγώ παιδιά αν ήταν να ανοίξει μαγαζί σεξφουντάδικο το κορίτσι θα έβαζα κάτι στον λογαριασμό

    17. Τελικά το θράσος ,όπως και η έλλειψη αυτογνωσίας , κάποιων σε αυτή τη χώρα δεν έχει όρια…

    18. Αν η πόρνη αυτή ήταν πρεζόνι και εγώ εμποράκος άσπρης ο μπαμπάς της μπάτσος θα έκανε έρανο στο αστυνομικό τμήμα που δουλεύει για να πληρώσει τους δικηγόρους μου;;;
      Θα ήθελα λοιπόν έναν τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσω χρήματα σαν έκφραση ευγνωμοσύνης και στήρηξης στην εισαγγελία του Χονγκ-Κονγκ για τον αγώνα που δίνουν ενάντια στους δολοφόνους ανθρώπων όπως είναι αυτή η πουτάνα.

    19. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΤΛ.ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΛΕΟΣ 19 ΧΡΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ 10 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    20. ΜΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΘΩΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ….Η ΕΥΚΟΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ …..ΜΠΟΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…….ΜΠΟΛΙΚΑ ! ! !?

      1. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΣ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΕΠΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΡΙΣΚΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΩ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΤΕ !!!!! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΛΘΗΚΑΙ ΣΤΟ F/B ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ !!!!!!! ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ !!!!!! ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΕΤΑΞΥ 20-28 ΧΡΟΝΙΑ , ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥΝΤΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ !!!!!!!!!!!!!!

    21. Μην βιαζομαστε να κρινουμε δειτε το σαν επενδυτικη ευκαιρια οποιος σπρωξει φραγκα και τελικα αθωωθει η κοπελα μετα αφου συνεχισει τα ταξιδακια της θα σας ξεχρεωσει με τοκο.

    22. Τρομερή ευαισθησία δείχνουν (ΜΜΕ και οι “πάντες”)! Διορθώστε με εάν κάνω λάθος, αλλά ούτε κατά διάννοια δεν έτυχαν τέτοιου ενδιαφέροντος (πραγματικά) θύματα όπως η Μυρτώ που καταστράφηκε η (φυσιολογική γραμμή της) ζωή της από εκείνο το κτήνος.

    23. Αυτό το πουτανάκι με την πρέζα που μετέφερε θα σκότωνε πολλά παιδιά.
      Θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών και στα βαποράκια τους.

    24. ΆΝΤΕ, ΚΆΝΤΕ ΤΟΝ ΈΡΑΝΟ……..ΤΉΣ ΑΓΑΠΗΣ ! ! ! ΑΒΓΑΛΤΟ ΚΑΙ ΑΘΩΟ ΤΟ ……ΒΡΕΦΟΣ, ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΕ…….ΓΑΛΑΤΑΚΙ ! ! ! ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 2,5 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ- ΚΟΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΟ…….ΠΟΥΠΟΥΛΟ ( ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ 2,5 ΚΙΛΩΝ ΚΟΚΑΣ). ΜΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ Η ΑΘΩΑ……ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 2,5 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΚΙΔΙΟΥ 2,5 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ; ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ …..ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ! ! !

    25. Εκει δικηγορο δεν σου παρεχει το κρατος αν δεν μπορεις να πληρωσεις καποιον εσυ????Προς τι ο ερανος λοιπον?

      1. Δεν κατάλαβες Καλά..η μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει όλη την ιστορία του μοντέλου γ’ διαλογής…το κράτος ορθά τους παρέχει δικηγόρο…αλλα δεν θέλουν όποιον και όποιον…θελουν να την αναθέσουν σε πασίγνωστη δικηγορική εταιρεία..με απλα λογια??? Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη….μηπως και φάει κάνα χρόνο λιγότερο…αυτα τα ολίγα.

    26. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε.

      Έχω κάθε συμπάθεια για τους γονείς και συμπάσχω μαζί τους, αλλά όχι και για το “βαποράκι”. Δηλαδή, όταν συλλαμβάνεται ο κάθε εγκληματίας και δηλώνει… μ@λ@κ@ς, θα πρέπει να τον αθωώνουμε και να τον… πληρώνουμε κι’ από πάνω;;; Συγγνώμη, αλλά δεν πάει έτσι. Καλά να ψάχνουν για μ@λ@κ@ς, αλλά όχι και τόσο… άκομψα. Προτείνω να μπει σαν πειστικώτερος σκοπός του εράνου ότι το “μοντέλο”(;;;) έχει υποστεί σοκ, διότι φοβάται μήπως χάσει την σεζόν 2018 στην Μύκονο και την (παρα)μυθική συναυλία του Ρ@μου.

      Βρε ούστ!!!!

    27. Να κανουμε ερανο για να βγει ο Πασσαρης.Κι αυτος μικρος και ανοητος ηταν οταν σκοτωνε και ληστευε.Ασε που τωρα το εχει γυρισει στο Θεο.Ελα να ξηλωθουμε ολοι για τον Πασσαρη.

    28. οτι και να μαζεψουν……………. η κοπελα θα μαθει απταιστα κινεζικα………..

    29. ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!

    30. ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΥΑΛΟΣ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ….. ΣΕ ΘΥΕΛΑ
      ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ

    31. Έχω την εντύπωση ότι αυτός που ζητάει έρανο για να σωθεί η μοντέλα θα αστειεύεται !!!!!! Πρέπει να έχει πολύ χιούμορ χα χα χα. Μπορεί να πιστέψει κανείς ακόμα και με πολύ χαμηλό διανοητικό επίπεδο ότι δεν ήξερε τι μεταφέρει η μοντέλα ;;; Ποιος τις πλήρωσε τα εισιτήρια;;; Ποιος και γιατί τις πλήρωσε τα έξοδα αυτού του ταξιδιού ;;; 19 χρονών κορίτσι (;;;;) είχε χρήματα για τόσο πολυδάπανο ταξίδι;; Μας δουλεύετε;;;;Μα τόσο χαζούς μας περνάτε;;;

    32. Για το μονο που Νιώθω καλα ειναι οτι τα ναρκωτικά δεν εφτασαν ποτε στην χωρα μας,για σκεφτητε ποσες οικογένειεςθα εκλεγαν,οσο για το κοριτσι ο θεος να την βοηθήσει να το ξεπεράσει, και στην οικογένειά της δύναμη και κουραγιο.

    33. γιατί να βγεί τόσο εύκαλα για να το ξανακάνει και στο μέλλον να μεταφέρει ηρωίνη και στην ελλάδα?- να πληρώσει τα λάθη της για να μάθει ….

    34. ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΙΑ.

    35. ρε πατε καλα που θα δωσουμε λεφτα να βγει απο την στενη αυτη τα κερδη θα τα μοιραζοτανε με αλλους να σαπισει εκει αυτη διαλεξε αυτον τον δρομο ας δουλευε οπως ολα τα κοριτσια

    36. Κάτσε να σπρώξω λίγη πρέζα να μαζέψω τα χρήματα και θα τα στείλω αμέσως.

    37. Αν την κόκα την έφερνε στην Ελλάδα και εξαρτιόταν από αυτήν το παιδί μου, θα με βοηθούσε να το πάω για απεξάρτηση ή θα του πούλαγε περισσότερη? Τώρα θα μέτραγε τα λεφτά που θα εισέπρατε από τα κορόϊδα. Τους μόνους που λυπάμαι είναι τους γονείς της. Αλλά στο φινάλε, φταίνε και αυτοί.

    38. Το ειδαμε και αυτο ερανο για να βγει εξω ενα σουργελο που κουβαλαγε θανατο απο ηπειρο σε ηπειρο για να πεθανουν χιλιαδες αλλα παιδια. Δηλαδη ποσο μ@λ@κ@ς πρεπει να εισαι για να συμμετεχεις σε αυτον τον ερανο. Εκτος απο τσοκαρο.

    39. E, τώρα παν καλά? Ποιος θα βάλει λεφτά για να τα πάρει μια κουκούλα, μια αικατερίνη κουκούλα… Δηλ επειδής τη βάλαν αυτήν κουκούλα όταν τη συλλάβανε πρέπει να δώσουμε λεφτά σε μια που τη λεν κουκούλα? Δεν κοιτάτε εκεί που τα φανταράκια μας τρων φυλακή επειδής ειν’ αξύριστα κι επειδής δεν έχουν βερνίκι να γυαλιστούν… Και θα λυπηθεί κανείς αυτή που κουβάλαγε κόκα κόλα? Να κάνουμε τότες ένα λογαριασμό που θα λέγεται μπερές, μήτσος μπερές ξέρω ‘γω για να πάρουν τα φανταράκια μας κάνα κωλόχαρτο.

    40. Έρανο για να βγει ένα βαποράκι από τη φυλακή.; Συγνώμη δεν έχω, τα έδωσα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

    41. συγγνωμη, μας ζητανε λεφτα και κανουν ερανο για να βγαλουν εξω μια λαθρεμπορο ναρκωτικων?
      να κανουμε τοτε και για τους βαρυποινιτες στον Κορυδαλλο ….
      τι αλλο θα δουμε και θα ακουσουμε σε αυτη την χωρα!

    42. Έρανος για την “ευπρόσωπη υπεράσπιση” μιας κοπέλας που βρέθηκε να μεταφέρει ναρκωτικά. Μάλιστα.

      Διότι είναι αθώα και μικρή και την ξεγέλασαν και δεν ήξερε τι έκανε. Μάλιστα.

      Κι αν πέσει στις ρόδες σου κανένα μαστουρωμένο καθώς οδηγείς για να γυρίσεις σπίτι στην οικογένειά σου, κανένας δε νοιάζεται για το “δολοφόνο” που σκότωσε το παιδάκι. Μάλιστα.

      Κόσμος όμορφος και αγγελικά πλασμένος, γαμώ τη μέρα που εφευρέθηκε το μάρκετινγκ και το τεχνητά κοινωνικά αποδεκτό και μας έκαναν όλους πρόβατα.

    Comments are closed.