ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ “ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΩΝ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ…….- ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ [ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    KOUNTOURIS-AGIA-ZONI-2

    Νέα ερωτήματα για το ναυάγιο που προκάλεσε τεράστια οικολογική καταστροφή στην Αττική

    Νέα στοιχεία προκύπτουν για τον πλοιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ, που βυθίστηκε τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου 2017, Ανατολικά της Σαλαμίνας, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια ρύπανση στη θάλασσα του Σαρωνικού.

    Όπως μετέδωσε ο ALPHA, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο πλοιοκτήτης χρωστά στο Δημόσιο 2 εκατομμύρια ευρώ. Να τονίσουμε ότι είναι ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ χρεη. Πλέον, προκύπτει το ερώτημα πώς τα πλοία του λειτουργούσαν κανονικά, ενώ ο πλοιοκτήτης είχε εκκρεμότητες με την εφορία για ένα τόσο μεγάλο ποσό την ώρα που μεροκαματιάρηδες μπαίνουν φυλακή για 500 και 600 ευρώ.

    Πάνω σε ποιανού (πολιτικού;) τις πλάτες συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά με τα γνωστά αποτελέσματα. Αν τα κλάμματά του στην τηλεόραση είναι αληθινά, να βγει και να απαντήσει ως ελάχιστη ένδειξη φιλότιμου για την καταστροφή που προκάλεσε.

    Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ανακατεμένα τα Ε.Π το Λιμενικό,Κουντούριδες,Μεταφορτώσεις,Υπουργεία,Πλοιοκτήτες…..Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις;
      Απλά πράγματα…είκοσι χρόνια φυλακή κατά παντός υπευθύνου,τα δέκα υποχρεοτικά σε αμπάρι για καθάρισμα,δέσμευση κινητης ακίνητης περιουσίας όλων των εμπλεκομένων και των οικογενειών τους.
      Ποιός ήρθε; Δεν γίνονται αυτά είναι υπερβολές;Τότε πάμε όλοι μαζί δυνατά…μπήκαν μωρ μπήκαν τα γίδια στο μαντρίιιι
      Τα πρόσωπα οι ονομασίες,οι καταστάσεις,τα συμφέροντα,βρίσκονται στην σφαίρα του φανταστικού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
      Αμπ γκγκ μππρρ φδα φδα.μίλα ρέεεεεεεε
      Βρε τι με νοιάζει εμένα,εγώ ζω στη Σαλαμίνα;Κορινθο Κρητη,Αλεξανδρούπολη,Αθήνα….

    2. Είναι φανερό ότι ο Κουρουμπλής τον κάλυπτε. Παίζονται πολλά λεφτά σε μίζες και αρπαχτές.

    3. Τι θέλει να κρύψει ο ΥΕΝ και δεν θέλει να ελέγξει και το ΣΔΟΕ το επίμαχο πλοίο. Μήπως φοβάται αποκαλύψεις. Ποιούς θέλει να καλύψει, ο εν λόγω κύριος; Είναι οπαδός του “ενός ανδρός αρχή”….

    4. Προεδράρα μου με την μικρομέγαλη ομάδα σου, άρτι αφιχθείσα από τα κατώγια στα ανώγεια, να μας ζήσεις να σε χαιρόμαστε. Όλα για πάρτη σου. Όλοι αναρωτιούνται, όλοι ξέρουν, κανένας ομως δεν τολμά να γράψει το ονοματακι σου. Κανένας!

    Comments are closed.