ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    goneis_0

    Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές του ζευγαριού απο το Ηράκλειο Κρήτης…

    Γύρω στις 9 το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κινδύνευαν και φώναζαν βοήθεια μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι μπήκε στη θάλασσα, αλλά με δυσκολία κρατήθηκαν και οι δύο στην επιφάνεια.

    Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που βρίσκεται στην παραλία κατάφερε να βγάλει το αγοράκι στην ακτή, ενώ λουόμενοι βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι.

    Αντρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν έως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 παρά το βράδυ.

    Ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δεν τα κατάφεραν και τελικά κατέληξαν.

    Σοκαρισμένα τα παιδιά τους, ηλικίας από 7 μέχρι και 14 ετών, δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

    Η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Κρήτης έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί, καθώς δύο νέοι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους, που κινδύνευαν μέσα στη θάλασσα, έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

    Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ημέρας άλλα τέσσερα άτομα κινδύνευσαν να πνιγούν, με δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για δύο άνδρες, έναν Άγγλο 47 ετών και έναν Νορβηγό 44 ετών από τη Νορβηγία, τους οποίους διέσωσαν οι ναυαγοσώστες.
    tot1

    tot2

    tot3

    tot4
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο είναι αρκετά επικίνδυνη αφού τα νερά της είναι βαθιά και έχουν πολλά ρεύματα. Σήμερα μάλιστα ο κόσμος που κολυμπούσε εκεί ήταν λιγοστός, αφού η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ,ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΝΑ ΠΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ! ! ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΛΕΞΗ ; ΤΟ “ΚΡΗΤΙΚΟΣ(ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΗΣ) ” ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ “. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ) Κ.Λ.Π ΑΣΕΒΑΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΣΩΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΕΘΕΤΕΣ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΚΑΛΟ ! ! !

    2. Μα και οι δυο πεσανε μεσα;;;;;;;; Η αγάπη τους για τα παιδιά αλλά ……

    3. Κρίμα, το αλλο να πει κανεις;; Έφυγαν πολυ νέοι και το χειρότερο άφησαν πίσω τους μικρά παιδια που τους χρειάζονται. Τι να πει κανεις. Καλο τους ταξίδι.

    4. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΠΑΙΔΙΑ! ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ1 ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!

    5. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ! ! ! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ (ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΗΣ ) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ! ! ! ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ,ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΟΝΕΩΝ ! ! ! ΑΘΑΝΑΤΟΙ,ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ,ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ,ΚΑΙ……ΔΑΚΡΥΣΑ ΠΡΩΙ -ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ! ! !

      1. Και μη κρητικοί γονείς να ήταν το ίδιο θα κάναν.Ο ηρωισμός δεν είναι κρητική πράξη η λέξη κτλ. Πήγα Κρήτη κ σιχάθηκα όπως σιχαίνομαι Στην υπόλοιποι Ελλάδα με την νοοτροπία του νεοέλληνα. Να οδηγεί μεθυσμένος να μην τηρεί τον κοκ.να μη φοράει ζώνη.Και αλλά πολλά που βαριέμαι να γράψω.δεν είναι ανώτερα φυλή οι κρητικοί είναι απλά ίδιοτρόποι και δυστρροποι όπως οι περισσότεροι νησιώτες

        1. ΕΔΩ ΜΑ…..ΤΗ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ! ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕ…….ΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ; ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ……..

          1. καλα λεει ο ανθρωπος ρε τενεκε. ποια ηρωικη πραξη βρε βλακα; υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που δεν θα πηδαγε στην θαλασσα να σωσει το παιδι του; το εχετε καψει εντελως. ωρες ωρες εισαστε για κλωτσιες ρε παιδακι μου.

            1. Ουστ γουρουνι με……ανθρωπινη μορφη..αχρηστε τενεκε ξεγανωτε,βλακομετρο του κερατα.

    6. Ας αναπαυσει ο Θεος τις ψυχες τους

      Δυστυχως οι περισσοτεροι Ελληνες νιωθουν μαγκες και υπερεκτιμουν τις δυνατοτητες τους εναντι φυσικων κινδυνων. Οπως δεν φορανε ζωνες, κρανη κλπ δεν χρησιμοποιουν ουτε σωσιβια. Τα παιδια διδασκονται απο τους γονεις. Τι δουλεια ειχαν στη θαλασσα 9μμ, προφανως μετα απο μια κουραστικη μερα? Το σκοταδι ενισχυει τον πανικο

      1. Έχεις δίκιο φίλε.οι πιο πολλοί θα σε βρισουν Τώρα γι αυτά που έγραψες.Αλλά έχεις δίκιο.

    Comments are closed.