“ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΕΘΑΝΕ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ!” ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΛΕΠΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ…

    Κοινοποίηση:
    Marine_LePen_795170266

    Η Μαρίν Λεπέν στράφηκε ξανά κατά του ευρώ, μία εβδομάδα πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, αλλά αναφέρθηκε σε πιο χαλαρό χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

    Τονίζοντας ότι «το ευρώ πέθανε», δήλωσε ότι θα πρέπει αυτό να διατηρηθεί μόνο για το διεθνές εμπόριο, ενώ η Γαλλία θα πρέπει να επιστρέψει στο φράγκο.

    «Πρέπει να ελέγξουμε το νόμισμα, να το προσαρμόσουμε στην οικονομία, γιατί σήμερα το ενιαίο νόμισμα είναι βάρος. Το ευρώ πέθανε», είπε η Λεπέν σε συνέντευξή της στην Le Parisien.

    «Θα έχουμε εθνικό νόμισμα, όπως όλες οι άλλες χώρες και θα έχουμε ένα κοινό νόμισμα μαζί», συμπλήρωσε, εξηγώντας ότι το ευρώ θα πρέπει να γίνει το νόμισμα που θα χρησιμοποιείται μόνο από μεγάλες εταιρείες που συναλλάσσονται διεθνώς.

    Σε άλλη συνέντευξή της, στην εφημερίδα Sud Ouest, η Λεπέν δήλωσε: «Αν όλοι συμφωνήσουν, μπορούμε να κάνουμε 1-1,5 χρόνο για να οργανώσουμε μία συντονισμένη επιστροφή στα εθνικά νομίσματα».

    Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι έως πρόσφατα η Λεπέν έλεγε πως αν εκλεγεί θα διεκδικήσει ριζικό χαλάρωμα της δομής της ΕΕ και ότι θα προκηρύξει δημοψήφισμα για ενδεχόμενο Frexit μέσα σε έξι μήνες, αν δεν γίνονταν δεκτοί οι όροι της.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΕΝΩ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΣΟΥΖΑ!!!!

    2. Ερχεται ενα τρολοκαθηκι του συστηματος και γραφει την μαλακια του και ολοι οι πατριωτες χανουν τον στοχο .
      Μην απαντατε στα ανθελληνικα υπανθρωπα καθηκια .
      Το θεμα ειναι οτι πρεπει να λευτερωθουμε απο τον κυνοβουλευτισμο και τα συμμοριτοκομματα του ΟΛΑ .
      Επειτα ολα μπορουν να γινουν .
      Διχως Εθνικο νομισμα ( παντος κοστου ) λευτερια ΔΕΝ λογιζεται .
      Η ΕΕ και οι υπηρετες της ( κομματα και πολιτικοι + κυνοβουλευτοραγιαδες ψηφοφοροι ) ειναι η μποχα της εποχης μας και πρεπει να εξαφανιστουν απο προσωπου γης . Τουλαχιστον απο την χωρα μας και μαζι τους ΟΛΟΙ οι λαθρεποικοι που εφεραν οι αλητες απο την εποχη του γκαβου .
      Γνωριζετε ασφαλως ποσα δισ φευγουν για τις κωλοχωρες τους καθε χρονο και ποσα εκατομμυρια δαπανουν οι ξευτιλισμνοι πολιτικοι για δαυτους ;
      Αυτο ειναι το θεμα μας και οχι το κωλοπαιδι που ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του Ελληνα ΜΕΤΑΞΑ δεν ειναι
      .

    3. Συμφωνώ.
      Μετά από Muexit Buexit Luexit, Italoexit, Boulgouaroueiouexit, ζήτω η εου.
      Εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά, γιατί έχουμε ανεξάρτητες αρχές.

    4. Χωρις ΕΕ και με τους πολιτικους που εχουμε (μη εξαιρωντας το μυαλο του λαμογιου-ελληνα) μαλλον για αλλαγη σε τουρικες λιρες μας βλεπω

    5. οχι γιαυτον που δολοφονησε τους εργαζομενους στην τραπεζα

    6. Που τα είδες αυτά ρε αναρχοκομμούνι του κερατά…??? Ποια ιστορία τα γράφει…??? Του Περισσού…??? Πες μας και για την σφαγή του Κατύν που έκανε ο πατερούλης σου ο Στάλιν…Που μπαίνετε όλοι οι ηλίθιοι σε πατριωτικά σαιτ σαν αυτό και γράφετε ότι μακακία σας κατέβει…Κάντε μόκο τώρα κυβερνάει η αριστερά…ρουφήξτε το μπαλάκι σας και τουμπέκα ψηλοκομμένη σκατοκομμούνια…!!!

    7. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΛΕΤΕ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 36?

      1. Ενώ οι κώλοι που τον επικαλούνται μόνο e-πηδήξιοι είναι..

      2. Για τον Μεταξά μιλάμε που έβαλε τις βάσεις για την κοινωνική ασφάλιση με τη σύσταση του ΙΚΑ το 1937 και τοποθέτησε αριστερό υπουργό εργασίας στη κυβέρνησή του.

      3. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΛΕΝΕ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ + 1 ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΤΟ 2010 ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ

      4. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΑ Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.

    Comments are closed.