ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ «ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ»! ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ- ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ…

    Κοινοποίηση:
    KSILO

    Το διαβάζουμε στους μαχητικούς συναδέλφους του indobserver.blogspot.gr

    Ο εικονιζόμενος Αθανάσιος Αλεξάτος είναι μαθητής του 1ου νυχτερινού (εσπερινού) Λυκείου Θεσσαλονίκης ο οποίος μέσα στις δύσκολες…

    συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας, αγωνίζεται να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο σχολείο και να πάρει το απολυτήριο Λυκείου. Όμως, δεν παύει να εμφορείται από ιδέες και αισθανόμενος ότι ο καθηγητής Ιστορίας, αντί για μάθημα έκανε (όπως ο ίδιος θεώρησε) αριστερή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στα παιδιά, αρνήθηκε να παρακολουθεί τα μαθήματα, καταγγέλλοντας παράλληλα τον καθηγητή. Το δραματικό της υπόθεσης είναι ότι η Ένωση Καθηγητών Ε ΕΛΜΕ εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση-καταγγελία σε βάρος του μαθητή, τον οποίο, καλώντας μάλιστα σύσσωμη την “εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία να δείξουν τα δημοκρατικά τους αντανακλαστικά, να απομονώσουν τα ακραία φαινόμενα μισαλλοδοξίας και να στηρίξουν όχι μόνο τον συγκεκριμένο συνάδελφο, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία στο σύνολό της”.
    Η απίστευτη αυτή ανακοίνωση η οποία ουσιαστικά, όχι μόνο έθετε τον μαθητή στο εδώλιο, αλλά αποφάνθηκε εν είδει δικαστηρίου να τον καταδικάσει άνευ απολογίας, έδωσε σε κάποιους την ευκαιρία να τον σπάσουν στο ξύλο! Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, έως στιγμής, δεν υπάρχει καμία καταδικαστική ανακοίνωση της Ε ΕΛΜΕ για τον άγριο ξυλοδαρμό του μαθητή Αθανάσιου Αλεξάτου! Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής Ιστορίας είναι αρθρογράφος στο left.gr, την “Αυγή” και την “Εφημερίδα των Συντακτών”, κάτι που, όχι μόνο δεν αρνείται η Ένωση των καθηγητών πουτον υπερασπίζεται αλλά το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό και ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν προκύπτει ούτε καν ένδειξη ότι μπορεί να κάνει “αριστερή πλύση εγκεφάλου” στους μαθητές του!!!
    Αυτή που πάντως παραμένει…τοιχοκολλημένη είναι η αρχική ανακοίνωση-καταγγελία της ΕΛΜΕ σε βάρος του μαθητή, η οποία και συνέβαλε στον άγριο ξυλοδαρμό του.

    Ιδού πως έχει αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Καμία ανοχή σε επιθέσεις και εκφοβισμό από ακραίους κύκλους»
    Στις 23-12-2017 ενήλικος μαθητής του 1ου Εσπερινού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης ανάρτησε στο προσωπικό του χρονολόγιο στο Facebook καταγγελία, με τίτλο «Η επέλαση της αριστεράς στα ελληνικά σχολεία». Το κείμενο αυτό περιέχει πλήθος συκοφαντιών και δυσφημιστικών σχολίων που στοχοποιούν το συνάδελφο Κωνσταντίνο Κουτρουμπάκη, φιλόλογο του ανωτέρω σχολείου, και θίγουν την τιμή και την υπόληψή του. Αφορμή του κειμένου αυτού σύμφωνα με την καταγγελία του μαθητή υπήρξε η «τιμωρητική» βαθμολόγηση του διαγωνίσματός του στα Αρχαία Ελληνικά.
    Την ίδια ημέρα, μετά από πολλαπλή κοινοποίηση της ανάρτησης από τρίτους, ο συνάδελφος Κ. Κουτρουμπάκης δέχτηκε στο προσωπικό του χρονολόγιο στο Facebook υβριστικά σχόλια και ευθείες απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας, από άτομα άγνωστα προς αυτόν.
    Στις 24-12-2017 ο καταγγέλλων ανάρτησε στο youtube βίντεο, με δυσφημιστικό περιεχόμενο εναντίον του συναδέλφου Κ. Κουτρουμπάκη. Στο βίντεο αυτό επιτίθεται και σε άλλους εκπαιδευτικούς του 1ου Εσπερινού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Εναντιώνεται επίσης στη διδακτέα ύλη, αλλά και σε σχολικές εκδηλώσεις, όπως η επέτειος της 17ης Νοέμβρη (!), η επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής (!), κ.ά.
    Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι ο συνάδελφος Κ. Κουτρουμπάκης μεταφέρει τις πολιτικές του απόψεις εντός αιθούσης κάνοντας «αριστερή προπαγάνδα». Για την εκπαιδευτική δράση του συναδέλφου βέβαια, αναγνωρίζει ότι ο καθηγητής τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες του υπουργείου (!), ότι εκφράζεται θετικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα (!) κ.ά. Μεταξύ άλλων ο καταγγέλλων στις αναρτήσεις του αναφέρει –σαν να πρόκειται για έγκλημα (!)– ότι ο καθηγητής «είναι συγχρόνως αρθρογράφος της Αυγής, της Εφημερίδας των Συντακτών και της αριστερής ιστοσελίδας left.gr». Στα σχόλια δε της αρχικής του ανάρτησης αναφέρει αυτολεξεί ότι «μερικοί, όπως οι αριστεροί δεν θα έπρεπε όχι μόνο να έχουν άποψη αλλά ούτε καν λόγο». Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι συντάκτες των υβριστικών σχολίων, οι οποίοι απαιτούν «απόλυση και καταναγκαστικά έργα». Με τον τρόπο αυτό εκτίθεται σε κάθε μορφή λασπολογίας και εκφοβισμού οποιοσδήποτε συνάδελφος, ανεξαρτήτως των πολιτικών του απόψεων. Η στοχοποίηση του συναδέλφου Κ. Κουτρουμπάκη, γνωστού για το ήθος και την προσφορά του, γίνεται επειδή υπερασπίζεται και καλλιεργεί τις δημοκρατικές αξίες. Η άθλια αυτή συκοφαντική επιχείρηση τρομοκράτησης δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά αποτελεί συνήθη πλέον πρακτική γνωστών κύκλων και δε θα περάσει. Καλούμε σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία να δείξουν τα δημοκρατικά τους αντανακλαστικά, να απομονώσουν τα ακραία φαινόμενα μισαλλοδοξίας και να στηρίξουν όχι μόνο τον συγκεκριμένο συνάδελφο, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία στο σύνολό της. Ο κλάδος δεν πρόκειται να ενδώσει σε τέτοιου είδους απειλές, θα υπερασπιστεί το σχολείο που μορφώνει, το σχολείο που είναι αρωγός και συμπαραστάτης κάθε μαθητή, το σχολείο που παράγει έργο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες κάθε μαχόμενου εκπαιδευτικού…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Χρυση Αυγη και ΝεαΔημοκρατια ολοι οι αλλοι θα φυλακιζονται και δεν θα ξαναβλεπουν το φως τπυ ηλιου

    2. ΠΟΙΟς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ;;;;;;
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ.

    3. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    4. Καθηγηταριό …από τις μεγάλες αδυναμίες της Χώρας ..κατά το πλείστον άχρωμοι..άοσμοι…..αλλά με γεύση από ψευτο-αριστερισμό της τεμπελιάς… Δυστυχώς.

    5. KATΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Ή ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ .

    6. Στρατή Μυριβήλη Ο Κομμουνισμός και το Παιδομάζωμα (1948).
      …..οι επιθέσεις τους εκδηλώνονται με λύσσα και μανία σε όλους εκείνους τους παράγοντες που αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους για την εθνική μας ενότητα. Τη σημαία, τη θρησκεία, το σχολειό, τα ήθη και έθιμα, τη γλώσσα, τα τραγούδια και τις παραδόσεις της οικογένειας. Γνήσιος κομμουνιστής είναι εκείνος που θα μπορέσει, κάτω από μια σοφή, βαθειά ψυχολογημένη και επίμονη κατηχητική καθοδήγηση, να σκοτώσει μέσα του όλα αυτά τα λογικά και συναισθηματικά στοιχεία, που αποτελούν την ιδιομορφία του εθνικού πολιτισμού μας.”
      Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας….
      ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΒΡΩΠ….ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ . ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

    7. Να κάνει μήνυση κατά Σύριζα ως τρομοκρατική οργάνωση ώστε να ανακηρυχθεί και ο Σύριζα και αυτός τρομοκρατική οργάνωση σαν την Χ.Α
      να μπλέξει όλες τις δικογραφίες κλπ κλπ ώστε να μπλέξει όλο το Σύριζα, και θα ανακηρυχθεί ως ήρωας μιας και τους πολέμησε με το ίδιο σύστημα

    8. τρανή απόδειξη της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς εδώ και δεκαετίες

    9. Εκδικηση στις καλπες.
      Για την ωρα να βγαινουν στους δρομους μονον τα απλυτα αριστεριδια , για να βλεπει ο κοσμος (το 25%) τι εστι αριστερα και ποιοι ειναι οι πραγματικοι φασιστες…

    10. Οι αριστεροι ΔΕΝ ειναι Ελληνες . Οι αριστεροι ειναι ελληνοφωνα κουραδια και επομενως ΔΕΝ θαναι εμφυλιος . Θαναι καθαρισμα της ηρας απο το σιταρι .

    11. Παράσιτα= βλαβεροί μικροργανισμοί που υφίστανται μόνο επειδή τρέφονται απο άλλους οργανισμους. Αυτή είναι η ΕΛΜΕ και ο καθηγητής που πρέπει να φάει γερό βρωμόξυλο επειδή δεν ντράπηκε να στοχοποιήσει μαθητή του, ο κάφρος. Μην αφήνετε τα παιδιά σας να πηγαίνουν να ακουνε κουμουνια ουτε καν σε σχολικές γιορτές της 17 Νοέμβρη και ας πάρουν και λίγες απουσίες. Αφήστε τα παράσιτα χωρίς κοινό που να μπορεί να παραπλανήσει στον ραγιαδισμό και στην υποτίμηση της προσωπικότητας τους, θα σκάσουν απο το κακό τους οι ανθέλληνες που δεν θα μπορουν να μεταλαμπαδευσουν τις παπαριές τους στους μελλοντικους ΄Ελληνες. Πλυση εγκεφάλου μπορεί να γίνει μονο σε αδυναμους χαρακτήρες που δεν σκέφτονται ή σε ευκολόπιστα άτομα, όπως είναι τα παιδιά.

    12. Χα χα χαααα μου θυμισες τον καροτακια , τι του κανανε στο ιντερνετ…! Τον υπουργο επικρατειας , Γαβριηλιδης νομιζω λεγοταν , μεταναστσυσε στην αγγλια… και δεν ξανακουστηκε ποτε το ονομα του..

    13. Ριχτε του συντροφου κομμισαριου καθηγητη μια θυληκη ή αρσενική βίζιτα,γραφτε τον σε βιντεακι,ανεβαστε το στο pornhub,στειλτε το στη ή στον συντροφό του μαζί με τη διευθυνση πλαστικου χειρουργου,γιατι θα χρειαστει απο τη διαπομπευση μεχρι και αλλαγη χωρας!
      Μονο ετσι καταλαβαινουν τα κουμουνια

    14. αντιποιναααααααααααααααααααααααααααααααααααα
      εκδικισηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

    15. Τον Ηλια πρωθυπουργο και συμπλευση με την πολιτικη του ισραηλ!!!!!
      Ακουγεται εξωπραγματικο αλλα ειναι στο χερι μας να γινει.
      Θα σας πουνε οτι δινουν το ονομα της Μακεδονιας για να μην εχουμε πολεμο
      Ψεμματα!!!!!!! Οι μπολσεβικοι εχουν στα σχεδια τους να αιματοκυλισουν την Ελλαδα θελετε δεν θελετε , δωσουν δεν δωσουν το ονομα …
      Καντε την Ελλαδα ισλανδια ισημερινο πολωνια ,
      απλα ψηφιζοντας .

    16. Βγήκαν παγανιά τα αντάρτικα λαϊκά δικαστήρια. Την ΕΛΛΆΔΑ την σφίγγουν στη μέγγενη, αλλά να έχουν υπόψη τους ότι πάλι θα χάσουν και τη μάχη και τον πόλεμο, όπως παλιά, γιατί το αίμα των προγόνων μας θα είναι η νέμεσης.

    17. ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ!!ΦΑΠΑ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ!!ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!

    18. Αν φτασουμε στο σημειο να σκοτωνομαστε μεταξυ μας ειμαστε για κλαματα.

    19. Αν δεν το εχετε καταλαβει,εχουμε αριστερη χουντα,αλλα θα γυρισει ο τροχος….

    20. Κατα τα αλλα… μολις ακουσουν ΧΑ τρεχουν φωναζοντας Ναζι!!!! Φασιστες!!!! σαν υστερικες πουτ@νες
      Τωρα θα καταλαβετε ποιοι ειναι οι πραγματικοι ναζι φασιστες , αρχισαν να ξεσκεπαζονται και τους εχουν ηδη καταλαβει και τα μικρα παιδια ακομα..

    21. Τελειώνουν τα ψωμιά τους….αρκεί να μη προλάβει ο τσαρλατάνος και κηρύξει κανένα πόλεμο…μόνο αυτό δεν έκανε ο παλιάνθρωπος…σε ένα λαό που τον κλέβουν κι αυτός κάααααααααθεται…πρώτη εγώ

    22. Το ξύλο και ο εμφύλιος πόλεμος είναι αναπόφεκτα πράγματα… μιλάει η επιστήμη… ποιά επιστήμη? Τα μαθηματικά…. Με μαθηματική ακρίβεια εκεί οδηγούμαστε.. όπως έχει ξανασυμβεί.. Δυστηχώς… δυστηχώς για να “φτιάξουν” κάποια πράγματα θα πρέπει να χυθεί και αίμα.

    23. συριζομπάτσοι-δικαστές και εκτελεστές εν ταυτώ
      δλδ αριστερόστροφοι δικαστές Ντρέντ…

      μόνο στο ελλαδιστάν και στο κιμ γιόνγκ ουνιστάν !!!!

    24. ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…
      ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
      ,,,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΜΟ-ΝΗ ΛΥΣΗ .
      ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ” ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ = ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ”,
      ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΗΤΑΝ,,,, ΚΑΙ ΜΕ TON ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΚΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ——-……..,,,,,,,,,, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ……

    25. Μην αφησετε την υποθεση ξεφτιλιστε τα καθαρματα τους κατσαπλιαδες της ΕΛΜΕ και τους “ΟΠΛΑτζηδες” τραμπουκους που επιτεθηκαν στο μαθητη.

    26. Μην μασάς άρχοντα , είμαστε δίπλα σου , οι θρασύδειλοι και άναδροι ανθέλληνες έτσι δρούν , ύπουλα , προδοτικά , Χίο σε παρακαλώ θερμά πάρε θέση ανέβασε ένα λογαριασμό τραπέζης να καταθέσει ο καθένας μας ότι μπορεί για να βάλουμε δικηγόρο για να κάνει μήνυση στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτής της αλητείας δεν είναι κατάσταση αυτή να δέρνουν τους πατριώτες οι αριστεροφασίστες και να μας το παίζουνν και δημοκράτες οι αλήτες , εμείς στην δικαιοσύνη , αυτοί με τα καδρόνια , τα γκαζάκια και δέκα εναντίον ενός , τέτοιοι άνδρες είναι , με στριγκάκια , Χίο ανέλαβε πρωτοβουλία να στηρίξουμε τον πατριώτη , μείναμε λίγοι αλλά θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους .

    27. στην ελλαδα ζουν ελληνοφωνοι τουρκοσποροι σκατοραγιαδες οι οποιοι κυνηγανε τους λιγους ελληνες που αντιστεκονται για ελευθερια πνευματος απο τις εβραικες πολιτικες ιδεολογιες. Ο μαθητης που ξυλοκοπηθηκε δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος. Και δυστυχως στην ελλαδα δεν υπαρχουν κολοκοτρωνιδες για να τους γαμησουν το σπιτι. Το αλλο τωρα. Γυφτοβουλγαροι κανουν κουμαντο σε εταιρειες πορτοκαλιων και προβοκατσια για να μην δουλευουν ελληνες. Εκει εφτασε η ελλαδα. Αυτοι που παιρνουν γυφτοβουλγαρους ειναι ελληνες εργοδοτες οι οποιοι τους πληρωνουν με εργοσημο. Στην κρητη ειδικα στα χωρια γεματο αλβανους, και γυφτοβουλγαρους. Καταγγελω στο μακελειο ολα αυτα συν το μακεδονικο ζητημα για εσχατη προδοσια απο αυτον τον σκατενιο λαο με συνεργεια στην ψηφο της μασωνικης βουλης συν ολους τους αλλους εν ελλαδι ραγιαδες για την καταντια αυτην. Καμμια θεση σε δικη μου χωρα, βασιλειο και κρατος αν ειχα. Ουτε ενας.

    28. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ????? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ???? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !!!!!!!!!!

    Comments are closed.