“ΤΕΞΑΣ” ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ- ΜΕΡΟΣ Β’- ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967. ΤΟ “ΜΑΝΤΡΩΜΑ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ, Η ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ “50ΑΡΙΑ” ΠΟΥ ΚΡΟΤΑΛΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    giorgos-papadopoulos-xoroi1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Αν πιασεις τους κολοεληνες εναν αναν και τους πεις για παπαδοπουλο ολοθ θα που ηταν πολυ καλος,,,αν τους ρωτησεις σε πολυ κοσμο αν ηταν καλος θα λενε ηταν δικτατορας..ε ψοφο κακο κολοελληνα δημοκρατη, παντως θα μεινη στην ιστορια γιατι ηταν παω απο ολους ελληνας.ευγε παπαδοπουλε ..και πεθανε φτωγος γιατι δεν ητανε κλεφτης.

      1. Ο νεοελληνας να λεμε την αληθεια ωμα, ειναι κολορατσα μπασταρδοτουρκος, εδω κληρονομησαμε μια πατριδα 100% ορθοδοξη και βλεπεις πηγαν και ψηφισαν 2 φορες αθεο πρωθυπουργο και ρωτατε ακομα τι συμβαινει στην Ελλαδα;

    2. Ωραίο το μπλα μπλα αλλά ούτε μία λύση ή ιδέα δεν προτείνεις για το πως θα καλυτερέψουμε την κατάσταση παρά μόνο εκτοξεύεις απειλές. Έτσι ξέρω και εγώ.

    3. Φάτε δημοκρατία κορόιδα , κλειδαμπαρωθειτε στα σπίτια μη σας φανε τα τζιχάντια και ψάξτε για φαί στα σκουπίδια ηλίθιοι νεοέλληνες, οι τσολιάδες δεν σας άρεσαν νεοέλληνες κοπρόσκυλα.

    4. Το λεν οι πετροπέρδικες,το λέει και τ’αηδόνι,Ωρε Γιώργο Παπαδόπουλε!!!

    5. Το Ονομα Σου τωρα πια αιωνια θα μεινει Ωρε Γιωργο Παπαδοπουλε,
      Μες στις Ελληνικες Καρδιες γραφτηκε και δεν σβηνει

    Comments are closed.