ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”  ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    polemos-moria

    Σκηνικό πολέμου έχει στηθεί στην Προκυμαία Μυτιλήνης, ανάμεσα σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατοίκους τη Λέσβου, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και απαιτούν εδώ και τώρα την απομάκρυνση των μεταναστών από το χώρο της Πλατείας Σαπφούς,  ο οποίος  τελεί υπό κατάληψη επί έξι ημέρες, διαμαρτυρόμενοι για τον εγκλωβισμό τους στο νησί.

    Η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων της Λέσβου ξεχείλισε, βλέποντας τους τοπικούς μας άρχοντες να μην μπορούν να κάνουν κάτι και την αστυνομία να έχει δεμένα τα χέρια της μη μπορώντας να κάνει κάτι, προφανώς γιατί έχει άνωθεν εντολές.

    Στην Πλατεία Σαπφούς είχε στηθεί από νωρίς ένα σκηνικό πολέμου, με ισχυρή αστυνομική δύναμη να είναι ανάμεσα στους οργισμένους κατοίκους της Λέσβου και τους μετανάστες να παραμένουν εκεί παρακολουθώντας τα γεγονότα.

    Μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα είχαμε μικροσυμπλοκές μεταξύ των δυνάμεων της αστυνομίας και των πολιτών της Λέσβου.

    Οι άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να επιβάλουν την τάξη έκαναν χρήση δακρυγόνων.

    Οι πολίτες της Λέσβου απάντησαν με κροτίδες και λίγο αργότερα έβαλαν φωτιές σε κάδους γύρω από την Πλατεία Σαπφούς.

    Η κατάσταση ήταν εκρηκτική και η αστυνομία – προφανώς πήρε εντολές για επέμβαση – ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της Μυτιλήνης, προκειμένου να διαλύσουν τους διαδηλωτές, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη προστάτευε τους μετανάστες οι οποίοι παρέμεναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

    Οι διαδηλωτές άρχισαν να σπάνε και να καίνε ότι έβρισκαν μπροστά τους.

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έχουν μεταφερθεί αρκετοί τραυματίες.


    Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και ο Στέφανος Χίος μέσα από την ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή, φώναζαν ότι θα έρθει η στιγμή που οι λαθρομετανάστες θα καβαλήσουν τα πάντα στο νησί. Δείτε τώρα τα αποτελέσματα της “ανθρωπιστικής” πολιτικής των προδοτών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Αυτό ακριβώς ζητάει και ο ερντογάν, Ελενίτσα … Να κατοικηθούν τα ξερονήσια από μουσουλμάνους (τους οποίους, παρεμπιπτόντως, ο ίδιος έστειλε εδώ), για να μπορέσει να μοιράσει το Αιγαίο … Η μοναδική λύση, είναι να επαναπατρισθούν και να διεκδικήσουν τα όποια δικαιώματά τους στην χώρα τους (όχι σε ξένη Χώρα, που δεν τους τα οφείλει) …

    2. Ο εχθρος ειναι μεσα στο μπουρδελο , γνωστο και σαν κ(Υ)νοβουλιο .
      Οταν τους πεταξουμε εξω ΟΛΟΥΣ τοτε θα ελευθερωθει και η Πατρις .
      Τα διποδα λαθροεισβολεις θα τους φερουν στην εδοχωρα και θα τα ξαναγεμισουν με νεους εισβολεις τα καθηκια που αντιπροσωπευουν τους ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ μελλοθανατους ελεηνοελληνες .
      Ολα τα ελληνοφωνα σκουπιδια που στηριζουν τους βαρβαρους εισβολεις , καλα κανουν και γινονται γνωστοι , διοτι συντομα θα ΠΑΛΟΥΚΩΘΟΥΝ διπλα διπλα με τους Εθνοπροδοτες .

    3. Διαβαζω οτι μαλακια θελει να γραψει ο καθε ασχετος εδω μεσα για τους Μυτιληνιους .,.,

      Το παιχνιδι της γριας που εδωσε μπιμπερο ηταν πολυ καλα στημενο απο τους πλανοδιους αληταραδες των ΜΚΟ ..
      Οι Λεσβιοι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι κατα των λαθροχιμπατζηδων αλλα τα γαμοκαναλα κανουν γαργαρα και βγαζουν προς τα εξω αυτα που τους συμφερουν ..,.,.η μαλλον τους υπαγορευουν ,,…

      Μετα λοιπον την κωλογρια που θηλαζει φτιαχτηκαν οργανομενοι χωροι φιλοξενιας ολων αυτων των αφρικανοασιατικων σκουπιδιων σηκωθηκαν πανο καλωσορισματος ,φτιαχτηκαν αγαλματα ,τους ενοικιασαν κατοικιες ,τους εδωσαν καθαριστριες και 400 τον μηνα ….
      Και τους αποκαλω ετσι γιατι στο νησι υπαρχουν περιπου 15000 ισλαμοχιμπατζηδες …Οι πραγματικοι προσφυγες εχουν προωθηθει στην Ευρωπη και εδω μας αφησαν τον ανθο του σκατου .,.,.,

      Ολα δειχνουν οτι καποιοι σηκωθηκαν απο τον καναπε τους .,..,.,Για να δουμε την συνεχεια

    4. Καλός Τούρκος μόνο νεκρός Τούρκος.γαμω τον Κεμάλ κ όλη την τουρκια

    5. Εναν Παπαδοπουλο θελετε εσεις τα αναρχακια και θα κανατε μονιμες διακοπουλες και ηλιοθεραπεια στα ξερονησια. Αθεες βρωμιαρες ανθελληνικες κατσαριδες. Aλλα θα γυρισει ο τροχος…

    6. Ζώα Μυτιληνοί εσείς είστε προοδευτικοί, δεν ψηφίζετε φασίστες, τώρα κάτσετε στο αγγούρι.

    7. Κουμουνακια τα καλυτερα φασιστακια θα γινετε, φαινεται το πηδημα δεν το αντεχει αλλο ο κωλος σας ξαναψηφηστε συριζα κκε και αλλες αριστερες μαλακιες και σας βλεπω πεταμενες σερβιετες.

    8. και φυσικα οι αριστεροι νεο-ΕΑΜοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες υποστηριζουν τους λαθρο επιβητορες τους, τους οποιους προτρεπουν και παροτρυνουν να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο!
      να λοιπον ποιοι ειναι οι υπεριθμον ενα θανασιμοι και μισητοι εχθροι της πατριδας μας και του λαου μας//// οι μισελληνες εθνοπροδοτες αριστεροι!!!!
      μετα ολοι οι αλλοι. λαθρο, τουρκοι ισλαμιστες βουλγαροσκοπιανοι τουρκαλμπαν κ.λ.π

    9. Θέλατε ‘δημοκρατικό τόξο’ και ψηφίσατε συριζα/νδ/κκε εσείς στην λέσβο; ΜΟΚΟ τώρα

    10. OI ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ . ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΩΝ -ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ , ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ . ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ . ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑΠΑΘΑΝ . ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙ . ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΙΑΣ . ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ . ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ . ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ .
      ΑΝΤΕ ΒΡΕ , ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΕΙΣ
      ΟΙ ΛΕΣΒΙΟΙ. Ε!!!!!!!! ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ , ΠΝΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΑΛΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ
      ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤ. 2015 ΔΩΣΑΤΕ 29.5 % ΣΤΟ Ν ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ 11.5 ΣΤΟ ΚΚΕ . ΚΑΙ 5 % ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΛΗΚΟ ΦΩΦΗ . ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;

    11. Ειναι οι νέοι ψηφοφόροι .Σε ενα βράδυ θα πάρουν υπηκοότητα και θα ψηφίσουν

    12. Τα ολιγάριθμα (αλλά θορυβώδη, και σπονσοραρισμένα από τον φασίστα Γαληνό) φασιστοειδή του νησιού δεν εκπροσωπούν τη μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων του. Όσοι ονειρεύονται πογκρόμ μεταναστών και άγιους παντελεήμονες, η μόνη θέση τους είναι στον πάτο του αιγαίου ή μια σφαίρα στο κεφάλι.

      1. ρε Μυτιλινιε αναρχικε η μανα σου απ το κωλο σ εβγαλε;;

    13. ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ,,,,ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ…ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ…!!!

    14. ΤΟ 75% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

    15. η κυβερνηση των μουλων και των μισελληνων χαρακτηρησε ακροδεξιους τους κατοικους που αντεδρασαν..

    16. Νωρίς θυμήθηκαν οι κάτοικοι να αντιδράσουν. Ας τρέξουν τώρα οι γριές με τα μπιμπερό,να καθαρίσουν τον τόπο τους. Να καλέσουν και την Σάραντον να τους βοηθήσει….Αντε με το καλό το Νόμπελ μαλακίας.Και εις…..κατώτερα .

    17. Να βαλουμε μυαλο! Να ξυπνησουμε η πλειοψηφια των ψευτονεοελληνων και να ψηφισουμε επιτελους με Εθνικα κριτηρια. Η ψηφος ειναι κρυφη, κανεις δε σε βλεπει. Ξυπνα ψευτονεοελληνα ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΘΝΙΚΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!! Για την Ελλαδα για την οικογενεια σου βρεεεε ξυπνα επιτελους.

    18. Με λιγο ξυλο θα τους περασει ο πατριωτισμος και θα γυρισουν σπιτι, ξυλο και γαμησι αλυπητο στους ελληναραδες

      1. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΣΟ+ΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΛΥΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΠΙΛΑΦΕΣ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΑΣ…ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΖΩΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΕ!

    19. Ακροδεξιοί και φασίστες όλη η Ελλάδα

    20. Μας εχουν κανει να ακουμε οτι χτυπηθηκε η’ πεθανε αστυνομικος ….και να χαιρομαστε… εκει μας καταντησαν οι σκυλομπατσοι του κερατα
      Στην Ιταλια παρατανε τα γλοπ και τις ασπιδες στα πεζοδρομια οταν εχουν διαταγη να χτυπησουν πολιτες

    21. Πας καλα ελενιτσα ; να παραχωρησουμε γη στους τριτοκοσμικους ισλαμιστες ;;;;;
      Οτι πατησουν οι υπανθρωποι του τριτου κοσμου το θεωρουν δικο τους , το κανουν σαν τα μουτρα τους , και σαν τις πατριδες τους , οπου πατανε οι πιθηκοι γινεται βρωμερη κολαση

    22. Σταματήστε να τους αποκαλείτε προςφυγες η μεταναςτες. Εισβολείς ειναι και τιποτα αλλο. Οςο για την αςτυνομια, η οποία εχει και εκτελεί εντολες, δεν θα πω τιποτα, γιατι θα θεωρηθώ αθυρόστομη. Το ιδιο ισχυει και για τους προδοτες λιμενικούς, που βοηθανε την ειςβολη στην πατριδα μας με το πρόσχημα οτι εκτελούν εντολες. Οταν θα σφάζουν και τα δικα τους παιδια τι θα τοθς λενε;;;; Συγνώμη παιδι μου, αλλα ειχα εντολες να αφήσω τους δολοφονους σου να μπουν στην Ελλαδα;;; Αντε μου στον διάολο λοιπον και αυτοι. Τωρα οι πολίτες της Λέσβου, ααααλλα ζωα και αυτα. Ξέχασαν πως έπεφταν στην θαλαςςα να βγάλουν τους εισβολείς;; Ξεχασαν πως βοήθησαν κι αυτοι στην κατάληψη του νησιού τους;;; Τωρα γιατι κλαίνε;;; Τωρα ας ετοιμάσουν τα μπογαλάκια ρους γιατι τους βλεπω να τρέχουν για να σώσουν την ζωή τους σε λιγο. Κι αυτοι θα γίνουν πραγματικοί προςφυγες μεσα στην ιδια την πατριδα τους και οχι γιαλαντζί προςφυγες, οπως οι ….φιλοξενούμενοι…τους. Στερνή μου γνώση να σ´ειχα πρωτα.

    23. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥς ΚΑΤΙΚΟΥς ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥς !!

    24. Τόσα ξερονήσια έχουμε, δώστε τους από μια αξίνα και ένα φτυάρι, να δουλέψουν να οργώσουν τα ξερονήσια για να βγάλουν τα προς το ζειν. Αν πάλι δεν θέλουν γιατί είναι μαθημένοι αλλιώς, ας πάνε στις πατρίδες τους, κανείς δεν τους κάλεσε.

    25. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΖΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ 400 ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ.

      1. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.

    Comments are closed.