ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ! ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ! ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mparmparousis

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για ευνόητους λόγους η σύλληψη του Μπαρμπαρούση θα γίνει νύχτα. Η αντιτρομοκρατική τον έχει εντοπίσει, ο ίδιος το γνωρίζει και περιμένει το ντου. Ίδωμεν…

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ποινική δίωξη σε βάρος του για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας

    Με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση Κατέθεσαν οι Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή, που είναι αρμόδιος να εκδώσει ένταλμα σύλληψης με τη διαδικασία του αυτοφώρου
    Ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας ασκήθηκε από την εισαγγελία στον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε με ταχείς ρυθμούς και η δικογραφία διαβιβάστηκε στην ανακριτή, ο οποίος είναι αρμόδιος να εκδώσει ένταλμα σύλληψης με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

    Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και ακολούθησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται συνεληφθη το απόγευμα της Παρασκευής (15.06.2018) ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο βουλευτής έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως προβλέπεται για διάπραξη κακουργήματος από βουλευτή, χωρίς να απαιτείται άρση ασυλίας – Δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες η αστυνομία
    Θρίλερ εξελίσσεται την τελευταία ώρα, καθώς πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές θέλουν να έχει συλληφθεί ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μετά το αίτημά του προς την στρατιωτική ηγεσία να προχωρήσει σε πραξικόπημα για τη συμφωνία στο Σκοπιανό. Ωστόσο, οι πληροφορίες των κυβερνητικών πηγών δεν επιβεβαιώνονται έως αυτή την ώρα από την ΕΛΑΣ.

    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη, έχει κινηθεί η Δικαισύνη και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Ζαχαρής έδωσε εντολή στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να διερευνηθεί η διάπραξη του κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας από τον αποπεμφθέντα από τη Χρυσή Αυγή, βουλευτή.

    Ο βουλευτής, μετά και την αποπομπή του από το κόμμα του, έχει προχωρήσει σε δήλωση πίστης στη συνταγματική νομιμότητα. Όπως προβλέπεται, για την περίπτωση τέλεσης κακουργηματικών πράξεων, ένας βουλευτής μπορεί να συλληφθεί στο όριο του αυτοφώρου, χωρίς να απαιτείται προηγουμένως η άρση της βουλευτικής ασυλίας τους.

     

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Δήλωση «μετάνοιας» από τον βουλευτή που τώρα εκφράζει πίστη στη συνταγματική νομιμότητα – «Είναι εκτός γραμμής» λέει ο Μιχαλολιάκος- Άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης μετά την πρόσκληση του βουλευτή στην ηγεσία του στρατού να προχωρήσει σε πραξικόπημα
    Θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο, αλλά και αναταράξεις στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, που είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, προκάλεσε το απευθείας κάλεσμα του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στη στρατιωτική ηγεσία να προχωρήσει σε πραξικόπημα. Μάλιστα, η Δικαιοσύνη ερευνά αν ο βουλευτής έχει διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, που μάλιστα, δεν απαιτεί άρση της βουλευτικής ασυλίας προκειμένου να κινηθεί η ποινική διαδικασία.

    «Καλώ την ηγεσία του στρατού να σεβαστεί τον όρκο της, να συλλάβει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο, για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», είπε ο έως εκείνη την ώρα βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Μία ώρα μετά τη διαγραφή του, πάντως, ο Μπαρμπαρούσης έσπευσε να ανακαλέσει τα όσα είχε πει «αυθόρμητα», όπως υπογράμμισε στη δήλωσή του, δηλώνοντας πίστη στη συνταγματική νομιμότητα και χαρακτηρίζοντας γελοία τα όσα είχε πει ο υπουργός Άμυνας ότι η τοποθέτηση του βουλευτή συνιστά προπαρασκευαστική πράξη ανατροπής του πολιτεύματος. Η δήλωση «μετάνοιας» του Μπαρμπαρούση έχει ως εξής: « Επ’ ουδενί είχαν σκοπό οι δηλώσεις μου να αμφισβητήσουν την Συνταγματική νομιμότητα. Δυστυχώς έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας», ενώ πρόσθεσε: «ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ, Π. Καμμένου ότι με μια ατυχή μου δήλωση έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το πολίτευμα».
    Δεν είναι τυχαίος, πάντως, ο χαρακτηριρισμός «αυθόρμητες» για τις δηλώσεις του, που επέλεξε ο Μπαρμπαρούσης, καθώς υπήρξαν πολλές αιτιάσεις, ότι το επεισόδιο με τον βουλευτή δεν ήταν τυχαίο. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στο tiwitter, ο οποίος άφησε σαφή υπονοούμενα για τις σχέσεις κυβέρνησης – Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας «Μα πως γίνεται κάθε φορά που είναι στριμωγμένη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η χρυσή αυγή να δημιουργεί επεισόδια αποπροσανατολισμού…».

    Η αντίδραση του Κοινοβουλίου στην τοποθέτηση του Μπαρμπαρούση ήταν άμεση με τον πρόεδρο της Βουλής να παρεμβαίνει επιτόπου, και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να επισημαίνει αφενός ότι η στρατιωτική ηγεσία είναι πιστή στους όρκους της και το Σύνταγμα, αφετέρου ότι ο βουλευτής είχε παραβιάσει σωρεία διατάξεων του Ποινικού Κώδικα.
    Αμέσως μετά την ομιλία του Μπαρμπαρούση με παρέμβαση του προέδρου της Βουλής αποκλείστηκαν από το συζήτηση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ την ίδια ώρα, ο υπουργός Δικαισύνης Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο τα πρακτικά της ομιλίας του Κ. Μπαρμπαρούση. Παράλληλα, ο κ.Κοντονής έδωσε εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στον κ. Ζαγοραίο δημοσιεύματα σχετικά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής παραγγέλοντας και εκείνη έρευνα.

    Η ομόθυμη καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο της συνταγματικής εκτροπής από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, αυτή τη φορά προκάλεσε και αντιδράσεις στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής. Η άμεση κινητοποίηση της Δικαιοσύνης, αλλά και η επαπειλούμενη σύλληψη του Μπαρμπαρούση (σημειώνεται ότι είναι δυνατή η σύλληψη βουλευτή στο όριο του αυτοφώρου, εφόσον κατηγορείται για κακούργημα- σε μικρότερης ποινικής απαξίας αδίκημα σχηματίζεται δικογραφία) ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος στη Χρυσή Αυγή, που έσπευσε να αποπέμψει τον Μπαρμπαρούση. Με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίσθηκε να τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας -κόντρα στην έως τώρα πρακτική που ήθελε την οργάνωση να καλύπτει ακόμη και τις πιο ακραίες τοποθετήσεις στελεχών της. Με μια λιτή επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε γνωστή την απόφαση αποπομπής, σημειώνοντας ουσιαστικά δύο πράγματα: Το πρώτο ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη μεταξύ των βουλευτών του και το δεύτερο και σημαντικότερο, ότι η τοποθέτηση του Μπαρμπαρούση ήταν «εκτός γραμμής» της Χρυσής Αυγής- αποτασσόμενος δηλαδή, τις θέσεις που διατύπωσε από το βήμα της Βουλής ο έως το μεσημέρι της Παρασκευής «Καραϊσκάκης» της Χρυσής Αυγής.

    Η «πρόσκληση» Μπαρμπαρούση για πραξικόπημα

    Ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης ήταν προκλητικός και εριστικός σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έλαβε το λόγο στη Βουλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν καλέσει την ηγεσία του στρατού να προχωρήσει σε πραξικόπημα, είχε καλέσει τον υπουργό άμυνας να «φορέσει φουστίτσα κλαρωτή», ενώ τον είχε αποκαλέσει «μικρό μου πόνυ».

    Η ομιλία Μπαρμπαρούση, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής έχει ως εξής:
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Τον λόγο έχει ο κ. Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης από τη Χρυσή Αυγή.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Έχουμε σχεδόν τρία χρόνια διακυβέρνηση της Αριστεράς. Όχι πως τα προηγούμενα χρόνια δεν κυβερνούσαν οι αριστεροί. Και επί ΠΑΣΟΚ και επί Νέας Δημοκρατίας η Αριστερά κυβερνούσε. Διότι εάν δεν περάσεις από τη «Μεγάλη του Ριζοσπάστη Σχολή», δεν προοδεύεις στην πολιτική.

    Όμως, τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε μια γνήσια αριστερή κομμουνιστική Κυβέρνηση. Μέσα σε τρία χρόνια, λοιπόν, και κάτι μήνες εσείς οι κομμουνιστές χρεώσατε τη χώρα με 90 δισεκατομμύρια ευρώ, ξεπουλήσατε όλη τη δημόσια περιουσία, βάλατε την Ελλάδα σε επιτήρηση για εκατό χρόνια, φορολογήσατε άγρια τη μεσαία τάξη, που είναι η δύναμη κάθε κράτους, γεμίσατε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και τους ελληνοποιείτε συνεχώς, αλλοιώνοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας, απελευθερώνετε τους εγκληματίες από τις φυλακές, αφήνετε στους δηλωμένους εχθρούς και διεκδικητές των εδαφών μας το δικαίωμα να πάρουν το όνομα της Μακεδονίας και τη γλώσσα. Και τέλος, εξαπολύετε πληρωμένους παρακρατικούς να βανδαλίζουν και να απειλούν όποιον αντιστέκεται.

    Αλέξη Τσίπρα, οι μέρες σου τελειώνουν! Και να ξέρεις ένα πράγμα, ότι φεύγοντας από την εξουσία, σίγουρα τα πράγματα για την πατρίδα μας θα έχουν αγριέψει πάρα πολύ. Συγγνώμη, έκανα λάθος, θα κάνω μία διόρθωση: Όχι «για την πατρίδα μας», αλλά «για την πατρίδα μου», γιατί εσύ, Αλέξη, δεν έχεις πατρίδα, εσύ είσαι άπατρις.

    Δεν ξέρω αν το έχεις σκεφθεί, Αλέξη Τσίπρα, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι μετά το τέλος της θητείας σου, το οποίο πλησιάζει, δεν θα έχεις είκοσι κλούβες αστυνομικών να σε φυλάνε, εκτός και αν μέσα στις διαπραγματεύσεις που έκανες ήταν και το πώς θα σε φυγαδεύσουν οι μυστικές υπηρεσίες των ξένων κρατών, που θέλουν οπωσδήποτε αυτό το νεοσύστατο κράτος να μπει στο ΝΑΤΟ για πολλούς και διάφορους λόγους.

    Αλέξη Τσίπρα, δεν σεβάστηκες τη θέληση του ελληνικού έθνους, που σύσσωμο σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την υφήλιο συμμετείχε στα συλλαλητήρια.

    Και είναι η δεύτερη φορά που δεν σέβεσαι τη θέληση του ελληνικού λαού, γιατί προηγήθηκε και ένα δημοψήφισμα για άλλον λόγο, βέβαια, αλλά και εκεί απέδειξες πόσο «δημοκράτης» είσαι. Και όχι μόνο δεν σεβάστηκες, αλλά κορόιδεψες και ειρωνεύτηκες και έβαλες τα «παπαγαλάκια» σου να λένε ότι ήταν εκατόν σαράντα χιλιάδες στην Αθήνα. Και τα ίδια αυτά «παπαγαλάκια» προ ολίγων ημερών βγήκαν και είπαν ότι στην Παρέλαση Περηφάνειας, όπως την ονομάζετε, έλαβαν μέρος περίπου εβδομήντα πέντε χιλιάδες, δηλαδή σχεδόν οι μισοί από όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Αυτό μας είπατε.

    Ασελγείτε και υβρίζετε πάνω στο αίμα των Μακεδονομάχων, όπως του καπετάν Κώττα, του Τέλλου Άγρα, του Παύλου Μελά, του απείθαρχου Κρητικού Γιώργου Σκαλίδη και του Μητροπολίτη Γερμανού Καραβαγγέλη και τόσων άλλων που αγωνίστηκαν για αυτό που εσείς σήμερα χαρίζετε έτσι απλόχερα.

    Να ξέρετε, όμως, όλοι σας -και όταν λέω όλοι, εννοώ από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τα πληρωμένα «παπαγαλάκια» μέχρι και τον ανώτερο της πολιτικής ηγεσίας- ότι μετά την ύβριν έρχεται η νέμεσις.

    Παναγιώτη Καμμένε, είπες: «Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με κόμμα που στηρίζει τα μνημόνια. Θα ρίξω την Κυβέρνηση, εάν αυτή θίξει τα συμφέροντα της πατρίδας μας στη Θράκη. Εάν έρθει μνημόνιο, θα φύγω από την Κυβέρνηση, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την πολιτική.

    Θα έριχνα την Κυβέρνηση εάν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία. Δεν θα συναινέσω ποτέ στη χρήση του όρου ”Μακεδονία”».

    Πάνο Καμμένε, έπεσες σε όλα μέσα. Τα συντρόφια σου έκαναν όλα τα παραπάνω. Εσύ, όμως, δεν έκανες τίποτα από όσα είπες. Μπορείς, όμως, έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, αν έχεις λίγο φιλότιμο, να ρίξεις την Κυβέρνηση και να αποχωρήσεις αξιοπρεπώς από την πολιτική.

    Εσύ, όμως, Πάνο Καμμένε, και μακάρι να κάνω λάθος, αντί να έρθεις καβάλα στον Βουκεφάλα με την πανοπλία σου και να σώσεις τη Μακεδονία, θα έρθεις με φουστίτσα κλαρωτή για άλλη μία φορά, με κορδελίτσες πάνω στα μαλλιά, πάνω στο μικρό μου πόνι.

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Μπαρμπαρούση, παρακαλώ να ανακαλέσετε αμέσως.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Δεν ανακαλώ.

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Αυτά τα περί χούντας και τα περί απάτριδων.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Τι σας πείραξε; Το μικρό μου πόνι;

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Αυτά που καταλογίσατε στον Πρωθυπουργό περί…

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Το μικρό μου πόνι; Έχω να πω και άλλα. Περιμένετε.

    Στην Ελλάδα έχουμε μια λέξη που δεν μπορεί να μεταφραστεί σε καμιά άλλη γλώσσα στον κόσμο, τη λέξη «φιλότιμο».

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Μπαρμπαρούση, θα ανακαλέσετε, αλλιώς θα διαγραφούν από τα Πρακτικά.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Δυστυχώς, όμως, μέσα εδώ αυτό το πράγμα σπανίζει. Αν υπήρχε δηλαδή έστω και λίγο φιλότιμο σε αυτήν την Αίθουσα, όσο και άπατρις και να είσαι, όσα λεφτά και να σου έδιναν, αυτά τα πράγματα δεν θα τα έκανες. Να τα βράσω και τα λεφτά και τις πισίνες και τα κότερα, όταν θα ξέρω ότι εξαιτίας μου ένας ολόκληρος λαός δυστυχεί και υποφέρει.

    Πραγματικά νιώθω πολύ άσχημα που βλέπω την πατρίδα μου να την συρρικνώνουν κάποιοι μικροί άνθρωποι και εγώ να μην μπορώ να τη σώσω. Ίσως να είμαι και εγώ μικρός. Η πατρίδα, όμως, πρέπει να σωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Και αυτό το λέω για να το ακούσουν όλοι και ειδικά αυτοί που φοράνε τη στολή, που ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα και όχι στο μηνιάτικο.

    Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά έχει ξεκινήσει ο διαμελισμός της Ελλάδας. Ακούστε, λοιπόν, εσείς που ορκιστήκατε πίστη στην πατρίδα πώς όρκιζε ο παπα-Αγγελής τους νέους μακεδονομάχους: Έβαζε πάνω στο Ευαγγέλιο ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι χιαστί και στο σκοτεινό βάθος του Αγίου Δημητρίου, όπου τρεμόσβηναν λίγα κεριά, τους έλεγε: Ορκίζεστε ότι δεν θα τρέμει το χέρι σας και η καρδιά σας όταν θα κρατάτε το πιστόλι και το μαχαίρι; Ορκίζεστε ότι θα σκοτώσετε αδίστακτα όποιους διαταχθείτε; Ότι θα προτιμήσετε να αυτοκτονήσετε, παρά να προδώσετε τους συντρόφους σας; Πρέπει, λοιπόν, τα χέρια που απλώνονται για να αρπάξουν την πατρίδα μας να κόβονται. Όπως είπε και ο Οδυσσέας Ελύτης «την οργή των νεκρών να φοβάστε και των βράχων τα αγάλματα». Υπεράνω όλων η πατρίς και το έθνος!

    Και επειδή η πολιτική ηγεσία της χώρας δεν νομοθετεί προς το συμφέρον του έθνους, αλλά για το προσωπικό τους συμφέρον, καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της, να συλλάβει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο, για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!

    (Θόρυβος – έντονες διαμαρτυρίες στην Αίθουσα)

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΣ: Φασίστα! Είσαι γελοίος.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ: Αυτό ισοδυναμεί με αίτημα πραξικοπήματος!

    (Θόρυβος – διαπληκτισμοί στην Αίθουσα)

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Παρακαλώ, καθίστε κάτω. Ήρεμα.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, τι είναι αυτά τα πράγματα;

    (Θόρυβος – διαπληκτισμοί στην Αίθουσα)

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ (Πρόεδρος της Βουλής): Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα τον λόγο.

    Η αντίδραση του προέδρου της Βουλής

    Το «αίτημα» του Μπαρμπαρούση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών που βρίσκονταν στην Ολομέλεια αλλά και την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση που εισηγήθηκε – και η πρότασή του έγινε δεκτή – να μην μιλήσει κανείς βουλευτής της ΧΑ μέχρι το τέλος της διαδικασίας της πρότασης μομφής.

    «Τα προηγούμενα είναι πράγματα που δεν έχουν ξανά ακουστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο, έπεσαν οι μάσκες», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε σε έντονο ύφος ότι η Χρυσή Αυγή κάλεσε σε πραξικόπημα του δημοκρατικού πολιτεύματος».

    Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε «θέλω να είμαι σαφής και δίκαιος γιατί είναι κρίσιμη στιγμή» και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε σε κλιμάκωση του λόγου από τη Χρυσή Αυγή, η οποία είναι σχεδιασμένη διχαστική και θέλει να προκαλέσει διχασμό στον ελληνικό λαό και ταραχή.
    Αυτά δεν θα γίνουν αποδεκτά, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής. «Υπήρξε ένα πρωτοφανές συμβάν, όπου εκπρόσωπος κόμματος προχώρησε σε πρόσκληση για στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησης» σημείωσε στην τελευταία παρέμβασή του ο Νίκος Βούτσης και επισήμανε τον κίνδυνο να ενεργοποιήσει ακραία στοιχεία.

    Η πρόκληση θίγει και την τιμή των ενόπλεων δυνάμεων της χώρας, συνέχισε. «Παίρνω την ευθύνη να εισηγηθώ στην Ολομέλεια να μην μιλήσει κανείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Να μην έχουν το προνόμιο που δίνει αυτή η αίθουσα στην παρουσία τους» τόνισε ο Νίκος Βούτης και έκανε λόγο για «μήνυμα ενότητας,δημοκρατικής ευασθησίας και καταδίκης του φασισμού».

    Ο υπουργός Άμυνας

    Τη διαβεβαίωση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι απόλυτα δημοκρατικές και σέβονται το Σύνταγμα και το πολίτευμα έδωσε ο Πάνος Καμμένος σε παρέμβασή του στη Βουλή μετά τα όσα προκλητικά είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

    «Οι Ένοπλες Δυνάμεις ορκίζονται στο Σύνταγμα, προστατεύουν το πολίτευμα, προστατεύουν τη Δημοκρατία και δεν μπορεί κανείς να τις καλεί να καταπατήσουν το Σύνταγμα» τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

    «Τέτοιες εκκλήσεις οδήγησαν στην απώλεια εδάφους» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

    Σύμφωνα με τον ίδιο «υπήρξε παραβίαση του Ποινικού Κώδικα για προσβολή του πολιτεύματος, για εσχάτη προδοσία και για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας». «Ζητώ να ασκηθεί άμεσα ποινική δίωξη κατά του βουλευτή Μπαρμπαρούση και της Χρυσής Αυγής και ζητώ δι’ υμών (σ.σ. του προεδρίου της Βουλής) να εγκριθεί η άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας για να μπορέσει η δικαιοσύνη να εφαρμοσει το νόμο. Δεν μπορούμε να παίζουμε με το πολίτευμα και το Σύνταγμα».

    «Δεν μπορεί να καλούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις να συλάβουν τον πρώτο πολίτη της χώρας» κατέληξε ο υπουργός Άμυνας.

    Άμεσα το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «εφόσον ζητηθεί η άρση της ασυλίας η Βουλή θα τοποθετηθεί όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής».

    Στον εισαγγελέα τα πρακτικά

    Στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας του Κ. Μπαρμπαρούση, δίνοντας παράλληλα εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Παράλληλα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στον κ. Ζαγοραίο δημοσιεύματα σχετικά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής παραγγέλοντας και εκείνη έρευνα.

    Παράλληλα, επικυρωμένα πρακτικά της σημερινής ομιλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση αλλά και βίντεο κατέθεσαν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευ. Ζαχαρή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης. Σε δηλώσεις τους κατά την έξοδο τους από τον Άρειο Πάγο καταλόγισαν κακουργηματικές πράξεις στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και επισήμαναν ότι ζήτησαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

    Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό  ο κ. Κοντονής δήλωσε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της ΧΑ προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι σε περίπτωση κακουργήματος προβλέπεται ακόμη και σύλληψη βουλευτή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    93 Σχόλια

    1. Ο αρχιφασίστας πρόεδρος της βουλής Βούτσης, αποφάισε και διέταξε να αφαιρέσει τον λόγο από ένα ολόκληρο κοινοβουλευτικό κόμμα. Θεωρεί ότι ο ίδιος δίνει το προνόμιο στους δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές, ώστε να μιλούν και να ψηφίζουν εκπροσωπόντας τον λαό και όχι το δικαίωμα και την υποχρέωση που τους δίνει το σύνταγμα και οι νόμοι. Το χειρότερο από αυτό είναι ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα συμφώνησαν μαζί του.

    2. Μπίλη Τσάκα την τσαπου κ έλα με την όπισθεν.

    3. Ρε Μπαρμπαρούσενα με 180 χλμ. σε δρόμο με βροχή με κίνδυνο να σκοτώσεις κόσμο με το Volvo σου; Κανόνισε να σε πιάσουμε και θα σε γαμήσουμε.

    4. Το καζάνι βράζει,το ακούτε εσείς οι 300:Ο λαός θα πει την τελευταία λέξη Έχει καταπιεί πολλά και ήρθε η ώρα να τα ξερασει

    5. οι συριζέοι πουλάνε τη Μακεδονία …
      ο Μπαρμπαρούσης φταίει !!!

    6. Το δημοκρατικο πολιτευμα εχει δομηθει στα μετρα των πολιτικων λαμογιων διοτι μεσα απο αυτο κανουν ολες τις βρωμοδουλειες τους. Οχι μονο το ξεπουλημα της μακεδονιας θα δωσουν αλλα θα φτασουν την ελλαδα ως την λαμια. Αυτοι οι τριακοσιοι προδοτες και οχι μονο με τις ραδιουργιες τους εχουν καταφερει να εκμεταλευονται το πολιτευμα για να μην τιμωρηθουν ……ποτε.και οταν δεν υπαρχει τιμωρια ο καθενας κανει οτι γουσταρει και εις βαρος του λαου αλλα και εις βαρος της χωρας…Πραξικοπημα οχι….με νπμοθετικα κρητιρια περι εσχατης προδοσιας και ειδικο δικαστηριο ναι…μεσω του αρειου παγου.

    7. Το δημοκρατικο πολιτευμα εχει δομηθει στα μετρα των πολιτικων λαμογιων διοτι μεσα απο αυτο κανουν ολες τις βρωμοδουλειες τους. Οχι μονο το ξεπουλημα της μακεδονιας θα δωσουν αλλα θα φτασουν την ελλαδα ως την λαμια. Αυτοι οι τριακοσιοι προδοτες και οχι μονο με τις ραδιουργιες τους εχουν καταφερει να εκμεταλευονται το πολιτευμα για να μην τιμωρηθουν ……ποτε.

    8. Βάλτα στον πάτο σου κουκουδι,έχετε να φάτε μολύβι στο κεφαλι

    9. Μπραβο ρε μαγκα μονο πιστευω να ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΑΙΝΟ ΤΟ ΣΚΙΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…….???ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΑΙ ΣΤΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΟΤΕΣ ΔΕΙΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΔΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ….Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ…ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΥΣ………ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

    10. Στην ΜΠΟΥΖΟΥ το ΣΚΟΥΠΙΔΙ χρυσαυγουλο και γρήγορα, για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

      1. Μόνο με τον ψοφο σου θα ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος Λουλού ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ Νικ αρχιδικ

    11. Δεν ήταν σωστά αυτά που δήλωσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αφού τον διέγραψε το κόμμα του, διότι δεν μπορεί να προπαγανδίζει την κατάλυση του πολιτεύματος από το βήμα της Βουλής και καλώς έκανε ο κ. Μιχαλολιάκος και τον διέγραψε. Μήπως όμως με το τρόπο της δεν καταλύει και η κυβέρνηση τη δημοκρατία με το να μην προχωράει σε δημοψήφισμα ή σε εκλογές, εφόσον υπάρχει δεδομένη αντίδραση του Ελληνικού Λαού. Αλλά τους πλήρωσαν αυτοί που τους έβαλαν και διαγράφουν την Ελλάδα, την Ιστορία της, τον πολιτισμό της, για να εξυπηρετήσουν τους ξένους και κυρίως τις ΗΠΑ, που ξέρουν ότι θα βγει στις εκλογές της Τουρκίας ο Ερντογάν και βιάζονται να μπάσουν το ψευτοκρατίδιο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ επειδή εκεί υπάρχει βάση των ΗΠΑ και έτσι ο Τσίπρας μαζί με τους Καμένο, Κοτζιά και τον Προκόπη Παυλόπουλο προχώρησαν και αυτοί σε άλλο πραξικόπημα και αυτοί περιφρόνησαν με το δικό τους τρόπο τη δημοκρατία και κατέλυσαν έτσι το πολίτευμα. Ο Τράγκας σήμερα είπε ότι ο Καραμανλής θα απευθύνει μήνυμα στον ελληνικό λαό το οποίο δεν έγινε ποτέ. Κάποιοι μάλιστα εκεί στις ΗΠΑ έχουν πει ότι τα ξένα κέντρα εξουσίας είναι πολύ ευχαριστημένα από το Τσίπρα και μάλιστα ότι θα τον βοηθήσουν να ξαναβγεί πρωθυπουργός με Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Καραμανλή. Μάλιστα κάποιος έγραψε ότι ο Τσίπρας και ο Καραμανλής έχουν πολύ στενές σχέσεις και ότι Τσίπρας, Καραμανλής και Προκόπης Παυλόπουλος μαζεύονται τακτικά στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα και συζητούν. Η ιστορία βέβαια θα τους τιμωρήσει. Αλλά ο Ιησούς Χριστός το επιτρέπει αυτό για τις αμαρτίες μας και όταν έλθει η ευλογημένη ώρα να γίνει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, τότε το ψευτορωμέϊκο θα καταρρεύσει

    12. Η κίνηση της Χρυσής Αυγής ήταν απολύτως λογική…έτσι λοιπόν μεμονομένα ο Μπαρμπαρούσης θα πει πως τα είπε συμβολικά και μεταφορικά για να προσδώσει επαρκώς την έντονη συναισθηματική φόρτιση στην οποία βρισκόμαστε από την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας και τελικά θα του κλάσουν τα αρχίδια, όπως άλλωστε και σε όλα τα υπόλοιπα που έχουν σκαρφιστεί περί εγκληματικής οργάνωσης κτλ κτλ κτλ… Χρυσή Αυγή μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος παλιοκατσαπλιάδες μπολσεβίκοι και λοιποί ανεπαρκείς θαμώνες του ελληνικού κοινοβουλίου…οι εκλογές είναι κοντά

    13. NA MIN KOROIDEBOUN TOUS ELLINES, EPESE POLI HRIMA, POULANE TIN MAKEDONIA, 1 O TOURKOS METAKINISE TO HRISO APO AMERIKI STIN EUROPI, TO MIRASE SE 3 HORES, I AMERIKI DEN SOU DINI AFTO TO PROION AN DEN IPARHI SHEDIO,,2. TO HRISO DOULEBETE SE PROGRAMA TRADING , KSEPLENOUN OTI MABRO BROUNE, PEZOUN TO PEHNIDI OPOS TOUS TERGIAZI, TA HRIMATA GINONTE ASPRA KE TA DINOUN STOUS SKOPIANOUS ME STOHO ELLINIKI MAKEDONIA DITHEN EPINDISIS ME TOUS OROUS OPOS TOUS BOLEBI !!!

      ROTISTE ENAN KALO TRAPEZIKO THA SAS EKSIGISI POS PEZETE TO PEHNIDI …..
      11 DISEKATOMIRIA KSEPLENONTE MONO ME PROGRAMA “TRADING”HRISOU …
      OLI TOUS EHOUN LADOTHI STIN KIBERNISI ME PARA POLI HRIMA……..
      PSAKSTETO , ALO AFTON TON DROMO DIHNOUN …..

    14. Μια απάντηση στο ερώτημα πως αν παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και οι αναπληρωτές τους… πέφτει η κυβέρνηση και αποτρέπεται (για την ώρα) η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας

      Κανονικά, λοιπόν, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να γίνουν εκλογές ΜΟΝΟ στους νομούς που θα υπάρχουν οι «ορφανές» έδρες.

      Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου… σίγουρο. Καθότι, το άρθρο 51, παράγραφος 1 του Συντάγματος προβλέπει ότι: «O αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους».

      Δηλαδή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και οι αναπληρωτές τους, κι αντί για 300 μείνουν στη βουλή 284 βουλευτές!

      Σ’ αυτό συνηγορεί και ο γνωστός καθεστωτικός συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος όταν -την εποχή των διώξεων- κυκλοφορούσαν φήμες περί ομαδικής παραιτήσεως των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, απεφάνθη ως εξής – σύμφωνα με ρεπορτάζ καθεστωτικών ΜΜΕ της εποχής:

      «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση γενικών εκλογών έπειτα από μαζικές παραιτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, διαβεβαίωσε ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.

      Ο γνωστός συνταγματολόγος υποστήριξε ότι βάσει του Συντάγματος μπορεί η βουλή να λειτουργήσει και με λιγότερους από 300 βουλευτές, άρα είναι πιθανό οι συγκεκριμένες έδρες να μείνει κενές».

      Και ποιο αφοπλιστικό επιχείρημα θα επικαλεστούν οι Τσιπροκαμμένοι για να «νομιμοποιήσουν» την βουλή των 284 και να προλάβουν τυχόν «γκρίνιες» των κομμάτων της «αντιπολίτευσης»; Πως «κανένα κόμμα του συνταγματικού τόξου δεν πρέπει να επιτρέψει στην νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση να καταστεί ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων»! Και μετά απ’ αυτό, όλοι θα κάτσουν σούζα!

    15. τα μμε οι δημοσιογραφοι ποσο ξεφτιλες στην ψυχη ειναι τελικα εκτελουν τις εντολες των δολοφονων κυβερνωντων αψογα πυον και καταρα σε οσους μμε ειναι εναντιων των ελληνων και οπως προβαλαν με ζηλο την συγκεντρωση των γκευ στην επομενη γκευ συγκεντρωση να ειναι τα παιδια τους και τα εγγονια τους φυσικα ως γκευ πυον και γουδι σε ολους τους εθνικους προδωτες

    16. Δεν είναι έντιμο να τον χειροκροτούν και μετά να τον διαγράφουν.
      Ο λαός αυτό το λέγει και “κωλοτούμπαν” ή ακόμα πιο λαϊκά “πουστιάν”.
      Αυτά λέγει ο κόσμος έξω….. τώρα………………

    17. Σύμφωνα με εφαρμοσμένη πρακτική (περίπτωση έκπτωσης Τσοβόλα- προκήρυξη αναπληρωματικών εκλογών στη Β Αθήνας, με Μαγκάκη και Λεβέντη-μη συμμετέχουσας της ΝΔ),

      και με δεδομένο ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν το πολύ ως τον Αύγουστο του 2019, τότε λήγει η τετραετία, πρακτικά θα γίνουν το πολύ ως τον Ιούνιο του 2019, η ΧΑ δεν έχει ανάγκη να καθίσει άλλους 10 μήνες σαν κόμμα με κοινοβουλευτική παρουσία, αφού και οι μισθοί των βουλευτών της είναι περικομμένοι και επίσης η κρατική οικονομική ενίσχυση στο κόμμα είναι παγωμένη.. δεν έχουν “ίδιο” οικονομικό συμφέρον… ούτε “πρόβλημα βουλευτικής ασυλίας”

      και με δεύτερο δεδομένο, ότι σαν πολιτική δύναμη είναι σταθερά στο 8-9%, δηλαδή τρίτο κόμμα… έχει δηλαδή “μόνιμους” ψηφοφόρους, οπότε αυτοί δε φεύγουν από τη μια μέρα στην άλλη…

      Μπορεί να γίνει το εξής:
      Να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της, ενεργοί και αναπληρωματικοί, και να γίνουν αναπληρωματικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα (σε νομούς όπου έχει βουλευτές ήδη). Θα αναγκαστούν να προκηρύξουν αναπληρωματικές εκλογές για τους υπόλοιπους 10-13 μήνες! Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα , για να το αγνοήσουν οι υπόλοιποι θεσμοί/θεσμικοί.

      Και η ΧΑ να το χρησιμοποιήσει αυτό σαν έμμεσο δημοψήφισμα. Ζητώντας το βέβαια από το εκλογικό κοινό.
      ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    18. Στεφανε προτεινω αυριανο εξωφυλλο αρματωσιες jason αντιγονη με προσωπο Μπαρμπαρουση…………

    19. Αυτούς που πουλάνε πατρίδα λες και είναι περιουσία τους πότε θα τους πιάσουν;

    20. Και όμως η ομιλία του έως στο επίμαχο σημείο της(!) ηταν αληθινή…και ακρως Πατριωτική…Τι ήθελε στο τέλος να ανακατέψει τον ευνουχισμένο(!) στρατο των Τσυριζανέλ?? Η λειτουργούσε κατόπιν…εντολών???? Αχ ρε Μπαρμπάρ…πολύ μας μπέρδεψες και αφήσαμε την Μακεδονία για…μακακίεςςς!!!!!

    21. αν ειναι αντρας ο μπαρμπαρουσης οταν παραδοθει στην αστυνομια να παραδωσει μαζι και τον δονητη του

    22. το προβλημα δεν ειναι αν ξεφυγε “απ τα ορια” ο μπαρμπαρουσης ή δημιουργησε προβλημα ταχα στο κομμα με τις δηλωσεις του ή αποπροσανατολιζει οπως διαφορα λενε μερικοι ηλιθιοι δειλοι τενεκεδες, αλλα οτι ειναι μονος του, μονος του απ το κομμα του, μονος του απ αλλους πατριωτικους φορεις γιατι ντυθηκαν με ζαρντιερες αντι για αξιωματικοι, μονος του κι απ το λαο που δεν αξιξει προς το παρων ενα ηγετη, γιατι ηγετες υπαρχουν λαος αξιος δεν υπαρχει.. Οι νεοελληνες θα φανε μεγαλη π@υτσα, η μικρασιατικη καταστροφη θα ειναι παιδικη χαρα σε οτι ερχεται και δεν θα ειναι για λυπηση..

    23. Αλλη μια κοτα λειρατη.Ειπε τις μαλακιουλες του και μολις καταλαβε ζορι και φυλακη τις εκανε γαργαρα.Κριμα ρε που σε εβγαλαν καραισκακη.Ουτε στο βρακι του δεν μιαζεις.

    24. στεφανε βαλε την δηλωση μιχαλολιακου σχετικα με την διαγραφη μπαρμπαρουση σηκωνει αναλυση

    25. Στεφανε προτεινω αυριανο εξωφυλλο αρματωσιες Κολοκοτρωνη με προσωπο Μπαρμπαρουση…………

      1. ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ.

    26. τι ειναι ρε ο μπαρμπα, αρχηγος γεεθα και καλει σε πραξικοπημα? ειπε μια μπαρουφα και τι εγινε? θα ξεχασουμε και τα νομικα μας τωρα? η μηπως τον πιασανε με οπλοστασιο για να καταλυσει τη δημοκρατια? ας κοιταξει ο βουτσης το βλασταρι του και ο καμενος τη χαμενη του τιμη κι ας αφησουν τη χα ησυχη!

    27. Αυτος ήθελε να τονίσειτο μέγεθος της προδοσίας… Όταν αντίθετα δίνουν γη και ύδωρ ..αντίθετα στην θέληση του λαού…το ξέρουν γι’αυτό αρνούνται δημοψήφισμα…Τότε αυτό τι ειναι;πατριωτισμος;

    28. Συγχαρητηρια στημένε μπαρμπαμητουση αποπροσανατόλισες την κοινή γνώμη απο το σοβαρο θεμα της ονομασίας προδοσίας της Μακεδονίας….και ολη η ελλαδα ασχολητε τωρα με σενα τον μαλακα!!

    29. Κρίμα που δεν είχε κόσμο σήμερα. Ελάτε αύριο βράδυ χανόμαστε. Εγώ θα είμαι εκεί

    30. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ & ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ

    31. Μπαρμπαρουση μεγαλε θα σου κλασουν τα αρχιδια με φορα ομως!!!! Μπραβο ρε μαγκα!!!!!

    32. Αν υπογραφεί η συμφωνία τότε τα Σκόπια ως μέλος του Νάτο θα σουλατσάρουν σε όλες τις ελληνικές θάλασσες, θα μας σεβαστούν όπως μας “σέβονται” οι Τούρκοι φίλοι τους τόσα χρόνια που είναι εξίσου μέλη του Νάτο; Δεν είναι μόνο δύο οι γάϊδαροι που μαλώνουν στον δικό μας αχυρώνα, χώνονται και οι αμερικανοί και οι υπόλοιποι ξένοι μέσα στην χώρα μας σαν να μην υπάρχουμε, σαν να είμαστε κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου. Αν δεν είναι αυτό εσχάτη προδοσία τότε τι είναι Άρειε πάγε; Ο άρειος πάγος αντιπροσωπεύει την δικαιοσύνη όσο εγώ είμαι ο Βουκεφάλας του Μ.Αλέξανδρου. Ο Μπαρμπαρούσης σας φταίει μασονάκια; Μακάρι να βγώ λάθος αλλά σύντομα οι Σκοπιανοί θα βολοδέρνουν στο λιμάνι της Θεσ/νίκης και δεν θα τους πειράζει κανείς γιατί θα κρύβονται στα φουστάνια των Νατοϊκών-Τούρκων. Εμείς οι “φασίστες” θα φωνάζουμε και θα διωκόμαστε γιατί έχουμε ψυχή και αγαπάμε την πατρίδα μας.

    33. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 61 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ…ΑΠΛΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΒΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ

    34. ΠΡΩΒΟΚΑΤΣΗΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΡΝΑΙ ΨΙΦΟΥς Η ΧΡΥΣΟΙ ΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ
      ΝΤΡΩΠΙ ΣΑς ΨΕΦΤΟΔΕΚΣΙΟΙ ΜΙΧΑΟΑΚΟ ΕΙΣΕ ΗΓΕΤΙς

      1. Τρόλλακα άντε γονιμοποιήσου με καμμία αρκούδα και άσε τις μαλακίες !

    35. Όταν κάποιος καλεί την στρατιωτική ηγεσία να προχωρήσει σε πραξικόπημα, έχει διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας,
      Αυτοί που υπογράφουν το ξεπούλημα της Ελλάδας τι πρέπει να πάθουν ??

    36. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Κ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Κ ΤΗΝ ΑΟΖ Κ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΘΡΑΚΗ Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
      ΕΤΣΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟς ΠΑΙΣΙΟς Η ΜΑΣΣΩΝΟς 330Υ ΒΑΘΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Κ Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟς ΒΑΣΙΛΗΑΣ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ
      ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΕΣΥ ΜΣΣΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ

    37. Ηρθε η ώρα θα σας ξυρίσουμε με κονσερβοκούτια κόντρα φασιστόμουτρα

      1. Να παρακαλάς να μην βγει ο στρατος αναρχοάπλητο σκουπίδι τσογλάνι του Σορος

      2. Ελα και παρε φορα να μας κλασεις τα αρχιδια.

    38. Εδώ που έχουμε φθάσει θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα ή να πάμε για εκλογές

    39. Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ….ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ…???
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ….ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    40. Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΕΞΑΙΡΈΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.

    41. δημοκρατια ειναι να λεμε εμεις ο,τι μας αρεσει και όχι να λενε οι αλλοι ό,τι δεν μας αρεσει.ωραία.πολύ ωραια.

    42. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΓΗ ΜΕΛΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ . Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ .

      1. Ναι και λεγεται οτι ξεκινησει την τιμωρια απο τον εαυτο του.

      2. Ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν υπάρχει καμμία διαρροή , άλλωστε τι έκαναν μόνο την Ελλάδα πούλησαν.
        Ουστ από δω παπάρα !

    43. ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥi
      Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

    44. συμφωνα με εγκυρες πηγες τις τελευταιες ωρες ο Ν.μιχαλολιακος σκεφτεται να παραδωσει το βουλευτικο εδρανο του μπαρμπαρουση στο τζεισον αντιγομη λογω και της φυσικης εξωτερικης ομοιοτητας των δυο ωστε οι ψηφοφοροι της χρυσης αυγης να παρουν πιο μαλακα την μεγαλη απωλεια

      1. @Πετρούλα: Τράβα στην τρύπα σου, βίζιτα των δύο ευρώ.

      2. Χαχαχαχαχα ! γελάσαμε με τις μαλακίες σου ξεφτιλισμένη λούγκρα.
        Πήγαινε να πάρεις πίπες από το “δημοκρατικό σου τόξο” τώρα προδότη αλβανοκατσαπλιά !

    45. Διαγραφη ο ενας δηλωση μετανοιας ο αλλος.
      Μονο φωνες και κλανιες ειναι τελικα οι κοτες της ΧΑ

      1. Τι λες ρε μαλάκα , δηλαδή ποιοί είναι οι μάγκες πατριώτες .
        Χρυσή Αυγή μέχρι να σβήσει ο Ήλιος λέμεεεεεεεεε !
        Ψόφο στους προδότες ανθέλληνες !

    46. Αν ανακάλεσε αυτά που είπε, ούτως ή άλλως θα διωχθεί, τώρα χάνει όλη την παληκαριά που έδειξε και οι διώξεις παραμένουν.

    47. Ενώ ο καμένος είναι τάξη και ηθική. Δεν διαπράττει εσχατη προδοσία?

    48. Παντως η αλλοδαπη γυναικα του μπαρμπαρουση δεν ανησυχει καθολου.
      Ο Αλβανος “φιλος” να ειναι καλα…ετσι κι αλλιως αυτος βολευε και πριν την κατασταση.

    49. Χρυσαυγιτες γιατι κατηγορειτε τον Μπαρμπαρουση που ειπε τα αυτονοητα; Γιατι διωξατε αυτον απο το κομμα και οχι τον κοπρο τον μιχαλοβλακο;

    50. Ακουγεται οτι η κλασι για πνιξει τον καημο της απ την διαγραφη μπαρμπαμητρουση θα παει για αποτριχωση και μιζανπλι.

      1. Πατριώτες σαν τους χρυσαυγίτες δεν υπάρχουν άλλοι, όσο και αν σας πονάει κερδίζουν ψηφοφόρους γνήσιους Έλληνες , οι προδότες μία θέση έχουν , μόνο στην κάσα και μετά σε βόθρο.

    51. Βασικά την έχει άσχημα ο Τσίπρας, προς το παρόν το μόνο όπλο του είναι η βία της αστυνομίας ενώ ο Μπαρμπαρούσης είπε κάτι που θέλανε πολλοί να ακούσουν μέσα στην βουλή, οπότε και θα ξανακουστεί σύντομα.

      Κάποια στιγμή όμως οι μπάτσοι είναι πιθανόν να μην εκτελέσουν τις εντολές που θα δωθούν αλλά να εκτελέσουν άλλες.

      Δεν νομίζω ότι τον συνέλαβε κανείς με ευχαρίστηση.

    52. Μπορεί να είπε μαλακία εκεί μέσα , αλλά σκεφτείτε όσοι τον κράζετε : Πραγματικά σας αρέσει πολύ αυτή η Δημοκρατία, όπως την αντιπροσωπεύει αυτό το συνάφι των ανδρείκελων ?

    53. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΚΚΕ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    54. Έξω ο Χίος μέσα ο Μπαρμπαρούσης.
      Ε κάποιον πρέπει να έχουν στα κρατητήρια να δικαιολογούν το μεροκάματο.
      Από την άλλη δώστε αβέρτα άδειες στον Κουφοντίνα μπας και παρεξηγηθούν τα φιλαράκια του.

    55. Νίκοκοκοκοκος Μιχαλολιάκοκοκοκοκοκος Χρυσά Αυγά φρέσκα φρέσκα

      1. συριζανελες προδοσιες μεχρις εσχατων ολοι πουλημενοι

    56. ρε παιδια τωρα το πηρα χαμπαρι τι ειπε ρε ο μαλακας μεσα στην βουλη θα διαλυσει την παραταξη

    57. Ένας πρωτοετής της νομικής γνωρίζει ότι τα λόγια από μόνα τους δε στοιχειοθετούν αδίκημα… οπότε ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ.

      1. για αυτο ο πρωτοετης κοβεται γιατι τα λογια φυσικα στοιχειθετουν αδικημα.ανοιξε κανα ποινικο κωδικα.

        1. Βασει ποιου αρθρου μωρη αμορφωτη καμπια;

        2. Φυσικά αφού λέω ότι σε σκότωσα και τώρα έχεις ψοφίσει μαλάκα !
          Πήγαινε να γλύψεις κανένα πέος από τα προδοτικά σκυλιά του “συνταγματικού τόξου” πριν σας πάρουν φαλάγγι οι πατριώτες , ανθελληνικό σκουλήκι !

    58. και ομως η χωρα μονο με πραξικοπημα θα δει ασπρες μερες και να μπουν φυλακη οι προδοτες της χωρας αν κα σε προδοτες αξιζει θανατος

    59. αμα ειναι αντρας ο μπαρμπαρουσης στο δικαστηριο να βαλει ταγερ και να παει

    60. Ο αφελής : Όταν κάποιος καλεί την στρατιωτική ηγεσία να προχωρήσει σε πραξικόπημα, έχει διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, αυτός που υπογράφει το ξεπούλημα της Ελλάδας δεν πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία ?

    61. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΨΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ !!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!!

    62. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!!!!! ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ……ΟΛΙΓΟΙ….

      ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙΔΩΝ !!!!!

      1. Σε έπιασε τώρα ο πόνος για τον Μπαρπμαρούση αρχιβλάκα , άντε τώρα να γλύψεις τα πέη των αφεντικών σου , ανθελληνική κατσαρίδα. Ψόφος ρεεεεεεε !

    Comments are closed.