ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ7” ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: “H EΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ… ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ Π@Π@ΡΙΑ!!!”! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    Κοινοποίηση:
    stratos-xios-draxmi


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Και δραχμη να ειναι, αν οι ποδιτσες σουλατσαρουν τα ιδια και χειροτερα θα συμβαινουν…Δεν ειναι το ποβλημα το νομισμα, προβλημα ειναι αυτοι που το ελεγχουν…

    2. Δεν ειδες τι πλυση εγκεφαλου εκαναν και κανουν στον ελληνικο λαο τα ΜΜΕ και οι καπετανιοι της βουλης.γιατι το μεγαλο φαγοποτι ειναι στο ευρω. εχουν κατακλεψει ολοι οι πολιτικοι περιουσιες να ζησουν μεχρι τα τρισεγγονα τους φατες τους τωρα στην μαπα!!!

    3. ασε ρε χιο με τις μπουρδες. Σλκηρη δουλεια θελει και ριζικες αλλαγες στην κρατικη λειτουργια, δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες.

      1. Σκληρή δουλειά ρε φίλε.. Ακόμα δεν κατάλαβες ότι την κάνουν όλοι στο εξωτερικό και αντικαθίσταται ο πληθυσμός από μουσουλμάνους που αν θέλανε δουλειά θα πηγαίνανε στη Σ. Αραβία? Να τη βρει ο Κοσμάκης πού τη δουλειά μωρέ? Δε βαρεθήκατε τόσα χρόνια να λέτε τις ίδιες μαλακίες?

    4. Στέφανε,η αλήθεια είναι
      1)Η τράπεζα της ελλάδας ελέγχεται από τους ροθτσιλντ
      2)Οι ηγέτες που λες πρέπει πρώτα να πάρουν έγκριση από τις στοές για να πολιτευθούν.Θα πιστέψω μόνο αυτόν που θα τολμήσει να βγει στην ελληνική τηλεόραση να πει αλήθειες για μασονία και σιωνισμό και να κάνει τις μυστικές κοινωνίες κακούργημα
      3)Η γεωγραφική υπηρεσία στρατού έχει μασονικό σήμα,που αυτό τα λέει όλα.Επίσης,οι κοτούλες στρατιωτικοί κάτα φαντασίαν ράμπο δεν τολμάνε καν να μιλήσουν για αυτό το θέμα.Πείτε ρε ράμπο,γιατί έχετε μασονικό σήμα;Θα αρχίσετε πάλι τις μπούρδες ”εσύ δεν είσαι άντρας!” ”εσύ τους ψήφισες!” Καλή προσπάθεια αλλά δεν έχω ψηφίσει ποτέ εβραιομασονικό κόμμα.Ελληνικός στρατός;Δεν το νομίζω
      Άρα στέφανε,καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρώτο πράμα που πρέπει να γίνει;

    5. ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΚΥΖΙΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ 1974 ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΡΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ ? ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ “ΣΩΘΗΚΑΝ”.

    6. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    7. Στεφανε ουτε γραφικος εισαι ουτε τιποτα…ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ…ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..

    8. ME ΣΥΓΝΧΩΡΕΙΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ , ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩ8ΟΥΝ Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΑΡΓΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ , ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΟΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !

      1. ΣΠΌΡΟΙ ΚΑΎΣΙΜΑ ΛΙΠΆΣΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΉ Κ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ. ΕΊΜΑΙ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΥΠΈΡ ΔΡΑΧΜΉ ΑΛΛΆ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΆΦΗΣΑΝ ΤΊΠΟΤΑ. ΜΕ ΣΩΣΤΉ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ ΒΈΒΑΙΟΣ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΠΆΡΚΕΙΑ ΑΛΛΆ ΑΥΤΌ ΘΈΛΕΙ ΧΡΌΝΟ Κ ΠΟΛΎ ΔΟΥΛΕΙΆ.

    9. ΜΆΓΚΕΣ Κ ΕΓΩ ΥΠΈΡ. ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΟΎΤΕ ΣΤΆΡΙ ΓΙΑ ΨΩΜΊ. ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΌΛΑ. Η ΒΕΝΕΖΟΥΈΛΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ. Η ΧΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΆΛΟ ΚΊΝΔΥΝΟ. ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΓΓΛΊΑ.

      1. Η Ελλαδα εχει τεραστιο πλουτο συνολικα ..(και εχει και .. ορυκτο πλουτο),τεραστιες δυνατοτητες και μεγαλη ιστορια γενικα , μη λεμε ότι να ναι ,…ακομα και στα σημερινα χαλια παραγουμε πολλα.. (και πρεπει να ψωνιζουμε ελληνικα και αυτά που παραγουμε εμεις) ..μαζι με τον Τουρισμο, τη γεωργια και αλλα εσοδα από εξαγωγες και όχι μονο … , φαντασου αν υπηρχε πλανο και ελειψη προδοτων τι θα κανες. Η Αγγλια μια μασονικη ”αυτοκρατορια” ηταν.. ένα νησι στο πουθενα καποτε… στα χιλιαδες χρονια της Ελλαδας. Ένα πραγμα όμως είναι σημαντικο.. για μενα.. αν είναι να παμε στη δραχμή μ αυτά τα μυαλα αστο.. αν είναι ν αλλαξουμε ολοι.. γινεται.. (και γινεται και ετσι όπως εισαι φυσικα).. αυτό δε θελει το συστημα.. ? Σε θελει διαιρεμενο .. με ναζι.. κουμμουνιστες, δεξιες, δηθεν αναρχικούς που καινε τη σημαια και ότι άλλο… και όλα αυτά το κομματα που δε σ αφηνουν να γινεις ένα… . Αυτό λεω τοσα χρονια που διαβαζω το site.. σταματήστε να προβαλετε τους ναζι.. ως ότι είναι ”οι μονοι που μιλανε” και αλλα παραμυθια.. κανουν κακο στη χωρα και πλανουν κοσμο που θα ηταν πατριωτες σημερα… και πανω σ αυτους ..εκτος ότι βαζουν κουλους νομους.. για τους λαθρομετανάστες.. δουλευει ολο το συστημα και ταμπελιαζει ως χρυσαυγιτη οποιον μιλαει για Ελλαδα και ιστορια.. . Τα νησια μας (Χιος κλπ) εχουν γεμισει κοσμο που οι πιο πολλοι δεν είναι φυσικα προσφυγες από τη Συρια .. και είναι εκει για να διαβαλουν τη χωρα και κανουν ζημια στα νησια… . Οι Χ.Αυγιτες φυσικα δε το σταματανε καν αυτό και δε ξερω αν μιλανε να πουν λυσεις ,δεν εχουν καμια σχεση ουτε με το Λεωνιδα ουτε με την ιστορια.. είναι πατριδοκαπηλοι ,ανιστοριτοι και οπαδοι του Χιτλερ …και καλα πιονια γι αυτό δεν ειπαν κιχ… όταν ο Τραμπ.. εβγαλε τη φραση του Μουσολινι.. (που πολεμουσαν οι παππούδες μας στα βουνα) και γι αυτό δεν προτεινουν λυσεις για το θεμα των μεταναστών.. και γι αυτό εχει κρυφτει ο ημιτρελος ο Μηχαλολιακος που παιρνει 200-250χιλ το χρονο ..και εχουν βαλει το Κασιδιαρη να κανει μονο σοου στην ουσια… . Αν αλλαξουμε μυαλα θα κυβερνηθεί η χωρα από τους πολιτες που θα δωσουν την κατευθυνση με τις πραξεις τους ..αφου εμεις κινουμε την οικονομια …και δε θ ασχολούμαστε καν με τα πιονια μεχρι να δουμε ..που θα παει το πραγμα (και παιζει να πηγαινει προς ..το ακομα χειροτερο… αλλα θα δουμε) . Η Αθηνα καποτε πολεμησε την Ατλαντιδα και λεει στον Πλατωνα ότι ισως πλησιαζε στην Ιδανικη Πολιτεια.. αλλα με τον κάθε Φιλη αντε να μαθεις σοβαρη ιστορια ώστε να χεις μια εικονα.. για το πως θα μπορουσε να γινει σημερα η Ελλαδα. Ν αλλαξουμε μυαλα πρωτα και να σκεφτόμαστε ως ένα και όχι ως 10 που θελουν αυτοι . Όλα πηγαζουν από το νου … λεει ο Αριστοτέλης(δάσκαλος του Μ.Αλεξανδρου)…και να ξυπνήσουμε καποτε ..είναι ολοι πιονια μασονοι και αθεοι.. . Μιας που ερχεται Πασχα να πιστεψουμε στο Χριστο που αναστηθηκε … το μυαλο μας και την πιστη ..πολεμανε πρωτα απ όλα αυτές οι μαριονετες.. που εκτελουν εντολες….

    10. Καλά τα λές Στεφανάρα, αλλά που ηγέτης… αυτοί όλοι είναι τούρτες !!

    11. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!!!ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΟΧΙ ΚΟΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΠΟΥ???

      1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΦΙΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΛΕΓΓΥΟΥΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΤΑ ΜΜΕ Κ.Λ.Π ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ . ΑΜΕΣΩΣ…

    12. Ε αυτά ακριβώς φωνάζει ο Καζάκης εδώ και 7 χρόνια, είναι ο μόνος που έχει μείνει σταθερός στις θέσεις του, και όπως τας προέβλεψε έτσι και έχουν γίνει όλα (δυστυχώς). Το ΕΠαΜ έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα 40 φορές με ακριβώς αυτό το μήνυμα : Καταγγελία του χρέους, μονομερή διαγραφή, έξοδο από την Ευρωζώνη και το Ευρώ, Εθνικό νόμισμα, να καθίσουν στο σκαμνί οι γερμανοτσολιάδες και να γίνει εθνοσυνέλευση για αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε ποτέ πάλι να μην ξαναγίνουν αυτά που βιώνουμε. Δημοκρατία επιτέλους! Να τον υποστηρίξεις Στέφανε!

      1. Ο καζανάκης χαζέ αριστερούλη λέει να δώσουμε ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ στους λάθρο με την δικαιολογία ότι έτσι θα φύγουν πιο εύκολα.Και αν θέλουν να κάτσουν εδώ?Θα έχουν ιθαγένεια,δηλαδή τα ίδια δικαιώματα με εσένα και εμένα,δικαίωμα ψήφου για να ψηφίζουν μια ζωή αριστερούληδες που θα τους δίνουν επιδόματα.Ο καζανάκης θέλει να πάμε στην δραχμή και να κρατήσουμε εδώ τα λάθρο.γκεγκε

    Comments are closed.