ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    εκτακτη ειδηση

    Τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου για την ευθανασία προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης απαντώντας εγγράφως σε σχετική ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, αποκάλυψε ότι το θέμα της ευθανασίας θα τεθεί σε διαβούλευση ενόψει του σχεδίου του νέου Ποινικού Κώδικα.

    Η ευθανασία επιτρέπεται βάσει νόμου και υπό όρους στην Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, τη Δανία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Κίνα, ενώ στις ΗΠΑ εξαρτάται από τους νόμους κάθε Πολιτείας.

    Το 2000 η Ολλανδική Βουλή ψήφισε τη νομιμοποίηση της ευθανασίας. σε ενήλικες και παιδιά άνω των δώδεκα ετών. Την ίδια χρονιά στην εν λόγο χώρα υπήρξαν 2.123 περιπτώσεις ευθανασίας από τις οποίες οι 1.893 στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου. Το 2002 η ευθανασία αποποινικοποιήθηκε στο Βέλγιο ενώ το 2014 επετράπη με ψήφισμα από τη Βουλή της χώρας η ευθανασία στα παιδιά έπειτα από την εξέταση ψυχολόγου.

    Πρόκειται για ένα φλέγον ζήτημα που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις και δημόσιο διάλογο. Εσείς τι πιστεύετε; Το δικαίωμα στην ευθανασία πρέπει να νομοθετηθεί και στη χώρα μας;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ναι στην ευθανασία για τους ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ και τις ΜΑΘΟΥΣΑΛΙΣΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ.
      Βάλτε τους πάνω σε μια ηλεκτρική καρέκλα να ξεβρωμίσει ο τόπος.
      ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ στα ΣΥΡΙΖΟ ζόμπι.

    2. O κουλός ο κούλης μουγκαμάρα ή κουλαμάρα έχει;
      Σε απόλυτη αφωνία και αλαλία βρίσκεται το κωφάλαλο.
      Κόσμο ακούει και κόσμο δε βλέπει το πυροβολημένο.
      Άντε κακόμοιρο, πότε θα μιλήσεις ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ;

    3. Οι λούγκρες του ΣΥΠΡΑΝΕΛ όλο φακέλους ανοίγουν για να μας αποπροσανατολίσουν απ’ τη μνημονιακή μας υποδούλωση και μεις βεβαίως και μασάμε.
      ΣΥΠΡΑΣ, ο μέγιστος λαοπλάνος αρχηγο-γκαζακιας, ο πιο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ στο να κρατάει τον κνίτικο κώλο του στο καρεκλάκι της εξουσίας.
      Τελικά γι αυτό έβαζε τα γκαζάκια, είχε απωθημένα με την εξουσία, το μπάσταρδο κωλόπαιδο.
      Δεν του το χώνουνε εκεί στο μπλαιρ χάουζ χέζε να μην ξανάρθει πίσω αυτός και η κνίτισα η πουτανίτσα του.

    4. Η τοποθέτηση του Β.Πούτιν για τα γεγονότα στην Καταλονία
      Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 19:52
      Και η σύνδεσή τους με το δημοψήφισμα της Κριμαίας το 2014.

      Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα την καταλανική κρίση «εσωτερική υπόθεση» της Ισπανίας επικρίνοντας ωστόσο την πολιτική «των δύο μέτρων δύο σταθμών» των Ευρωπαίων μπροστά στις επιθυμίες ανεξαρτητοποίησης των λαών.

      «Όλα όσα εκτυλίσσονται είναι μια εσωτερική υπόθεση της Ισπανίας και πρέπει να επιλυθεί στο πλαίσιο του ισπανικού νόμου σε συμφωνία με τις δημοκρατικές παραδόσεις της» επισήμανε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της Διεθνούς Λέσχης «Βαλντάι» (Vladai) στο Σότσι (νότια Ρωσία).

      Κατόπιν ο Ρώσος ηγέτης κατήγγειλε μια πολιτική «δύο μέτρων δύο σταθμών» στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με αυτά τα ζητήματα.

      «Φαίνεται πως στα μάτια ορισμένων από τους εταίρους μας, υπάρχουν “νόμιμοι” υποστηρικτές της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας και υπάρχουν και “αυτονομιστές” που δεν έχουν δικαίωμα να προασπίζονται τα δικαιώματά τους, ακόμα και μέσω των δημοκρατικών μηχανισμών» σημείωσε.

      «Αυτού του είδους “τα δύο μέτρα δύο σταθμά” (…) ενέχουν μεγάλο κίνδυνο για την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής ηπείρου» τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

      «Όταν η Κριμαία κήρυξε την ανεξαρτησία της, βασιζόμενη σε ένα δημοψήφισμα για την προσάρτησή της στη Ρωσία, αυτό δεν σας άρεσε για τον έναν ή τον άλλο λόγο» είπε ο πρόεδρος, την ώρα που η Ρωσία βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών κυρώσεων για την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου τον Μάρτιο του 2014.

      «Και να τώρα, η Καταλονία και σε μια άλλη περιοχή, το Κουρδιστάν, και ο κατάλογος δεν έχει τέλος» συμπλήρωσε.

      Από την άλλη, ο Ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε τη στήριξη της ΕΕ στην ανεξαρτησία του Κοσόβου, την οποία η Μόσχα δεν αναγνωρίζει, «προκειμένου να ικανοποιήσει την (…) Ουάσιγκτον».

      Σχετικά με την Καταλονία, ο Πούτιν μίλησε για μια «ομόφωνη καταδίκη των υποστηρικτών της ανεξαρτησίας» από την ΕΕ.

      «Κανείς δεν γνώριζε αυτές τις αντιφάσεις που διαρκούν εδώ και αιώνες στους κόλπους της ΕΕ; Γνώριζαν, έτσι δεν είναι; Κι όμως χαιρέτισαν χωρίς να κρύβουν την χαρά τους την εμφάνιση μιας σειράς Κρατών στην Ευρώπη» τόνισε.

    5. ΞΕΣΙΚΩΘΗΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΨΥΦΙΣΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ

    6. Επισης ετοιμαζονται συντομα να νομιμοποιησουν εκτος απο την καναβη και την παιδεραστια , κατ εντολη των αφεντικων τους Σορος και Ροτζινλτ , να τους χαιρεστε οσοι τους ψηφησατε

    7. Η ΣΥΡΙΖΑOI και όλοι όσοι ψηφίζουν αυτό πρέπει να υποβληθούν σε ευθανασία.

      Είτε …. Ζούμε για το τίποτα
               ή
      Πεθαίνουμε για κάτι

      Επανάσταση ΤΩΡΑ

      Εμείς αποφασίζουμε

      Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις

      ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    8. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΛΕΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
      ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
      ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΗΛΙΚΙΑΣ 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.
      Ο ΘΕΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@ΤΣΟ!!!

    9. Είτε …. Ζούμε για το τίποτα
               ή
      Πεθαίνουμε για κάτι

      Επανάσταση ενάντια το σάπιο σύστημα, τους αθεους και το NTΠ

      Εμείς αποφασίζουμε

      Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις

      ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    10. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ ΣΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!

    11. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ !!!!!!! ΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΗΔΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΗΔΕΙΑ ΑΘΕΩΝ ???????? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ !!!!!!!!

    12. ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΘΗ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    13. Ευθανασία = υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Και μη βγει καμια εωσφορίζουσα φιλελεαριστεράντζα ψευδοανθρωπίστρια να μιλήσει για πέρας βασάνων καρκινοπαθούντων κλπ. Κράτος κίναιδων , παιδόφιλων , υποκρισίας και φαρισαϊσμού που δολοφονεί βιολογικά και ψυχικά τους πολίτες του στερώντας τους την ελπίδα.

    14. Ο Κομμουνισμός ακολουθεί τις εντολές των Εβραίων.
      Κάντε μια σύγκριση και θα καταλάβετε.

    15. Δεν καταφεραν να βγαλουν απο τη μεση τους απομαχους της εργασιας με τις περικοπες ( για μενα με το κλεψιμο) και με τους φορους τωρα θα τους κανουν πλυση εγκεφαλου να αυτοκτονουν για να μην ειναι βαρος στον ΕΟΠΥΥ.
      Εμεις τις συνταξεις μας τις βγαλαμε με τους νομους που εσεις ολοι οι σαλιαρηδες μεσα στη βουλη ψηφιζατε για να σας ξαναψηφιζουμε. Δηλ. τις βγαλαμε ΝΟΜΙΜΑ! Τωρα γιατι μας τι ΚΛΕΒΕΤΕ?
      Για να δινετε τα υπολοιπα των ταμειων σε δανεια στους κολλητους σας και να τα βγαζουν στις Ελβετιες και μετα να δηλωνουν χρεωκοπια?
      Θα σας πολεμησουμε με καθε νομιμο μεσον οσο ζουμε διοτι εισαστε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και οχι Ελληνες.
      Ετσι δεν ειναι κατα δικια σας δηλωση μεσα στη βουλη? Ειμαστε “ΦΥΡΑ” , ετσι δεν ειναι “Αντωνη”?
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ βρε απλυτοι ……… καταλαβετε το!
      Ενας 80αρης

    16. Η ευθανασια ειναι μια πεντακαθαρη κινηση ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.και επειδη αφερουμε την ζωη μονοι μας και οχι οποτε την θελει ο θεος γιατι αυτος μας την χαρισε, ειναι το μεγαλυτερο ΑΜΑΡΤΗΜΑ που κανει ο ανθρωπος.τωρα επειδη ο κοντονης και καθε δεξιοαριστεροαπλυτο δεν ξερει τι σημαινει ορθοδοξια και τι αμαρτια, εσεις σαν χριστιανοι ορθοδοξοι να πατε και να θεσεται το θεμα σε γνησιους κληρικους της πιστεως μας η μοναχους και ασκητες του αγιου ορους και θα δειτε τι θας σας πουν για το θεμα αυτο, και ποσο ο διαβολος θα χαρει και τι βραβεια θα παρει απο τον αρχηγο του ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ οταν αφαιρει ο ανθρωπος την ζωη μονος του.ΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. οταν στον ανθρωπο υπαρχει παντα ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΟΣ!!!!!

      1. Δυστυχώς,είναι πολύ ψιλά γράμματα για κάποιον που δεν έχει μέσα του το Χριστό!Δεν ξέρουν ότι μέσα από το πόνο εξαγνίζονται,καθαρίζουν τη ψυχή τους και φεύγουν σαν μάρτυρες για να κερδίσουν την αιώνια ζωή!Δεν ξέρουν ότι ο Θεός είναι τόσο σοφός και τόσο δίκαιος που ξέρει πολύ καλά τι κάνει!Αν δεν υπέφεραν ,κανείς δε θα έσωζε τη ψυχή του γιατί όσο ζούσαν δεν έκαναν πνευματική ζωή ,ζούσαν μέσα στο σκοτάδι και δεν ήθελαν να ακούσουν και να εφαρμόσουν το θέλημα του Κυρίου!Δεν μετανοούσαν,δεν εξομολογούνταν και δεν έπαιρναν το Άχραντο σώμα και Αίμα του Χριστού μας!.Δεν είναι,λοιπόν,άδικο να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με αυτούς που ζούν χριστιανικά;Ο Κύριός μας,όμως,είναι τόσο μεγαλόψυχος ,τόσο μοναδικός που μας θέλει όλους κοντά του.Να μη χαθεί ούτε μια ψυχή.Άλλωστε δεν σταυρώθηκε για τους δικαίους αλλά για τους αδίκους!Και έρχονται αυτοί οι κύριοι τώρα να τα διαλύσουν όλα.Να γκρεμίσουν τη μοναδική ευκαιρία από την οποία μπορεί να πιαστεί ο άνθρωπος και να έρθει κοντά Του ζητώντας το μέγα ελεός του.Κι αυτή,δυστυχώς,έρχεται μόνο μέσα από τις δοκιμασίες.Γιατί όταν η ανθρώπινη λογική δε δίνει καμμιά ελπίδα,θέλει να γαντζωθεί από κάπου για να μπορέσει να επιβιώσει.Τότε μόνο θυμάται ότι υπάρχει Θεός !!!

    17. λύσαμε το θέμα ανεργιας κ ασχολείστε τώρα με την ευθανασια ρε όρνια ανίκανοι αριστεροί

    18. Έτσι τώρα κάνεις δεν θα ασχολείται με τα φλέγοντα ζητήματα, όπως την αναβάθμιση των F16 και θα ασχολούνται με την ευθανασία..

    19. Την ζωη μας την δίνει ο Θεος και μονο αυτος εχει τον δικαιωμα να την πάρει πίσω!!
      Ολα τα επαίσχυντα ο συριζα τα παιρναει…ανάθεμα τους!!!
      Δυστυχώς η εκκλησία κοιμάται εσκεμενα….η ιεραρχία τους ανοίκει στην μασονία!!!

      1. Κυριακο…κουλααα…κυριακοοο…κουλααα…! Ξυπνα Κυριακο! Η εκκλησια παντα ηταν η πρωτη που κανονιζε συμφωνιες υπερ της με κατακτητες κ.α.

      2. Τράβα με τις λούγκρες τις παππαδιές και πες τα αλλού αυτά. Πολύ το χρήμα στην εκκλησία και κοιμάσαι όρθιος.

        1. Νικολακη βάλε στο φαλακρό σου κωλαρακι ένα αγγουράκι!!!!

    20. Καμμια παπαριά γραμμενη στο πόδι θα κατεβάσουν για ψήφιση και τα ομοσταβλα γιδια οι σανελ θα το ψηφισουν.
      Η εκκλησια του τζερονυμο απο την αλλη κανει τουμπεκι πλην καποιων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΕΩΝ που δε μασανε και φορανε και φυσεκλικια αμα λαχει.Η σαπημενη κοινωνια μας χειραγωγουμενη απο συστημικα μμε τυπου χατζηλαλακη ,θεμου,μακη κλπ. Θα υποστηριξει με θερμη οτι κατεβασουν οι πουστηδες και οι προδοτες υπο το φοβο μην τους κλεισουν λογω χρεων τα μαγαζακια.
      -Ως γνωστον οι πουστηδες και οι πηλιογουσηδες κανουν κουμαντο τη χωρα και το ασχημο ειναι οτι δεν υπάρχει κανενας μα κανενας πατριωτης, φερελπις που να εμπνεει ελπιδα και να εχει οραμα-

    21. Τι να συζητηθεί και για ποιες αντιδράσεις λετε? Ειναι μέσα στην ατζέντα 21 της νεας ταξης και ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΊ ΤΕΛΟΣ . Γιατι οταν θα φτάνετε σε συνταξιοδοτηση στο μέλλον να εχετε το δικαίωμα να αυτοκτονήσετε και να ((φύγετε)) ευπρεπώς

    Comments are closed.