ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ DIE WELT ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΔ – ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ;;;

    Κοινοποίηση:
    kyriama

    Η κυβέρνηση στον κατηφορικό δρόμο που έχει επιλέξει βρήκε ένα απροσδόκητο «σύμμαχο» στο πρόσωπο της μέλλουσας Πρώτης Κυρίας Μαρέβα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

     

    Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, η κυρία αυτή παρεμβαίνει στα μείζοντα θέματα της χώρας όντας ένας μη θεσμικός παράγοντας όπως ο σύζυγός της Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι αρχηγός της ΝΔ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

    Η Ελληπολωνέζα τοποθετήθηκε για όλους και για όλα στην Die Welt και είπε ότι όλα βαίνουν καλώς. Η ανάπτυξη ήρθε και μία καινούργια εποχή ξεκινάει στον τόπο. Είτε είναι ανόητη, είτε έχει δόλο αλλά σε κάθε περίπτωση εκθέτει τον άνδτρα της που διατρανώνει ότι η χώρα είναι στο βούρκο.

    Αυτή είναι άλλωστε η γραμμή που θα ακολουθήσει ο αρχηγός της ΝΔ στην εμφάνισή του στη ΔΕΘ ενόψει τρίτης αξιολόγησης.

    Αλλά ας δούμε τι ακριβώς είπε η Μαρέβα! Είπε ότι υπάρχει βελτίωση του κλίματος στην οικονομία της Ελλάδας αλλά αυτό δεν οφείλεται στον κ. Τσίπρα αλλά στην προοπτική της αλλαγής της διακυβέρνησης της χώρας!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πειραιώς τραβάνε τις κ@λότριχές τους αφού καλύτερο αυτογκολ δεν θα μπορούσε να σημειωθεί.

    «Εάν εξέλθουμε τώρα από την κρίση θα είναι παρά τον Τσίπρα και όχι εξαιτίας του Τσίπρα», είπε στη Die Welt η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ και συνεχίζει: «Αυτό που βελτιώνει το κλίμα είναι η προοπτική της κυοφορούμενης κυβερνητικής αλλαγής. Οι εκλογές αναμένεται να γίνουν το 2018 και στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται σημαντικά της συντηρητικής-φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας. Αυτό οφείλεται και στο ότι οι επιχειρηματίες διαμαρτύρονται για τη γραφειοκρατία, την οικογενειοκρατία και την υψηλή φορολογική επιβάρυνση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

    Ένα πολύ μεγάλος λάθος που διέπραξε ακόμη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είναι πώς εμφανίστηκε να έχει λόγο στα της Νέας Δημοκρατίας και να προκαλεί συνειρμό στους Έλληνες, «αν τα δηλώνει αυτά τώρα τί θα πράξει όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση και ο σύζυγος της πρωθυπουργός της Ελλάδας;».

    Διαπιστώνει μάλιστα, ενισχύοντας το ρεπορτάζ του γερμανικού ΜΜΕ ότι «η οικονομία αναπτύσσεται και πάλι και οι Έλληνες αξιοποιούν την ευκαιρία» δηλώνοντας πώς «τους πρώτους μήνες του έτους η ελληνική οικονομία αναπτύχθηκε οριακά, ενώ για όλη τη χρονιά συνολικά αναμένεται ένα συν της τάξης του 2%, το οποίο θα συνιστούσε ουσιαστική μεταβολή». Ακόμη και στην κυβέρνηση πλέον είναι διστακτικοί να το πουν αυτό.

    Επειδή είναι προφανές ότι σύντομα η Κυβέρνηση των κατσαπλιάδων θα πέσει και θα μας φορτωθεί αναγκαστικά η ΝΔ για ακόμη μία φορά, τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να συμμαζέψει τα του οίκου του!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Μόδερ Τζέφρυ, Μάργκαρετ Τσ@ντ και Μαρέβα Κλανέβα τι κοινό έχουν, τι κοινό έχουν;
      Βλ@μμένο γιο η μια, βλ@κόμουτρο άντρα η άλλη.
      Δόντια ατάκτως σκορπισμένα στην άνω οδοντοστοιχία, δόντια σουβλερά, δόντια αλά δρακουμέλ, δόντια τουρκομάνων, δόντια τσακαλίσια, δόντια μέσα στην ακατέργαστη τη πέτρα, δόντια η χαρά του τυμβωρύχου, φοβερά – σπηλαιώδη,που εντός τους κατοικούν πάσης φύσεως σαρκοφάγα.
      Καλά, άσε πια τα δαγκωτά φιλιά τους, δείτε το βλαμμένο από δίπλα τι χαρά έχει, τι χαρά, του βγήκαν τα μάτια έξω απ’ το δάγκωμα. μπουάχ, μπλιάχ, αηδίασα.
      Χαμόγελο απύθμενης λύσσας, χαιρέκακο, απειλητικό, αιμοβόρο, χαμόγελο βαμπίρ, “θα σας ξεσχίσουμε ελληνοραγιάδες και θα σας πιούμε το αίμα, σσσσσσσσσσσσσσσ”.

    2. H MANTAM ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΔΕΡ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ;
      Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜEΙΦΘΗΣΕΤΑΙ

    3. Στο κολεγιο αθηνων ψαρευε ζαμπλουτους..
      Ολα τα κολεγιοπαιδα τη θυμουνται σαν την π@ρνη εκει

    4. Στη ΦΩΤΟ
      Ζευγάρι έπειτα από πρωκτοσκόπηση.
      Α ρε τον πούστη το γιατρό, μας το μπηξε βαθιά και χωρίς βαζελίνη

    5. Καλά εκείνο το δαγκωτό γκαμόγελο της Μασωνο Εβραιο Πολονέζας, φωνάζει από μακριά “θα σας αλλάξω τον αδόξαστο, μαλακισμένα. Κάτσε να βγει το βλαμμένο πρωθυπουργκός και θα σας γκαμίσουμε όλους, ελληνάκια”.

    6. Είναι Πολονέζα, κάνει και πιλάτες, είναι και επιχειρηματίας, έχει και τον Κούλη άντρα και τι άντρα, δυο μέτρα, έχει και το σχωρεμένο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δρακουμέλ, πεθερό, έχει και τη σχωρεμένη τη Μαρίκα πεθερά, έχει και συνταγές για ντολμαδάκια, έχει και τη Ντοράκλα κουνιάδα, έχει και το ζεύγος Μπακογιάννη βουτυρο μπεμπέ – Σία τηλεπερσόνα ανίψια και τι ανίψια !!!!!!!!!!
      Της έκαστε το δέκα το καλό, τα δέκα καλά της μοίρας της. Γλύτωσε απ’ το Χίτλερτ και τη βρήκε από Μητσοτάκη. Άντε Θεός σχωρέστηνε.

    7. Η γιαγιάκω από ΑΜΕΡΙΚΑ, αυτή από ΠΟΛΑΝ, κολάν, ρε πού πάμε ρε, ρε πού πάμε;
      Θα μας κάψει ο Θεός ΜΑΡΙΚΑ, θα μας κάψει ο Θεός.

    8. Μυρίστηκε εξουσία η Εβραιο Μαρέβα κλανέβα Σλκατόφκι Πουτανόφκι, του αλλουνού του δρακουμέλ συζυγο Μητσο σκατόφσκυ και απόκτησε και άποψη η σκατοριξιά.
      Πολονόφσκυ, κράμπες έχει το κραμπόφσυ και όλα τα φσκυ, φστ μπόινγκ, ορέ τι μας περιμένει, γλώσσεψα τη μπέρδα μου, παρδόν μποέρδεψα τη γλώσσα μου φφστττ μπόινγκ, κλανέβα και στα μούτρα της, το ξινόγαλα.

    9. Ελληνόπολωνεζα;;;;; Χαχαχα, σιγα μην ειναι Ελληνο Πολωνέζα. Οτι ειναι και ο άντρας της ειναι κι αυτη. Οτι ειναι και ο Σημιτης, οτι ειναι και ο ΓΑΠ και τοοοσοι και τόσοι αλλοι!!!

      1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.
        ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    10. Η ΚΥΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕ Ο,ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΙΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    11. Γιδιαααα οι πολιτικοι της ΝΔ που αρμεγαν την ελλαδα 42 χρονια τωρα ειναι ακριβως οι ιδιοι που ζηταν την ψηφο σας και τωρα.ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ …
      Ξυπνηστε μονο ο πατριωτικος χωρος θα σωσει τη χωρα και το εθνος.

    12. εγω ξερω ρε πουτανας γιοι οτι το παιδι μου δουλευει για 180 ευρω τον μηνα οπως και αλλα παιδια μας εχετε φτασει στο τελος θα σας γαμησω το μουνι που σας πεταγε ολους σας

    13. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ Νέα Δημοκρατία KKE όλοι τους ξεπούλησαν τη χώρα

    14. Αντί να αφήσει τις διακοπές και να έρθει πρώτος στην Αθήνα,προτίμησε την γυναικούλα του κ τον πρόλαβε ο εξαφανισμένος.Ωραίους συμβούλους έχει.Τι βλάκας!!!

    15. ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΑ
      ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
      Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ
      ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ .
      Εχει σημασια ρε δουλοι νεοραγιαδες γραικυλοι ποιον θα βαλουν να παριστανει τον πορδυπουργο σας ;
      Ξυπνατε ρε γαμω το κεφαλι σας , μια συμμορια ειναι οοοολοι οι κυνοβουλευτικοι και ενα ειναι το σχεδιο και η εντολη τους .
      Οσο για την κυρα …πως την λενε , ακομη ενα σκατο της αποικιοκρατουμενης Πατριδος μας ειναι και οσο αξια εχει ο πορδος μια γαιδαρας , εχει και η γνωμη της .

      1. Εύγε …+1 κ από εμένα…
        Με το που το διάβασα το άρθρο ήμουν έτοιμος να γράψω ότι είναι όλοι τους ίδιοι (είναι εβραίοι κ μας δουλεύουν), κ όταν γίνετε κάποια γκάφα από άτομα που δεν ξέρουν καλά το παιχνίδι που δείχνουν στα ΜΜΕ, τρέχουν οι υπόλοιποι να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα …Άντε επιτέλους να σκεφτόμαστε ουσιαστικά…

    16. Και κλαμα ο Κουλης λεμε,πολυ φτυσιμο επεσε,κουλη κραταω μαχαιρι.

    17. Κλασική σεξιστική αντιμετώπιση. Δε δικαιούται να έχει άποψη; Ή, για να είναι αποδεκτή, πρέπει να είναι ταυτόσημη με του κούλη; Αν και θα θέλατε, δε ζούμε στη δεκαετία του ’30.

      1. Φεμινιστρια στον κοσμο σου εισαι σε βλεπω γεροντοκορη με καλη θεση στη ραφιερα που ειδες το σεξισμο σε ολο αυτο;;;;;καμια τυχη κοπελα μου.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    18. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ,ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ……ΑΥΤΗ Η …κυρια ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ , ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΜΟΡΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ Γ Ε Ρ Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ……..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΛΗΤΙΣΑ ΜΑΓΚΥ ΤΟΥ ….ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ…… ΑΝΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ……..

      1. Ζεις, μωρή φασίστρω;

        1. Αμα σου αρεσει η πηγαδα πεσε μεσα απλυτη κουραδα

    Comments are closed.