ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥ (ΠΙΘΑΝΑ) ΘΕΛΑΜΕ, ΠΑΛΙ ΤΟ…ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ. ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ…”ΜΙΖΑ” (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ F-16, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ”ΜΙΖΑ” ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ)

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS

    Η παράδοση συνεχίζεται γιά 30 χρόνια. Ούτε ένας πρωθυπουργός της Ελλάδας τόλμησε να διαπραγματευτεί ”παραχωρήσεις” στις ΗΠΑ, απαιτώντας ουσιαστικά ανταλλάγματα. Φυσικό και αναμενόμενο ο Τσίπρας να δώσει στον Τραμπ (βάσεις κ.ά.), στον Λευκό Οίκο (17 Οκτ. ’17) χωρίς να πάρει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες και λόγια-υποσχέσεις. Ενώ τα ψώνια-υπουργοί (με πρώτον τον ”χαβαλέ” Ν. Παππά και τους Παπαδημητρίου, Καμμένο) που τον συνόδευαν, φρόντιζαν να ”αλληλοτουϊτάρονται” με φωτογραφία τους στο Blair House (όπου φιλοξενήθηκε ο πρωθυπουργός), γιά να δείξουν στον ”σοφό λαό” Ελλάδας ότι ήταν κι αυτοί εκεί. Και αυτό, την ώρα που το CNN προανάγγειλε 3 ώρες πριν, τι θα αντιμετωπίσει ο Τσίπρας στην συνέντευξη Τύπου (οι δηλώσεις του, κατά Τραμπ, παραμονή εκλογών στις ΗΠΑ). «Η Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και επιβεβαιώνω τη στήριξή μας για σημαντική ανακούφιση από το χρέος», τόνισε (στον πρωθυπουργό), ο πρόεδρος ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Δηλ., αν δεν κάνετε μεταρρυθμίσεις (που δεν θα γίνουν ποτέ, γιά να μην θιγεί -ειδικά- η κομματική πελατεία στο Δημόσιο), μην περιμένετε ”ανακούφιση από το χρέος” ή επενδύσεις… «Η αναβάθμιση του (ελληνικού) στόλου των F-16 μπορεί να φτάσει μέχρι τα 2,4 δισ. δολάρια, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και θα ενισχύσει τη συνεργασία μας», είπε ο πρόεδρος Τραμπ. Δηλαδή, η Ελλάδα δημιουργεί θέσεις εργασίας στις…ΗΠΑ και όχι το αντίστροφο.
    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έχασε μία μοναδική, πολύ μεγάλη ευκαιρία να προβάλει την Ελλάδα τηλεοπτικά (”ζωντανά”), παναμερικάνικα και περιορίστηκε στα συνηθισμένα, άνοστα και άγευστα, ενώ με τις απαντήσεις του στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, ”ξεχάστηκε” σε γενικολογίες, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε κομματικό ακροατήριο στην Αθήνα ή ότι εμφανιζόταν στην κρατική τηλεόραση Ελλάδας.
    Συμπέρασμα: ‘Ολα γιά εσωτερική κατανάλωση, γιά φτηνή αυτοπροβολή στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα… (Λεπτομέρειες, αύριο)
    Σημ.: Η τελευταία φορά που δόθηκε δημόσια συνέντευξη Τύπου (ελληνικού ενδιαφέροντος) στο Rose Garden του Λευκού Οίκου, ήταν πριν 21 χρόνια (Μάϊο 1996), όταν ο τότε πρόεδρος Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος, είχε γίνει δεκτός από τον πρόεδρο Κλίντον.

    kalami.us

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Σαν τον γύφτο πήγε εκει. Μια γραβάτα δεν μπορούσε να βάλει ο γελοίος;;; Δεν καταλαβαίνει το ζώο πως εκπροσωπεί εναν ολόκληρο λαο και οχι τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ηλίθιες ιδεολογίες του;;; Πως να του σώσουν την πρέπουσα σημασία οταν πάσι ντυμένος σαν παλιάτσος και χασκογελά σαν χαζοχαρούμενο. Ειλικρινα με κανει και ντρέπομαι που αυτος ειναι ο πρωθυπουργός της Ελλαδας. Οςο για το τι πηρε, αφήστε το. Εξ αλλου ποτε δεν πιστέψαμε πως θα μπορούσε να πάρει κατι σε αντάλλαγμα για τα οοοσα έδωσε. Γι αυτο λεω, τουλάχιστον ας άφηνε μια αξιοπρέπεια εμφάνιση. Και Οςο για την ερωτηση του δημοσιογράφου του Φοξ νιουζ, τι να πει κανεις. Ρεζίλι τον εκανε, αλλα ας πρόσεχε τι ελεγε, ο γυφτουλας.

    2. Για μια ακόμη φορά αυτός που θεωρείται αρχηγός του Ελληνικού κρατους, πήγε Αμερική με αίσθηση μειονεξιας…και αυτό φαίνεται στις καμερες…Βλέπετε το ανάστημα του Αμερικανού προέδρου σε αντίθεση με του πρωθυπουργού…λόγω ευγενειας δεν 5ον έπαιξε μονοτερμα…και ειδικά το γεγονός που εμφανίζεται χωρίς γραβατα, ένας άλλος λόγος που εξαρχής δεν τον Αποδέχεται ο Τραμπ να τον πάρει στα σοβαρα

    3. Παντως Σκιζουμε ως επενδυτες …!!! Δωσαμε δουλεια σε εκατονταδες αμερικανους…..
      Αμερικα first ….

    4. Δεν ξερω αν καταλαβατε καλα,αλλα αυτο τον καιρο απο τη λεκανη της μεσογειου,εμεις και οι γειτωνες δωσαμε καπου 6-7 δισεκατομυριακια για οπλικα. S400 οι γειτωνες,αναβαθμιση F16 εμεις.Και αυτα βγαινουν απο τον ιδρωτα
      και την τσαπα των φτωχων των 2 λαων.Μηπως μας βαζει το συστημα να τσακωνομαστε????

    5. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΕΛΤΣΙΝ;;; ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΦΙΞΕΙ Κ 5-6 ΒΟΤΚΕΣ…….ΘΑ ΓΕΛΑΓΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    6. Αυτή είναι η Αριστερά, κι έτσι ήταν πάντα: Αδιάφορη για τα εθνικά συμφέροντα, και ξεπωλήτρια παντός ελληνικού συμφέροντος. Παλαιότερα τα μέλη της είχαν διεισδύσει στις “δεξιές” κυβερνήσεις σαν σύμβουλοι, συνεργάτες, κτλ. Ήξεραν να κρυβόντουσαν έξυπνα στο παρασκήνιο ενώ ταυτόχρονα εξέθεταν την κοιμισμένη “δεξιά” σαν προδότρια. Τότε προετοίμαζαν το πολιτικό προσκήνιο για να ‘χουν τώρα ελεύθερο χώρο και άλλοθι να αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι ως κυβερνώντες.
      Δεν ενδιαφέρονται οι μπολσεβίκοι να πράξουν ελληνική πολιτική, διότι “δεν τους καίγεται καρφί” περί Ελληνισμού. Είναι υλιστές του χειρίστου είδους και γιαυτό αφοσιώνονται μόνον στο ό,τι προλάβουν να αρπάξουν, και να εξασφαλίσουν την διαφύλαξή του στο εξωτερικό.
      Ως ιδεολόγοι μηδενιστές, αν ολοκληρώσουν την θητεία τους στην εξουσία δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο.
      Από εμάς και τον πατριωτισμό μας, λοιπόν, εξαρτάται να προλάβουμε ή να επιτρέψουμε την πλήρη καταστροφή της Ελλάδος, όχι μόνον ως χώρας αλλά και σαν Ιδέας. Έχομε ευθύνη έναντι των προγόνων, των απογόνων, των μη εν έτι γεννηθένων, αλλά και έναντι όλης της ανθρωπότητος, η οποία αδυνατεί να ζήσει χωρίς το ανέκαθεν ανανεόμενο Ελληνικό Πνεύμα.
      ΕΓΕΡΘΗΤΙ!!

    7. Σκεφτείτε σε τι κατάσταση πρέπει να είναι η αμερικανική οικονομία για να περιμενει την Ελλάδα να δώσει δουλειά

      1. Σιγά να μην περιμενε η αμερικανική οικονομία την Ελλαδα…μην λές μαλακιες..μόνο η Apple κατέχει μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της χωρας…μια εταιρεία…καλά είναι να ξέρουμε που παταμε…το όνειρο των Αμερικανών είναι να γίνουν εκατομμυριουχοι…το όνειρο των Ελλήνων να βγάλουμε 1500 ευρώ τον μήνα σε μια θέση δημοσιου…1500 θεωρούν οι Εληνισμου ότι είναι καλα…όπως βλέπεις οι στόχοι των δύο λαών είναι τελείως διαφορετικοι.

    8. ΚΑΙΤΙ ΘΕΛΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ.
      ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΚΑΚΑΛΟ….ΘΑ ΤΟ ΜΑΣΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ——-ΤΕΛΟΣ.
      ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΛΙΟΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΘΥΕΡΕ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ.
      ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    9. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ που κυβερναν!
      ΟΥΣΤ χολέρες!

    10. Με τετοιους πολιτικους οπως μητσοτακη τσιπρα οι Αμερικανοι τους εχουν για σφαλιαρες και οχι για κουβεντα και καλα εκανε ο Τραμπ και τον ξεβρακωσε

    Comments are closed.