ΝΕΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: “ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ”. ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ”. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-vartholomaios1

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από το Μαξίμου ο πρωθυπουργός δέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί το Άγιον Όρος αλλά λόγω βεβαρυμένου προγράμματος δε θα καταφέρει να πάει.

    Ωστόσο, αξιόπιστη πηγή της Αθωνικής Πολιτείας μιλώντας στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ διέψευσε κατηγορηματικά ότι εστάλη πρόσκληση από το Αγιο Ορος στον πρωθυπουργό για να το επισκεφθεί.

    Αντιθέτως, από το Μαξίμου εστάλη επιστολή στην οποία εκφράζοταν το προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για να πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή, παρουσία και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίου.

    Το κρατικοδίαιτο, κομματικό ΑΠΕ,  αναφέρει την είδηση, όπως βέβαια συμφέρει τα αφεντικά που το πληρώνουνε: ” Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε δεχθεί πρόσκληση να επισκεφθεί το Άγιον Όρος τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, λόγω βεβαρημένου προγράμματος, ωστόσο, δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε ήδη σχετικά τους Άγιους Πατέρες, όπως και ότι θα προγραμματιστεί η επίσκεψή του στο Άγιον Όρος στο μέλλον”.

    Ούτε ζωγραφιστό δεν τον θέλουνε, οι Άγιοι Πατέρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Γράφεται ανακρίβειες, η αξιόπιστη κατά εσάς πηγή σας της Αθωνικής πολιτείας, δεν εκπροσωπεί το Άγιο Όρος, ποιους θα προσκαλέσουν. Φιλτράρετε τις πληροφορίες σας και θα δείτε την αλήθεια αν σας ενδιαφέρει.

    2. Εντάξει μπορεί να είναι άθεος αλλά δεν έχει γράψει και ποίημα για τον Εωσφόρο σαν το φύρερ. Άσχετα αν είναι για κλωτσιές αλλά κι ο άλλος ο σατανιστής είναι δυο φορές για κλωτσιές που πουλάει πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.

    3. Δεν είναι μόνο ότι είναι άθεος, αλλά ότι είναι σκ@τοψυχος προδότης!

    4. ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ,ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

    5. Που πας ρε Τσιπρα και ανακατευεσαι με τα σκυλια της ορθολοξιας.
      Αυτοι είναι καρχαριες.

      1. ΤΟΥΣ …….ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΘΕΟΣ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΥΝΝΟΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ Κ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ;ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ

    6. Ορισμένοι έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου. Ο Άγιος Παΐσιος δεν έδιωξε ποτέ κανένα από κοντά του. Λίγη ντροπή δε βλάπτει. Κι εσείς, χαϊδεύετε ότι ακραίο υπάρχει ως άποψη γιατί εξυπηρετείται προσωπικά σας συμφέροντα…

    7. οτι κ να λεμε την δουλεια θα την κανουν.μονο η προσευχη στον χριστο μπορει κατι ναλλαξει.να μας λυπηθει.απτην αλλη αν θελόύμε πριν πεσουμε να ριξουμε κανα φουσκο στους προδοτες χα
      ….εθνικιστες ενωθειτε στους πιο δυνατους
      …..αν θελετε…..

    8. εξαλλου αλλο κρατος ειναι εκει, δεν το κυβερναει για να μπορει να κανει οτι θελει. Μεχρι και τα αυτοκινητα στο Ορος εχουν διαφορετικες πινακιδες. Αλλα μιας και το αναφερατε, η κυβερνηση θα πεσει απο τον σεισμο που ερχεται. Θα σκοτωθουν πολλοι πολιτικοι και οι οικογενειες τους!

    9. To Giorgo οταν ειχε παει παλια τον ειχε διωξει ο παισιος γιατι τον ειδε μαυρο σαν αραπη μπροστα του,αυτον αραγε πως να τον βλεπουν οι αγιοι πατερες,σαν πολυχρωμο λαμπιονι.

    10. Έχει ξεπεράσει κάθε όριο ο υπηρέτης του Σαμαέλ με τα υπόλοιπα σκουπίδια που μας κυβερνούν.
      Θέλει να παραστεί σε ιερό τόπο ο συνοδοιπόρος του αντίΧριστου. Ας πάρει και μερικούς Τζιχατιστές μαζί του από αυτούς που μας κουβαλάει κάθε μέρα στην Ελλάδα. Μπορεί κάπου εκεί να τους αρέσει ένα τζαμί.
      Αλλά μην φοβάστε, έχουμε τον υπερεθνικιστή πατριώτη που ξέρει να προσεύχεται στην κυβέρνηση.

      https://www.youtube.com/watch?v=JZW9pJa6yvY

      Ρετάλια του σατανά η ώρα σας πλησιάζει. Το τέλος του Σαντάμ θα φαντάζει φατούρο.

    11. ΕΔΩ ΡΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΔΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΟΥΣΤ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ

    12. Ο ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ….? ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ.

    13. τον εστειλαν σε κανα γεροδιαολο και τον ξαποστειλαν? αλεξη σε βλεπω να σε παταει κανα αμαξι στο τελος…

    14. Ούτε να πατήσουν το πόδι του στο Άγιο όρος τη να κάνει ο άπιστος εκεί.Να προσκυνήσει εικόνες για να πάρει ευλογία.βρε ουστ που θέλεις να πας κιόλας θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει αν τον δεχτούν,

    Comments are closed.