ΜΑΓΚΙΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩ…

    Κοινοποίηση:
    poutin-3_2-750x430

    Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ετήσιας συνέντευξης Τύπου, της 13ης κατά σειράν, η οποία προκάλεσε έντονες συζητήσεις και σχόλια, ενώ χαρακτηρίστηκε από αρκετούς αναλυτές «προεκλογική», αναφέρθηκε εκτενώς και στα τρέχοντα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους Ρώσους πολίτες, ανακοινώνοντας την παραγραφή φόρων που οφείλουν στο δημόσιο 50 εκατομμύρια ψηφοφόροι περιλαμβανομένων και ατομικών επιχειρήσεων.

    Στην ουσία πρόκειται για ένα προεκλογικό δώρο, παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει και πριν από έξι χρόνια ο Ρώσος πρόεδρος, δηλαδή πριν από τις τότε προεδρικές εκλογές, όπως επισημαίνει η οικονομική εφημερίδα Vedomosti. Τότε είχαν παραγραφεί οφειλές που αφορούσαν το 31% των ψηφοφόρων, ενώ αυτή την φορά το ποσοστό ήταν μεγαλύτερο, αγγίζοντας το 45% σύμφωνα με την εφημερίδα.

    Ο Ρώσος πρόεδρος είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τρόπο κατηγορηματικό, ότι οι οφειλές αυτές πρέπει να παραγραφούν επειδή δεν δημιουργήθηκαν με ευθύνες των ίδιων των φορολογουμένων, αλλά εξαιτίας της ανεπάρκειας του φορολογικού συστήματος. Συνεπώς οι πολίτες δεν θα πρέπει να αποταθούν στις εφορίες , αλλά το ποσό των 80 δισεκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ) στο οποίο ανέρχονται οι συνολικές αυτές οφειλές θα παραγραφεί αυτομάτως, όπως επισημαίνει η εφημερίδα.

    Κατ” αυτόν τον τρόπο η εφορία θα παραγράψει οφειλές φόρων ύψους 41 δισεκατομμυρίων ρουβλίων, οι οποίες αφορούν περιουσιακά στοιχεία και οι οποίες έχουν σωρευθεί από 1ης Ιανουαρίου του 2015, καθώς και τις αντίστοιχες προσαυξήσεις που έχουν επιβληθεί για το ίδιο διάστημα, όπως διευκρίνισε στην εφημερίδα αξιωματούχος της κυβέρνησης.

    Επιπλέον θα παραγραφούν οφειλές φόρων ύψους 16 δισεκατομμυρίων ρουβλίων που αφορούν τις ατομικές επιχειρήσεις. Η παραγραφή αυτή αφορά εκείνους που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και όσους εξακολουθούν να ασκούν την επιχειρηματική δραστηριότητα. Όπως αναφέρει μάλιστα η ρωσική εφημερίδα , επικαλούμενη τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φορολογίας, στο διάστημα Ιανουαρίου -Νοεμβρίου 2017 διέκοψαν την δραστηριότητα τους 6,9 εκατομμύρια επιχειρηματίες (ατομικές επιχειρήσεις) , αριθμός μεγαλύτερος κατά 600 χιλιάδες σε σχέση με το 2016.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Eδω οι Ραγιαδες συνηθισαν το στα 4ρα και το σφαξε με πασσα μου ναγιασω.

    2. Σαν να λέμε ότι είναι μαλακες όσοι πληρώνουν αφού σε κάθε εκλογές θα χαρίζουν τους φόρους

    3. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΠΙΝΕ Ε ΜΠΙΝΕ ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΡΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Η ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΕΤΣΙ? ΕΤΣΙ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΚΟΙ ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΕ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΣΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    4. Έρευνα: Μόλις το 28% των Ελλήνων είναι υπέρ των κλειστών συνόρων!
      Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 20:06
      Το 80% των ερωτηθέντων πολιτών σε 16 χώρες της Ευρώπης απάντησε ότι τον απασχολεί το θέμα της μετανάστευσης

      και των ανθρώπων που φθάνουν σε ευρωπαϊκό έδαφος χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Στην Ελλάδα το 67% των ερωτηθέντων απάντησε ότι τον απασχολεί το θέμα της μετανάστευσης. Το 20% των ερωτηθέντων σε 16 χώρες της Ευρώπης θεωρεί το απόλυτο κλείσιμο των συνόρων ως λύση. Το 48% των Τσέχων θεωρεί το κλείσιμο των συνόρων ως την καλύτερη λύση ενώ στην Ελλάδα το 28,4% εκτιμά ότι είναι η καλύτερη λύση.

      Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2017 από 17 οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών σε 16 ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Ρουμανία, Ισπανία, Αλβανία, Μάλτα, Βουλγαρία, Σερβία, Πορτογαλία, Γερμανία, Λετονία, Τσεχία, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Βέλγιο, Κροατία και Ελλάδα) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «New forms of European citizenship in migration era – NECME» (νέες μορφές της ιδιότητας του ευρωπαίου πολίτη στην περίοδο της μετανάστευσης). Τα αναλυτικά αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζονται την ερχόμενη Τρίτη, σε ημερίδα που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» – Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία, η οποία συμμετείχε στην έρευνα.

      «Η έρευνα διερευνά τις αντιλήψεις που έχουν οι κοινωνίες οι ίδιες για τους μετανάστες εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο FM 104,9» η ‘Αννα Σωτηρούδη από την οργάνωση «ΑΝΤΙΓΟΝΗ», σύμφωνα με το protothema.
      «Δεν ασχολείται τόσο πολύ αριθμητικά με το θέμα, αλλά με το τι πιστεύουν οι άνθρωποι που έχουν διαβάσει σχετικά δημοσιεύματα εφημερίδων, ή έχουν δει ρεπορτάζ» υπογράμμισε.

      Μια ενδιαφέρουσα πτυχή της έρευνας είναι η αντίληψη της σχέσης μεταξύ μετανάστευσης και οργανωμένου εγκλήματος. Το 53% των ερωτηθέντων, συμφωνεί με την ιδέα ότι το φαινόμενο της μετανάστευσης αυξάνει την εγκληματικότητα, αλλά ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό θεωρεί τους μετανάστες θύματα της εγκληματικότητας.

      Την έρευνα, η οποία καταγράφει την αντίληψη της ευρωπαϊκής κοινωνίας για τη μετανάστευση, αλλά και για τη σχέση μετανάστευσης και οργανωμένου εγκλήματος, συντόνισαν το ιταλικό Ίδρυμα “Giovanni e Francesca Falcone” και το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της πόλης Βιντζέμε της Λετονίας.

    5. Όλα στις μέρες μας: Ο Βαρθολομαίος στέλνει τους χριστιανούς στον Τρίτο Ναό – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
      Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 11:48
      media/k2/items/cache/9c4644eb8c3283034ddb320b61306d04_XL.jpg?t=1513339218
      Δεν θα γράψουμε πολλά λόγια!

      Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α’ παρουσιάζεται σε ντοκιμαντέρ να στέκει στο σταυροδρόμι που ενώνει τον… ελληνικό, τον μουσουλμανικό, τον σλαβικό και τον δυτικό κόσμο, στον δρόμο για την συγχώνευση των λαών και των θρησκειών.

      Στο 2.18 θα δείτε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να υποδέχεται ραβίνους και να τους αναφέρει πως έχει συνυπογράψει με γνωστούς ραβίνους, μουφτήδες και άλλους κοινή διακήρυξη στο πλαίσιο συνεννόησης και ένωσης των θρησκειών.

      Αμέσως μετά, στο 4.50 υμνεί, καθόλου τυχαία, την Παλαιά Διαθήκη, η οποία υιοθετήθηκε ως ιερό βιβλίο από την Εκκλησία και μπήκε αυθαίρετα δίπλα στα Λόγια του Χριστού, με τα οποία δεν έχει καμία σχέση.

      Αναφέρει πως ο Χριστιανισμός έχει εβραϊκές βάσεις!

      Οποία ύβρις! Οι Εβραίοι δεν είναι εκείνοι που σταύρωσαν τον Χριστό;

      Εβραϊκές ρίζες έχει ο εβραιοχριστιανισμός, η αίρεση που επικράτησε κατά τον βυζαντινό Μεσαίωνα.

      Μάθετε όμως πως οι πρώτοι χριστιανοί είχαν στα χέρια τους τις ελληνικές γραφές πλάι στα γεμάτα μαθηματική λογική και αγάπη λόγια του Χριστού.

      Το ελληνικό πνεύμα, ανήσυχο και ελεύθερο, «κούρνιασε» οικειοθελώς στον λόγο του Τριαδικού Θεού, ο οποίος έδειχνε την έξοδο από το σπήλαιο του Σωκράτη, τον ψεύτικο δηλαδή κόσμο, στον οποίο ζούμε και δοκιμαζόμαστε, προκειμένου να αποδράσουμε προς το φως της αλήθειας.

      Η συνέχεια για το πώς και γιατί η Παλαιά Διαθήκη μπήκε στον Χριστιανισμό ΕΔΩ!

      Η Παλιά Διαθήκη χρησιμοποιείται, όπως όλα δείχνουν, προκειμένου οι χριστιανοί να πειστούν πως έχουν κοινή πορεία με Εβραίους και μουσουλμάνους (Αβραάμ) και έτσι όλοι μαζί να καλωσορίσουν την Πανθρησκεία του παγκόσμιου ηγέτη ή αλλιώς, σύμφωνα με τις Γραφές, του Αντιχρίστου. Να τον υποδεχθούν όλοι μαζί στον Τρίτο Ναό!

      Ο Πατριάρχης ζητά κοινή γραμμή των Εκκλησιών, οικουμενικό διάλογο, ενώ δεν αποκλείει το γεγονός (42.20) να γίνει ο Πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης ακόμα και Πάπας της Ρώμης!

      Τα σχόλια δικά σας! Οι δηλώσεις που θα παρακολουθήσετε έρχονται ως επιβεβαίωση του άρθρου μας: «Σβήνουν» το «Άγιο Φως»: Ο Βαρθολομαίος καλεί τον παγκόσμιο «βασιλιά» στην Ιερουσαλήμ
      https://youtu.be/YJFWw7JNa3M

    6. ΒΙΝΤΕΟ: Η Εκκλησία στηρίζει Αριστερά και αθεΐα; Λίγοι ΠΡΟΣΕΞΑΝ τι δήλωσε ο πρωθυπουργός
      Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 09:51
      media/k2/items/cache/a9f2a70fff102c675409be08e09fe427_XL.jpg?t=1513325669
      Σε όλον τον πλανήτη το σχέδιο της αριστερόστροφης Νέας Τάξης προβλέπει την εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης με την Πανθρησκεία, την συγχώνευση δηλαδή όλων των θρησκειών στο όνομα μιας «ειρήνης», ως ιδεολογικοθρησκευτική πλατφόρμα.

      Στην Ελλάδα, σύμφωνα με πρωθυπουργικές δηλώσεις, που λίγοι πρόσεξαν, η Αριστερά και η επίσημη Εκκλησία τα βρίσκουν.

      Ωστόσο, προς ποια κατεύθυνση;

      Εκείνη του Χριστού ή εκείνη του Κομμουνισμού;

      Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την προσέγγιση με την Εκκλησία κατά τα εγκαίνια της πρώτης, πανελλαδικά, Τοπικής Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς τα, σοσιαλιστικού τύπου, ιατρεία της γειτονιάς μπαίνουν για τα καλά στις ζωές μας.

      «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να ευχαριστήσω και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.Βαρνάβα. Ακούει κανείς τον Σεβασμιώτατο να μιλά περί ταξικότητας και πριν λίγες μέρες εμένα να μιλώ για την Οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας και την Αγιά Σοφιά. Όχι δεν μπερδέψαμε τους ρόλους μας, απλά ενώνουμε τις δυνάμεις μας», ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας.

      Σίγουρα η συνεννόηση Πολιτείας και Εκκλησίας είναι κάτι το ενδιαφέρον και το πρέπον, αρκεί αν γίνεται προς όφελος των πολιτών.

      Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «ενώνουν τις δυνάμεις τους»!

      Για ποιον σκοπό όμως;

      Για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030, η οποία θα τερματίσει την λεγόμενη «ταξική πάλη», όπως την ονομάζουν οι μαρξιστές και θα επιβάλλει την δημιουργία μίας και μοναδικής φτωχοποιημένης τάξης με μια ολιγαρχική ελίτ να την ελέγχει;

      Εγκρίνει η επίσημη Εκκλησία τα νέα Θρησκευτικά με την προσευχή στον Αλλάχ;

      Εγκρίνει την υπέρογκη φορολογία και τα επιδόματα φτώχειας;

      Εγκρίνει την προώθηση της ιδέας ενός «ουδετερόθρησκου κράτους», όπως έχει ειπωθεί πως επιδιώκεται να ανακηρυχθεί επίσημα η Ελλάδα;

      Ελπίζουμε πως όχι! Ωστόσο, παραθέτουμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κρίση σας:
      https://youtu.be/yfu8OqQ4HJI
      https://youtu.be/kTuCq7tKbIE

    7. Η κυβέρνηση ανοίγει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ στην Θράκη (ΒΙΝΤΕΟ)
      Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 13:04
      media/k2/items/cache/b2a197dd16cc9d405266ac9083e398e3_XL.jpg?t=1513336618
      Θέμα εκλογής μουφτή από την μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης ανοίγει ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, Κατά αυτόν τον τρόπο ανοίγει τεράστιο θέμα στην Θράκη, καθώς, σε μια τέτοια περίπτωση, οι μουφτήδες θα ανήκουν στην σφαίρα επιρροής του τουρκικού επεκτατισμού.

      Με άλλα λόγια το Κράτος δεν θα διορίζει πια μουφτήδες στην Θράκη, αλλά εκείνοι θα εκλέγονται από την μειονότητα, η οποία θα επηρεάζεται από την τουρκική προπαγάνδα.

      Το θέμα είναι υψίστης σημασίας αλλά ελάχιστοι ασχολούνται!

      Ο υπουργός ισχυρίζεται πως υπάρχει «ασυμμετρία» μεταξύ των διαδικασιών ανάδειξης του Οικουμενικού Πατριάρχη και των μουφτήδων.

      Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι της Βουλής και θα προβληθεί σήμερα στις 21:00 τάχθηκε υπέρ της εκλογής Μουφτή υπό προϋποθέσεις, τονίζοντας ότι:

      «Θα πρέπει να αρχίσει μια πολλή σοβαρή συζήτηση, με την ίδια τη μειονότητα ως προς το θέμα της ορθολογικοποίησης της εκλογής μουφτήδων» ενώ σε άλλο σημείο υποστήριξε «Το σοβαρό ζήτημα που πρέπει να συζητηθεί και νομίζω πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότη­τα που υπάρχει για συζητήσεις, είναι ο προσδιορισμός του εκλεκτορικού σώματος», επισημαίνοντας ότι «τον Πατριάρχη δεν τον εκλέγει η ρωμαίικη κοινότητα στην πόλη, δεν τον εκλέ­γουν καν ιερείς, τον εκλέγουν τα μέλη της Ιεράς Συνόδου. Άρα υπάρχει πάντα στην εκλογή των θρησκευτικών ηγετών, ένα ειδικό εκλεκτορικό σώμα».

      Το επιχείρημα, δηλαδή, που έθεσε ο Ερντογάν.

      Πολλοί νόμιζαν πως η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου έγινε μόνο για δημόσιες σχέσεις. Τα γεγονότα όμως έρχονται να τους διαψεύσουν.

      Να ενημερώσουμε τον κ. υπουργό πως ο Πατριάρχης στην Τουρκία εκλέγεται μεν αλλά από ένα κατάλογο στον οποίο η τουρκική διοίκηση έχει το δικαίωμα ασκήσεως »βέτο» αφαιρώντας όλα τα «ανεπιθύμητα» ονόματα.

      Αντίθετα η ελληνική πλευρά θα δέχεται τους εκλεκτούς μουφτήδες της Τουρκίας στην Θράκη.

      Να λοιπόν, όπως εγκαίρως σας είχαμε ενημερώσει, γιατί προωθούν την κατάργηση της ελεγχόμενης Σαρίας στην Θράκη

      Για του λόγου το αληθές:

      Η αλήθεια για τo θέμα της Σαρίας στην Θράκη – ΒΙΝΤΕΟ

      Πληθαίνουν οι φωνές: Παραδίδουν την Θράκη στην Σαρία της Τουρκίας

      Ο κ. Γαβρόγλου αναφέρει ότι μετά την ψήφιση του νόμου, που κάνει προαιρετική την εφαρμογή της Σαρίας, με Προεδρικό Διάταγμα, θα οριστούν οι δικονομικές αρμοδιότητες του μουφτή, ενώ θα ακολουθήσει σύσταση επιστημονικής επιτροπής, από νομικούς και ειδικούς, επί του Ισλαμικού δικαίου.
      https://youtu.be/4hcnCPdtDNk

    8. Πρωτοφανής επίθεση ΗΠΑ: Εχθροί της ανθρωπότητας Τουρκία και Κατάρ!
      Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 07:45
      Προάγουν το τζιχάντ

      Οι ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο έπειτα από τις κατηγορίες του συμβούλου ασφαλείας του Λευκού Οίκου, στρατηγού McMaster κατά της ακολουθούμενης από την Τουρκία πολιτικής διάδοσης της ακραίας ισλαμιστικής ιδεολογίας ανά τον κόσμο.

      Σύμφωνα με τον McMaster, η Τουρκία μαζί με το Κατάρ αποτελούν την βασική πηγή χρηματοδότησης μηχανισμών που συμβάλλουν στην διάδοση του εξτρεμισμού. «Βλέπουμε μεγάλη εμπλοκή της Τουρκίας παντού, από την Δυτική Αφρική μέχρι την ΝΑ Ασία», τόνισε ο McMaster στο πλαίσιο εκδήλωσης στην Ουάσιγκτον, προσθέτοντας ότι «τα Βαλκάνια αποτελούν σήμερα μια περιοχή μεγάλης ανησυχίας».

      Φθάνοντας λίγο πριν από το σημείο να κατηγορήσει την Άγκυρα για χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων, ο σύμβουλος ασφαλείας του Λευκού Οίκου εξέφρασε ανησυχία για το γεγονός ότι η Τουρκία ακολουθεί τα βήματα της Σ. Αραβίας της δεκαετίας του 70 και πιο πρόσφατα του Κατάρ, χρηματοδοτώντας ομάδες που συμβάλλουν στην δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης της τρομοκρατίας. «Δεν δώσαμε αρκετή προσοχή στο πώς οι ακραίες ιδεολογίες προωθούνταν στα μουσουλμανικά σχολεία και στα τζαμιά, αλλά και στις αποκαλούμενες φιλανθρωπικές οργανώσεις γενικότερα», ανέφερε, τονίζοντας ότι «πολλές ισλαμιστικές ομάδες έχουν διδαχθεί από τον Ερντογάν και το κόμμα του AKP. Αποτελεί μοντέλο λειτουργίας μέσω της κοινωνίας των πολιτών. Ακολουθεί ο τομέας της εκπαίδευσης, η αστυνομία και η δικαιοσύνη και ακολούθως ο στρατός για την σταθεροποίηση της εξουσίας στα χέρια ενός συγκεκριμένου κόμματος. Αυτό είναι κάτι που δεν θα προτιμούσαμε να δούμε και που δυστυχώς συμβάλλει στην απομάκρυνση της Τουρκίας από τη Δύση».

      Επικρίνοντας τις τοποθετήσεις αυτές του συμβούλου ασφαλείας του προέδρου Τραμπ, το τουρκικό ΥΠΕΞ τις χαρακτήρισε «εκπληκτικές, αβάσιμες και απαράδεκτες». «Αναμένουμε από τις ΗΠΑ, τις οποίες συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε ως φίλη και σύμμαχο χώρα, να επιδείξει την ίδια στάση στην χώρα μας, να σταματήσει κάθε μορφή συνεργασίας με τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως το YPG και να παράσχει περισσότερη συγκεκριμένη και αποτελεσματική στήριξη στον εν εξελίξει αποφασιστικό αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ.

    9. Δεν διαγράφονται τα χρέη στη Ρωσσία. Πρίν τον εκλογικό “αγώνα”, ποιός θα είναι ξανά στην εξουσία μπορούμε να φανταστούμε από τώρα, απλά δήλωσε ορισμένες φοροελαφρύνσεις.

      1. ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    10. εισαστε ελεεινοι συριζοαπλυτοι……..για κλαματα…………ειδατε τι εγινε στο νησακι που ψηφισατε!!!!!

    11. ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΚΙΑ?

    12. Και ποιοι θα πληρώσουν τους φόρους που χάρισε στους πλούσιους; Οι φτωχοί και οι τίμιοι να φανταστώ;

    13. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    14. ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΑ ΡΩΣΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ

      1. Ενώ κατι μαγκες συριζαιοι σαν κι εσενα δεν τα μασατε αυτά ετσι?

    Comments are closed.