ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ!

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO-GIA-EKSOFILO-MAKELEIO-1

    Επτά λαθρομετανάστες, από τους εκατοντάδες που φτάνουν στην πόλη της Πάτρας με σκοπό να τρυπώσουν στα πλοία για Ιταλία, έφτασαν μέχρι να απειλήσουν έναν καπετάνιο ότι θα τον κάψουν ζωντανό

    Οι επτά αλλοδαποί, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, κατάφεραν να ελιχθούν ανάμεσα από σταθμευμένα φορτηγά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, να κρυφτούν για όσο χρειαζόταν και να τρυπώσουν πεζοί σε πλοίο της γραμμής Πάτρα – Ιταλία. Όταν τους εντόπισαν μέλη του πληρώματος, ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα στο πλοίο!

    Δύο από τους μετανάστες αυτούς έφθασαν μέχρι τον καπετάνιο, τον οποίο μάλιστα απείλησαν να κάψουν με ναυτική φωτοβολίδα που κρατούσε ο ένας από αυτούς στο χέρι του, προκειμένου να μην τους συλλάβουν.

     rnwmhsrpph5a4f34704ab84

    Στο περιστατικό κλήθηκαν να επέμβουν άνδρες του λιμενικού και τελικά ο μετανάστης πείσθηκε να αφήσει την φωτοβολίδα και να παραδοθεί.

    Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που φέρνουν μέλη πληρωμάτων, αλλά ακόμη και οδηγούς φορτηγών οχημάτων, αντιμέτωπους με απελπισμένους και επίσης αποφασιμένους μετανάστες, να κάνουν τα πάντα για να φύγουν από την Πάτρα και να κατευθυνθούν προς την κεντρική Ευρώπη με πλοίο της γραμμής Πάτρα – Ιταλία.

    ewddvkkndo5a4f3482559c4

    Το περιστατικό κατεγράφη την περασμένη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μαυρο στα μουτρα σου ραγιαδομαλακα
      Θα κερδισεις ενα καροτο αμεταχειριστο αν μας πεις κιολας ποιος ηταν ο Κονραντ Χαιντεν , καθως και τι ειπε το 1984 ο εβραιος Sir Hartley Shawerros στην δικη της 16ης Μαρτιου.

    2. Ρεεει ηρεμήστε – πρέπει να χαιρόμαστε που αυτά τα φυντάνια θέλουν να ξεκουμπιστούν από μόνα τους από την χώρα μας ….

    3. ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΣΩΡΡΟΣ ΚΙΣΙΝΚΕΡ ΚΛΠ ΑΝΤΙ ΡΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Η ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

    4. Μην δίνετε σημασία στους προβοκάτωρες που μιλάνε για ξύλοι, βία κλπ. Δεν χρειάζεται καθόλου βία. Ψήφο στη Χρυσή Αυγή χρειάζεται και θα καθαρίσει η Ελλάδα με νόμιες διαδικασίες. Ανθρωπισικοί μέθοδοι υπάρχουν για να πραγματοποιηθούν όλα και αυτές τις γνωρίζουν οι τεχνοκράτες. Αυτό που δεν υπάρχει και το έχει μόνο η Χρυσή Αυγή, είναι η πολιτική βούληση και η απεξάρτηση από την ΝΤΠ, για να ξαναέρθει στη ζωή η Ελλάδα και οι πολίτες της.

    5. ειχα δουλεψει σε μεγαλη ναυτιλιακη σαν αξιωματικος στην Πατρα και με το παλιο λιμάνι αλλά και με το καινουργιο.Η κατάσταση ειναι κωμικοτραγική, οι λαθρομεταναστες τρυπωνουν (απο σημεια που τα ξέρουν οι λιμενικοι)……και αν καποιος λιμενικος τους δει, τους κυνηγα με το μηχανακι ή τζιπ…μεχρι να βγουν εξω….(οπου μετα απο 10-20 λεπτα ξανατρυπωνουν μεσα)……..

      Ο ελεγχος στην Ιταλια κατα την αφιξη μας ειναι λιγο καλυτερος , οπου ακομα και αν περασουν παρανομα,ενα πολυ μεγαλο ποσοστο εντοπιζεται και μας τους φερνουν με χειροπεδες στο πλοιο πριν την αναχωρηση και μας τους πασαρουν σαν “επιστρεφομενους”……..με το που φθασουμε λοιπον στην Ηγουμενιτσα, έρχονται οι Λιμενικοι τους παιρνουν και……….τους αφηνουν ελευθερους να ξεκινήσουν παλι τον ιδιο βιολι απο το λιμανι της Ηγουμενιτσας πλεον………. ολοι αυτοι ομως καθως αυξανονται, αρχιζουν να παιρνουν αερα, αρχιζουν να βγαινουν οι ορεξεις τους (ιδιως αν δουν καμια κοπελιτσα βλ.Μυρτω), κτλπ κτλπ…..

    6. Ουτε ξυλο ουτε φωνες… Ενα πραγμα μονον φτανει.Ψηφιστε ΧΑ και θα γελαμε εμεις μετα με αυτα που θα ακολουθησουν
      Με τον Ηλια θα ξεπερασουμε την Ισλανδια και την Πολωνια αλλα και τον Ισημερινο ακομα!!!

    7. Σαπιστε τα ισλαμοπιθηκια στο ξυλο και φουντο δεμενοι χειροποδαρα στη θαλασσα.
      Που θα απειλησουν κι απο πανω…

    8. Το βρώμικο κωλαράκι τους θέλει χαλάλ με μπόλικο αρσενικό. Δείξτε μου έναν Ελληνα μετανάστη ή πρόσφυγα που να έχει φερθεί παρόμοια σε χώρες που τον φιλοξενουν και μετά θα το βουλώσω. Να σταματήσουν κάτι ελληνόφωνα δίποδα να συγκρίνουν τους Πόντιους και Μικρασιάτες πρόσφυγες με αυτά τα αποβράσματα. Να έχει απαιτήσεις κάποιος που καλέστηκε, να το καταλάβω, αλλά όχι και ο παράνομος που μόνο ζημιά μας κάνει. Όλοι αυτοί οι ανόητοι, που νομίζουν ότι θα τρυπώσουν στην Ευρώπη, δεν ξέρουν ότι χωρίς χαρτιά θα γυρίσουν πίσω κλωτσηδόν; Εκεί δεν είναι Ελλάδα, υπάρχουν νόμοι στην Ιταλία. Μου θυμίζουν την ταινία Mother, καθαρός βιασμός της μάνας γης, της πατρίδας μας, μπουκάρουν και όλα τα παίρνουν σβάρνα. Εμετός

    9. Με συνοπτικες διαδικασιες….σ ενα τσουβαλι και στον πατο της θαλασσας!!!Και σ οποιον δεν αρεσει ‘η να παει να γ@@@@ ή να τον ακολουθησει ασυζητητι!!!

    10. Να ξεκουμπιστουν να γυριςουν στις πατρίδες τους. Φθάνει πια.

    11. ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
      ,,,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΜΟ-ΝΗ ΛΥΣΗ .
      ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ” ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ = ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ”,
      ,,ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ. ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ…..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩ-ΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥ…..
      ΤΟ 90% ΤΩΝ ΒΙΑΙΑ -ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ -ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ —,,,,,,,,,,,,,,,,ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,,,,,,,,,,—ΑΠΟ ΤΟΥΣ -ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ—ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ–ΤΣΙΠΡΑΣ–ΑΝΤΙΦΑ–ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ–ΚΕΕΡΦΑ–ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ——ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ—-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ—ΤΣΙΠΡΑΣ-=—ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ —ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,,,ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,,,,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ,,,,,,,,,,
      ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ,,——ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,,,—-,,ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ -ΠΟΝΗΡΗΣ , ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΑΧΥΔΕΡΜΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ,,,,,—- ,,,ΜΠΑΤΣΟΥΣ—–,,,, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΒΟΥΤΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ,,…. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…………
      ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΜΜΕ-ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ,,,,—–ME TΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ,,,——,,,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ……… ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ , ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ……..
      ΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……….
      ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ – ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      —–ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ—ΤΣΙΠΡΑΣ–ΑΝΤΙΦΑ–ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ——ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ—-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ—ΤΣΙΠΡΑΣ-=—ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ —ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ……

      1. μαυρο στους ναζι, εναι το το μηνυμα. Δεν ειναι λυση οι χιτλερικοι αλητες

    12. ΛΑΘΡΟμετανάστες. Και γιατί δεν τους πετάνε στην θάλασσα? Αν ήταν Έλληνες (άσε που Έλληνας δεν θα φερόταν έτσι, ούτε παλιά στις εποχές της μετανάστευσης, φέρθηκαν με τέτοιους τρόπους), θα τους πηδούσαν, αυτούς γιατί τους φέρονται με το γάντι?

    Comments are closed.