ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ!- ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΩΝΑΡΕΣ ΤΟΥ SURVIVOR ΠΟΥ ZHTOYN ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ SELFIE… – ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η «ΤΑΡΙΦΑ» ΓΙΑ ΝΑ «ΣΚΑΣΟΥΝ» ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ssss

Στην πανέμορφη Νάξο βρέθηκαν ο Κώστας (μισθοφόρος) και οι αδελφές Αϊνατζόγλου, καλεσμένοι γνωστού beach bar του νησιού, στην περιοχή της Αγίας Άννας.

Οι παίκτες του Survivor συνεχίζουν τις περιοδείες τους ανά την ελληνική επικράτεια, με το… αζημίωτο βέβαια, αφού ο κόσμος μαζεύεται στα μαγαζιά που εμφανίζονται για να βγάλει μια σελφι, και οι καταστηματάρχες τρίβουν τα χέρια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για να πιει τα κοκτέιλ του στις ξαπλώστρες του beach bar εισέπραξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.000 ευρώ, ενώ οι δίδυμες Ελισάβετ και Ειρήνη από 1.500 ευρώ η καθεμία.

Πάντως, φαίνεται πως άξιζαν τα χρήματά τους, καθώς έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και οι λουόμενοι έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Πόσο πληρώνονται τη selfie θα μας πουν; (Πλάκα κάνουμε αλλά εκεί θα το φτάσουν) Για μια επίσκεψη του Ντάνου σε ένα beach bar ή σε κάποιο κλαμπ η τιμή μπορεί να φτάσει τις 5.000 ευρώ

Η Ειρήνη Κολιδά πήγε στο Κιλκίς και φέρεται να εισέπραξε 800 ευρώ για δύο ώρες και επιπλέον τα έξοδα διαμονής της σε ξενοδοχείο. Γιάννης Σπαλιάρας και Κωνσταντίνος Βασάλος πήγαν σε κλαμπ της Κρήτης.

Η αμοιβή φέρεται να έφτασε τα 1.500 ευρώ για τον καθένα και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής ήταν πληρωμένα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέρεται να πήρε 4.000 ευρώ από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να κάνει «τσατ» μία ώρα Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως «μισθοφόρος» φέρεται να παίρνει 800 ευρώ για μια εμφάνιση σε μαγαζί. Ο Παύλος Αργιανίδης που διοργανώνει camp φέρεται να ζητάει 3.000 ευρώ.

Ο Κώστας Κοκκινάκης για την ίδια δουλειά με τον μάνατζερ ράγκμπι φέρεται να παίρνει 5.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του. Ο Ορέστης Τσανγκ φέρεται να παίρνει 600 ευρώ για μια εμφάνιση και από τόσα παίρνουν η Ελισάβετ και η Ειρήνη Αϊνατζόγλου που συνήθως είναι μαζί του. Το κασέ του ανεβαίνει για παιδικά πάρτυ όπου χρεώνει 1.000 ευρώ για ένα τρίωρο.

Η επιτυχία του Survivor ήταν μεγάλη και οι παίκτες του είναι περιζήτητοι και φαίνεται πως εξαργυρώνουν την επιτυχία τους σε ευρώ, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Έμαθα από πληροφορίες ότι το κασέ τον παικτών για να παρευρεθούν σε ένα event, από μία μέχρι 3 ώρες, εντός Αττικής ή εκτός, είναι από 500 – 1500 ευρώ, ανάλογα την ώρα και το μέρος. Ισχύει αυτό;» ανέφερε η παρουσιάστρια. «Από έναν, δύο παίκτες που έχουν πάει κάτι επαρχίες, ξέρω ότι έχουν πάρει αυτά τα λεφτά» επιβεβαίωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

H Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκαν στο Δελφινάριο προκειμένου να παρακολουθήσουν τη νέα παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Άλλος για Survivor;» και εκεί τους συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Οι πρώην Μαχητές ρωτήθηκαν για τα εξτρά που κάνουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και τις υψηλές αμοιβές που έχουν ακουστεί πως παίρνουν. Πώς αντέδρασαν οι δύο παίκτες στην κάμερα; Η Ειρήνη Κολιδά τόνισε: «Ήξερα εξαρχής ότι ο κόσμος έχει να πει και καλό και κακό…οπότε τα ακούμε με χαμόγελο και χαρά»! Και όσον αφορά τις αρπαχτές και οι δύο έκρυψαν την ενόχληση τους! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δε, συνεχίζει τις εμφανίσεις στη Μύκονο μιας και το «φορτωμένο νησί» πνίγεται στο χρήμα..

Και να μη ξεχάσουμε τη κρουαζέρια με… καπετάνιο τον Σάκη Τανιμανίδη που έκαναν  οι παίκτες του «Survivor». Οι πρώην «Μαχητές» και «Διάσημοι» επιβιβάστηκαν στο πλοίο από το λιμάνι του Λαυρίου και έχουν ξεκινήσει να ποστάρουν φωτογραφίες στα social media από το νέο τους ταξίδι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να καταφθάνει στο λιμάνι του Λαυρίου μαζί με τον Βασάλο και τη Σόφη Πασχάλη. Η κρουαζιέρα κράτησε 3 μέρες.  Και το χρήμα φυσικά έπεσε βροχή για τα αστέρια του survivor…

Ψώνια, Βόλτες, Hangover, Αρχαία Έφεσος.. Λίγο Κουσάντασι ετσί γιατί αγαπάμε, και.. 🔜Σάμος #TWRAworldpartycruise #partylikethereisnotomorrow #celestyalworldparty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WP Traveller (@world_party_traveller) στις

Ο Βασάλος το τελευταίο διάστημσ χάνει κόσμο απο κοντά του. Και μάλιστα χάνει διαχειριστές απο τις σελίδες, νέα κορίτσια κι αγόρι που τον στήριξαν καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Όλη η ιστορία ξεκίνησε απο την ανάγκη των παιδιών αυτών που αφιλοκερδώς του στάθηκαν, είτε να τον συναντήσουν είτε να μιλήσουν μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες όσες προσπάθειες και να έκαναν έπεσαν στο κενό με τον Βασάλο να σηκώνει ένα τείχος ψυχρότητας απέναντί τους. Κάποιοι μιλάνε για καλάμι καβαλημένο και άλλοι για κακότροπο αγόρι. Όπως και να χει… η ιστορία αυτή αν συνενχιστεί δεν θα του βγεί σε καλό και καλά θα κάνει να προσέξει… καθώς η εικόνα του παίζει σημαντικό ρόλο στην δουλειά του…

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor κρουαζιερα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Το να τρέξει κάποιος να βγάλει selfie με έναν παίκτη reality και να κάνει λες και είδε τον σούπερ σταρ, δεν φταίει ο παίκτης αλλά το μυαλό του ηλίθιου του κόσμου.
    Από την άλλη το μπαρ κάνει την διαφήμισή του ότι θα έρθουν οι survivors για να μαζέψουν χρήμα από τα κορόιδα που θα έρθουν να δουν & να φωτογραφηθούν με τον κάθε Ντάνο & την κάθε πουτανίτσα.

  2. Δεν πάμε καλά. Ο κόσμος έχει ξεφύγει εντελώς….. Μου φαίνεται αδιανόητο… Πόσο παρακμιακος και τρελός κόσμος υπάρχει. Αυτός είναι ένας λόγος που έχουν αποβλακωθει και δεν αντιδρά σε τπτ. Ο,τι του πασσαρεις θα το αποδειχτεί… Κατάντια.

  3. αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και μετά απορούν γιατί πάμε συνέχεια χειρότερα από πέρσι .Η κατάντια του νεο-Έλληνα ,χωρίς ηθικές αξίες , όλα για το χρήμα ,τη διασημότητα .Η κατρακύλα μας δεν έχει τέρμα

  4. Φαντασου τι θα γινοταν αν ειχαμε πολεμο και γυριζαν καποιοι ζωντανοι!!! Τιποτα δηλαδη…γιατι μπροστα στo survivor τι ειναι ο πολεμος??? Χαχχαχχαχαα….γιδιααααααα μπρρρρ γαμω το στανιο σας!

  5. Καλά κάνουν ,αφού υπάρχουν νούμερα που τους θέλουν που τους έχουν ινδάλματα και πρότυπα, οι γονείς τους τα δίδαξαν για τις αρχές και τις αξίες τους ,ανιστόρητα και ψευτό επαναστάτες.

  6. σιγα μην βγαλουμε φωτο με τον καθε κομπλεξικο και το καθε ψωνιο και να πληρωσεις κιολας βρε ουστ νουμερα οσο για τον αλλο που λεει για τις ιεροδουλες αυτες ασκουν λειτουργημα και δεν προβαλονται πουθενα

  7. Καποτε οι γυφτοι περιφερανε απο πλατεια σε πλατεια τις αρκουδες και μαζευοτανε ο κοσμος να τις δει να χορευουν “τσιφτετελι τουρκικο”…Τωρα λοιπον οι συγχρονοι γυφτοι λεγονται μανατζερ και οι συγχρονες αρκουδες λεγονται παιχτες ριαλιτυ.Αστους να βγαλουν κανα φραγκο,γιατι σε λιγο δεν θα τους δινουν ουτε 50 λεπτα για να διαφημισουν τσιχλες.

  8. Στ’ αρχιδια μας! Εδω ο κοσμος χανεται και ολοι ασχολουνται με την αιδοιολειξια. Παει ο κοσμακης, μας πηρε ολους ο κατηφορος. Αυτα βλεπει ο Θεος και θα μας τελειωσει πολυ ΣΥΝΤΟΜΑ…οπου και να κοιταξει κανεις λεσβιοπουσταρια βλεπει. ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΡΑ.

  9. αν δεν κάνω λάθος αυτό λέγεται ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ πουλάω μούρη αλλά γιατί σε ενοχλεί αυτό και δεν σε ενοχλούν π.χ. οι ιερόδουλες που πουλάνε κάτι άλλο ; απο το να πουλάνε κάτι άλλο καλύτερα να πουλάνε σελφη. άποψη μου

Comments are closed.