«ΕΣΥ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ…» ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ! ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ… ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ! «ΈΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΑΘΗΚΕ…»

    Κοινοποίηση:
    lazopoulos_tsipras

    Για την ελπιδοφόρα εκκίνηση της κυβέρνησης της Αριστεράς μίλησε σε συνέντευξή του ο Λάκης Λαζόπουλος, περιγράφοντας όμως πως στη συνέχεια οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφεραν να επικρατήσει ένα «αριστερό χάος» και η απογοήτευση να κατακλύσει τους πολίτες.

    «Είναι ένα συναισθηματικό κόστος απέναντι στους ανθρώπους του μεγάλου προοδευτικού ρεύματος που υπήρχε πάντα στην Ελλάδα και εκδηλώθηκε παλαιότερα στα χρόνια του ΕΑΜ, μετέπειτα του Παπανδρέου και τώρα» λέει στην Εφημερίδα των Συντακτών.

    «Ένα κομμάτι της ελπίδας χάθηκε» προσθέτει «καθώς προστέθηκαν και απεριόριστοι φόροι σε επίπεδο σχεδόν φορολαγνείας, το αίσθημα αυτό έγινε εκρηκτικό. Δεν αναπνέουν οι άνθρωποι».

    «Η Αριστερά κυβέρνησε με τέτοιο τρόπο που θα χρειαστεί απόσταση για να δει κανείς τι έγινε, γιατί είναι μεγάλος ο θυμός, η στεναχώρια και η απογοήτευση όλων».

    Για τον ίδιο όλα όσα συμβαίνουν δεν καθιστά εκ των πραγμάτων «ωραίους όσους κατέστρεψαν τη χώρα». «Έπρεπε να είχε τρέξει μια νέα πολιτική πραγματικότητα και δεν έτρεξε διότι το σύστημα ήταν τόσο σάπιο που δεν μπορούσε να γίνει καμία κίνηση. Σε ένα σάπιο σανίδι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάτσεις ακίνητος. Και ανέβηκε η Αριστερά κι άρχισε να πατάει ανέμελα πάνω στα σάπια και έγινε το νέο αριστερό χάος…» καταλήγει ο Λάκης Λαζόπουλος στην ερώτηση για την αξιολόγηση της τριετούς διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Λαλακης ο προθυμος αμερικανοαριστερος

    2. Δεν υπαρχη να σε ελληνας και αρηστερος μαζι…..εχουν αποδειξη τη φηλαρακια ηταν με τους ναζιδες και πως κατοπην συμφωνιας με τα κουμμουνια ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΙΤΣΟ αρχηγο φυγανε ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΙ…Ξυπνατε γηδια μια ζωη η αρηστερα ηταν και ειναι ανθελληνες μια ζωη προδοτες ποιοι καθαριζανε ναζοι????????????

    3. Έχω πει πως δεν θα δω πάλι Λαζόπουλο. Αν και δηλώνει σατηρικος καλλητέχνης κατ εμέ δεν είναι. Σατιρα του είναι επιλεκτική ασχολείται με συγκεκριμένα προσωπα χτίζοντας κατι από το τίποτα και ΔΕΝ είναι καλλιτέχνης δεν εχει τιποτα να πει τι κάνει ? Προωθεί κάτι -Συριζα- είναι ένας πετυχημένος διαφημιστής …

    4. Ρε παιδιά, πλάκα κάνετε? Αριστεροί ήταν αυτοί? Μη τους αποκαλείτε έτσι γιατί ξεφτιλίζετε τη λέξη. Οι πραγματικοί αριστεροί δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι σε κανέναν, πολύ περισσότερο στους απόγονους των ναζί. Πραγματικά αριστεροί είναι αυτοί που θέλουν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και τη παύση πληρωμών στους τοκογλύφους δανειστές.

      1. Μάλλον εσύ μας κάνεις πλάκα αδερφέ…Είσαι σοβαρός; Ο Στάλιν και ο Λένιν που τόσο πολύ λατρεύουν σύμμαχοι με τους Ναζί δεν ήταν; Μια ζωή προσκυνημένοι είναι…Πραγματικοί αριστεροί είναι αυτοί που έσφαζαν κόσμο με το έτσι θέλω, που ήθελαν να παραδώσουν την Ελλάδα και την Μακεδονία μας στα αφεντικά τους,που ακόμα και σήμερα ο καρκίνος τους δεν έχει εξαφανιστεί απο την χώρα και μας κυβερνάνε..Και αντι να τους κρεμάσουμε όλους έναν προς έναν καθόμαστε και ανεχόμαστε να υπάρχει ένα κόμμα σαν το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή και έχουμε κάνει ήρωες τύπους σαν τον αρχιψεύταρο τον Γλέζο.Άσε ρε φίλε, τράβα πουθενά αλλού να εκθειάσεις την κωλο αριστερά σου.

        1. Εσύ δηλαδή τώρα τι είσαι, ψηφοφόρος του Κούλη ή της Φώφης? Τράβα λοιπόν να τους ψηφίσεις και άσε εμάς τους υπόλοιπους που δε θέλουμε να σκύψουμε το κεφάλι στους δανειστές να εκθέσουμε τις απόψεις μας. Τι Στάλιν και Λένιν μου λες? Αυτά δεν ενδιαφέρουν τους Έλληνες και ειδικά τους νέους σήμερα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να διώξουμε τους δανειστές από την Ελλάδα. Εγώ δεν ανέχομαι τη πατρίδα μου να τη κυβερνούν ξένοι. Ούτε ανέχομαι ένας σακάτης Σόιμπλε να κουνάει το δάχτυλο σε 11 εκατομμύρια Έλληνες, και μια ασχημομούρα Κριστίν Λαγκάρντ να μας λέει τι θα κάνουμε. Ούτε ανέχομαι να μειώνονται οι συντάξεις επειδή το απαιτούν ξένοι και να είναι η πατρίδα μου σε εποπτεία. Αν λοιπόν εσύ τα γουστάρεις όλα αυτά, εγώ δε τα γουστάρω. Άσε μας λοιπόν ρε φίλε, και τα μνημονιακά σου πιστεύω, τράβα γράψε τα κάπου αλλού. Εδώ είναι αντιμνημονιακό σάιτ.

    5. Εσυ ρε αστειε Λαζοπουλε δεν αβανταριζες προεκλογικα τον πινοκιο τον κοκκινο θιασο και την σκυλοπαρεα του ?

      Τωρα γιατι κανεις γαργαρα .,..,,.Μηπως ειδες τον μπουλο να ερχεται ?

    6. αυτο που μετρα ΟΤΑΝ δηλωνεις αριστερουλης, ΕΙΝΑΙ το ΠΟΘΕΝ και ΠΟΤΕ ΕΣΧΕΣ.

    Comments are closed.