ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΤΣΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΙΝΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ ΜΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΞΥΔΑΚΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    filis ksidakis

    Απίστευτο μπουγέλωμα με καφέδες και νερά σε Φίλη και Ξυδάκη χθες το απόγευμα
    Χαμός έγινε χθες το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, στη εκδήλωση αλληλεγγύης για την κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ. Στην διαμαρτυρία για την φυλάκιση της νεαρής έδωσαν το “παρών” ο…
    Νίκος Φίλης και ο Νίκος Ξυδάκης, οι οποίοι ωστόσο… το πλήρωσαν ακριβά.
    Οι παρευρισκόμενοι τους πέταξαν μπουκάλια με νερό αλλά και καφέδες μιας και ήταν ανεπιθύμητοι. Οι δυο βουλευτές αμέσως το “έβαλαν” στα πόδια ενώ η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε το ίδιο βράδυ χωρίς εντάσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Σιγά τον προπηλακισμό μάλλον τον δρόσισαν παρά τον προπηλάκισαν.
      Αν δεν ξυπνήσουν ΟΛΟΙ οι Ελληναραδες από δαύτους δεν γλιτώνουμε.
      Ε νοώ και τους 279 απ το μαγαζάκι της βουλής.

    2. ………..ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΤΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

    3. ……….ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΤΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..

    4. Ο χοντρος πηρε τον μαλακα τον Ξυδακη και πηγανε στην εκδηλωση για να ξεπλυθουν. Χοντροξυδακηδες απο δω και περα δεν θα σας ξεπλενει τιποτα. Ψηφισατε μνημονια οποτε γαμησι και στρατιωτικο περιπατο απο δω και περα βρωμιαρηδες ψευτες. Ολα οσα λεγατε πως δηθεν θα αντιστεκοσασταν στα μνημονια ηταν ολα ψεμματα , το κανατε για να μας κλεψετε την ψηφο.. Γαμω το συριζα και τα μνημονια σας μουλοι.

    5. Στημενα ολα.Οι αναρχοαπλυτοι δεν θα βιαιοπραγουσαν στα αφεντικα τους.Νερα και καφεδες δεν ειναι τιποτα απλα να ιδρωσουν την αναρχικη φανελα τους.Γελαει ο κοσμος πια με ολους τους ξεφτιλισμενους συριζαιους και τα μουλικα τους.

    6. Ωραιο!!!
      Κι’αλλο κι’αλλο βιντεο με εξευτελισμους των συμμοριτων απο τους κατσαπλιαδες τους…

    7. Πρίν μερικές μέρες Άνθρωπος τις κυβέρνησης ….έλεγε ότι τους σταματάνε στόν δρόμο καί τους αποκαλούν ακόμη καί ευεργέτες… Πρίν κάποιο χρονικό διάστημα κάποιος άλλος από τήν κυβέρνηση, έλεγε ότι τών σταματούν στό δρόμο καί του ζητούσαν νά αυξήσει τίς εισφορές γιά τους ελεύθερους επαγγελματίες……τό παραπάνω βίντεο αποκάλυψε τί γίνεται στήν πραγματικότητα….

    8. Υπάρχει και όριο στη διγλωσσία – έπρεπε να το γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί

    Comments are closed.