ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΑΚΟΜΒΙΩΤΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ – ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ – ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! ΚΡΑΞΤΕ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    Κοινοποίηση:
    καμμενος


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Εξευτελισμός του Ομπάμα καθώς το όνειρο του Τραμπ πραγματοποιείται

      Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 22:26
      Εξευτελισμός του Ομπάμα καθώς το όνειρο του Τραμπ πραγματοποιείται
      Ένας από τους λόγους που πολεμούν τόσο πολύ τον Τραμπ.

      Η Ελληνική πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει αν παραδειγματιστούν οι πολιτικοί μας από τις επιτυχίες άλλων πολιτικών, όπως αυτές που σημείωσε ο Τραμπ μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ.

      Η επιτυχία των ενεργειών της κυβέρνησης Τραμπ στον τομέα της οικονομίας των ΗΠΑ είναι αισθητή. Τα ποσοστά ανεργίας μειώθηκαν, 1.000.000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν, ο δείκτης Dow Jones έπιασε τα υψηλότερα επίπεδα, το πραγματικό ΑΕΠ των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 2,6% το προηγούμενο τρίμηνο και τα σημάδια είναι πολύ αισιόδοξα.

      Όλα αυτά διαψεύδουν τον Ομπάμα, ο οποίος επέμενε πως τα σχέδια του Τραμπ δεν είναι εφικτά και θα ναυαγήσουν κι έτσι έγινε ρεζίλι ακόμα μια φορά, για τις άσχετες, δήθεν, προβλέψεις του. https://youtu.be/IgyenQ-Ty6A Αντίθετα ο Τραμπ, όπως δηλώνει και στο μήνυμά του προς τον Αμερικανικό λαό, βοηθά τους πολίτες της χώρας του να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους, δουλεύοντας για την Αμερική και τις εγχώριες επιχειρήσεις κι όχι για τα συμφέροντα της παγκόσμιας ατζέντας, όπως έκανε η κυβέρνηση Ομπάμα με τους κανονισμούς και τις υπερφορολογήσεις που κατέστρεφαν τις επιχειρήσεις και τους πολίτες των ΗΠΑ.

      Στόχος του, ένα φορολογικό σχέδιο που θα βελτιώσει την οικονομία, θα φέρει πίσω τις επιχειρήσεις που έφυγαν από τη χώρα και θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας, ενώ για το μεταναστευτικό θα σταματήσει την οικονομική αιμορραγία των επιδομάτων, που δίνονταν σωρηδόν, σε κάθε πικραμένο μετανάστη χωρίς κριτήρια και θα δημιουργήσει ένα νέο μεταναστευτικό νομοσχέδιο με σύστημα πράσινης κάρτας βάσει προσόντων, σταματώντας την κατάχρηση του συστήματος πρόνοιας της χώρας του.

      Όλα αυτά ξηλώνουν το σχέδιο που υπηρετούσε ο Ομπάμα και φέρνουν την καταστροφή του έργου που είχε πετύχει η Νέα Τάξη στις ΗΠΑ, γι’αυτό και ο πόλεμος εναντίον του Τραμπ είναι ανελέητος. Η πράξη όμως έδειξε πως μπορούν να ανατραπούν τα σχέδιά τους, με τους σωστούς χειρισμούς και τις σωστές συμμαχίες, ακόμα και μέσα στο άντρο της νεοταξικής πολιτικής. https://youtu.be/GHPy7VAVkoI Ας τα δουν πια και οι δικοί μας πολιτικοί εδώ στην Ελλάδα. Γιατί το μέγεθος της χώρας μας και οι δυνατότητές της απαιτούν πολύ λιγότερα για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε κάτι σωστό σε αυτή τη χώρα. Στη χώρα που τώρα στραγγαλιζεται ο επιχειρηματίας και διώκεται ο νέος, η οικογένεια και τα παιδιά.

      Σε ποιόν κόσμο ζούνε όμως οι πολιτικοί μας;

      Ζούνε σε έναν κόσμο επιδομάτων, δανεικών και πράσινης “ανάπτυξης”…κι όχι μόνο ζουν εκεί, αλλά μας σέρνουν όλους προς τα εκεί.

    2. ΑΦΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ;

      1. Το ερώτημα να το θέσεις στον επιχώριο Μητροπολίτη που ανήκει ο Ιερέας ,άσχετε.

    3. Ο ΚΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ . ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?? ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ . ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ, ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ . ΘΥΜΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΧΑΛΙΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ?? ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑΔΑ ΤΟΤΕ .

    4. Δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο. Ο Καμμενος ειναι στην ιδια κυβερνηση με τον ρατσιστη φασιστα Βουτση. Καμμενο , το ρατσιστικο φασιστικο παραληρημα Βουτση το ενστερνιζεσαι? Σαν δε ντρεπεσαι μπουχεσα , ακου κυβερναει μαζι με τον φασιστα.Δεχεσαι μαλακισμενε αυτα που λεει ο ανθελληνας Γαβρογλου?

    5. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΕΡΕΔΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Ε ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΛΙ.

    6. ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΧΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΤΕ ΖΩΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΦΑΣΙΣΤΕΡΕ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ!

        1. @θανατος – ακου κλοουν..
          και επειδη η “αρπαγη” το ξεχασε ενω το εχει στο ρεπερτοριο :
          ΒΡΕΦΟΦΑΓΕ

        2. ΑΡΠΑΓΗ ΘΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΩ Κ ΘΑ ΣΕ ΒΑΡΑΩ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΣΚΑΤΟ

    7. Είδα και άκουσα το βίντεο ρε άνθρωποι αυτός ο τύπος αισθάνεται Έλληνας και το παίζει χριστιανός γιατί ούτε χριστιανός ούτε Έλληνας δεν είναι σίγουρα
      Δεν ξέρω τη σκατα είναι η γουρονοκεφαλη
      Αυτός ο τύπος είναι υπουργός άμυνας της Ελλάδας
      Τόση ξευτίλα ρε παιδιά τόσο ξεπεσμός ;
      Γιατί ρε γαμωτο γιατί ;

    8. Αυτος ο πατριδοκαπηλος ξεφτιλας , μονο και μονο που ανεχεται να ειναι στην ιδια κυβερνηση με τον φασιστα ρατσιστη Βουτση που διαχεει το ρατσιστικο του δηλητηριο στην κοινωνια εναντιον Ελλαδας και Ορθοδοξιας ειναι αρκετο. Για τα λεφτα αυτο το ρεμαλι πουλαει και την ιδια του την μανα , την πατριδα και την πιστη μας δεν θα προδωσει? Καμμενο , να χαιρεσαι βλακα τον Βουτση τον ανθελληνα , εισαι κυβερνηση με τον φασιστα και ρατσιστη Νικο Βουτση. Ντροπη σου ΒΟΙΔΙ.Ο Βουτσης ρε καραγκιοζη επιτεθηκε με χυδαιο ρατσιστικο τροπο στην Ορθοδοξια και εχεις το θρασσος παλιοκαραγκιοζη να πατας σε Εκκλησια ? Καμμενο , συγκυβερνας με τον φασιστα Βουτση.Τι εχεις να πεις επισης για τον Γαβρογλου που θελει να απαγορεψει την επαρση της σημαιας μας απο τα σχολεια? Πατριδοκαπηλε ξεφτιλα συγκυβερνας με ρατσιστικα φασιστικα ανθελληνικα σκουλικια , αει και μπιπ βλακα.

    9. Μα ειναι ποτε δυνατόν μασόνος αντίχριστος, να ξερει το Πιστεύω, που ειναι το Σύμβολο της Πίστης μας? Απορώ πως δεν τον σταμάτησε καποιος ιεράρχης!!! Δεν παίζουμε, ουτε κοροϊδεύουμε, παλιοσουργελα!!! Αυτος το μονο που ξερει απ’εξω θα ειναι το Ντεσπασιτο ,που ειναι & της μόδας! Ξεράσματα, εχουμε αηδιασει πια!!!

    10. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΓΙΔΟΚΟΙΛΙΑ ΗΣΥΧΗ
      ΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
      ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ

    11. Καμαρώστε βρε ηλίθιοι έλληνες έναν ανόητο υποκριτή ένα τιποτένιο
      Που έχει ξεφτιλίσει κάθε έννοια σοβαρότητας
      Που συνεχίζει να στηρίζει τους αναρχοαπλητους μόνο και μόνο για την καρεκλά του
      Διότι καλό στην Ελλάδα δεν κάνουν κάθε μέρα και χειρότερα
      Αυτός είναι ο υπερήφανος ελληνας ο όποιος θα διάγραφε το επαχθές χρέος
      Μαζί με τον χαζοχαρούμενο συγκυβερνήτη του που δεν γνωρίζει ότι η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα και σεις μαλακες τον κάνατε πρωθυπουργό και τον άλλο υπουργό

      ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ δώσε φώτιση στους έλληνες

    12. Δεν το τελειωσα το βιντεο, μου προκαλει εμετο ο ξευτιλας

    13. Και το διάβαζες κιόλας ρε παιδοβούβαλο !!!
      Φαντάσου να μην το διάβαζες, τί π@παριές θα μας έλεγες …
      ΄Αντε χάσου, ρε κόπρε, που προσποιείσαι τον ΄Ελληνα Χριστιανό, ενώ στηρίζεις την ανθελληνική, άθεη κυβέρνηση …
      ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ σε όλους σας, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΑΘΕΟΙ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. …

    14. Αίσχος!!!!! Ντροπή για ολο αυτο το αντίχριστο συνάφι!!!

    15. Ενας να του δωσει μια στον σβερκο,και να του ΕΠ,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ,δεν βρεθηκε??????????????/

    16. Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!! Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ!!! ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!! ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΠΟΖΕΣ… ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ…
      Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ…
      ΤΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΕΣ…
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!
      ΑΧ… ΕΝΑΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΜΩΡΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…;
      ΕΜΕΤΟΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    Comments are closed.