ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ SELFIE ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ! ΈΚΑΝΑΝ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ

    Κοινοποίηση:
    PTOSI HELI


    Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ότι το περιστατικό έγινε εκτός υπηρεσίας, όταν φοιτητής ζήτησε να ανέβει στο ελικόπτερο.
    Επίσημα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται…

    heli1 heli2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Κατέγραψαν την ίδια τους την πτώση προς τον Θάνατο!ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο μέσα από το μοιραίο ελικόπτερο την ώρα της συντριβής

    Διαστάσεις τραγωδίας παίρνει η πτώση του ελικοπτέρου στον Σχοινιά. Το ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας που είχε μισθωθεί από την Περιφέρεια για ψεκασμούς κατά των κουνουπιών είχε μόλις ολοκληρώσει τον αεροψεκασμό.

    Λίγα λεπτά πριν της 10:00 ο πιλότος δέχθηκε να επιβιβαστούν μαζί του στο ελικόπτερο για να δουν την περιοχή από ψηλά ένας φοιτητής που έκανε την πρακτική του, αλλά και ένας φύλακας της περιοχής.

    09:48 έγινε το κακό, κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

    Ο χειριστής έχασε τον έλεγχο και το ελικόπτερο καρφώθηκε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να πέσει στο έδαφος.


    ImageHandler (1)
    Δύο είναι οι νεκροί από την πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σχοινιά, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων μόνο ο ένας κατάφερε να απεγκλωβιστεί.
    --800x395
    IMG_8083

    IMG_8084

    Το ελικόπτερο εκτελούσε ψεκασμούς για την αντιμετώπιση των κουνουπιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και του Σχοινιά. Στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες μεταξύ των οποίων και άνδρες των ΕΜΑΚ.


    Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου.

    Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του.

    Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως προσέκρουσε στα σύρματα και κατέπεσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Αυτά κάνει η μαγκια εξυπνάδες ότι κιτα εγώ τι κάνω πετάω χαμηλά χαμο στα καλάμια τώρα βλέπεται τα ράδιο θα ανάποδα

    Comments are closed.