ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017: ΠΑΛΙ “ΜΥΡΙΖΕΙ” ΝΟΘΕΙΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΛΕΠΕΝ. ΣΕΙΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

    Κοινοποίηση:
    ekloges-gallia-apotelesmata

    Η ΠΑΤΡΙΏΤΙΣΣΑ Marine Le Pen και ο ανεξάρτητος κεντρώος Εμμανουήλ Μακρόν κατέκτησαν τον δεύτερο γύρο στις γαλλικές εκλογές.

    Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Φρανσουά Φιγιόν παραδέχτηκε μετά τα αρχικά του αποτελέσματα ότι πήρε μόλις το 19,5 τοις εκατό των ψήφων.
    Ο μακρινός ηγέτης Jean-Luc Melenchon αρνήθηκε να παραδεχθεί την ήττα του, μέχρι να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας του πρώτου γύρου.
    Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Bernard Cazeneuve, κάλεσε τους ψηφοφόρους να υποστηρίξουν τον Macron αντί για τη Le Pen.
    Αυτή είναι η πρώτη φορά σε 60 χρόνια που κανένα από τα κυρίαρχα κόμματα της Γαλλίας δεν έχει εισέλθει στον δεύτερο γύρο.
    Εκδηλώσεις ξέσπασαν στη Νάντη και στην Place de la Bastille του Παρισιού – τη γενέτειρα της Γαλλικής Επανάστασης.

    Γάλλοι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη τους στο πολιτικό κατεστημένο χθες το βράδυ στον πρώτο γύρο από τις προεδρικές εκλογές.

    Ο Emmanuel Macron – ένας ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος, κέρδισε την πρώτη θέση μπροστά από την αρχηγό του Εθνικού Μετώπου Marine Le Pen. Τον έδιναν πρώτο από νωρίς και αυτό είναι ύποπτο.

    Το αποτέλεσμα θα έχει σημαντικές επιπτώσεις για τη Βρετανία και την αποχώρησή της από την ΕΕ.

    Η κυρία Le Pen θέλει να επαναδιαπραγματευτεί πλήρως τη σχέση της Γαλλίας με τις Βρυξέλλες, ενώ ο κ. Macron επιθυμεί στενότερους δεσμούς. Νεοταξίτης και δούλος της Διεθνούς Μασονίας.

    (Η κάρτα από τη  Daily Mail)

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Μονομαχία ανάμεσα στον ανεξάρτητο Εμανουέλ Μακρόν και την υποψήφια του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν δίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις από τη Γαλλία για τις σημερινές εκλογές.

    Η πρώτη δημοσκόπηση για τον επόμενο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία δημοσιεύθηκε ήδη στη Γαλλία με τους Γάλλους να επιλέγουν με 62% τον Εμανουέλ Μακρόν ως επόμενο πρόεδρο της χώρας, ενώ μόλις το ποσοστό 32% θα επιλέξει την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν.

    Εκτός του ακροαριστερού Ζαν- Λικ Μελανσόν, του οποίου οι απόψεις συγκλίνουν με αυτές της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, όλοι οι υπόλοιποι ανθυποψήφιοι κάλεσαν του Γάλλους πολίτες να ψηφίσουν τον μοναδικό ευρωπαϊστή πολιτικό, τον Εμανουέλ Μακρόν.

    Ο κ. Μακρόν φαίνεται να προηγείται με  23,7% έναντι 21,9% της κυρίας Λεπέν. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η διαφορά ανάμεσα στους δύο ανθυποψήφιους οι Γάλλοι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της πέμπτης  Γαλλικής Δημοκρατίας την μεθεπόμενη Κυριακή, στις 7 Μαΐου.

    Οι προβλέψεις των εταιρειών δημοσκοπήσεων για τον πρώτο γύρο:

    Ο Μακρόν λαμβάνει το 23,7% και η Λεπέν το 21,7%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ipsos/Sopra Steria.

    Ο Μακρόν λαμβάνει το 23% και η Λεπέν το 22% , σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Harris Interactive.

    Ο Μακρόν εξασφαλίζει το 23,8% και η Λεπέν το 21,6%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του If

    Δημοσκόπηση KANTAR SOFRES δίνει τους Μακρόν και Λεπέν ισόπαλους στο 23%, μετέδωσε το δίκτυο TF1

    Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η διαφορά ανάμεσα στους δύο ανθυποψήφιους οι Γάλλοι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της πέμπτης  Γαλλικής Δημοκρατίας την μεθεπόμενη Κυριακή, στις 7 Μαΐου.

    Η συμμετοχή…

    Το τελικό ποσοστό της αποχής στην ψηφοφορία του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών αναμένεται να διαμορφωθεί γύρω στο 20%, σύμφωνα με δύο έρευνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα.

    Η έρευνα του Harris Interactive προβλέπει αποχή στο 21,5%, ενώ έρευνα του Ifop-Fiducial για το Paris Match και το CNews τοποθετούν την αποχή στο 19%. Η αποχή που καταγράφηκε στην αντίστοιχη ψηφοφορία του 2012 ήταν 20,52%.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΌ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΌΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ! ΗΔΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΝΕ, ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ) ! ! ! ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΝΤΟΠΙΑ,ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ! ΠΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Η ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΣΟΎΠΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ! ! ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΈΤΡΕΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΎΤΗΤΑ….ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ! ΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ (! ! ! ),Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΑΚΗΣ ΜΑΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΡΕΜΕΙ ΜΗ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ,ΕΣΠΕΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ! ΠΑΚΗ, ΚΌΨΕ ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ ΝΑ ΒΓΑΊΝΕΙΣ ΚΆΘΕ ΤΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΆΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΌΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ! ! ! ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΈΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ! ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ……..

    2. Και εγώ αυτό πιστεύω. Είναι δυνατόν αυτός ο σιωνιστής τραπεζίτης να επικρατήσει στην Ευρώπη. Αυτό το συνονθύλευμα της ΝΤΠ. Όλοι τρέμουν. Είναι ανάγκη ο Γαλλικός Λαός να αφυπνιστεί και να σκεφθεί πατριωτικά, αλλιώς θα καταρρεύσει η ΕΕ από μόνης της. Με την επικράτηση αυτών των αχρείων δεν εξασφαλίζεται τίποτε. Η πορεία δεν αλλάζει. Η ΕΕ θα διαλυθεί, διότι δεν αντέχει ο κόσμος. Όμως σε κάτι που έχετε υποστηρίξει κ. Χίο έχετε απόλυτο δίκιο και φαίνεται τώρα από την εξέλιξη των γεγονότων. Αυτό που χρειάζεται εδώ στην Ελλάδα είναι ενότητα του πατριωτικού χώρου, της λεγόμενης πατριωτικής δεξιάς. Με ένα άτομο πατριώτη και χριστιανό ορθόδοξο στο τιμόνι, χωρίς σχέση με κόμματα και γιατί όχι μία γυναίκα, δυναμική, πατριώτισσα, χριστιανή από κανένα κομματικό περιβάλλον ίσως και το λέω αυτό για το περιβάλλον του Μιχαλολιάκου, που θα ενώσει όλο το πατριωτικό χώρο και θα τρίψει τη μούρη σε αυτούς τους κανίβαλους, τους παιδεραστές τους νεοταξίτες

    3. Οι Γάλλοι αυτόχειρες τελικού σταδίου μόλις έβαλαν το τελευταίο καρφί στο φέρετρό τους.
      Ο ανώμαλος κόμης Κούντενχοβ-Καλέργκη χοροπηδάει στον τάφο του από αγαλλίαση.
      Τού πήρε λίγες δεκαετίες παραπάνω αντί να το χαρεί στον μεσοπόλεμο το αποτέλεσμα της διατεταγμένης υπηρεσίας / αποστολής του (…….γνωστόν από ποιόν εντολοδότη…. μην γινόμεθα και κουσκουσάρηδες…..) αλλά το έφερε είς πέρας η εκφυλισμένη γεννεά Γάλλων του τέλους του 20ου / αρχών του 21ου.
      Οι ιμάμηδες και οι μουζεϊνηδες προπονούνται ήδη για τον τούρ-εφέλ μόσκ.

      Κανένα έλεος, κανένα άλλοθι για εκφυλισμένους λαούς.

      Γάλλοι, Βέλγοι, Άγγλοι και βεβαίως ελληνόφωνοι ραγιάδες ! άπαντες πάνε “τελικές” για τον απόπατο, για τον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.

      Σύνορα της Ευρώπης θα είναι πλέον ο Βιστούλας και ο Δούναβης.

      Ο τελευταίος λευκός στήν αβρούπα(*) παρακαλείται να σβύσει το φώς πρίν την έναρξη του ραμαζανίου.

      (*) ευρώπη στην τουρκομογγολική αλληλουχία γρυλισμών (κάτι σαν διάλεκτος της 10 χιλιετίας)

    4. ΑΠΟΡΏ.. Όταν όλοι οι καρχαρίες Σόιμπλε κλπ,χαίρονται, δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι Γάλλοι… ;; Γιατί τον θέλουν τόσο πολυ οι Γερμανοι;τυχαιο; τι να πεις.. Πώς καταφέρνουν και τυφλωνουν τον κοσμο; κάτι ρίχνουν.. ψεκάζουν..

    5. Ποιος είναι ο καλός; αν δεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον ΜΑΡΚΟΝ τότε θα καταλάβεις ότι ο Καλός είναι η Λεπεν. ΣΥΡΙΖΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είναι υπερ του ΜΑΡΚΟΝ άρα ξέρουμε ότι ο καλός είναι η ΛΕΠΕΝ. Βλέπετε για άλλη μία φορά μπροστά στα μάτια σας οι πολιτικοί να μην θέλουν το καλό του λαού. Αν αυτό δεν είναι απόδειξη σε εσάς τότε τι είναι; Δείτε τι λέει η Λεπεν κανένας δεν έπιασε το πρόγραμμα της γιατί δεν τους βολεύει. Αργά ή γρήγορα ο κόσμος θα το καταλάβει ότι ΛΕΠΕΝ είναι μονόδρομος. ΣΚΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ και στην υπερφορολόγηση τους σας σκοτώνει και ακόμα τον κρατάτε γιατί είναι αριστερό κόμμα; όχι ποτέ ξανά αριστερά ποτέ ποτέ και πουθενά. Μόνο δυστυχία θα βρείτε με τους αριστερούς αυτούς

    6. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 51% ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ , Ο ΜΑΚΡΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ , ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ , ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ .ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΦΟΥ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ . ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ , ΒΛΕΠΕ ΤΣΙΠΡΑΣ , ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ .ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!

    7. ειδιοι μαλακες σαν εσας ειναι και οι Γαλλοι…
      ψηφηζουν αυτους που τους καταστρεφουν…..

    8. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
      ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΛΕΠΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ @@ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ

    9. ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!!!

    10. ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ ΠΗΡΑΜΕ….. ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΥΣΗ!!!! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ Κ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ!! Κ ΟΧΙ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙ ΗΜΑΤΡΟΝ!!

    11. Μακακες γαλλοι ψηφιστε μακρον και καθηστε στα τεσσερα να σας πηδανε οι γερμαναραδες.

    12. Καλά μην έχουμε αυταπάτες. Οι Γάλλοι βλίτα είναι και επειδή θέλουν να είναι υπό την γερμανική μπότα τον φλώρο θα βγάλουν.

    13. Καλησπερα
      Εδω καιμερες δεν μπορω να κοινοποιησω τιποτα αποτοΜακελειο Μολις παω να κοινοποιησω μου λεει αυτο : Η διεύθυνση URL δεν βρέθηκε: Είχαμε πρόβλημα στην χρήση του URL που δώσατε. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.Γιατι ???

    Comments are closed.