ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΡΙΑΜΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ! “ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΣΤΑ @@ ΜΑΣ. ΌΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”. ΣΟΚ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟ 2011 ΣΤΟ FACEBOOK (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς τίτλο

    Η απόλυτη ειδωλοποίηση μίας κενής τηλεοπτικής εκπομπής αναδεικνύει την κρίση αξιών που έχει πλήξει την νεοελληνική κοινωνία.
    Φυσικά το φαινόμενο δεν είναι νέο, καθώς θυμίζει τις αλήστου μνήμης εποχές – προ μνημονίου – όταν σάρωνε το big brother και τα
    λοιπά τηλεοπτικά υποπροϊόντα.
    Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ακόμα και μέσα στο Survivor το Σύστημα βρήκε ευκαιρία να αναδείξει την ιδεολογική τρομοκρατία και την αστυνόμευση της σκέψης απέναντι στη διαφορετική άποψη.
    Και μη νομίζετε ότι κάποιος παίκτης τόλμησε να κάνει κάποια “ρατσιστική” ή φιλοεθνικιστική δήλωση.
    Κάτι τέτοιο το είχαν απαγορεύσει εξ αρχής και διά ροπάλου ο Αλαφούζος και ο τούρκος παραγωγός.

    Τα τσακάλια της “αντιρατσιστικής αστυνομίας” όμως ανακάλυψαν… “ρητορική μίσους” ενός εκ των παικτών σε σχόλιό του στο facebook, όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, αλλά κρατηθείτε… έξι χρόνια πριν!
    Για την ακρίβεια, ο εκ Κύπρου νεαρός είχε γράψει στις 25 Ιανουαρίου 2011 στον λογαριασμό του:
    “Απεργία πείνας οι λαθρομετανάστες;
    Στα @@ μας.
    Όξω από την μητέρα πατρίδα”.
    Προσθέτοντας αργότερα:
    “Εκεί να ψοφήσουν”.
    Κάποιος από τους διαδικτυακούς του φίλους μάλιστα σχολίασε:
    “Πρέπει να πάει η Χρυσή Αυγή για να τους ταΐσει καλά”
    “Λαθρομετανάστες, μητέρα Πατρίδα, Χρυσή Αυγή…”: απαγορευμένο λεξιλόγιο που σηκώνει ποινή ισόβιας κάθειρξης (ακόμα και αν η χρήση του έγινε προ αμνημονεύτων ετών).
    18033927_10208808846641531_6414544707450434059_n
    Προβλέπουμε πως το τηλεοπτικό μέλλον του παίκτη θα είναι μαύρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ..ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ..

    2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΙΣΟΝ ΜΠΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????

    3. Πολύ καλά τα είπε ο Μάριος άξιος!πας μη ελλην βάρβαρος!να ψοφήσουν τα λαθροπιθηκια και να πάνε όλοι στο διάολο αλληλέγγυοι συριζαιοι και λοιποί τρυπιοι που γουστάρουν τα πιθηκια……..

    4. Μαριε γαμα τους . Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    5. ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ , ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ , ΜΑΡΙΕ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ !!!

    6. Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες ρε Μάριε κακομοίρη

    7. Δυστυχώς το αν είσαι πατριώτης και αγαπάς τυη χωρα σου σε κάνει Χρυσαυγίτη, ήμαρτον. Κανένα κόμα δεν αγαπάει την πατρίδα Ελλάδα, πότε θα ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι, ΟΛΑ εξυπηρετούν ένα σκοπό, Δεν υπάρχει έλληνας σε κάνενα από αυτά τα κόμματα.

    8. Το ότι έγραψε το αυτονόητο ,αυτά δηλαδή που λένε όλοι σχεδόν οι Ελληνες,δεν σας δίνει το δικαίωμα να κολήσετε στη φωτογραφία το λογότυπο της χρυσής αυγής.Δήλωσε ποτέ οτι ανήκει στη ΧΑ? Αρα τί βλακείες γράφετε> Ρε Χίο συμορφώσου λίγο.

    9. ΕΥΓΕ σου Μαριε .
      Και να προσθεσω ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ και οι κατοχικοι νομοι των γαμημενων κυνοβουλετικων .
      Εξω απο την Πατριδα μας ΟΛΑ τα διποδα . Τουτη η χωρα ειναι των Ελληνων και κανεις πουστης δεν μας ρωτησε εαν τους θελουμε .

    10. Μπραβο ρε μαγκα ειπες το αυτονοητο!!!!!Ουστ λαμογια με τα λαθροπιθηκια!!!!

    11. Καθε μουσουλμανος ειτε Τουρκος ,ειτε Αραβας η Ασιατης τα ιδια εκαναν,κανουν κ θα κανουν.
      Εαν ζουσες Κυπρο κ ειχε βιαστε συντοπιτης σου η,σφαγιαστει κ εβλεπες το πιο ευφορο μερος να εχει καταληφθει απο εισβολεις τυπου προσφυγες θα μιλουσες?
      Περιμενε εσυ που στηριζεις μουσουλμανους κ θα σου κανουν την σουφρα πηγαδι κ οικογενειακως θα βιασθεις λεηλατηθεις σφαγιασθεις απο τα τερατα του Μωαμεθ
      Σε λιγο θα ξεθαρεψουν τα ισλαμοθηρια.

    12. Δηλαδη τι θελουν να λενε με λιγα λογια στον σκαι και οχι μονο , ζητω το ισλαμ , ζητω ο αλλαχ , ζητω οι λαθροεισβολεις , ρε ουστ απο κει βοθροκαναλα , ο Μαριος ειναι μεγαλος πατριωτης να τους γραψει ολους κανονικα

    13. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΚΑΙ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ” ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” ΚΑΙ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ” ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ!

    14. Γεια σου ρε μάγκα Μάριε-Πρίαμε. Καλά τα έγραψε το παλληκάρι.
      Όσοι αγαπάμε την Ελλάδα και βλέπουμε την ισλαμοποίηση που έρχεται, είμαστε οι ρατσιστές & οι φασίστες, ενώ τα τσογλάνια οι εθνομηδενιστές είναι προοδευτικοί & δημοκράτες.

    15. Και πάντα τιμώντας την Ελλάδα στο πληκτρολόγιο… γράφουμε και με αγγλικούς χαρακτήρες, πίνουμε καφεδάρες και και και… καλό ύπνο.

      1. Φίλε μου δεν έγραψε με αγγλικούς χαρακτήρες. Ακόμα και αυτό είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Είναι το αλφάβητο της ΚΥΜΗΣ, Ευβοίας.

    Comments are closed.