“ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, Κ.ΣΗΜΙΤΗ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ “ΨΕΥΤΙΚΗ” ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ: “ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ”

    Κοινοποίηση:
    simitis_bluestar

    Από το πρωί της Παρασκευής, διάφοροι “παπαγάλοι” της καθεστωτικής ενημέρωσης, επιδώκουν να βγάλουν ψεύτικη την είδηση για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο προδότης των Ιμίων, Κώστας Σημίτης, πάνω στο πλοίο της γραμμής για Σύρο. “Η είδηση όχι μόνον δεν είναι ψεύτικη αλλά ήταν τέτοιες οι αποδοκιμασίες στον πρώην πρωθυπουργό που αναγκάστηκε άρον άρον να πάει γοργά προς την πρώτη θέση για να μην υπάρξουν χειρότερα. Τώρα ο κύριος Σημίτης κάνει διακοπές στη Σύρο είτε φιλοξενούμενος του πρώην Δημάρχου πασόκου Δεκαβάλα, είτε τον κρύβουν σε κανένα άλλο διαμέρισμα”, μας είπαν αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές από τοπικά ΜΜΕ. “Μάλιστα το μεσημέρι βόλταρε στην πλατεία με δύο μπράβους αστυνομικούς στο κατόπι. Μην διανοηθούν να αμφισβητήσουν το ρεπορταζ”, μας είπαν οι ίδιοι άνθρωποι.

    Ως γνωστόν,  το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης του επιφύλαξε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως μεταδίδει το cyclades24.gr. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη, οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη».

    Εκείνος -συνοδευόμενος από τη γυναίκα του- διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση, ενώ η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και οι καταστάσεις δεν ξέφυγαν.

    Αυτά προς το παρόν. Κι αν συνεχίσουν να βγάζουν ψεύτικη την είδηση-πουλώντας εκδουλεύσεις στα αφεντικά- τα βαποράκια που άρπαζαν χρήματα από τις τράπεζες για να τα βγάζουν έξω, θα τους κατεβάσουμε τα παντελόνια και επώνυμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. 45 χρονια αριστεριλα στο γραικυλισταν ώρα για να πάει ο λαός ταμείο.

    2. . Σαύρα σε πλοίο… Mε τι ψοφάνε οι σαύρες? Κι αυτός ο φρουρός του… αντί να μακελέψει όλη του την οικογένεια και ν΄αυτοκτονήσει …δεν έκανε ένα καλό στην Ελλάδα?

    3. Αντι να τον πεταξουνστην θαλασσα μαζι με το τσολι του τον γιουχαραν,μα τοσοοοοο μαλαααακεεεεεςςςς.

    4. Δεν βρέθηκαν 2 ΑΝΤΡΕΣ να τον πετάξουν μέσα στη θάλασσα με την ποντικομαμή τη γυναίκα του;

      1. Αφού δεν τον πέταξαν μαζί με την σύζυγο στη θάλασσα δεν έκαναν τίποτα!

    5. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΗ ……..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΣ….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΗΤΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΣΟΙ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ……..ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΦΟΒΩΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΑΝΕ ΑΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ………………….ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΑ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΟΒΡΑΧΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΚΛΟΠΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΚΟΛΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ …..ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ …………….ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ………..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ? …………ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ……………..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ……….ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ……….ΧΡΥΣΗ………….

    6. Στα Ίμια τότε ο πιλότος έπαθε VERTIGO
      Και ο Ηλιάκης δεν είχε κοιμηθεί καλά το βράδυ και τον έπιασε υπνηλία στο F-16 και το έριξε στη θάλασσα.
      Και πρέπει να πάμε να δούμε τις σημαιες στα νησιά ρε συ, γιατί φυσάει και θα τις πάρει ο άνεμος.
      Ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε παιδιά? Τώρα που θα κανουν απόβαση στη
      Σάμο οι τούρκοι και θα οπλίσουν και τους λαθρομουσουλμάνους που φιλοξενούνται εκεί, να μην κάνει τίποτα ο στρατός, να τους αφήσουμε να εκτονωθούν στα γυναικόπαιδα για να μην έχουμε επεισόδιο
      Και καλό είναι να μαζέψουμε την 20η μεραρχία και την αερομεταφερόμενη, να τους αφήσουμε να περάσουν μέσα στη Θεσσαλία ήρεμα, να μην έχουμε φασαρίες.
      εμείς είμαστε ευρωπαίοι πολιτισμένοι και μας φροντίζουν οι εταίροι μας και το ΔΝΤ.
      Αφήστε τους να εκτονωθούν και θα φύγουν……………………

      1. Αντι να μιλας καλυτερα να γλυφεις κανα πακιστανικο αγγουρι συντροφε χασιστερε.

        1. PAkistani θα σε συλλάβει γιατί θα τους πάρουν μπάτσους.
          Θα σε βαράνε στο τμήμα, γιατί τα έτρωγες με τον ΠΑΓΚΑΛΟ μαζί ρε.
          Ακούς τι σου λέω?

    7. ηδονιζονται τα παλιοτομαρα βλεποντας τον ελληνικο λαο να μην εχει να φαει και να πληρωνει φορους…νομιζαν οτι θα πανε μακρυα και δεν θα θυμαται ο λαος τις προδοσιες και τα υπουλες μεθοδευσεις να μπουμε στο ευρω με πλαστα στοιχεια…οι μιζες απ τη ζιμενς πεφταν βροχη στη θητεια του σε μαρκα,οι εθνικες προδοσιες με τα ιμια ηταν η κολωνια του προδοτικου πασοκ….ο εχθρος ηταν και ειναι αναμεσα μας..αν δεν υπηρχαν αυτοι,ουτε θα ειχαμε πτωχευσει,ουτε θα χαμε προβλημα με την τουρκια ,αλλα ουτε θα υπηρχε καν θεμα Μακεδονικου…πρεπει να φτασουμε πιο βαθεια στο πατο ετσι ωστε να ξεσηκωθει ο λαος και να τους κρεμασει…εχεις τη φωφη τη βλαμενη
      να εχει το θρασος να ζηταει την ψηφο απο ελληνοφωνους,γιατι μονο ελληνοφωνοι θα την ψηφισουν…….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ..ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
      ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ…ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ..

    8. ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ , ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ . ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ . ΟΧΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ …ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ .ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ . ΑΛΛΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ NΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ .ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

    9. ΕΙΧΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΧΙΟΥΧΑΡΑΝ…Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ.!!!

    Comments are closed.