ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ. ΓΡΟΘΙΕΣ, ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΟΙ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΥΝΤΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ +ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    FONIAS-XILO1

    Άγρια ξυλοκόπησαν τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζεμπέρη συγγενείς του θύματος αλλά και πολίτες την ώρα που έβγαινε από τον ανακριτή, σπάζοντας τον κλοιό των αστυνομικών.

    Η μητέρα του θύματος φώναζε με λυγμούς «θάνατος στο δολοφόνο», ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα, ο οποίος έλεγε «αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

     Ανάμεσά τους και ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος προσπάθησε να τον πλησιάσει για να τον χτυπήσει.


     

     

    Ειδικότερα, κατά την προσαγωγή του, καθ’ ομολογίαν του, δολοφόνου της άτυχης κοπέλας στον ανακριτή, πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο άρχισαν να τον κυνηγούν και να φωνάζουν: «Αλήτη, έφαγες το κορίτσι. Ξευτίλα, δολοφόνε».

    Αστυνομικοί δημιούργησαν κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο και τρέχοντας πρόλαβαν να τον βάλουν στα ανακριτικά γραφεία.

    «Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Έχουμε παιδιά κι εμείς» φώναζαν πολίτες στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους εμπόδισαν να μπουν στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

    dolofonos-doras5

    ΧΘΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

    Στα χέρια των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι από το πρωί της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζεμπέρη..

    Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος την σκότωσε για 25 ευρώ, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1. Μέσα στην τσάντα της είχει 5 ευρώ, ενώ για 20 ευρώ πούλησε το κινητό της αργότερα σε κατάστημα στην Ομόνοια. «Ο δράστης ομολόγησε ότι η τσάντα της άτυχης Δώρας περιείχε μόλις 5 ευρώ και το κινητό της το πούλησε αντί 20 ευρώ», είπε συγκλονισμένος ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας.

    dolofonos-doraw1

     

    6

    7

    8

    Πρόσθεσε πως στο διάστημα από την δολοφονία μέχρι σήμερα, δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό και το γραφείο του, τα οποία μετέφερε στην Αστυνομία και θεωρεί ότι συνέβαλλαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Tο σημείο της σύλληψης στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στη Ριζούπολη, απέχει μόλις 300 μέτρα από την οδό Αετοράχης, 300 μόλις μέτρα δηλαδή από το σπίτι της άτυχης Δώρας. Φαίνεται ότι αυτός ο αλήτης, την είχε “ξεγράψει” εδώ και καιρό και την είχε βάλει στο “τεφτέρι θανάτου”.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. τρελο γελιο τα σχολια των χουντολαγνων σκουπιδιων απο κατω…

    2. Γιατι δεν λενε τωρα τα τσοντοκαναλα οτι το πρεζονι ειναι συριζαιος ψηφοφορος,μονο για τους χαυγιτες λυσαξατε,κακο ψοφο ναχετε αριστεροι κατσαπλιαδες δολοφονοι αθωων.

    3. καλα νομιζουν τρωμε κουτοχορτο; Δεν ειναι αυτος ο δολοφονος Κατι αλλο κρυβεταιΣτη Νικολουλη ειπαν οτι το στιγμα του κινητου μετα απο 10 λεπτα εντοπιστηκε στην Ομονοια Ποτε προλαβε ο τελειωμενος ηλικιωμενος πρεζακιας ν αλλαξει ρουχα και να παει στην Ομονοια;

    4. Εικόνες ντροπής σε μια υποτίθεται “πολιτισμένη” χώρα.

    5. Ο φασισμός της μαζας στις υπηρεσίες του συστηματοσ. Τα θυματα του καπιταλισμού , η κοπέλα που πεθανε από μαχαιρι υπηρετώντας το σύστημα και από την άλλη το δημιουργημα της κεφαλαιοκρατίας των εμπόρων ουσιών που όπλισε το χέρι του προλετάριου δημιουργόντας τις αστικές συνθήκες γιγάντωσης αστικών εγκλημάτων που μόνο το κεφάλαιο χειρίζεται αλλοτριώνοντας την ταξική συνείδηση του υποκειμένου. Χωρίς σοσιαλισμό όλα επιτρέπονται.

      1. Κύριε ξερόλα, από την στιγμή που χάθηκε η αυτοδικία, χάθηκε και η δικαιοσύνη…….
        Ο σύγχρονος κόσμος είναι πολύ πίσω….. ακούς αριστερέ φασιστάκο, φτιάξε κανα μνημόνιο να ηρεμήσεις…
        (για όσους το ξεχνάνε, 4 όλα τα μνημόνια, 3.5 από αριστερούς, 0.5 από δεξιούς)

      2. εισαι για κρεμασμα στο γουδι μαζι με τα υπολοιπα ισλαμοφασιστικα σκουπιδια

    6. είπαν ότι έγινε πάλη γλάστρες σπασμένες, αυτός που την σκότωσε έπρεπε πάση θυσία να την σκοτώσει, ΗΘΕΛΕ να την σκοτώσει, αφού την κυνήγησε, ποιός ξέρει τι χαμός έγινε πάνω στον τάφο και τί αγωνία πέρασε το κοριτσάκι, οι μαρτυρίες άλλα λένε, για έναν μουσάτο, για έναν με πορτοκαλί μπλούζα για μάρτυρα που είδε το φονικό, μας δουλεύουν ;;; ρεζιλίκια…Κρίμα την κοπέλα που ούτε νεκρή δεν θα δικαιωθεί…

    7. ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ.. ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ( Περιπτωση Ευελπιδων ) ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΜΕΑ( Περιπτωση ΑΣΟΕΕ που εννοειται πως υπαρχει ΑΡΝΗΣΗ συριζα να συλληφθουν οι δραστες. ). ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ..

      1. Φίλε και η ΝΔ να ήταν στα πράγματα τα ίδια χάλια θα συνεβαιναν. Μη βάζεις ταμπέλες, η οικογένεια αυτή θρηνεί αυτή τη στιγμή. Η Ελλάδα έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια.

        ΥΓ. Σκατά στη ψευτοδημοκρατία τους

      2. ποιά πίεση από τα μέσα, έχουν συναίσθηση ότι όλοι οι πολίτες θα βγουν στον δρόμο πια, αν πειραχτεί τρίχα από τα μαλλιά των συνανθρώπων μας; αρκετά με τις τρομοκρατίες τους να μαζεύουν τους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές και να τους αφήνουν ελεύθερους κι όλους τους εγκληματίες να αλωνίζουν ανάμεσα μας, ας φροντίσει η αστυνομία να συλλαμβάνει κάθε ανώμαλο και δολοφόνο και ληστή και κάθε τσογλάνι που καταστρέφει περιουσία δημόσια και ιδιωτική, η δουλειά της είναι ας φροντίσει τα του οίκου της, η ανοχή τέλος όλος ο κόσμος είναι έξαλλος, από αυτήν εξαρτάται γιατί αυτήν πληρώνει ο Ελληνας για να προστατεύεται, κλέβουν οι γύφτοι τους πιάνουν τους αφήνουν, δολοφονούν τους βγάζουν σε λίγα χρόνια, είναι ένοχοι όλοι από τον πρώτο ως τον τελευταίο που ανέχονται τόσα χρόνια αυτήν την κατάσταση για να μην χάσουν μισθό και θέσεις, είναι υπεύθυνοι εξ ίσου για το αίμα που χύνεται

    8. Το ενδεχόμενο να φόρτωσαν τον φόνο σε ένα πρεζόνι για να καλύψουν τον φονιά και την συσχέτιση του φονιά με την υπηρεσιακή δράση της εφοριακού το σκεφτήκαμε;
      Ένα πρεζόνι στην φυλακή εξασφαλίζει φαΐ, στέγη, ζέστη, μπάνιο και δόση. Ο φονιάς ασυλία που παρέχεται αφειδώς από την ΕΛΑΣ σε οικονομικούς εγκληματίες με το αζημίωτο. Εξάλλου ποιο πρεζόνι θα ρίξει 14 μαχαιριές; Έχει κουράγιο και γιατί τόσο άχτι;
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Σκηνοθεσία από την αστυνομία για να καλύψει χρηματοδότη λαμόγιο της.

      1. Kανένας λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει όλο αυτό που βλέπει, όλοι καταλαβαίνουμε ότι παίζει κάτι άλλο, μόνο η καθυστέρηση, ένας μήνας για να μας παρουσιάσουν αυτόν τον γεράκο δείχνει ότι παίζει κάτι πολύ χοντρό στα παρασκήνια που έπρεπε να το διαχειριστούν πολύ προσεκτικά.Υποτίθεται ότι είναι αποφυλακισμένος ποινή 20 ετών και δεν είχαν dna;;;Aπό την αρχή τάχα δεν μπορούσαν να διασταυρώσουν το dna και τα αποτυπώματα με κανέναν σεσημασμένο και θέλουν να πιστέψουμε ότι δεν είναι εισαγόμενος ο φονιάς;; Ενας λόγος παραπάνω να το κρύψουν λόγω της τελευταίας παράστασης που ζήσαμε πρόσφατα με σημαίες κλπ όλα στο σχέδιο, ένας μήνας είναι πολύ μεγάλο διάστημα για φόνο που έγινε μέρα σε νεκροταφείο με κόσμο

    9. Καλα τωρα σοβαρα εκανε τετοιο φονικο αυτο το ανθρωπακι?? Αν αυτο ειναι σιγουρο 100% και δεν ειναι κανα φουκαρας που του το φορτωσαν …τοτε πραγματικα δεν υπαρχει κανενα μελλον….

    10. Tι?????
      Το “Κράτος” να αναλάβει τις Ευθύνες του? (Αυτός είναι ο τίτλος ενός αποσμάσματος στο u-tube.

      Χαροκαμένη Μάνα,το συγκεκριμένο θα ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥ…

      ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ…..

      Το Χάος είναι Κυβέρνηση….Το Χάος δημιουργεί ΦΑΣΙΣΜΟ ΧΑΟΤΙΚΟ,Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ…
      O Χίτλερ από κει που είναι ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ και Η ΕΛΛΑΔΑ,η Χώρα των Αρχικών Πειραμάτων και Εφαρμογών.

      Δυστυχώς,αναγκάζεσαι κάποια στιγμή να μην σταθείς στην ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ αλλά να εκθέσεις από που προέρχεται…..

      Τον πόνο των οικείων δεν μπορεί κανένα λεκτικό συλλυπητήριο,όσο και για την αδικοχαμένη…

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.

    11. Εισαστε για γελια βαλετε αλεξισφαιρο στο κτηνος. Η ποινη γιαυτον και κατι σαν αυτον και για παιδεραστες πρεπει να ειναι θανατος! !!!!!!. Πρεπει να ερθει η θανατικη ποινη.

    12. Αντε,φροντίστε σύντομα να τον ξαναβγάλετε από την φυλακή,για αποσυμφόρηση…Ξέρετε εσείς…
      Μήπως και κάνετε χώρο να φυλακίσετε κανένα καστανά ή καμιά γριούλα που πουλάει μαιντανό….
      Ολο σας το μένος στους φουκαράδες…Οχι στους εγκληματίες….
      Ξεφτιλιστήκαμε τελείως και σαν κοινωνία, και σαν Πολιτεία !!!!!

    13. Σιγουρα ηταν λαθρο , αποκλειεται να ηταν ελληνας , και με το νομο παρασκευοπουλου δεν βλεπω να μενει πανω απο ενα χρονο στην φυλακη , ποσο μαλλον που ειναι και λαθροεισβολεας

    14. Ενα ερηπειο της ζωης και πεσαν πανω του 5 αστυνομικοι !!! Αυτο το κουρελι και ενα δεκαπενταχρονο μπορουσε να το ακινητοποιησει .
      Σιγουρα ΔΕΝ την σκοτωσε το πρεζονι για να παρει το τηλεφωνο της κοπελας . Τετοια εγκληματα τα κανουν ΜΟΝΟΝ τα λαθροσκατα που εφερε το κ(Υ)νοβουλευτικο κομμα των 300σιων + τον προεδρο της συμμοριας .
      Καυμενη Ελλας !
      Ως ποτε μωρε θα βλεπουμε τα παιδια μας να σφαζονται και να βιαζονται και τους γεροντες να σιδερωνονται ;

    15. Αποκλείεται να ειναι αυτος,έμπορος ναρκωτικών και ειχε ανάγκη τα 25€?
      Μηπως η κυβέρνηση παει να καλύψει κανα Πακιστανό,για να μην ξεσηκωθεί ο κοσμος εναντίων των αγαπημένων τους λάθρο ??
      Απο αυτούς τους αλήτες ψεύτο κομμουνιστές ολα να τα περιμένει κάποιος….!!!

    16. Δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,που εδωσε την ιθαγενεια σε ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥς ΡΩΣΟΥΣ,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Η Η ΓΙΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
      Πληρωναν στην χωρα τους επαιρναν το χαρτι κ αραζαν στην παρανομια,γιατι τετοιοι ηρθαν εδω,οι καλοι εμειναν πισω στην Χωρα τους ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΚΚΕ
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΤΖΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Κ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Γ Α Τ Σ Ι Ο Σ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΦΕΣΙ Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ
      ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ? ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    17. Δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,που εδωσε την ιθαγενεια σε ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥς ΡΩΣΟΥΣ,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Η Η ΓΙΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
      Πληρωναν στην χωρα τους επαιρναν το χαρτι κ αραζαν στην παρανομια,γιατι τετοιοι ηρθαν εδω,οι καλοι εμειναν πισω στην Χωρα τους ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΚΚΕ
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΤΖΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Κ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Γ Α Τ Σ Ι Ο Σ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΦΕΣΙ Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ

    18. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ…….. ΗΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΝΟ ΤΕΚΝΟ…ΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙΑ….. ΣΛΛΗ ΜΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΠΑΝΩΛΗΣ…ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ..Ως ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ?

    19. Για χρυσαυγιτης μοιαζει…για ψαξτε το μην εχουμε νεο Ρουπακια εδω!!

      1. Οχι. Μοιαζει με τον αριστερο που εκαψε την εγκυο στη μαρφιν. Μαλακα.

      2. ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΑ!!!ΑΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΔΡΑ;;;;
        ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΩ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΙΑ ΟΠΗ.,,,,,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΡΝΑΩ ΣΥΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΤΟΤΖΟΥΣ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ…

        1. Σιγα μωρη…νταρντανα Ελενα, για ελα στη πλατεια να γεμισουμε τις τρυπες σου και να σ’ ανοιξουμε κι αλλες!!! Η κωλοτρυπιδα σου θα χωραει μολοτωφ αναμμενη οταν τελειωσουμε μαζι σου!!!

          1. ΔΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΕΛΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΑΛΛΑ…
            ΤΡΑΝΣ ΕΛΕΝΑ…ΧΑΧΑΧΑ ΛΟΑΤΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ!!!!!

    20. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ…..

    21. Κ.Στέφανε
      Πρέπει να εξεταστεί το θεμα διότι δεν κολλάνε οι καταθέσεις με τον ύποπτο!

    22. ΜΜΜΜ…….
      25 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙ….
      ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ…..
      ΒΛΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΟΣΗΣ….
      ΠΑΜΕ ΝΤΟΛΥ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ……

    23. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΙΠΑ

    24. Τι ισλαμοπιθηκος, ναρκομανης, αριστεριδια , και κατσαπλιαδες των εξαρχειων….;;;;
      Ολα ενα ειναι. Ενα και το αυτο.
      Μια μαζα απο αχρηστα εγκληματικα σκουπιδια που συνδεονται και συνεργαζονται. μεταξυ τους

    25. Κάποιοι που μίλησαν στην κάμερα μέσα στο νεκροταφείο έλεγαν για κάποιο άτομο γύρω στα τριανταπέντε με μούσι και μακριά μαλλιά. Ένα ανδρόγυνο που είδε το φονικό από πολύ κοντά όπως είπε η Νικολούλη αλλά δεν ξαναπήγαν στο νεκροταφείο αν μιλούσε θα μπορούσε να επιβεβαιώσει αν όντως είναι αυτός. Πάντως πολύ μπερδεμένη κατάσταση.

    26. Οι ναρκομανεις ομολογουν ο’τι θελει κανεις να ομολογησουν , το ξερουν και τα μικρα παιδια
      Πριν την αλβανικη εισβολη , οι ναρκομανεις ηταν οι εντολοδοχοι των εγκληματων ,μικρων η μεγαλων….

    27. ΛαθροΤαλιμπάν επενδυτές μυρίζει η υπόθεση και προφανώς για να το καλύψουν βάλανε ένα πραγματικό πρεζόνι στην φυλακή ώστε να καλύψουν το γεγονός.Η υπόθεση αυτή θυμίζει την Μυρτώ που από το πουθενά εμφανίστηκε κάποιος λάθρο και την τσάκισε μόνο που εδώ ΟΧΙ απλά την τσάκισε την κοπέλα αλλά την έσφαξε.

    28. κατι βρωμαει εδω δεν δενονται τα κοματια οπως λενε και παραπανω αιματα δεν ειχε πανω του? η αλλαξε ρουχα κατι τετοιο αυτα τα ατομα δεν το κανουν οταν κανουν χρηση ειναι σε αλλο πλανητη τα ρουχα θα σκεφθουν πολυ υποπτο

    29. Κτηνος να σου βγαλουνε τα ντερα να στα κανουνε κορδελα πρεπει καθικι.

    30. Ενοχλεί που είναι Έλληνας κι όχι “ισλαμοπίθηκος”! Πατριώτες του καναπέ και ελληναράδες του χαβαλέ…

    31. KAΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΕΔΩ…. ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΥ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ 25 ΕΥΡΩ??? ΕΡΩΤΙΚΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ…..

    32. Καλά ρε μακελειό….προχθές μας έλεγες την έσφαξε “ισλαμοπίθηκος” και τώρα μας τα γυρνάς….Έμπορος χασίς ο τύπος και είχε ανάγκη το βρωμοκινητό??? Πρέπει κάποιος να είναι πολύ βλάκας για να πιστεψει το “πόρισμα”. Πάλι κουκουλώνουν κάτι που δεν πρέπει να μαθαίνουν τα πρόβατα.

    33. πώς έφυγε από το νεκροταφείο; ήταν τόσο χαζός να έχει ανοιχτό το κινητό και μετά το άγριο φονικό να πάει να πουλήσει το κινητό; αυτός είναι που επέμενε η αστυνομία ότι πήδηξε την μάντρα; δεν πείθουν

      1. Εισαγόμενος μόνο θα δυσκολευόταν να κλείσει το συγκεκριμένο κινητό της κοπέλας

    34. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??… ΟΕΟ? ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ…ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΛΕΕΙ…………… ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΕ Κ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑΟ…ΡΑΓΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΤΩΡΑ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…….

      1. καληνύχτα μλάκα η ζωή δεν έχει πλάκα
        ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ……. και σε σένα

    35. Κόψιμο με αλλαντοκόπτη!!!! Και από πάνω να βλέπει σε βίντεο την Δώρα καθώς θα τον τεμαχίζουν!!!!
      Αυτόν αν τον βγάλουν, το ίδιο θα κάνει!

    36. Αυτα τα καθικια ηρθαν επι ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ Κ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΙ κλπ
      ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΟ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑς ΕΒΑΛΕ ΔΝΤ

    37. Τι τον κρυβεται ρε τον πιθηκα με το ασιατικο dna

      1. Αρμένιος είναι τι DNΑ θες να έχει. Η Τατιάνα βέβαια έγραφε ΕΛΛΗΝΑΣ με κεφαλαία για να το τονίσει.

    38. Με την βοήθεια αριστερών δικηγόρων και νόμων αυτός σε 2 χρόνια πάλι έξω.
      Θα πάρει και παράσημο…….

    39. Να κρατηθει αμεσως ολη η συμμορια του Συριζα,ψηφοφορος τους δεν ειναι,ολοι στην μπουζου.

    40. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΑΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ;;;ΠΗΓΕ Κ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;; ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ;;;;;;;ΝΤΙ ΕΝ ΕΗ Κ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΠΡΕΖΟΝΙ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ Κ ΤΡΑΜΠ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΝΟ Κ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ;;;;;;;; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ

    41. Εμένα πάλι κάτι δεν μου κολλάει, πήγε να την ληστέψει και την έσφαξε με 14 μαχαιριές; Συνήθως με τόσο μένος γίνονται εγκλήματα πάθους, μίσους κλπ, όχι για να ληστέψεις κάποιον. Περίεργα όλα αυτά……….

      1. βρηκανε dna μαγκες!
        αφηστε οτι κατι δε σας κολαει!
        κολησε!

        1. εμείς είμαστε άπιστοι Θωμάδες αν δεν δούμε με τα ίδια μας τα μάτια το dna δίπλα δίπλα να ταυτοποιείται και την αναπαράσταση και τις μαρτυρίες των μαρτύρων σε βίντεο ΔΕΝ πιστεύουμε ΤΙΠΟΤΑ! Από κει και πέρα ο καθένας ας σηκώσει στην συνείδηση του το τίμημα, δεν είναι κλοπή ποδηλάτου, είναι άγριος φόνος μιας νέας κοπέλας που μπορεί να ήταν το δικό μας παιδί, πες μου έναν λόγο και ένα σοβαρό επιχείρημα γιατί να το πιστέψω όταν βλέπω τον κακό χαμό στην χώρα μου και την αστυνομία να αδρανεί και να τους αφήνει ελεύθερους;; Εναν λόγο πες μου, ΔΕΝ το πιστεύουμε, σκηνοθεσία και μάλιστα κάκιστη και πολύ καθυστερημένη

    Comments are closed.