ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΡΕ! ΣΟΚ! ΓΙΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΕΣΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

    Κοινοποίηση:
    πρεκας γιος


    Σε εγκλεισμό οδηγήθηκε άνδρας με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας ύστερα από επιθέσεις με προπηλακισμούς σε γυναίκες στο κέντρο του Χαλανδρίου.

    Η καταγγελία για επίθεση (05/08-12.45) σε βάρος γυναίκας, ενω με την ανήλικη κόρη της βρέθηκε να διέρχεται την πλατεία Χαλανδρίου, και δράστη έναν ψηλό άνδρα, αδύνατο, μελαμψο, με μούσι και μαύρα/γκρίζα μαλλιά, οδήγησε τους Αστυνομικούς του ΑΤ Χαλανδρίου στη σύλληψη του. Με εντολή Εισαγγελέα τέθηκε σε εγκλεισμό (07/08) με φαρμακευτική αγωγή λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας από τα οποία νοσεί τα τελευταία τουλάχιστον 10χρονια.

    Μόνο τον Ιούλιο -σε 20ημέρες -το ΑΤ Χαλανδρίου εχει διενεργήσει 14 εγκλεισμούς

    Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν στο Nantiareport, ότι η περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου είναι γνωστή καθώς δεν είναι η πρωτη φορα που συλλαμβάνεται και οδηγείται σε εγκλεισμό. Ωστόσο, υστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία και χορήγηση αγωγής επιστρέφει στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, ωστόσο η διακοπή λήψης της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει προκαλεί υποτροπή και γίνεται επιθετικός σε βάρος γυναικών. Όπως αναφέρουν θύματα επιθέσεων του, αιφνιδιαστικά κινείται σε βάρος τους, τις προπηλακίζει ενώ τις βρίζει και τις φτύνει. Σε οποιαδήποτε κίνηση σε βάρος του, όπως στην τελευταία επίθεση που ενήργησε (05/0812.45) τρέπεται σε φυγή, ωστόσο το σοκ για τα θύματα είναι έντονο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport, πρόκειται για γιο ελληνα ηθοποιού- εκτός γάμου- τον οποίο έχει αναγνωρίσει, ωστόσο δε διατηρούν επαφές οι δυο άνδρες μεταξύ τους. Αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα με τη μετάβαση του στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με σχετικές Εισαγγελικές παραγγελίες, να είναι τακτικές για το ένστολο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου.

    Πρωτοσέλιδο πρωινής εφημερίδας σήμερα γράφει:

    πρεκας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ο Καζαντζιδηςτραγουδουσε οι μισοι καλοι σε μοναστηριου κελλι κ οι αλλοι στο τρελλαδικο απο κακο κ αδικο
      Τωρα τι απομενει στον εξω κοσμο εχετε ματια μυαλο κ βλεπετε την ηθικη σαπιλα κ την κλεψια κυβερνωντων κ μη
      Εαν οι εθνικιστες δεν πρεπει να κανουν παιδια ας παρουμε τους αριστεροδημοκρατες γυιο Βουτσημε απαλλοτριωσεις τραπεζων κ βομβες κ η κορη του με κοκαινη κ φυλακη
      Γι αυτο στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για το σχοινι

    2. Ο Καζαντζιδηςτραγουδουσε οι μισοι καλοι σε μοναστηριου κελλι κ οι αλλοι στο τρελλαδικο απο κακο κ αδικο
      Τωρα τι απομενει στον εξω κοσμο εχετε ματια μυαλο κ βλεπετετην ηθικη σαπιλα κ την κλεψια κυβερνωντων κ μη
      Εαν οι εθνικιστες δεν πρεπει να κανουν παιδια ας παρουμε τους αριστεροδημοκρατες γυιο Βουτσημε απαλλοτριωσεις τραπεζων κ βομβες κ η κορη του με κοκαινη κ φυλακη
      Γι αυτο στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για το σχοινι

    3. Ο Πρέκας εθνικιστής; Μάλλον εσύ είσαι ανώμαλος/η.

    4. Κανονικα οι εθνικιστες δεν πρεπει να κανουν παιδια. Οι περισσοτερες πιθανότητας είναι να κληρονομησουν τα προβληματ των γονιων τους.

      1. Εχεις απόλυτο δικαιο….και αμα κατα τύχει γεννηθεί κανένα….πρεπει να το μπουρντευουν τους όρχεις!!!

    5. Έχεις απόλυτο δίκιο GREG….στην Ελλάδα μάθαμε να κάνουμε μπίζνα τον πόνο των άλλων….μέχρι ο πόνος να μας επισκεφτεί 😉 Μήπως όλοι αυτοί που εμπορεύονται τα προβλήματα του κόσμου,ψυχοπαθείς δεν είναι?????αντε γεια!

    6. ΤΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΟΡΓΙΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ?.ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

      1. Κατ’ αρχάς προτείνω να ηρεμήσετε,το ζήτημα είναι λεπτό και σοβαρό επίσης!!Έχει ιατρική βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι κατά τι παρελθόν έχει ηδη νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική,και πως χρήζει ιατρική παρακολούθηση η όχι;

    Comments are closed.