ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙ ΑΝΕΛ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ – ΠΟΥ «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    21908655_10155670539199757_1175136922_o

    Οι τελευταίες μετρήσεις, είτε είναι… αριστερές, είτε… δεξιές, δείχνουν πως οι ΑΝΕΛ περνούν δύσκολες ημέρες. Βεβαίως, έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πως το κόμμα παραμονές εκλογών βρισκόταν στο όριο και τελικά μπήκε στη Βουλή. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ.

    Το κόμμα, εμφανίζει σημάδια κόπωσης με όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό. Είναι χαρακτηριστικό πως τα κεντρικά όργανα έχουν πολύ καιρό να συνεδριάσουν, την ίδια ώρα που επιλέγονται οι απαντήσεις μέσω κοινωνικών δικτύων. Η υπόθεση του Noor1 προκάλεσε ζημιές στο κόμμα. Συν τοις άλλοις, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τα έργα και τις ημέρες του Πάνου Καμμένου (π.χ. να ψωνίζει… κούκλα barbie στο Λονδίνο) έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, χωρίς να υπάρχει «αντίδραση» και διάθεση εκ μέρους των βουλευτών να στηρίξουν τον πρόεδρό τους. Και όσοι βγαίνουν, προκαλούν περισσότερη ζημιά στο κόμμα, όπως π.χ. ο Παπαχριστόπουλος που είπε πως κάνει μπάνιο χωρίς να βλέπει… κηλίδα στη θάλασσα!
    Ειδικά θέματα που είναι «απαγορευμένη ζώνη» στους ΑΝΕΛ, παραβιάζονται. Και πλέον, δεν μπορούν, τόσο ο Καμμένος όσο και οι βουλευτές του, να επιπλέουν σε… σωσίβια που τους πετούν από τη Νέα Δημοκρατία και την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Θυμίζουμε πως χθες, έγινε γνωστό πως Ν.Δ. και ΔΗΣΥ δεν θα υπερψηφίζουν από εδώ και στο εξής νομοθετήματα με τα οποία διαφωνούν οι ΑΝΕΛ, δίνοντας τέλος στην «ανοχή στην έλλειψη δεδηλωμένης κυβερνητικής πλειοψηφίας», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά…
    Δηλαδή, αφήνουν τους ΑΝΕΛ «γυμνούς», να εκτεθούν πολύ περισσότερο, κυρίως σε «ευαίσθητα θέματα», όπως π.χ. η ταυτότητα φύλου.
    Όλα αυτά (και άλλα πολλά), βεβαίως, έχουν προκαλέσει τριγμούς στο κόμμα. Και ο Πάνος Καμμένος, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει. Και κοιτάζει το… πολιτικό του μέλλον.
    Σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν παζάρια μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου για τις επόμενες εκλογές. Ακούγεται έντονα πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας!

    Όσον αφορά τους ΑΝΕΛ, κάποια στιγμή, ο ίδιος ο Καμμένος είχε πει πως εάν έρθει… μνημόνιο, θα φύγει από το κόμμα και δεν θα το ψηφίσει. Η ιστορία, έδειξε άλλα πράγματα. Μήπως όμως έφτασε ο καιρός;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙ , Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΩΝ ΑΥΓΩΝ .

    2. ΠΑΝΟΥΛΗ, ΟΤΑΝ Κ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ. ΟΣΟ Κ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

    3. Πλησιάζουμε το “σημείο χωρίς επιστροφή” – Ποια χρονιά ορίζεται παγκοσμίως ως “ορόσημο”;
      Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την χρονιά στην οποία ο ανθρώπινος πολιτισμός θα βιώσει τρομερές αλλαγές, που θα στιγματίσουν την πορεία του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τώρα οι άνθρωποι από τον χώρο της καινοτομίας, της τεχνολογίας και την έρευνας, θεωρώντας πως τα αμέσως επόμενα χρόνια η κινητήριος δύναμη των ανθρώπινων κοινωνιών θα είναι η…βιώσιμη ανάπτυξη.

      Η μεγάλη “έκρηξη” ωστόσο αναμένεται να γίνει το 2021, χρονιά – ορόσημο για πολλές αλλαγές πάνω στον πλανήτη.

      Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το τεχνολογικό επιστημονικό έντυπο του ΜΙΤ, technologyreview.com, αναφερόμενο στις τεχνολογίες νέας γενιάς που αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και εισάγονται πλέον στην καθημερινότητά μας.

      Κυρίαρχο ρόλο σε αυτές τις “κοινωνίες του μέλλοντος”, που δεν βρίσκονται και τόσο μακριά μας, παίζει η τεχνητή νοημοσύνη, από κοινού με την “πράσινη ενέργεια και τεχνολογία”.

      Αυτοκίνητα, πλοία και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς οδηγό, θα αποτελούν μόνο την αρχή. Ο άνθρωπος θα έρθει σε δεύτερη μοίρα, στον “βωμό” της τεχνολογικής προόδου.

      Για παράδειγμα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα φτάσουν το 4% στις ΗΠΑ και το 5% των πωλήσεων στην Ευρώπη, ενώ η ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα καλύπτουν μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας ζήτησης. Φυσικά όλα αυτά θα είναι βασισμένα στην…”βιώσιμη ανάπτυξη”, όρος άρτια συνδεδεμένος με την Ατζέντα 2030, που θέλει το σύνολο των μεταρρυθμίσεων να υλοποιούνται έως το 2020.

      Ως εκ τούτου το 2021 μοιάζει η χρονιά που οι σύγχρονες ανθρώπινες κοινωνίες θα έχουν…αποδεχθεί την αλλαγή, περνώντας το “σημείο χωρίς επιστροφή”.

      Μάλιστα το….μενού έχει και τον κατάλληλο διατροφικό κώδικα που θα αρμόζει στην νέα εποχή, με κρέατα εργαστηρίου, εγκεκριμένα άλευρα και φυσικά ελεγχόμενα αποθέματα σε πρώτες ύλες.

      Πρόθυμη να κάνει την αρχή είναι η εταιρεία Memphis Meats, όντας η πρώτη που θα παράγει μαζικά ένα φτηνό τεχνητό κρέας, φιλοδοξώντας να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά.

      Το μέλλον δεν είναι τόσο μακριά όσο τυχόν φαντάζεστε:

    4. ΒΙΝΤΕΟ: Μικρές “φυλακές” μέσα στις “φυλακές” των τερατουπόλεων

      FacebookTwitterMore
      Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 08:56
      ΒΙΝΤΕΟ: Μικρές “φυλακές” μέσα στις “φυλακές” των τερατουπόλεων
      Δείτε πως επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής να ζουν όλοι οι άνθρωποι.

      Δείτε τα λεγόμενα “κοινόβια”, τα οποία για την ώρα ελκύονται από ελάχιστους κατοίκους, ωστόσο τείνουν να γίνουν μόδα:
      https://youtu.be/6tN7g7_RHoM

    5. Διαβάστε: Το σχέδιο της Ατζέντας 2030 ακόμα και στα ολιγοθέσια ακριτικά σχολεία
      Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

      ολοκλήρωσε την επέκταση του Ολοήμερου προγράμματος διδασκαλίας όχι μόνο στο σύνολο των 3.600 πολυθέσιων δημοτικών σχολείων της χώρας, αλλά ακόμη και στα ολιγοθέσια (μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια) δημοτικά σχολεία.

      Αυτό σημαίνει πως τα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 2030 απλώνονται σε όλη την χώρα, απομακρύνοντας τα παιδιά από την οικογένεια για όλη την ημέρα.

      Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκει περίπου 14.000 μαθητές των 834 Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων στις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, με ειδικότητες και ολοήμερο πρόγραμμα διδασκαλίας.

      Για τον σκοπό αυτό, τροποποιούνται τα ωρολόγια προγράμματα στα 834 Ολιγοθέσια Δημοτικά, προσφέροντας τη δυνατότητα εμπλουτισμού του προγράμματός τους με νέα αντικείμενα (όπως Πληροφορική, Αγγλικά, Φυσική Αγωγή κ.α.).

      Παράλληλα, φέτος τα Ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία έχουν ήδη εφοδιαστεί με 1.000 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσφορά της Εθνικής Τράπεζας.

      Αντιστοίχως, 127 νηπιαγωγεία που βρίσκονται σε δυσπρόσιτες, νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας καθώς και νηπιαγωγεία με ιδιαίτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά θα λειτουργήσουν με μόλις τρεις, δύο, ακόμα και με έναν μαθητή.

      Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, θα λειτουργήσουν:

      Με 1 μαθητή, τα Νηπιαγωγεία Αρκεσίνης Αμοργού και Θύμαινας.

      Με 2 μαθητές, τα Νηπιαγωγεία Μεγαλοχωρίου Λέσβου, Ανάφης, Κορώνου Νάξου, Σχοινούσας.

      Με 3 μαθητές, τα Νηπιαγωγεία Σικίνου, Αγ. Νικολάου Κέας, Δονούσας.

    6. Θεσσαλονίκη: Πασαρέλα αυστηρά με…ανακυκλώσιμα υλικά
      Θεματική διοργάνωση υπέρ της οικολογίας και του σεβασμού για το περιβάλλον στη συμπρωτεύουσα.

      Μία Μέριλιν Μονρόε περπατά για λίγα λεπτά στην παραλία της Θεσσαλονίκης ντυμένη εναλλακτικά, με φόρεμα φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά. Ο Νέμο δεν κολύμπησε στα νερά του Θερμαϊκού, έκανε όμως τη βόλτα του μπροστά σε θεατές, μαζί με έναν λευκό κύκνο, εμπνευσμένο από την κινηματογραφική ταινία «Μαύρος Κύκνος». Τα πουλιά του Χίτσκοκ, από την άλλη, εμφανίστηκαν στις γνωστές Ομπρέλες της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι το σκηνικό της πασαρέλας που διοργάνωσαν και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας», με δημιουργίες μόδας, εμπνευσμένες από τον κινηματογράφο και φτιαγμένες εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά.

      Ενώπιον των «πιστών» επισκεπτών της παραλίας της Θεσσαλονίκης και με φόντο το ηλιοβασίλεμα, μοντέλα παρουσίασαν συνολικά 55 δημιουργίες ενδυμάτων, σε μία διαφορετική πασαρέλα, που τείνει να γίνει πλέον θεσμός, στο πιο πολυσύχναστο μέρος της Θεσσαλονίκης, τις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου, στη Νέα Παραλία.

      Πάνω από 30 δημιουργοί έφτιαξαν τα πιο ευφάνταστα και εντυπωσιακά ενδύματα, αποκλειστικά με υλικά σε αχρηστία, θέλοντας να προωθήσουν με τον δικό τους τρόπο την ιδέα της ανακύκλωσης. Το θέμα της φετινής πασαρέλας είναι ο κινηματογράφος και οι δημιουργοί είχαν άπειρα ερεθίσματα για να φτιάξουν ρούχα εμπνευσμένα από αγαπημένες ταινίες και ήρωες. Τα υλικά που χρησιμοποίησαν είναι εξίσου ευφάνταστα: ποπ κορν, μπομπίνες, πλαστικές σακούλες, φτερά, τσουβάλια, χαρτιά περιτυλίγματος, σίτες, κελύφη οστράκων, ιστιοπλοϊκά πανιά, φλοιούς από κορμούς δέντρων, διαφημιστικά έντυπα, εφημερίδες, μπαλόνια, καλαμάκια, σχοινιά, κώνους πλεκτικής μηχανής, καλώδια, λάμπες, κ.ά.

      «Ως σύλλογος των Φίλων της Νέας Παραλίας θέλαμε να κάνουμε κάτι που να έχει σχέση με το περιβάλλον, αλλά όχι απαραίτητα την ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας, και η ιδέα ήταν να έχει σχέση με την ανακύκλωση. Και οι προηγούμενες πασαρέλες μόδας παρουσίαζαν δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Πρόδρομος Νικηφορίδης, από τον Σύλλογο των Φίλων της Νέας Παραλίας.

      Οι δημιουργίες ενδυμάτων από ανακυκλώσιμα υλικά θα μεταφερθούν, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, σε ένα από τα γυάλινα περίπτερα που βρίσκονται πάνω στη Νέα Παραλία, προκειμένου να εκτεθούν στο κοινό. «Αυτό έγινε και τις προηγούμενες χρονιές και διαπιστώσαμε ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών να δουν από κοντά τις λεπτομέρειες κατασκευής και τα υλικά τους», ανέφερε ο κ. Νικηφορίδης.

      Την εκδήλωση, που πλαισιώθηκε από μουσικά θέματα από τον κινηματογράφο, παρουσίασε ο Κωστής Ζαφειράκης.

    7. ΟΣΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ”!!!
      ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΤΟ 2012 (ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ “ΓΡΑΦΕΙΟ” ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ $ΥΡΙΖΑ!) ΚΑΙ ΜΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 10.8%!!!
      ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ “ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ” ΨΗΦΩΝ ΣΤΟ $ΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!
      ΜΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ , ΜΕΤΑΓΑΡΑΦΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ , ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΑΛΔΑΛΑ….ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!!!
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ.
      ΩΣΤΟΣΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ , ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΥΙΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Τ΄ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ….
      ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ $ΥΡΙΖΑ!!!

    8. Η Ε.Ε. “ξεσκεπάζει” τον Τσίπρα: “Επιλογή της Αθήνας η αύξηση των φόρων”
      FacebookTwitterMore13
      Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 20:10
      Η Ε.Ε. “ξεσκεπάζει” τον Τσίπρα: “Επιλογή της Αθήνας η αύξηση των φόρων”
      Αποκαλυπτική δήλωση του Β. Ντομπρόβσκις

      “Καρφώνει” την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Β. Ντομπρόβσκις, σε συνέντευξη που έδωσε, αποκαλύπτοντας ότι οι θεσμοί δεν έδωσαν ποτέ εντολή ή πρόταση για αύξηση των φόρων. Στην ουσία, επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι η εξαντλητική φορολογία που έχει επιβληθεί στους πολίτες και στις επιχειρήσεις είναι απόρροια της ιδεολογίας της ελληνικής κυβέρνησης παρά πίεση από τους δανειστές όπως είχαν ισχυριστεί στο παρελθόν κυβερνητικά στελέχη.

      «Υπάρχουν 95 προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθούν και πολλά από αυτά στην πραγματικότητα αφορούν την εφαρμογή μέτρων που έχουν ήδη ψηφιστεί» αναφέρει.

      Ο κ Ντομπρόφσκις απαντά με την φράση «αυτή η συζήτηση είναι λίγο πρώιμη» όταν ερωτάται για την πρόσφατη δήλωση του κ. Τσακαλώτου μετά το Γιούρογκρουπ ότι στόχος της Ελλάδας είναι μια καθαρή έξοδος από το πρόγραμμα χωρίς άλλες διευθετήσεις.”Έχουμε ακόμα μπροστά μας την τρίτη αξιολόγηση” σημείωσε προσθέτοντας ότι” πρώτα από όλα εγώ θα εστίαζα στην προετοιμασία για τους προϋπολογισμούς των επόμενων ετών, διασφαλίζοντας ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα φτάνει το 3,5% του ΑΕΠ.”
      https://youtu.be/2zEKhPXAcfE
      Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας τα όσα είπε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις.

      «Αντιπρόεδρος Ντομπρόβσκις: Επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης η αύξηση των φόρων. Όπως είπε ο κ. Τσίπρας: Ήταν “δίκαιο” και το κάνανε πράξη», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

      Την ίδια ώρα, μιλώντας στον Σκάι, ο αρμόδιος τομεάρχης επί των οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταικούρας τόνισε πως η εκάστοτε κυβέρνηση είναι αυτή που έχει την ιδιοκτησία του κάθε προγράμματος διάσωσης, ενώ οι δημοσιονομικοί στόχοι συμφωνούνται από κοινού. «Η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε να δώσει το βάρος της προσαρμογής στη μείωση των δαπανών και των φόρων και η σημερινή κυβέρνηση κάνει το ακριβώς αντίθετο».

    9. Διαβάστε: Το πείραμα της Θράκης, η τροπολογία-κερκόπορτα

      FacebookTwitterMore14
      Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 12:20
      Διαβάστε: Το πείραμα της Θράκης, η τροπολογία-κερκόπορτα

      Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή αναγκάστηκε να αποσύρει την τροπολογία για την Τουρκική Ενωση Ξάνθης μετά την κατακραυγή από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα και δη των… ΑΝΕΛ!

      Τελικά τι συμβαίνει; Τεστάρουν τις αντοχές του Έλληνα; Θέλουν να δουν πόσα είναι έτοιμος να αποδεχθεί, τώρα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο χάρη στην φορολογική πολιτική που ακολουθείται και τα Μνημόνια που πλέον έρχονται δύο-δύο;

      Ήταν πείραμα αυτό;

      Πάντως εν προκειμένω ανυψώθηκαν οι ΑΝΕΛ, οι οποίοι στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική με κόστος και σίγουρα η αντίδρασή τους αυτή, που, όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, συνέβαλε στην απόσυρση της τροπολογίας, τους δίνει πολιτικό οξυγόνο σε σχέση με τα διεθνιστικά μέτρα που έχουν αποδεχθεί.

      Οι διαφωνίες του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ αλλά και το «μπλόκο» που έκαναν στη Βουλή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκαν αποτελεσματικά.

      Ως εκ τούτου, ο Στ. Κοντονής ανακοίνωσε ότι αποσύρει την επίμαχη τροπολογία προκειμένου να δοθεί χρόνος να την μελετήσουν όσοι διαφωνούν και θα την επαναφέρει μετά από δέκα ημέρες, όπως είπε.

      Κατά της συγκεκριμένης τροπολογίας τάχθηκε η Ενωση Κεντρώων, καθώς διαφωνεί στην ουσία της, ενώ ο εισηγητής του Ποταμιού ανέφερε ότι το κόμμα θα διατυπώσει την τελική του άποψη στην πορεία συζήτησης του νομοσχεδίου.

      Σημειώνεται πως η τροπολογία-κερκόπορτα του υπουργείου Δικαιοσύνης ανοίγει τον δρόμο για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», καθώς επίμαχη διάταξη, που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για την ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις, τροποποιεί τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, (συγκεκριμένα το άρθρο 758), με αποτέλεσμα να ανοίγει νομικά ο δρόμος για τα σχέδια της Άγκυρας αναφορικά με τη νομιμοποίηση σωματίων με τον προσδιορισμό «τουρκικός» ή «τουρκική».

      Σύμφωνα με ρεπορτάζ του inkomotini.gr, μετά από δύο απορριπτικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» με τον συγκεκριμένο προσδιορισμό, η διοίκηση του συλλόγου είχε καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστηρίο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) από όπου εκδόθηκε απόφαση για την οριστική αναγνώριση του εν λόγω συλλόγου, παρακάμπτοντας τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης.

      Η απόφαση όμως αυτή έκτοτε, ουδέποτε κατέστη εκτελεστή από την ελληνική έννομη τάξη, αφήνοντας μετέωρο το θέμα, καθώς υπήρχαν πολλές και έντονες αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, για τη σκοπιμότητα υλοποίησης μιας τέτοιας απόφασης.

      Η κυβέρνηση έρχεται τώρα ουσιαστικά με φωτογραφική τροπολογία να δώσει τη δικονομική δυνατότητα στους νομικούς παραστάτες της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», να καταθέσουν εκ νέου προσφυγή για την οριστική αναγνώριση της απόφασης του ΕΔΑΔ.

      Σίγουρα πρέπει να επικροτηθεί η απόσυρση της εν λόγω τροπολογίας, η οποία συνιστά πολιτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο τα μάτια όλων πρέπει να είναι «ανοιχτά», τώρα που κάποιοι θέλουν να μας τα κλείσουν μέσω των Μνημονίων, τα οποία έχουν ανοίξει την κερκόπορτα για πολλά δεινά, τα οποία ευχόμαστε να αποφευχθούν.

    10. ΘΑΥΜΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ .ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

    11. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ,ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΜΕ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ΦΑΓΕ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΖΟΥΓΚΛΑ¨ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΖΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ.

    12. Ο Καμμένος να κονομαει ήθελε και να κάνει μεγάλη ζωή. Έχουν ήδη δυαληθει αυτοί αλλά ο Πάνος μια χαρά πάει προσωπικά. Αυτοί τον Κούλη θα ψηφίσουμε οι πρώην ανελιτρς και χρυσή αυγη μερικοί αλλά ακούγεται για μετακίνηση ανελιτρς προς τον Φαύλο χωρίς όμως να υπάρχουν στοιχεία.

    13. Μια ζωή τυχοδιώκτης ο χοντρός… Από ένα ιδρυτικό μέλος πού είδε πολλά μέσα στούς ΑΝΕΛ κ σιχαθηκε.. Πάντως χώνει τη Μαγδαληνή κ εκεί τον παραδέχομαι τον μπαγασα….

    Comments are closed.