ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ! ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    M1

    Πανηγυρική επιβεβαίωση για τους συναδέλφους της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
    Το Σάββατο που μας πέρασε το πρωτοσέλιδο της πατριωτικής εφημερίδας βγήκε με τίτλο: “Πρόδωσαν τα παλληκάρια μας! Οι Οθωμανοί εισέβαλλαν 300 μέτρα επι ελληνικού εδάφους και αιχμαλώτισαν τον λοχία και τον ανθυπολοχαγό»

    Μ1
    makeliosavvatokiriako

    Δεν πέρασαν πέντε μέρες και η επιβεβαίωση ήρθε!

    Δεν “βγαίνει” το σενάριο που έχει στηθεί στην υπόθεση της αιχμαλωσίας των δυο Ελλήνων. Έχοντας περάσει από τη θέση του Σωματάρχη στην περιοχή του Έβρου ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης γνωρίζει καλά ότι σε καμία περίπτωση ακόμη και αν οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν περάσει για κάποια μέτρα τα σύνορα δεν θα μπορούσαν να πέσουν αιχμάλωτοι στα χέρια των Τούρκων από ένα περίπολο της τάξης των 2 ή και των 3 ανδρών. Η εκτίμηση του στρατηγού είναι πως η Άγκυρα είχε στήσει με ειδικές δυνάμεις ένα σκηνικό για να αιχμαλωτίσει Έλληνες.
    Η εμπειρία του Μανούσου Παραγιουδάκη λέει ότι εκείνοι που αιχμαλώτισαν τον ανθυπολοχαγό και τον λοχία δεν ήταν κάποιοι απλοί στρατιώτες και σε καμία περίπτωση δεν ήταν η τουρκική περίπολος αντίστοιχη της ελληνικής.
    Με άλλα λόγια ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ λέει ότι οι δυο Έλληνες έπεσαν πάνω σε ειδικά εκπαιδευμένη δύναμη η οποία είχε ειδικές εντολές και ανάλογη εκπαίδευση για να τους αιχμαλωτίσει.

    Και σε αυτό επιβεβαιώνει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ
    μ12

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο κ. Παραγιουδάκης, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχύσει και το σενάριο της κατά 253 μέτρα παραβίασης των συνόρων από έναν ανθυπολοχαγό και έναν λοχία που έκαναν μια περιπολία ρουτίνας.

    Έμπειροι στρατιωτικοί από την πρώτη στιγμή δεν μπορούν να διανοηθούν πως δυο στρατιωτικοί έχασαν τελείως των προσανατολισμό τους και βρέθηκαν στο τουρκικό έδαφος. Από την πρώτη στιγμή κάποιοι μιλούν για ακόμη μια επιθετική ενέργεια των Τούρκων και αυτή τη φορά ο Μανούσος Παραγιουδάκης αναφέρεται ξεκάθαρα σε επιθετική ενέργεια από ειδική μονάδα με στόχο την σύλληψη Ελλήνων ενστόλων.

    Κάποιοι με νόημα επισημαίνουν και μια λεπτομέρεια στην πρώτη ανακοίνωση του ΓΕΣ η οποία δεν έχει ανακληθεί και άρα παρά τα όσα από εκεί και ύστερα ακούστηκαν ακόμη και από τον υπουργό Άμυνας παραμένει σε ισχύ.

    Η λεπτομέρεια σε αυτή την ανακοίνωση βρίσκεται στην φράση: “φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος”.

    Το ΓΕΣ, καθώς δεν υπάρχει επίσημη κατάθεση από τους δυο Έλληνες, παρά μόνο όσα διέρρευσαν από την τουρκική πλευρά, κρατάει μικρό καλάθι σε ό,τι αφορά στο εάν πέρασαν τα σύνορα τα δυο στελέχη του Ε.Σ. Και κατά πολλούς αυτό το “φέρεται” που βάζει στην ανακοίνωσή του ενισχύει το σενάριο που λέει ότι ίσως έχει συμβεί κάτι άλλο.

    Άλλωστε είναι σαφές ότι και οι γονείς τους έχουν λάβει εντολές να μην αναφέρονται καν στο περιστατικό…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ανώνυμος Νικόλαος Φρυνη Viki ανώνυμη και ποσά άλλα ακόμη ψευδώνυμα σπο μια θεότρελη ναζίστρια…έλεος!!!

      1. Ξέχασες ntina,λερναία υδρα,σκατοκέφαλη κτλ χαχαχα ολοι εδω μεσα την πήρανε χαμπάρι!!

    2. Φασιστες θα σας χαρακωσουμε στα μάγουλα το σύμβολο του αναρχισμού!
      Ετσι για να μας θυμάστε και να σας ξεχωρίζουμε….

      1. Tα μαρτύριά σας δε θάχουν τέλος αναρχόσκυλα, πληρωμένοι ανθέλληνες

        1. Μέσα κοπρόσκυλα και όπου να ναι έρχεται ο νέος Μελιγαλάς… τα πηγάδα Ίδη άνοιξαν κ περιμενουν

    3. Λεβεντομαλακες που εγραψαν στην καταθεση τους οτι σαν ελληνες που ειναι ηταν χυμα και ειχαν το ραδιοφωνακι. Ακου λεβεντες οι λεβεντομαλακες που παρεδωσαν οπλα.

    4. Λετε οτι να ναι.
      Λαθρεμποριο ηταν στη φαση στραβωσε και επεσε και ξυλο.Οταν ξεμελανιασουν θα μας τους επιστρεψουν.Υπομονη καμμια δεκαρια μερες θελει γι αυτο ολοι ειναι ηρεμοι.
      Η μεγαλη πλακα ειναι οτι αντι να τους αποστρατευσουν θα τους δωσουν βαθμο και παρασημο στο τελος για να μας τρελανουν τελειως.

    5. Σωωωπα, λέτε να μην το ξέραμε;;; Η νομιζετε πως πιστέψαμε τον Καμμένο;;;

    6. Να γίνει ανταλλαγή των στρατιωτικων με Αλέξη καμενο

    7. Καιρος ειναι να αρχισουν να μιλανε ειδαλος οσο παιρνα ο καιρος θα τους παρει η μπαλα μαζι με τους πολιτικους τεττοια ξεφτιλα τεττοια προδοσια δεν χονευεται ουτε με μουρουνελαιο.Παραιτηθηται εβραιοδουλα γαλωνατα ανθελληναρια του πενταγωνου εσεις φταιτε για την καταντια του στρατου…………δεν πιστευω να εχεται το θρασσος να κανεται και παρελαση 25 Μαρτιου με δυο αιχμαλωτους πολεμου Ειστε κοτες φιλιππινεζες ξενων ανθελληνικων δυναμεων

    8. Επισης. Κανεναν, δεν παραξενεψε, το γεγονος, του οτι μερες τωρα, τα βρωμοκαναλα, εδιναν τις ειδησεις, παραποιημενες και με το σταγονομετρο και ξαφνικα, ο Σκαι – ποιος, ο Σκαι – βγαζει τον Παραγιουδακη;;; Ο οποιος και παει κοντρα, στις κυβερνητικες, Παπαριες;;; Επιμενω. Κατι, Παιζει.

    9. Προβληματιζομαι και αναρωτιεμαι. Γιατι λεει, αυτα που λεει, ο Παραγιουδακης. Κοντρα, στα της Δωσιλογης, κυβέρνησης. Το ΕΛΙΑΜΕΠ, λειτουργει ως ” Δουρειος Ιππος “, του Ελληνισμου. Αποκλειεται, να τους Εμπιστευθω. Κατι παιζει. Το τι, δεν γνωριζω.

    10. Μαλιστα! Ο Μανουσος Παραγιουδακης, του ΕΛΙΑΜΕΠ. Οσο και αν, μας αρεσει, η εκδοχη του, δεν παυει να ειναι, ενας Ανθελληνας. Φανταζομαι, να γνωριζετε, τον ρολο του ΕΛΙΑΜΕΠ, ακομα και σε αυτα, που σημερα, βιωνουμε. Ειπαμε. Κραταμε, πισινη. Για τους Παντες.

      1. Σκάσε επιτέλους…σε καθε ποστ ανεβάζεις 4-5 σχόλια…κουρασες μωρή!

        1. Φώτηηηη! Καλά κάνω. Ετσι Γουστάρω. Και μάλλον, Γουστάρει και ο κος. Χίος, για να τα ανεβάζει. Εσυ ρε, τι Ζόρι, τραβάς;;;

      2. Φρυνη Ευγε…! Συνεχισε να ξυπνας συνειδησεις ,και μην δινεις σημασια σε κουτους επικριτες…!
        Τσιρακια του σορος δλδ ,κατι και μενα ΔΕΝ μου αρεσε απο τον τροπο που μιλαει κι’απ την γλωσσα του σωματος σε διαφορες συνεντευξεις…

        1. Είσαι θεοτρελη κ σιγουρα πολλά χρόνια αγαμητη!!!

        2. Γειά Χαρά, Γιώργο. Σ΄ Ευχαριστώ. Αυτό και θα συνεχίσω, να κάνω. Δεν Πτοούμαι, απο κάτι … ΣΟΡΟπιασμένα, Τρολλάκια. Που έχουν, ήδη Καταγγελθεί, στα Αρμόδια, Οργανα.

    11. Στην δικαιοσύνη τώρα η πολιτική ηγεσία της χώρας που όχι μόνο πασχει από ελλειψη ηγετικών δεξιοτήτων μα ακολουθεί συμπεριφορά που συμφωνα με το Ελληνικο δίκαιο αποτελεί εθνική προδοσία.

    12. εγώ τα έλεγα ότι είναι απαγωγή, ας το δουν και οι αρμόδιοι για να κινήσουν το θέμα νομικά στα αρμόδια διεθνή όργανα…

    13. Όταν κάποιος σε προκαλεί, σε σπρώχνει, αρπάζει δικά σου πράγματα κι εσύ τον ανέχεσαι, αυτός θα συνεχίσει να το κάνει γιατί το πάει γιά ξύλο. Είναι θέμα χρόνου η σύγκρουση. Αναπόφευκτη.

    14. Κατ αρχην εκει εχουν βαψει ακομα και τα δεντρα κοκκινα …και να θελεις να μην τα δεις σκονταφτεις στα φυτεμμενα κολωνακια

    Comments are closed.