ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ: “…ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ…”

    Κοινοποίηση:
    arvyles2

    “…Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, χαίρετε εν Κυρίω! Ως Ιερέας αποφεύγω να γράφω σε διάφορες ιστοσελίδες κ.τ.λ., απλώς συνηθίζω καθημερινά, μετά τον Εσπερινό να διαβάζω κάποιες ειδήσεις στο διαδίκτυο. Παρακολουθώντας λοιπόν τελευταία, τα γεγονότα γύρω από τις απειλές που δέχεται η αιματοβαμμένη Πατρίδα μας από Βορρά, από Ανατολάς κ.τ.λ. και μετά την σύλληψη των δυο στρατιωτών μας από τους τούρκους, οφείλω να σας αναφέρω για πνευματική ωφέλεια, ένα όνειρο που είδα προ λίγου καιρού:

    “Βρισκόμουν σε ένα μέρος άγονο και ξερό, ανάμεσα σε λόφους ή χαμηλά βουνά. Περπατούσα ξυπόλητος χωρίς κάλτσες και παπούτσια σε δύσκολο έδαφος. Φορούσα μόνο το ράσο μου και ήμουν ασκεπής με μαλλιά ανακατεμένα. Μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ταλαιπωρημένος. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Στάθηκε μπροστά μου κουνώντας τα φτερά του, χωρίς να πατάει στο έδαφος και μου έδωσε ένα ζευγάρι στρατιωτικά άρβυλα. Τότε εγώ του είπα: Γιατί Άγιε Ταξιάρχη μου, μου δίνεις αρβύλες και όχι κανονικά παπούτσια; Και μου λέει: Πάρτες και φόρεσέ τες γιατί σε λίγο καιρό, όλοι οι άντρες σ’ αυτήν την χώρα, τέτοια παπούτσια θα φοράνε!”

    Ξύπνησα ξημερώματα ταραγμένος αλλά και χαρούμενος που ήρθα σε επαφή με τον Αρχάγγελο του Θεού, (έστω και μέσω ενός ονείρου) ντύθηκα και έφυγα για τον Ναό για τον Όρθρο δοξάζοντας τον Κύριο.

    ο έσχατος των Ιερέων”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Καλά, κι εγώ είδα όνειρο πως ήμουν με την Σκάρλετ Γιοχανσον. Μην παίρνετε τα όνειρα της μετρητής…

    2. Γιάννη κάτι για τον Τσίπρα δεν υπάρχει και μετά για τους υπόλοιπους .Πάτερ το ξέρω με καλά η πατρίδα μόνο από εμάς περιμένει θα κάνουμε το χρέος μας !

    3. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΠΑΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΡΑΣΟ

    4. Η ΩΡΑΙΩΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ .ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΦ ΜΑΡΣΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ…ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΙΣ ΕΔ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.|||||

    5. πατερ, θελω κι εγω απο αυτο το λιβανι
      για στειλε καμμια σακουλα να βγαλω το μηνα

    6. Είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ την πατρίδα μας σαν ελεύθερος Σκοπευτής Που έχω ειδικότητα να πέσω μέσα στην Τουρκιά και να σκοτώσω τον ρουφιάνο Ερντογάν

      1. ΠΕΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΛΑΤ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΕΞΤΡΗΜ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΟΜΜΑΝΤΟ.

    Comments are closed.