ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ. “EMEIΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ…”. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ WEB

    Κοινοποίηση:
    mparmpar-

    Δεν είχε συλληφθεί, τουλάχιστον μέχρι το ξημέρωμα του Σαββάτου, ο διαγραφείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούσης.

    Κάτοικος από ορεινό χωριό, κοντά στο Αγρίνιο, παρενέβη στην διαδικτυακή εκπομπή του Στέφανου Χίου, λέγοντας: “Εμείς τον έχουμε και δεν θα μας τον πάρετε. Εδώ είναι αλλιώς, ξεχάστε αυτά που ξέρατε”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο βουλευτής έχει συνεργάτες που φροντίζουν για την ασφάλεια του και δεν θα συλληφθεί εύκολα.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.  ακολουθούσαν  το αυτοκίνητο  στο οποίο επιβαίνει ο βουλευτής Κωσταντίνος  Μπαρμπαρούσης με σκοπό να τον σταματήσουν.

    Το αυτοκίνητο του βουλευτή που ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα πέρασε γύρω στις 21.00 τα διόδια της γέφυρας του Ρίου – Αντιρρίου ακολουθούμενο από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. με τον βουλευτή να αρνείται να σταματήσει.Στο 42ο χ.λ.μ της Ιόνιας οδού σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχασαν από τα ίχνη   τους τον  βουλευτή ο οποίος ακολούθησε κάποιο παράδρομο της Ιόνιας Οδού .

    Στην Αστυνομική διεύθυνση Αιτωλίας αυτή την ώρα πραγματοποιείτε σύσκεψη με σκοπό τον συντονισμό των ερευνών για τον εντοπισμό του βουλευτή.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης, νωρίτερα σήμερα, απέδωσε το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας στον μέχρι πρότινος βουλευτή της Χρυσής Αυγής για όσα ισχυρίστηκε από του βήματος της Βουλής.

    Ο κ. Καλούδης ολοκλήρωσε σε χρόνο ρεκόρ την έρευνα που του ανατέθηκε από τον ‘Αρειο Πάγο, που κινητοποιήθηκε άμεσα τόσο με τις παρεμβάσεις των υπουργών ‘Αμυνας όσο και με του υπουργού Δικαιοσύνης που ζήτησε έρευνα για το θέμα.
    Η έρευνα του κ. Καλούδη ολοκληρώθηκε τάχιστα, με τις καταθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου ‘Αμυνας και ο εισαγγελέας προχώρησε στην απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του βουλευτή, παραπέμποντας την δικογραφία στον ανακριτή.

    Πλέον ο δικαστικός λειτουργός που θα εξετάσει τον φάκελο, θα κρίνει αν θα διατάξει την σύλληψη του βουλευτή με την διαδικασία του αυτοφώρου ή αν θα τον καλέσει σε απολογία για την υπόθεση.

    Η εντολή πάντως του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ζαχαρή , μετά την προσφυγή των κκ Καμμένου και Κουβέλη ήταν να ερευνηθούν σε βάρος του κ.Μπαρμπαρούση τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας και των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας και να κινηθεί σε βάρος του βουλευτή η αυτόφωρη διαδικασία.

    Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, η τιμωρία για εκείνον που προβαίνει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες εσχάτης προδοσίας τιμωρείται με πρόσκαιρη κάθειρξη, ενώ ο νόμος προβλέπει ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη για όσους διαπράττουν εσχάτη προδοσία. Σύμφωνα με το άρθρο 135 του Κώδικα που αφορά την δίωξη σε βάρος του κ. Μπαρμπαρούση : «Όποιος δημόσια ή με τη διάδοση εγγράφων, εικόνων ή παραστάσεων προκαλεί με πρόθεση ή προσπαθεί να διεγείρει άλλους στο να επιχειρήσουν πράξεις από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 134 περί εσχάτης προδοσίας» τιμωρείται με κάθειρξη.

    Προέτρεψε σε πραξικόπημα

    Νωρίτερα, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης προέτρεψε σε στρατιωτικό πραξικόπημα και ξεσήκωσε θύελλα στη Βουλή.

    Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής κάλεσε από το βήμα της Βουλής τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρέμβουν και η ηγεσία τους να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Ο κ. Μπαρμπαρούσης συνέχισε να προκαλεί φωνάζοντας «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», ενώ ξεπερνώντας κάθε χυδαιότητα είπε για τον Πάνο Καμμένο: «Καμμένε, να έρθεις με φουστίτσα πάνω στο μικρό μου πόνυ…».

    Τα όσα είπε από του βήματος της Βουλής ο «βουλευτής Καραϊσκάκης» – όπως είναι το προσωνύμιό του- επισκίασαν σε μεγάλο βαθμό τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση, δίνοντας μάλιστα περιθώρια ερμηνειών για «εξυπηρέτηση» της κυβέρνησης μέσω του αποπροσανατολισμού της συζήτησης, που ήταν αποτέλεσμα της ακραίας και εκτός συνταγματικής νομιμότητας τοποθέτησης του Μπαρμπαρούση. Αυτές τις ερμηνείες, μάλιστα, συνόψισε σε μια ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος επισήμανε: «Μα πως γίνεται κάθε φορά που είναι στριμωγμένη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η χρυσή αυγή να δημιουργεί επεισόδια αποπροσανατολισμού…».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Αυτό το βλέπουμε σε καθημερινή βάση από τους ρουβίκωνες και τους αντιεξουσιαστές – αναρχικούς, σαν και του λόγου σου … μόλις καταστρέψουν δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, μόλις απειλήσουν δημόσιους λειτουργούς, μόλις ληστέψουν καμιά τράπεζα, ΔΕΝ απομακρύνονται … κάθονται να συλληφθούν, για να “υπερασπιστούν την γνώμη ή την πράξη τους” … Κι όταν τους κάτσει η στραβή και συλληφθεί κανένα απ΄αυτά τα καθάρματα, εκεί να δεις κλάμα και παρακάλια, εκεί να δεις παρεμβάσεις πολιτικών αφεντικών τους, για να αφεθούν ελεύθερα ή να πάρουν άδειες από την φυλάκα … ΄Ασε, ρε “μεγάλε” … Σε τα μας που τα ζούμε τα λες ή για να πείσεις τον εαυτό σου, για τους “αγωνιστές του κ΄λου” ;;; ΄Αντε μέχρι την γωνία να δεις αν έρχομαι !!!

    2. Μπράβο Μπαρμπαρούση τα είπες καθαρά και Ελληνικά, χεστηκαν πάνω τους οι Τσιπροκαμενοι Κίο κυρ Φώτης που Υπερασπιζε τους αντιρρησίες συνείδησης που δεν ήθελαν να υπηρετήσουν στο στρατό , όταν άκουσαν για σύλληψη από το στρατό. Δεν υπάρχει ένας στρατηγός με αρχιδια ρε? Ή όλοι αρχιδια στρατηγοί είναι? πουλάνε την Ελλάδα ρε και απειλούν ε κιόλας τα λαμόγια οι Τσιπροκαμενοι!

    3. Ο Ελληνικός στρατός έχει υποχρέωση να προστατεύει την χώρα από τον εχθρό,τόσο τον εξωτερικό εχθρό όσο και τον εσωτερικό εχθρό.Σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία.Η δημοκρατια κατελύθη τον Ιούλιο του 2015 όταν ο Τσίπρας γύρισε το ΟΧΙ 62% του λαού σε ΝΑΙ.Αυτό λέγεται πραξικόπημα.Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει δικτατορία και ο δικτάτορας Τσίπρας κάνει ό,τι θέλει και γράφει την θέληση του λαού στα παπάρια του,όπως κάθε δικτάτορας.Ο στρατός έπρεπε να είχε επέμβει ήδη από τον Ιούλιο του 2015,όταν οι αριστεροί κατέλυαν την δημοκρατία.Ο Μπαρμπαρούσης έχει απόλυτο δίκιο.Ο στρατός πρέπει έστω και τώρα να επέμβει για να φέρει την δημοκρατία στην Ελλάδα και να σώσει την χώρα από τον εσωτερικό εχθρό όπως είχε κάνει και το 1946-49.Αυτή είναι η αποστολή του.

    4. Αντάρτης στα βουνά της Ρούμελης ο Χρυσαυγίτης… Τι άλλο θα δούμε σ’ αυτήν την υπέροχη χώρα; Ας πάρει και την κόρη του αρχηγού -φύρερ και τον Κασιδιάρη!

    5. ΒΑΣΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.
      ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
      ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ……..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    6. Ευγε στο παλικαρι!
      Αυτη η αρνηση στην ευκολη πλουσια ζωη του βολευτη , προκειμενου να μιλησει η Καρδια του , η Ψυχη του , μου φερνει δακρυα στα ματια , απο βουλευτης δραπετης γιατι ειπε αυτο που λενε ολοι οι Ελληνες…

    7. Κανενας εθνικιστης στα βρωμερα χερια των κουμουνιστων, οι ρουμελιωτες εχουν αρχιδια.

    8. Ο Καμμένος, λοιπόν, λειτουργώντας ως «εγγυητής της δημοκρατικής νομιμότητας», κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή Μπαρμπαρούση αλλά και κατά της Χρυσής Αυγής, για προσβολή του πολιτεύματος και προπαρασκευαστικές πράξεις… εσχάτης προδοσίας!!!

      Πέραν του οξύμωρου του πράγματος, να μηνύει άλλους για εσχάτη προδοσία αυτός που κρατάει στην εξουσία την συγκυβέρνηση που προδίδει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που υπό την ιδιότητα αρχηγού πολιτικού κόμματος, στις 19/12/2013, από το ίδιο βήμα που μίλησε χθες ο Μπαρμπαρούσης, καλούσε τους Έλληνες σε ανοιχτή εξέγερση!

      Χωρίς βεβαίως να έχει καμμία συνέπεια, αυτός και το μόρφωμά του – αφενός μεν γιατί στους πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου» όλα επιτρέπονται και αφετέρου δε, διότι δεν θα επέτρεπαν ποτέ κάτι τέτοιο τα μεγάλα αφεντικά, ο υπερατλαντικός θείος Σαμ και ο θείος Μπένυ (Μπενζαμίν Νετανιάχου).

      Καμαρώστε, λοιπόν, τον «εγγυητή της δημοκρατικής νομιμότητας» (και εγγυητή της προδοσίας του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας!) στο βίντεο που ακολουθεί!

      https://www.youtube.com/watch?v=FAT_C2WUYd8

    9. Αφυπνισμένε, μέχρι την μέση καλά τα λες.
      Αλλά αν η Χ.Α. είναι συστημική ακροδεξιά γλάστρα της διακομματικής πουστοδημοκρατικής συμπαιγνίας, την χρειάζονται ίσως προς βιοπορισμόν οι βουλευταί του όπως ο επιχειρηματίας την επιχείρησί του αλλά δεν την χρειάζεται η πατρίς. Ο τολμών νικά. Το σύστημα δεν θα είχε την δύναμι, σ’ αυτήν την κρίσιμη εθνική συγκυρία να στείλει σούμπιτο το τρίτο κόμμα φυλακή. Θα το γιγάντωνε όπως την ΕΔΑ ο εθνοκουφός το 1958. Ο κόσμος από αντίδρασι και αγανάκτησι θα πήγαινε 60 % μαζί της και, το κυριότερο, θα συσπείρωνε επάξια υπό την αρχηγική σκέπη της όλο τον πολυδιχασμένο πατριωτικό κόσμο. Αν η Χ.Α. έμπαινε όλη φυλακή για εσχάτη προδοσία, φαντάζεσαι, τον πολιτικό σάλο, το ελληνικό και παγκόσμιο αντίκτυπο; Οι μακεδονοπροδότες στέλνουν φυλακή τους αντιστεκόμενους πατριώτες;
      Ο δυτικός πολιτισμένος κόσμος αφυπνίζεται ραγδαίως όπως το 1821 και γυρίζει παντού αντινεοταξικά (εθνοακροδεξιά.) Οι μεταπολιτευτικοί νεομπολσεβίκοι του εβραιοπουστοδημοκρατικού τόξου ξέρουν ότι ο κόσμος βράζει, το ποτάμι της αγανάκτησης φουσκώνει απρόβλεπτα και ήδη ξεχειλίζει και οι ίδιοι αυτοί παίζουν αυτήν ώρα τα κεφάλια τους και τα λεφτά τους όλα όπως και οι νεοταξίτες το τελευταίο τους ανθελληνικό χαρτί. Έρχεται τεράστια και σαρωτική, κοσμογονική πολιτική και πολεμική ανατροπή. Δεν χρειάζεται ειπείν τούτο προφήτες, φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Και όπως πάντα από συστάσεώς του αυτό το δυτικόδουλο ψευδελληνικό κράτος, καταραμένο αλλά και τρισευλογημένο μαζί, είναι λόγω γεωγραφικής θέσεως και ανθρωπίνης πανίδος ο παγκόσμιος είτε προς τα εμπρός ή τα οπίσω πολιτισμικός και πολιτικός καταλύτης.
      Εν κατακλείδι: Δεν θέλουμε, κύριοι, άλλους καριερίστες πολιτικούς, κοινοβουλευτικούς προδοτοκηφήνες. Φθάνει πια. Και καταλάβετέ το, όλοι. Θέλουμε μόνο εθνικούς αγωνιστάς και μάρτυρες που παίζουν το κεφάλι και την δόξα τους κορώνα γράμματα. Αυτοί και μόνο αξίζουν την εθνική ψήφο μας.
      Ιδού λοιπόν η Μακεδονία, ιδού και το πήδημα!

    10. Συγχαρητήρια στον Καραϊσκάκη- Μπαρμπαρούση είπε φωναχτά αυτά που πρεσβεύει η πλειονότης των Ελλήνων!
      Εύγε!

    11. Ο/Η ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΕΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟΥ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ λέει:

      ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΛΗΝ ΄΄ ΤΙΜΙΩΝ΄΄ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ , ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ… ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΟΨΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΩΝ………ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΔΙΑΚΑΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ……ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΕΤΕ………………….

    12. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ !
      Καθάρματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων κυνηγάνε έναν γνήσιο πατριώτη, δήθεν ότι πήγε να κάνει πραξικόπημα απο το βήμα της βουλής! Χωρίς όπλα χωρίς τίποτα μόνο με μια πρόταση!
      Οι Ρουβίκωνες αλωνίζουν όπου και όποτε θέλουν σαν να είναι τα αμπελοχώραφά τους!
      Ο Κουφοντίνας τρομοκράτης της 17Ν, παίρνει άδειες κατά το δοκουν !
      Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στα δικαστήρια για να υπερασπιστούν τους δολοφόνους της 17Ν και άλλους
      Οι ίδιοι δηλώνουν Αναρχικοί μέσα στην βουλή.
      Οι γιοί των βουλευτών συλλαμβάνονται με όπλα και ναρκωτικά.
      Σήμρα προτάθηκε ο Τσίπρας για Νόμπελ Ειρήνης !
      ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ !

    13. ΑΘΗΝΑΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ SITE ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ…Αρκετα με τον Μπαρμπαρουση…ειπε οτι ειπε οι περισσοτεροι συμφωνουμε αλλα μην αποπροσανατολιζεστε..η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χανεται…οι προδοτες της συριζοαριστερας σημερα στη βουλη αποφασισαν η ψηφοφορια να τελειωσει πολυ νωρις 19:30…γιατι ενα πραγμα φοβουνται, ενα μονο πραγμα φοβουνται οι κατσαπλιαδες ενα μονο πραγμα εχει σαν εφιαλτη του ο συγχρονος εφιαλτης του εθνους τσιπρας…τον ελληνικο λαο και την οργη του….να ειστε ολοι εξω απο τη βουλη την ωρα της ψηφοφοριας, να ειστε ολοι ετοιμοι να συναντησουμε την ιστορια μας….να ειστε ολοι ετοιμοι μα μην παραδοθειτε για να μην προδοθητε….εμεις οι Μακεδονες θα ημαστε μαζικα αυριο στις Πρεσπες και θα τους βαλουμε την ταφοπλακα…δεν μπορουμε συχρονως μαζικα να ημαστε και εξω απο την βουλη…ορισμενοι απο εμας θα ειναι…οποτε περιμενουμε εσας ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ και λοιποι ΝΟΤΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ…μην μας ξεχασετε η πατριδα μας προδωνεται η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ….ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ..ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ…Οσο μας γυρνουν την πλατη Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ….

    14. Σε πούλησαν τα ‘αδέλφια’ σου Μπαρμπαρούση. Μόνο σε άφησαν

    15. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ…………..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ” ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ” ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΛΠ. ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ” ΤΙΠΟΤΑ” ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…… ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΑ΄΄ ΑΚΟΥΕΙ΄΄ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ…….. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ.

      1. Αμ έλα που η Μπαρμπαρούσενα δεν θα έχει καμία τύχη γιατί στο κελί θα καταλήξει σύντομα.

    16. Η ναζιστόκοτα το έσκασε, σκορπώντας απογοήτευση στους ανεγκέφαλους “συναγωνιστές” και τρόμο στη ηγεσία της συμμορίας των ηλιθίων. Οποιοσδήποτε αναρχικός ή κομμουνιστής θα είχε τα αρχίδια να υπερασπιστεί τη γνώμη ή την πράξη του, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε δίωξη ή και φυλάκιση. Με τους φασίστες του Ξηρόμερου θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα.

      1. πού είναι οι δολοφόνοι της Μαρφίν και οι δολοφόνοι του Γιώργου και του Μάνου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      2. Το πολύ πολύ να τους κλασετε τα αρχιδια κωλοβλαχε αναρχικε του πρωκτού,Εσείς οι ίδιοι είστε το σύστημα……

      3. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.

    17. ΗΡΩΣ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ Ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ, ΔΟΞΑΣΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΡΟΥΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΟΨΥΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΕΝΕΚΟΙ , ΣΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ, ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΥΘΟ ΚΑΙ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
      ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΜΑΓΑΖΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΑΣ ΑΞΙΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΡΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΟΣ, ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΪΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΈΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΕΙΠΙΑ,
      ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΚΙ ΕΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ, Ω ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΉΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ.

    18. Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. ακολουθούσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης με σκοπό να τον σταματήσουν.

      Το αυτοκίνητο του βουλευτή που ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα ….. Τα Ελληνικα καραγκιοζηλικια σε ολο του το μεγαλείο. Δηλαδη εγω αμα τρεχω η αστυνομια δεν μπορει να με συλλάβει???? η εκλασαν μέντες τα στρουμφακια γιατι θα πανε και αυτοι για προδοσία στην κρεμάλα μαζι με τους Συριζαιους αν καναν την σύλληψη?

    19. Μοιαζει με Κλεφτες κ Αμαρτωλους. Καλυτερα μιας ωρας ελευθερης ζωης παρα σαραντα χρονια σκλαβιας και φυλακης. Για να δουμε ρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ποιος θα κερδισει στο τελος. ΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

    20. Εσεις στο Αγρινιο φημιζεστε για την ανδρεια σας Παρτε στο κυνηγητο καθε προσκυνημενο κ μαζι σας ολοι εμεις Απο εκει τωρα θα ξεκινησει η επανασταση για λευτερια του Εθνους Καντε αρχη κι ερχομαστε ουλοι

    21. Μήνυμα μέσω Facebook στον Κώστα Μπαρμπαρούση έστειλε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας. «Ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά το μαθαίνει πάντα τελευταίος,όταν είναι πλέον αργά. Κατάλαβες Κωστάκη…;» έγραψε χαρακτηριστικά.

      Στη συνέχεια επανήλθε επισημαίνοντας σε άλλη ανάρτηση
      ότι στην ψήφιση του 4ου μνημονίου έγινε το επεισόδιο με Κασιδιάρη και τώρα με το Σκοπιανό το επεισόδιο με Μπαρμπαρούση: «Ψήφιση 4ου Μνημονίου: επεισόδιο Κασιδιάρη με Δένδια. Ψήφιση προδοσίας Μακεδονίας: επεισόδιο Μπαρμπαρούση. Τι δεν καταλαβαίνεις; Πόσο ακόμη η ψήφος σου θα περιθωριοποιείται από τους πιο κατάλληλους χρήσιμους του συστήματος, πάντα την πιο εθνικά κρίσιμη στιγμή; Πόσο ακόμη ο πατριωτικός χώρος θα γραφικοποείται….; Άμεση ανάγκη για εθνική συσπείρωση όλων των πατριωτικών κινημάτων πριν να είναι αργά για την πατρίδα!».

      1. ο κλαψιαρης τα ειπε αυτα που ζητουσε συγνωμη απο τον βενιζελο σαμαρα και σημιτη…

    22. Μάγκες τα πράγματα έχουν ως εξής! Κανένας Μιχαλολιάκος και κανένας κασιδιάρης δεν εγκατέλειψε κανέναν Μπαρμπαρούση! Αναγκάστηκαν να κάνουν αυτές τις δηλώσεις και ότι ξέφυγε εκτός γραμμής κόμματος, διότι πολύ απλά αν δεν το έκανε αυτό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έβγαινε εκτός νόμου και όλοι οι Βουλευτές θα πηγαίνανε φυλακή για πραξικοματίες ισόβια!!!!! Ξέρετε υπάρχει και μια δίκη στην μέση.. Τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί πια εδώ μέσα????? Από λόγια πολλά εδώ μέσα, αλλά άλλοι τρώνε φυλακή 18 μήνες! Έτσι? Από εσάς δεν μπήκε κανένας μέσα. Εκ΄του ασφαλούς ότι θέλετε μπορείτε να λέτε.. Και το σημαντικότερο τότε θα είχανε πάτημα το σύστημα και θα έβγαινε όλο το κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου και μετά πάπαλα χρόνια αγώνων.. Ξυπνήστε παρακαλώ. Στη κόψη του ξυραφιού πρόλαβε ο Μιχαλολιάκος και έσωσε το κίνημα!! Και τέλος να ξέρετε, άσχετα το τι έστειλε στο Βούτση και τι είπε, δεν υπάρχει καμία επίσημη διαγραφή του Μπαρμπαρούση από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Απόδειξη σε αυτό που σας λέω, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατηγορίας βουλευτές να δείτε ότι υπάρχει κανονικά στα ονόματα.

      1. ο Μπαρμπαρούσης τα διάβασε από το χαρτί αυτά και από κάτω χειροκροτούσαν. Το κόμμα δεν μπορεί να βγει εκτός νόμου, αν γινόταν θα το είχαν κάνει, ο λόγος είναι ότι η νομοθεσία φτιάχτηκε για να είναι εντός νόμου αντικοινοβουλευτικά κόμματα όπως το ΚΚΕ.

      2. Θα δεις που έτσι και αλλιώς τα χρυσαύγουλα στην ΜΠΟΥΖΟΥ θα καταλήξουν οπότε τσάμπα μαγκιές είναι αυτά από τον αρχηγό – ξενοδόχο.

    23. Μπράβο στον Μπαρμπαρούσης είπε αυτά που θέλουν οι Έλληνες αυτά που λέμε όλοι και τα γράφουμε.Μπραβο στο Αγρίνιο μπράβο μπράβο έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι να στείλουμε αυτούς που μιλάνε για εμάς .Μιχαλολιάκο δεν μας τα λες καλά συμμορφωσου θα πας από κει που ήρθες εμείς σας ψηφίσαμε για να ακούγετε η φωνή μας Μιχαλολιάκο ο Μπαρμπαρούσης φοράει παντελόνια και ξέρει να τα τιμά.

    24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ…ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΙΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ+ΤΙΣ ΞΩΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥ ΕΜΦΑΝΗΣΤΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ…ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΡΟΥΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ “ΤΣΑΚΩΝΟΥΜΕ” ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΔΟΥΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

      1. ο Μπαρμπαρούσης στο Αγρίνιο δεν μπαίνει ούτε για αστείο. Η ιστορία της πόλης μας δεν επιδέχεται ούτε κατά διάνοια τέτοιου είδους αμφισβητήσεις.. Χρυσαυγίτες την Ερμίτσα δεν θα την περάσετε, θα σας κόψουμε τα άμυαλα κεφάλια σας.

        Φασίστες στις τρύπες σας αμέσως.

    25. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ Ο Γ.Α.Π ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΗΔΕΣ , ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΦΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΤΕ ???

      1. ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ(ΠΛΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟΣ) ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

    26. Αυτοί που Ξεπουλήσαν την Ελλάδα κυνηγάν τον Μπάρμπα,,Τέτοιον ,,,για εσχάτη προδοσία !!!

    27. NA και κάποιος με αρχίδια. Κανονικά θα έπρεπε να μπούμε μέσα στο μπουρδέλο και να τους βγάλουμε έξω ΟΛΟΥΣ με τα σώβρακα και τους gay με τα στριγκάκια τους. Να γίνουν ρεζίλι σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Να μάθουν να ακούνε την φωνή του λαού. Φωνή λαού οργή θεού.

    28. Αξιος ο Μπαρμπαρουσης !!! 1000 φορες. Ειπε το αυτονοητο. Οι προδοτες του Εθνους πρεπει να κρεμαστουν.. Εναν στρατο αχρηστο τι τον θελουμε ? Για να πληρωνουμε μοστρα ? Ο <> τι ρολο βαραει σαν προεδρος δημοκρατιας υποτιθεται ? ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑΑΑΙΙΙ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ..ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ..εκεινων των <> που επεσαν για την πατριδα !

      1. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ(ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ).

    29. Καλά τους τα είπε “να σεβαστούν τον όρκο τους” αν το κάνανε όλοι αυτό θα είχαμε μέλλον ώς Ελλάδα.. τώρα είμαστε εγκλωβισμένοι στους εβραιόδουλους.

    30. Δλδ οι συριζοπροδοτες κυνηγανε τους πατριωτες με εργαλειο την ελλαδιστανικη δικαιοσυνη ;

    31. Τι προπαρασκευαστικές ενέργειες βρε γελοίοι.
      Ποιος σοβαρός άνθρωπος παίρνει στα σοβαρά αυτά που είπε ο Μπαρμπαρούσης.Αυτά τα λένε όλοι στα καφενεία για χαβαλέ.Δηλαδή πρέπει να συλλαμβάνονται για προπαρασκευαστικές ενέργειες.
      Θα τον κάνετε ήρωα στα μάτια μέρους του Ελληνικού λαού εκτός και αυτός είναι ο σκοπός σας.

    32. ο μιχαλολιακος εχει γινει ο κουτσουμπας της δεξιας μπραβο στον μπαρμπαρουση ντροπη τους που εγκατελειψαν τον μπαρμπαρουση κανενας επενιτης να μην τους ξαναψηφισει

    Comments are closed.