ΈΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ «Ο ΘΕΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ»! Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΟΥ…ΚΑΠΟΤΕ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!! ΒΓΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ! DIRECT ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! «ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ REAL FM…»!

    Κοινοποίηση:
    τραγκας χατζηνικολαου

    Τους λόγους που τον ανάγκασαν να πει «αντίο» στον Real fm, μετά από 10 χρόνια , εξήγησε ο Γιώργος Τράγκας από την πρωϊνή καθημερινή του εκπομπή στα Παραπολιτικά fm, αφήνοντας αιχμές για πολιτικές διαφορές με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

    Oι τρεις λόγοι
    «Από τον προηγούμενο σταθμό έφυγα για τρεις λόγους, πρώτον γιατί ήμουν πολύ ακριβός, δεύτερον έκανα μαγνητοφωνημένα γιατί μένω στο εξωτερικό, και τρίτον και κυριότερο, δεν ήμουν στη γραμμή του σταθμού»
    Ο Γιώργος Τράγκας είπε επίσης ότι «Έπρεπε να απομακρυνθώ, έπρεπε να μειωθεί η ακροαματικότητά μου, έπρεπε να μετακινηθώ γιατί σε κάθε μετακίνηση χάνεις ένα ποσοστό μέχρι να σε ξαναβρούνε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οταν δουλεύεις με μαγνητοφωνημένες …εκπομπές σίγουρα είσαι και ακριβότερος!!! Εμ δεν θα διατηρεί και τζάμπα τα δύο σπίτια στην Nice και Mode Carlo ο “θείος”!!!!!

    2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ……..ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!

    3. ΠΑΡΤΟΝ ΕΝΑΝ Κ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ…….

    4. ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ! ! ! Ο ΜΕΝ ΧΑΤΖΙΝΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ REAL FM ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΌ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ …..ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ, ΜΑΖΕΎΟΝΤΑΣ ΌΛΑ ΤΑ ……ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕGA CHANNEL ( ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ Κ.Λ. Π) Η ΤΟΝ….ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΪΝΗΣ ΖΏΝΗΣ ΤΟΥ SKY ( ΛΥΡΙΤΖΗ),Ο ΔΕ ΦΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΉΓΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΆ ΑΠΌ ΤΟ ΜΙΚΡΌΦΩΝΟ ΤΟ ΡΌΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ……ΧΟΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΟΥ NOOR 1,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΣΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΟΎΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΟΒΑΡΗ…….ΚΡΙΤΙΚΗ ! ! ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΜΑΖΊ ΠΑΚΕΤΟ ! ! ! ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ……….

    5. Ο Τράγκας μια ζωή ήταν όπου φυσάει ο άνεμος. Τι ψάχνετε….

    6. Ζει στο εξωτερικο στη βιλα του και μας το παιζει και αντιμνημονιακος. Ρε ουστ απο δω λαμογιο!

    7. Ενα ακομη σκουπιδι των μεσων μαζικης μαλακιας και ο γερο ΜΑΛΑΚΑΣ .

    8. Σε κυνηγουσε το συστημα, ηθελαν να σε φανε, Γιωργο Φραγκα, αλλα εσυ εκει στο υψος σου, με την αδεκαστη και ανεξαρτητη ενημερωση σου!!! Δε θελανε τις “κονσερβες” απ’ το εξωτερικο που ζεις -μακρια απο την “πλεμπα” της Ελλαδας- γιατι κατακεραυνωνες το συστημα!!! Συνεχισε να εισαι ενας ανεξαρτητος μαχητης της δημοσιογραφικης αληθειας, της δικαιοσυνης, των φτωχων πλην τιμιων, των καταφρονεμενων, ενας μαχητης της….δημοκρατιας!!! Και θα ‘ρθει κι η ωρα σου, πουλημενο τομαρι!!!

    9. Λαμόγιο, 10 εκ. Ευρώ σου στοίχισε η βίλλα στην Κυανή ακτή!! Που βρήκες τα λεφτά ρε Φράγκα; Εμισθος όλων των κομμάτων και των Πρεσβιών ήσουν για να αποβλακώνεις τους @αλάκες.

    10. Ρε λαμόγιο, με τι λεφτά ζεις στο εξωτερικό? Ξέχασες όμως να μας πεις ότι πούλησες το ακίνητο στον Χατζηπαπάρα για να στεγάσει τον Real FM! Μήπως η συμφωνία της πώλησης συμπεριλάμβανε και την εργασία σου μαζί του?

    11. Άσε μας και με τον τράγκα μέχρι να βγει ο Τσίπρας μας τα είχε πρήξει με το πόσο καλός ήταν ο νεαρός Αλέξης. Τώρα μας τα ζαλίζει με τον φίλο του τον Πάνο Καμένο τον άλλο πολιτικό απατεώνα.

    Comments are closed.