ΩΡΑ 22:00! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ – ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dasdasdas

    “Όχι» σε νέες μετακινήσεις λαθρομεταναστών προς το νησί τους είπαν ο δήμαρχος και οι κάτοικοι στην Κω.

    Μετά τους 50 λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν από τη Σύμη, υπήρξε η πληροφορία πως περίπου 60 ακόμη άτομα θα έφταναν στο νησί από το Καστελόριζο, γύρω στη 01:00, με το πλοίο της γραμμής.

    Ωστόσο, όταν το πλοίο έφτασε, το «μπλόκο» δημάρχου και κατοίκων (είχαν επιστρατευτεί και οχήματα και μπουλντόζες του δήμου) δεν επέτρεψε την αποβίβασή τους και το πλοίο συνέχισε την πορεία του με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

    Ο δήμαρχος δήλωσε ότι ζητά άμεση αποσυμφόρηση του νησιού από πρόσφυγες και μετανάστες και ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά άλλων από άλλα νησιά στην Κω.

    Επίσης, ζητεί επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και ασύλου και προώθηση στην ενδοχώρα όσων φτάνουν στα νησιά.

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημάρχου Κω στα social media

    Απόψε πληροφορήθηκα ότι σχεδιάζεται η μεταφορά στην Κω προσφύγων και μεταναστών που έφτασαν στο Καστελόριζο.
    Ως εδώ!
    Έχω τονίσει με απόλυτη σαφήνεια στους αρμόδιους ότι έπρεπε εδώ και καιρό να έχει αποσυμφορηθεί η Κως.
    Αυτό δεν έγινε.
    Κατέστησα γνωστό από το απόγευμα, σε αυτούς που πρέπει, ότι δεν επιτρέπω ως Δήμαρχος της Κω αυτό να συνεχιστεί.
    Τους δήλωσα ότι στις 12μιση τα μεσάνυχτα θα είμαι στο λιμάνι μαζι με τους πολίτες της Κω. Οχήματα του Δήμου επίσης θα είναι εκεί.
    Μετά από αυτό με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα αποβιβαστεί κανένας και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για Πειραιά.
    Παρόλα αυτά θα είμαι στο λιμάνι για τον έλεγχο εφαρμογής της δέσμευσής τους.
    Ζητάω:
    1. Άμεση και ευρείας κλίμακας αποσυμφόρηση του νησιού μας.
    2. Καμία απολύτως μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από άλλα νησιά.
    3. Ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για όλους όσοι, και για όσο, παραμένουν στην Κω.
    4. Επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και ασύλου, προώθηση στην ενδοχώρα όσων φτάνουν στα νησιά.

    ice_screenshot_20191101-232504.png

    Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες & βίντεο.

     Με πληροφορίες από: kosnews24.gr
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. χαχαχαχαχαχα η κομμουνίλα του κόκκινου νησιού δεν κρύβεται, αντί να τους αφήσουν να ψοφάνε και να τους πυροβολάνε αυτοί ζητάνε και ανέσεις για τους ισλαμιστές……

    2. να εμπλουτίζονται πολιτισμικά οι κοινωνίες που ψηφίζουν τόξα και αριστερά.

    3. Τί έχετε υποσχεθεί στους ετοιμόρροπους Ευρωπαίους και στα οικονομικά τράστ πού τούς παίζουν σαν την γάτα με το ποντίκι;
      Πόσο νομίζετε πώς θα πάει αυτό το καρναβάλι πού’χετε στημένο; Πλέον όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάτι παράξενο τρέχει. Θέατρο στή Βουλή, εμείς κάναμε ετούτο, εσείς δέν κάνατε τίποτα και συνεχίζετε την κοροϊδΐα του κόσμου.. Τά’ χετε συννενοημένα καιρό τώρα.. Το μόνο πού δέν θα μπορέσετε νά φρενάρετε είναι η αγανάκτηση τού κόσμου. Επειδή σάς προστατεύουν Σώματα Ασφαλείας νομίζετε ότι θα μείνουν γιά νά δώσουν την ζωή τους αμειβόμενοι με 3,60 πού τούς δίνετε. Λίγοι επικεφαλείς είναι αγαπητοί στούς μάχιμος, και γι’αυτό εσείς φταίτε. Κομματικοποιήσατε τούς αξιωματικούς νομίζοντας πώς έτσι θα είσαστε ασφαλείς. Όλα αυτά θα γυρίσουν πάνω σας. Παρακαλάτε νά μην ξεσπάσει κανένας εμφύλιος, όπως ξέρετε άν το ξέρετε οι Έλληνες έχουνε αυτό το συνήθειο. Μπορεί αργά, αλλά τότε δεν θα σας σώσουν ούτε τα ψεύτικα τά λόγια σας, ούτε η τυραννική σας στάση πού δέν πάει άλλο. Αντε επιτέλους να μετρηθούμε.

    4. Μεταφορά τους στην ενδοχώρα ζήτησε ο τύπος…. Αντί για την επαναπροώθηση στη χώρα τους… είστε σκουπίδια από προθυπουργοι μέχρι δήμαρχοι…σας αξίζουν τα σκατα που κολυμπάτε, γιατί αν ήταν διαφορετικά θα ζητούσατε φραγή των συνόρων και πυρ στους λαθροεποικους μετά από προειδοποίηση, ζήτω η μπανανία η Ελλάς

    5. Μαζι σας μεχρι τελικης πτωσεως! Οι αυριανοι σφαγεις των Ελληνων πρεπει να φυγουν αμεσα απο την Πατριδα μας.Δεν ειναι ουτε προσφυγες, ουτε μεταναστες! Ειναι αδιστακτοι εχθροι των Ελληνων που περιμενουν το πρασινο φως για να κανουν αυτο για το οποιο του εφεραν στην Ελλαδα!Στη Γ/βια ειχαμε δεκα χρονια πολεμο!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ:

    6. Στην Ελευσίνα που ήρθαν τα πολεμικά πλοία φορτωμένα με λαθραίους κανένας δεν οργάνωσε συγκέντρωση. Όσο βλέπουν ότι δεν αντιδρούμε στα μουλωχτά τους φέρνουν και τους σκορπάνε σε διάφορα σημεία. Βγάζετε στη φόρα όσα ξενοδοχεία νοικιάζουν σε λαθραίους. για να γνωρίζει ο κόσμος

    7. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ !!!!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    8. ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ!

    9. αυριο εχει προγραμματιστει πορεια στη θεσσαλονικη κατα της λαθρομεταναστευσης. αναδειξτε το να κατεβει ο κοσμος. απο οπου και αν προερχεται ειναι θετικο.

    10. Τι γινεται εδω περα,
      εδω εχουμε την καθοδο των μυριων στην Ελλαδα.
      εχουν απαιτηση να τους προσερθουν ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης.
      Βλεπουμε οτι θα συνεχιστουν οι αφηξεις κατα μυριαδες
      και τοτε δεν θα υπαρχουν ουτε και για μας ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης ,
      θα μας γινει ο βιος αβιωτος για να προσφερουμε ανθρωπινη βοηθεια
      στους μελοντικους σφαγεις μας.

    11. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ !!!!ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΓΙΟΛΑΣ ΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ!!!!

      1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΦΟΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ

    12. Αντί προωθήσεως εις τήν ενδοχώρα,άμεση απέλαση καί νά πάνε νά πνιγούν καί ο ολετήρας τών κρατών πού ονομάζεται οηε καί οι δόλιοι ευρωπαίοι οι οποίοι ανέκαθεν εποφθαλμιούσαν τήν Ορθόδοξον Πατρίδα μου,οι οποίοι ευρίσκοντες τάς τελευταίας δεκαετίας προδότας ψευδοέλληνας ηγέτας (τής κατάρας), πουλημένα κορμιά, ξεπούλησαν καί κατεπρόδωσαν τήν Πατρίδα μου.Αλλά πού νά ευρεθή ένας τοιούτος ηγέτης;;; Εφ’όσον η σαπρά Ελληνική κοινωνία αδυνατεί πλέον νά προσφέρει ευσεβή ΕλληνΟρθόδοξο κυβερνήτη, αφ’ενός ένεκα ελλείψεως, αφ’ετέρου ο μωρός λαός δέν θά τόν εδέχετο. Ο άφρων σημερινός λαός θά εδέχετο μέ ευχαρίστηση τήν απέλαση όλων τών λαθροκανίβαλων μουσουλμάνων αλλά θά αντιδρούσε εάν αυτός ο ευσεβής κυβερνήτης απηγόρευε εκτρώσεις, πορνείας, μοιχείας, ομοφυλοφιλίας καί αφαιρούσε τάς αδείας λειτουργίας όλων τών εν Ελλάδι καταγωγίων. Εν ολίγοις, ο άφρων λαός θέλει ΚΑΙ τόν σκύλο χορτάτο ΚΑΙ τήν πίττα ….. ατόφια. Θέλει τήν εκδίωξη τών λάθρο αλλά επιθυμεί νά παραμένη καί εις τόν βορβορώδη βίον, ζώντας ασώτως καί συνεχίζοντας νά παροργίζει Τόν Θεόν.Διά τούτο συνεχώς θά προσκρούει εις ύφαλους καί εμπόδια καί τά προβλήματά του συνεχώς θά διογκούντε καί μπλέκονται όλο καί περισσότερο άνευ ελπίδος επιλύσεως.

    13. δημαρχε δεν περνας μια βολτα απο την λεσβο…;;;;να παρεις ενα καφεδακι στη μορια….

    Comments are closed.