ΩΡΑ 20:02! NTOY ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    kourdoi-tsakomos-2019-10-17

    Ιδιαίτερα οργισμένη είναι η τουρκική κοινότητα με αυτά που συμβαίνουν στους συμπατριώτες τους στη Συρία οι οποίοι τις τελευταίες μέρες δέχονται επίθεση από τον τουρκικό Στρατό και τους ισλαμιστές που υποστηρίζει η Άγκυρα.

    Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την τουρκική πρεσβεία κατά τη διάρκεια πορείας Κούρδων, στο κέντρο της Αθήνας.

    Οι Κούρδοι, που διαμαρτύρονται για την τουρκική εισβολή στη Συρία, με κατεύθυνση προς την αμερικανική πρεσβεία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, βρέθηκαν έξω από την τουρκική πρεσβεία, όπου είχε στηθεί φραγμός από δύο αστυνομικές κλούβες. Ορισμένοι από τους διαμαρτυρόμενους επιχείρησαν να περάσουν τον φραγμό και να εισβάλουν στην τουρκική πρεσβεία.

    Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν μικρής έκτασης επεισόδια έξω από την τουρκική πρεσβεία. Στη συνέχεια, η πορεία συνεχίστηκε κανονικά.

    Την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη επικράτησε αναστάτωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

    Ομάδα ατόμων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν στον ακροαριστερό χώρο, πλησίασε κοντά στο εκδοτήριο των τουρκικών αερογραμμών και άνοιξε πανό κατά της τουρκικής εισβολής στην Συρία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους Κούρδους και την επαρχία Ροζάβα η οποία σφυροκοπείται από τις τουρκικές δυνάμεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές ατόμων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Περάσαμε στην εποχή της ανακατάταξης συνόρων, ζούμε στην εποχή που θα γίνουν πράματα κ θαύματα, στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίζουν ότι νικάνε αλλά το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι πολύ διαφορετικό, έχουμε πολλά να δούμε ακόμα, αλληλεγγύη στο κουρδικό λαό και σεβασμός στον αγώνα τους. Συνελληνες ο δικός μας αγώνας θα ξεκινήσει κι αυτός σύντομα, έρχεται η σειρά μας, μην εμπιστεύεστε τις ξένες δυνάμεις, η Ελλάδα μας δεν έχει φίλους, έχει όμως ένα λαό που όσο βλαμμένος κι αν είναι όταν ξυπνήσει δε τον σταματάει τίποτα, σταματήστε αδέρφια να βγάζετε ο ένας το μάτι του άλλου, γίνεται λίγο πιο σωστοί, πιστέψτε στο Χριστό και τις διδαχές του για να μας πιστέψει κι εκείνος, η νεολαία να ξυπνήσει λίγο, να είστε στο κοσμο σας αλλά υπάρχουν και όρια, διαβάστε ιστορία ασχοληθείτε με τη πατρίδα μας, κινδυνεύει η μητέρα Ελλάς, πρέπει να ενωθούμε. Όλα μας ενώνουν, ότι μας χωρίζει το εφηυραν αυτοί. Ο εχθρός πρέπει να μας βρει έτοιμους ψυχολογικά και σωματικά, μείνετε ενωμένοι, τιμήστε τα ιδανικά και όποιος τολμήσει να απειλήσει την Ελλάδα μας θα μας βρει μπροστά του, δε ξέρουν με τη λαό τα βαζουν οι Τούρκοι και για μας και για τους κουρδους, είμαστε υποχρεωμένοι να σώσουμε τη μητέρα Ελλάδα από οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική απειλή. Μείνετε ενωμένοι το κακό παραφυλά!

      1. αδερφε εχεις δικιο,ετσι λεει μεσα η αποκαλυψη…οι τουρκοι θα νομιζουν οτι νικανε και εχουν τον ελεγχο+προσβαση στην ευρωπη αλλα τελικα η δυση(αμερικη) θα τους στριμωξει+θα τους περιορισει στη μεση ανατολη οπου θα παιχτει η τελευται πραξη του δραματος εκει στα επομενα χρονια…τους τουρκους θα τους χρησιμοπιησει τωρα ο θεος γτ οι χριστιανοι ειναι χλιαροι-ψευτοχριστιανοι μπας και ξυπνησουν και σωθουν…μετα ο θεος θα καταστρεψει τους μογγολους γτ αντι να μετανοησουν και εκεινοι θα πιστεψουν οτι ειχαν πραγματικη δυναμη απο μονη τους και οχι δοσμενη απτον Ιησου Χριστο…οσοι μεινουμε πισω ας ετοιμαστουμε Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

    2. Συμπαράσταση στα αδέρφια μας τους Κουρδους…

    3. Αυτή οι λαθρομετανάστες γιατί δεν πάνε να πολεμήσουν με τα αδέρφια τους κουρδους. αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω από την μία δεν τους θέλουμε και από την άλλη τους στηρίζουν αριστεροί….

      1. οι Τσετες σφαζαν ελληνες το 1922 στιν Μικρα Ασια γι αυτο…. ενω οι κουμμουνιστες χαιροντουσαν και εποιδιωξαν την καταστροφη με διαφορα γι αυτο τους σαπορταρουν τοσο…………………παντα ανθελληνες και παντα μισελληνες……………………………..

    Comments are closed.