ΩΡΑ 12:17! ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη μετά το Πάσχα, προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

    Αφορμή στάθηκε η αήθης επίθεση του Παύλου Πολάκη μέσω Facebook στο γνωστό του ύφος, κατά του υποψηφίου της ΝΔ Στέλιου Κυμπιρόπουλου.

    Πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη καταθέτει τη ΝΔ αμέσως μετά το Πάσχα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή, Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Την κίνηση αυτή ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αναφέρθηκε με σκληρές κουβέντες εναντίον του κ. Πολάκη και της κυβέρνησης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εκφώνησε την ομιλία του και την κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής.

    «Ο ανεκδιήγητος υπουργός της κυβέρνησής σας, Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Τον κατηγόρησε ανοικτά γιατί έκανε χρήση του νόμου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες για να διοριστεί στο ΕΣΥ και άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα για μίμηση προς όλους μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Και συνέχισε: «Έτσι αντιλαμβάνεστε μια κοινότητα ισότητας και ευκαιριών; Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά. Ως εδώ λοιπόν κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Υπάρχουν στιγμές που η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι. Για μένα είναι ένα ζήτημα που ξεπερνά τα στενά όρια της πολιτική. Είναι ένα ζήτημα αξιοπρέπειας και ήθους στον δημόσιο διάλογο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διακύβευμα των επόμενων εκλογών. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν ανεχόμαστε την στάση του κ. Πολάκη.

    Η ΝΔ έχει ζητήσει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την Παιδεία. Η ψηφοφορία αναμένεται να γίνει το μεσημέρι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στηλίτευσε τις βουλευτικές τροπολογίες που έκανε δεκτές σήμερα ο υπουργός Παιδείας προκειμένου να ιδρυθούν νέα πανεπιστημιακά τμήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Καρκίνο στον Πολάκη απ’ την πολλή μ στούρα

    2. Ο/Η Μετα θα σου ζητησουν το συκωτι μονο.....οχι την Μακεδονια λέει:

      Τσιπρα διοριζε ο δρομος προς την δοξα ειναι μπροστα…ας ειναι καλα το Δ.Ν.Τ και ο Rothschild εχουν αυτοι μην μασατε….Αυτοι ειναι απλες…δινουν αβερτα…..

    3. Μιλανε αυτοι που ο ΑΣΕΠ εχει παρει φωτια απο προκυρηξεις….μονο τις γατες δεν διοριζουν….για να βγεις Πρωθυπουργος θελεις καμια 3.500.000 ψηφους δεν τους διοριζεις ολους ρε φιλε να βγεις στανταρακι….Τσιγκουνιες θα κανουμε τωρα….Λεφτα υπαρχουν….απ την τσεπη σου θα τα βαλεις Άλλωστε… μην μασας διοριζε και προχωρα….

    4. Αρκουδόμαγκα Πολάκη τελικά το καλύτερο στήριγμα της ΝΔ είσαι.

      Μια μέρα αφότου του ξέφυγε του ανεκδιήγητου Κούλη ότι θα ξεκινήσει τη σφαγή του λαουτζίκου από το κόψιμο του δώρου Χριστούγέννων όλοι ασχολούνται με τις παπαριές σου.

      Τσίπρα άσε τα γκομενιλίκια και ξήλωσέ τον. Στείλτον να ντουμανιάζει σπίτι του.

    Comments are closed.