ΩΡΑ 11:07! ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ – ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΟΙ… [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

    Κοινοποίηση:
    si11

    Απίστευτο! Αισχρό! Οφείλει ο Χρυσοχοίδης να δώσει εξηγήσεις για αυτό που καταγράφει η κάμερα του makeleio.gr αυτή την ώρα στην Βασιλήσσης Σοφίας. Εδώ και αρκετοί ώρα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το ΥΠΕΣ, κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου, διαμαρτυρόμενοι για το προσφυγικό και τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για επίταξη εκτάσεων σε Λέσβο, Χίο, Σάμο.

    Ενώ λοιπόν όταν μαζεύονται 5-10 αναρχικοί τότε κλείνουν ολόκληρες οδικές αρτηρίες παραλύοντας το κέντρο της Αθήνας, τώρα οι αστυνομικοί σπρώχνουν το λαό που αγωνίζεται για το δίκιο του και τις περιουσίες μιας ζωής για να μην κλείσει ο δρόμος.

    Τελικά υπάρχουν οι μεν και οι δε σε αυτή τη χώρα; Όταν πέφτουν βροχή οι μολότοφ και σπάνε το ένα μετά το άλλο βιτρίνες καταστημάτων, γιατί οι Αρχές δεν περιορίζουν εξαρχής τους γνωστούς άγνωστους;

    Η κάμερα του makeleio.gr και του ρεπόρτερ μας Νίκου Τσιαμτσίκα βρίσκεται στο σημείο και έχει καταγράψει όλα όσα σας περιγράφουμε. Οι νησιώτες μας παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά της Αστυνομίας είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί και να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους.

    Δείτε φωτογραφίες από το Υπουργείο Εσωτερικών:

    si1 si13 si2 si3 si4 si5 si6 si7 si8 si10 si11 si12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Παιδιά αυτό που βλέπω εδώ είναι η Ελλάδα . Ξέρουν οι πολιτικοί και μας πηδάνε . Ο ένας ταλαίπωρος Ελληνας κοιτάει να βγάλει το μάτι του δυστυχισμένου Ελληνα .Εγώ δηλώνω εξοφλημένος από καιρό . Δεν ελπίζω τίποτε , είμαι κρυμμένος και περιμένω να πεθάνω

    2. EYXOMAI ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΙΛΑΜΕ.

    3. Ρε γεμιστε τους λαθρο μπας και βαλουν μυαλο οι μεταπολιτευτικοι βλακες των νησιων. καλα να παθετε βρωμιαρηδες ψευτοελληνες.

    4. Αν ήταν πατριώτες οι νησιώτες θα ψήφιζαν κόμματα Χριστιανικά και Ελληνικά και ΟΧΙ προδότες..
      Αυτοί έχουν Θεό τους μόνο το χρήμα και την ανωμαλία.
      Και χειρότερα πρέπει να πάθουν για να βάλουν μυαλό. Καλούς αποκεφαλισμούς…

      1. Ναι εσυ πατιρωτη ελληναρα takis….ειδαμε τα χριστιανικα και πατριωτικα κομματα τι μπουμπούκια βγαλανε και αυτά ,θες να πιασω από καρατζαφερ βοριδη και αδωνι; η προτιμάς βελοπουλο και φαηλο; να καταληξω σε μιχαλολιακους λαγους και παναγιωταρους μηπως;;; ολοι τους για κλωτσιες είναι και στον πατριωτικο χωρο ελληναρα sir takis!!!!

        1. Τότε κατσε με τα κουμούνια και τα λαθροισλάμια σύντροφε… μιά χαρα θάσαι.

    5. αυτοι θελουν απλως να τους διωξουν απο το νησι τους και δεν τους νοιαζει καθολου αμα τους φορτωσουν σε αλλες πλατες..την κονομα τους… μην σταματησουν και ερχονται οι λεσβιες και χασουν κανενα ευρω..
      Ελληνα = ο καθενας το τομαρι οπως εκαιδευτηκαν απο ΠΑΣΟΚ 70 % και ΝΔ 30%

    6. Οι νησιώτες να πάνε στα νησιά τους να κλείσουν τα λιμάνια τους , αντί να τρώνε τα λυσσακά τους να τους φορτωθεί η ενδοχώρα , ξέρουν πολύ καλά ότι τα σύνορα προς την εβροπη είναι σφραγισμένα.

    7. Δώστε στους αλληλέγγυους μεταναστόλαγνους νησιώτες ένα νόμπελ και στείλτε τους πίσω απο κει που ρθαν.

    8. Αμεση απελαση σε μκο αναρχοσυμμοριτες, μπολσεβικους, μασονοδεξιους φιλελεδες και λαθρο!!

    9. Τα γνωστά αναρχοκομμούνια είναι τα προστατευόμενα παιδιά τους απο την μεταλλαγμένη αριστερο – δεξιά ΝΔ , ο σημμορίτης Μητσοτάκης μαζί με την φάρα του στήν βουλή , νοιάζεται μόνο γιαυτούς , τούς πατριώτες ελληνες τούς έχουν γραμμένους στα π@.@ρια τους , στίς επώμενες εκλογές όποτε γίνουν ξαναψηφήστε τους

    10. Αλλη φορα να προσεχουν τι ψηφιζουν!!!!!! Αμα της απομακρηνσεως απο την καλπη , ουδεν λαθος αναγνωριζεται!!!!!!!!

    11. Κάθε φορά μιλάτε κατά της Αστυνομίας που είναι απλά ένας μηχανισμός. Έχετε σκεφτείτε να ενωθείτε όλες οι πατριωτικές δυνάμεις να πάρετε την κυβέρνηση και να δίνετε εντολές σε αυτό το μηχανισμό?

    12. Επι χουντας ανωμαλε κατι μπασταρδα σαν εσενα τα γλενταγανε καλα και σας αρεζε!!Το νου σου ανωμαλο αντιχριστο ανθελληνικο σιχαμα!

    13. είναι προσβλητικό για το έθνος να κρατάει την Ελληνική σημαία κόκκινος μπολσεβίκος δημοκράτης κάτοικος των φιλελεύθερων κομμουνιστικών νησιών του αιγαίου.

    14. δεν υπάρχει αστυνομία, μόνο ένστολες φιλιππινέζες του συστήματος!

    15. Η αστυνομία καλά θα κάνει να ξεκαθαρίσει ποιανού τομάρι έχει χρέος να υπερασπίζεται στην κοινωνία
      Έχει δώσει όρκο και για αντισυνταγματικούς
      παράνομους ΛΑΘΡΟΟΡΞΣΣ και δεν μας το παν..? Ή μήπως θαρρούν ότι ολοι αυτοί οι ανθέλληνες και προδότες με τους λαθρομαλάκες τους είναι πιο πάνω απ’ τον ελληνικό λαό?! Να ξέρει ο λαός της Ελλάδας αρχήτερα πως να χειριστεί την απέχθεια έναντι στο βρώμικο σύστημα τελικά

      1. Έχουν δώσει όρκους που ακριβώς; Στον Ιησού Χριστό που δεν δέχονται ως Σωτήρα τους; Στη συνείδησή τους; Αυτοί οι όρκοι δε τους δεσμεύουν γιατί ούτε στο Χριστό πιστεύουν ούτε συνείδηση έχουν….

        Έχουν δώσει και άλλους όρκους, μυστικούς, εωσφορικούς, και αυτούς τους τηρούν γιατί το αντίποινο είναι θάνατος….

    16. Καλα κανουν και σας σπρωχνουν 20 με 30 ατομα εισαστε μεσ την μεση του δρομου,κατι παλιογεροι που επι χουντας ηταν εσατζήδες εχει και κατι κωλογριες που διορηστικαν επι χουντας στο δημοσιο !!!χαχαχαχα ουστ χουντοβασιλοκουραδες!!

      1. Κατι σκατοπροδοτες του ειδους σου ο Μεγας Κολοκοτρωνης τους κρεμαγε πρωτους-πρωτους για παραδειγματισμο & μετα εστρεφετο εναντιον των Τουρκων.

      2. Εσείς εκεί στα Εξάρχεια καλά θα κανεις/κάνετε, να αλλάξετε τοποθεσία βλέπω πολύ ίσκιο εκεί και δεν σάς χτυπάει ο ήλιος
        Ο Ήλιος κάνει καλό δίνει ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για το σώμα ιδαλως μπορεί να καταντήσει ανισόρροπη κατάσταση όπως εσύ
        Φιλικά
        Φούλης

    Comments are closed.