ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ! ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ – ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ! ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ “ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ” ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΥΡΙΑΖΗ (EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    pagani1

    Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Λέσβο. Έξι διμοιρίες βρίσκονται εγκλωβισμένες στο στρατόπεδο.

    Δείτε όλα όσα έγιναν μέχρι πριν από λίγο!

    Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη Λέσβο με δυνάμεις των ΜΑΤ να έχουν κλειστεί στο στρατόπεδο Κυριαζή και απ’ έξω να βρίσκονται πολίτες με καραμπίνες στα χέρια.

    5044374

    5044375

    5044377

    5044379

    5044381

    5044382

    Η κατάσταση στη Λέσβο έχει ξεφύγει από τον έλεγχο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις των ΜΑΤ δέχονται πλέον επιθέσεις από καραμπίνες και περιμένουν ενισχύσεις για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από το στρατόπεδο όπου βρίσκονται έξι διμοιρίες αυτή τη στιγμή.

    Η κατάσταση ξέφυγε σήμερα από τα όρια καθώς συνεχίζονται οι οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων ενάντια στα κλειστά κέντρα. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως από τα επεισόδια στη Λέσβο, στο Διαβολόρεμα και την Καράβα, έχουν τραυματιστεί 10 πολίτες (από δακρυγόνα και χτυπήματα) και 43 αστυνομικοί.

    pagani1

    pagani2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Αν τα ΜΑΤ πυροβολησαν, αυτο ειναι λαθος!!!!!! Δεν πυροβολεις ανθρωπους που θελουν πισω το νησι τους και την ζωη τους, που αλλαξε αρδην με την αφιξη των λαθρο!!!!! Εκει που επρεπε να πυροβολουν, ειχαν θυμιατα και θυμιαζαν τα απλυτα αναρχικα σκουπιδια στο παρτυ που γινοταν με τις Μολοτωφ καθε ΠαρασκευοΣαβατοΚυριακο στα Εξαρχεια, καμοντας τους σακο του Μποξ!!!!!!! Εκει επρεπε να πυροβολουν!!!!!!! Αλλα οι πολιτικοι τους και φυσικοι τους προισταμενοι ηταν για τα πανιγυρια!!!!!!!

    2. Τα ΜΑΤ ειναι υπαληλοι και εκτελουν εντολες!!!!!!! Υπευθυνη ειναι η εκαστοτε κυβερνηση,που εχει προελθει απο ψηφο γιδοπροβατων, που ψηφιζουν το Κλεπτικο Τοξο!!!!!!!! Τοσο καιρο που τα νησια πλημμυριζαν με λαθρο, οι νησιωτες σφυριζαν… πετεινους, τωρα εφθασε ο κομπος στο χτενι και αρχισαν να ψιλοξυπνουν, αλλα κανουν λαθος να ζητουν να φυγουν οι λαθρο απο το νησι τους και να πανε στην ενδοχωρα, αρκει να φυγουν απο το νησι τους!!!!!!!!! Αυτο ειναι λαθος!!!!!! Επρεπε να ζητουν απελαση των υπαρχοντων λαθρο και κλεισιμο των συνορων να μην ερχονται αλλοι!!!!!!!! Οσο οι Ανθελληνες δεχονται τους καινουριους που αποβιβαζονται σε στιλ εκδρομης στα νησια, το προβλημα αυτο δεν λυνεται!!!!!!! Εκεινο που θα γινει θα ειναι η καταστροφη της χωρας!!!!!!!!

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
        ΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
        ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΟΒΟΝΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

    3. Τι γράφετε ορισμένοι βλακες για… δεξιούς αριστερούς και ξέρω γω τι άλλο. Όλοι ενωμένοι Έλληνες αγωνίζονται. Και ξέρετε και κάτι? Στέφανε πέρασε το εάν θέλεις. Γ@μω τα κόμματα σας, γ@μω τις εκλογές και τα ποσοστά σας. Ο αγώνας δίνεται στον δρόμο με πάθος με θυμό και κερδίζεται όταν ο λαός είναι ενωμένος. Η νίκη στα νησιά και η απελευθερωση των κατεχομενων εδαφών από τους ματατζηδες, αυτά τα ανθελληνικά σκουπίδια, έγινε γιατί ο κόσμος ήταν ενωμένος. Αριστεροί και δεξιοί, πιαστειται χεράκι χεράκι και αντε να πα να γ@μηθειται…..Ζητω ο ελεύθερος ανεξάρτητος Έλληνας εξεγερμένος. Περήφανος για τα αδέρφια μας στα νησιά.

    4. Γιαουρτλου η Ελλάδα
      Έγινε .μια πίτα με κορονοιο μετανάστες κ μπόλικη αφραγκια

    5. Ειλικρινα δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω…βλεπουμε τους νησιωτες να ξεσηκωνονται τωρα που ειναι πλεον αργα για δακρυα….και λες εστω και αργα να γινει ενας ξεσηκωμος βρε παιδι μου …Ομως ολοι μας ξερουμε πολυ καλα οτι εκτος απο το γεγονος οτι τοσα χρονια με την πολιτικη τσιπρα των ανοιχτων συνορων δεν ανοιξε ρουθουνι, οχι μονο δεν ανοιξε αλλα ταιζαν και τα λαθρομουλικα στο στομα…. Και οσοι ημασταν εναντιον ολης αυτης της πολιτικης αυτοματως μας βαφτιζαν φασιστες …γνωστα πραγματα …Και τωρα ξαφνικα σηκωσαν μπαιρακι…και σηκωσαν μπαιρακι μονο και μονο για εναν λογο , γιατι δεν θελουν κλειστα κεντρα μεταναστων ….Καλα ειμαστε σοβαροι???? Αντι να ξεσηκωθουν επιτελους και να πουν οτι η κυβερνηση μητσοτακη υποσχεθηκε φυλαξη συνορων και απελασεις αυτων που ηδη μπηκαν στη χωρα …και οτι αυτο δεν βλεπουμε να γινεται, παρα ερχονται και αλλοι…Αυτοι για το μονο που διαμαρτυρονται ειναι μη τυχον και γινουν κλειστα κεντρα μεταναστων σε αυτους!!! Δηλαδη για να καταλαβω τελικα τους θελουν ελευθερους να σουλατσερνουν να τους σφαζουν τα προβατα να τους ξεριζωνουν τις ελιες…και αυριο μεθαυριο να σφαξουν και αυτους σαν κατσικια?? Η αυτο που πραγματικα θελουν στη τελικη ειναι αυτο που ολοι υποψιαζομαστε εδω και παρα πολυ καιρο…δηλαδη , μακρια απο τον κ&^λο μου και ας ειναι και σαραντα πηχες…Γιατι απο τα λεγομενα τους ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ζητουν απελασεις των λαθραιων μεταναστων αλλα απλα να μεταφερθουν στην ενδοχωρα!!! Και ζητουν κατι τετοιο ενω ειναι ηδη γνωστο σε ολους μας πλεον, οτι οι συμφωνιες με την τουρκια (αν μπορει να κανει κανεις συμφωνια με αυτο το πραγμα… ) ειναι οτι δεν θα δεχτει κανεναν απο την ενδοχωρα αλλα μονο απο τα νησια…δηλαδη εφυγαν απο τα νησια τελος επιστροφη δεν εχει…Και βλεπουμε οτι απο λεσβο σαμο χιο κτλ σε απλα ελληνικα αυτο που πραγματικα ζητουν ειναι να φυγουν απο τα νησια τους και να μας τους φερουν στην ενδοχωρα…δηλαδη να εξαπλωθει το προβλημα σε ολη την χωρα …με λιγα λογια οτι ζηταει ο ΣΥΡΙΖΑ! ΕΕ Ε!! Οχι πουλακια μου εδω που φτασαμε και εφοσον εσεις μυαλο δεν βαζετε…κλειστα κεντρα σε εσας και αν σας αρεσει …Και ΟΧΙ εδω σε εμας τους “κακους φασιστες” το μπαλακι δεν θα το πεταξετε !!!

    6. Δεκεβριανα του 1944 στρατοπεδο Μακρυγιαννη μου θυμιζει ιστορικα το γεγονος της σημερινης πολιορκιας του στρατοπεδου Κυριαζη της Λεσβου!

      1. Από την ανάποδη όμως. Τώρα ΔΕΝ είμαστε με τους χωροφύλακες.

    7. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    8. Λετε η κυβερνηση του διαιρει και βασιλευε να μη ειχε προμελετησει τα τεκταινονενα μεταξυ Ματατζηδων-Κομμουνιστοσυριζεων;
      Ενας γνησιος πατριωτης δεξιος σεβεται τη στολη κ ποτε μα ποτε δεν θα σκεφτοταν να μπουκαρει εστω κ παρασυρομενος σε ξενωνα αστυνομικων,ποσο μαλλον σε στρατοπεδο.Τετοιο θρασος,τετοια ασεβεια,τετοιο μισος,τετοια οργανωση εχουν μονο οι μαθητευσαντες του ΤσιπροΠερισσου.
      Λυπαμαι τους λιγους πατριωτες δεξιους που ζουν σε καθεστως μπουλιγκ απο τους συντοπιτες τους.Χαιρομαι γι αυτους τους δεξιους που ποτε δεν δεχτηκαν να κανουν φιλιες με τον τουρκο,καθως κι αυτους που ποτε δεν καταδεχτηκαν να κανουν νταλαβερια με τους λαθρο κ απλα τους ειδαν ανθρωπιστικα.
      Ο πατριωτισμος πεθανε
      Ζητω ο ανθελληνισμος

      1. Κανένα λάθρο περνεις σπίτι σου; Και άσε τις παπαριές…και που ξέρεις, μπορεί να σαρεσει…

      2. Δεν συμφωνώ μαζί σου. Ο κόσμος αγανάκτησε. Και όταν λειτουργεί με νοοτροπία της μάζας θα κάνει και πράγματα που στους απέξω φαίνονται υπερβολικά. Το δικό τους σπίτι καίγεται και όχι το δικό σου με τον η/Υ. Μια ερώτηση έχω. Οι ματατζηδες με τι προθέσεις και τι σκοπό πήγαν στα νησιά; μα για να βαρέσουν, να δείρουν. Όχι να χαϊδέψουν.

      3. Τι γραφεις ρε βλημα?Ποια δεξια και αριστερα?Οι ανθρωποι μαχονται για τα σπιτια τους και συ μας λες για στολες,καλους μπατσους,νομοταγεις δεξιους και κουραφεξαλα.Μιλαμε οτι η βλακεια σου τσακιζει κοκκαλα.

    9. Χαίρομαι που βλέπω και γυναίκες. Ο, σο ναναι δίνουν άλλη βαρύτητα στην διαδηλωση καθώς οι διαφωνουντες δεν είναι “νεαροί” αναρχικοί κουκουλοφοροι

    10. Απευθύνομαι στους κατοικους των μαρτυρικων ελληνικων νησιων που πολεμανε εναντια στην ισλαμοποιηση του τοπου τους. Εξοργιστικη η παρουσιαση του θεματος από το γνωστο καναλι σκαι. Πρωτο θεμα ο κορωνοιος για εικοσι λεπτά, δευτερο θεμα η νοβαρτις και αφου πια ειχαν περασει εικοσιπέντε λεπτα χωρις κουβεντα για τα τεραστιας σημασιας γεγονοτα που γινονται στα νησια μας, εκλεισα αγανακτισμένος τη τηλεοραση, πολεμωντας τη παρορμηση μου να τη σπασω,με συνεπεια να αγνοω ποσα δευτερόλεπτα αφιερωσαν – αν αφιερωσαν- σε εσας και τον αγωνα σας. Στη δε κορδελα με τις ειδήσεις που περνουσε από κάτω, συνεχης ” ενημέρωσ稔 για τους “κακούργους” νησιώτες μας που μπηκαν στο ξενοδοχειο των ματ, και προκαλεσαν ζημιες, καμια όμως αναφορά στα αιτια, στο δικαιολογημενο θυμο, που σας οδηγησαν σε αυτό. Εγω, αποσυντονισα από το δεκτη μου το συγκεκριμενο καναλι, γιατι δε θελω να το βλέπω ουτε για δευτερόλεπτα, εστω τυχαια κανοντας ζαπιγκ. Σεβομαι τον αγωνα σας, δε επικροτω τη βια ουτε προτρέπω κανενα να καταφυγει σε αυτην, σας προτρέπω όμως με κάθε ειρηνικο μεσον να τιμωρήσετε και αυτους που κανουν τα ακριτικα νησια μας τοπο διαβιωσης μουσουλμάνων, μα και τα μεσα παραπληροφορησης που τους στηριζουν.

    11. Κόψτε τους το ρεύμα ούτε φαγητό ούτε νερό εκεί να δούνε τι εστί νησιώτης

    12. ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΡΟΥΒΙΚ…. , ΑΝΑΡΧΟΑΠΛ….Ι + ΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΖΕΛΕΔΟΜΕΝΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ .
      ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ Ο ΓΚΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΝΑ. ΕΥΡΩΠΗΣ .

    13. Τωρα πλεον ηρθε η ωρα μετα απο:
      καληστευση του πλουτου τις χωρας Πανω απο ενα τρις++…… απο τους απατεωνες οβριοπολιτικους και οβριοτραπεζιτες
      Ξεπουλημα τις χωρας 99 χρονια
      παραδωση εθνικης κυριαρχειας ακουσον ακουσον
      αρπαγη των σπιτιων μεσω τις ψευτικης οικομικης καταρευσης
      παραδωση ιθαγενειας ακουσον ακουσον
      προσμιξη με εγκληματιες λαθροεισβολης σπαραδωση νησων και πλουτου στους τουρκους χωρις ντουφεκια
      Η δικαιωσηνη δεν υπαρχει παραδειγμα το προσφατο ατυχημα με τον Καρανικα

      Και μια τοσο ακομα μεγαλη λιστα
      Ηρθε η ωρα να βγουν τα οπλα οι αυτοι οι εμεις
      ΤΕΛΟΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ

    14. Γ@Μ@ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!

      1. ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΜΟΥΛΕ ΒΟΘΡΕ; ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΥΛΩΣΕΙ.

    15. Θυμηθείτε την Μαρφίν, στο φασισμό του Τσίπρα μας έβγαλε.

    16. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω η 25η Φεβρουαρίου!
      Επιτέλους, μετά την 21η Απριλίου έχουμε μια ακόμη εθνοσωτήρια Κυβέρνηση κατά των αριστερών κατοίκων των κομμουνιστονήσων και των νεοταξικών αφεντικών τους που άνοιξαν τα σύνορα επί Κυβερνήσεως αναρχοκατσαπλιάδων και βύζαιναν τα μωρά των λαθροαφροασιατών για ένα νόμπελ!!
      Τόσα χρόνια παρακαλούσαμε να βγούνε τα άρματα και οι δυνάμεις καταστολής στους δρόμους και αυτό πραγματοποιείται ευτυχώς σήμερα με την επερχόμενη Χρυσή Επταετία της ΝΔ.
      Το Ελληνικό Όραμα λαμβάνει χώρα, είμαστε στο πλευρό της νέας Εθνοσωτήριας Επαναστατικής Κυβερνήσεως της ΝΔ!!!

    17. Κοψτε φώτα και νερά .Κροτίδες όλο το βράδι για ψυχολογικο πόλεμο.Σωστε τα σπίτια σας και το μέλλον των παιδιών σας Χιώτες.

    18. Θυμίζουν την Μαρφίν, οι αριστεροί βάλανε μπροστά σχέδιο ανωμαλίας, περιμένουν να πάθει ο Μητσοτάκης αυτά που έπαθε ο Καραμανλής. Το θέμα είναι ό,τι τους μάθαμε, γευτήκαμε τη διακυβέρνηση τους και δεν θα πάρουμε.

    19. Ετσι μπραβο ! Τωρα εισαστε Ελληναρες !
      Χτυπηστε το σαμαρι ( ΜΑΤ) μπας κι ακουσει το γαιδουρι ( Μητσοτακης) και
      να πιεστουν οι ανθελληνες Γερμανοι να δωσουν λυση στο πιο φρικτο και υπουλο κτυπημα που εχει δεχθει ποτε η χωρα !

    20. Πάμε νέο Δεκέμβριο 2008 και χειρότερα . Ο θεός να βάλει το χέρι του!

    21. Να δούμε μ@υνοπανα ανθέλληνες ματατζηδες τώρα ποιοι είναι οι γκασμαδες που βριζατε και ποιανού μάνα θα γ@μησετε.!!

    22. Τουλουμιαστε τους πραιτωριανους .ξεκινα τις απελασεις ρε σκουλικι μητσοτακη

    23. ΜΗ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΛΕΟΣ……. ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ‘ΑΡΜΟΥΣ’………………

    24. Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά…. Μας βάλανε οι μαλακες να πολεμάμε Έλληνες εναντίον Ελλήνων..

      1. Ποιοι είναι Έλληνες ρε φίλε, οι ματατζηδες? Σε παρακαλώ πάρα πολύ τώρα, σε παρακαλώ. Επί 6 μηβεςεπι σύριζα είχαν πνίξει όλη την Ελλάδα στα χημικά στο ξύλο και στις συλλήψεις για να στηρίξουν τον τσιπρα που υπέγραψε στις πρεσπες. Στο σύνταγμα ξέχασες το έγινε? Στο πισοδερι μήπως? Πλάκα μας κάνεις τώρα? Πάντα ενάντια στην πατρίδα πάντα ενάντια στον λαό.

    Comments are closed.