ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! Η ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ… ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!

    Κοινοποίηση:
    4683125-1-741x486

    Οι εποχές που ο ΑΝΤ1 στήριζε Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

    Η εκπομπή παρουσίασε μάλιστα και αφιέρωμα στην ζωή του σημερινού πρωθυπουργού. Τέτοιο σαλιάρισμα απο τον ΑΝΤ1 καιρό είχαμε να δούμε

    Το κάδρο με την Μαρέβα να φανταστούμε τυχαία ειναι όλη την ώρα πρώτη μούρη στο καβούρι.

    κοθλισ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Καλησπέρα Στέφανε,

      Παρακολούθησα χθες την Εκπομπή, η Μισή Συνέντευξη Αφορούσε το Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη και την Οικογένειά του. Αυτό δεν Είναι Κατακριτέο, Ανθρώπινο Είναι.

      Όμως για τα Προβλήματα της Ελλάδος, Καμία Σοβαρή Ερώτηση δεν Έγινε. Θα μου Πεις 3 Μήνες Κυβέρνηση Είναι, αλλά για το Σημαντικό Θέμα που Αντιμετωπίζει η Ελλάδα Αυτή τη Στιγμή, το Μεταναστευτκό και τη Διαχείρισή του, Τίποτε Απολύτως.

      Επίσης, Παρατήρησα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε 3-4 Ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα, Εκείνη που Αφορούσε στο ότι Έχει Φτιάξει Ένα Μικρό Λευκό Οίκο στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι αν Παρακολουθεί την Εξέλιξη των Εργασιών της Κυβέρνησης, Έπειτα και από τους Μπλέ Φακέλους που Έδωσε στους Υπουργούς στο 1ο Κιόλας Υπουργικό Συμβούλιο και αν Ελέγχει την Πορεία Εκτέλεσης του Έργου της Κυβέρνησης, Απάντησε ως Πραγματικός Manager, Πράγμα που δεν το Ειχε Αυτό ο Αλέξης Τσίπρας.

      Στο Χατζηνικολάου Φάνηκε Λίγο Παράξενο ( διότι δεν Έχει Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ) η Κίνηση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, με το να Παραδώσει Φάκελο Αρμοδιοτήτων και Βασικών Προτεραιοτήτων στον Κάθε Υπουργό, αλλά Ετσι Γίνεται, δεν Είναι Κάτι το Παράξενο.

      Ένας Manager, για να Ασκήσει Αποτελεσματική Διοίκηση, και να Μπορέσει να Επιτύχει τους Στόχους που Έχει Θέσει, Πρέπει να Ελέγχει τους Υφισταμένους με τις Λεγόμενες Καταστάσεις Προόδου Εργασιών ( Stati Avanzamenti Lavori ), οι οποίες Πραγματοποιούνται, αν και αυτό Μπορεί να Διαφέρει από Εταιρία σε Εταιρία, Τουλάχιστον 2 την Εβδομάδα, Αυτό Κάνω Εγώ στη Διαχείριση της Δικής μου Δομής Εργασίας, 1 Ανεπίσημη, Κάθε Τετάρτη ( που Είναι Χαλαρή ), και μία Επίσημη, Κάθε Παρασκευή ( που Είναι Πολύ Αυστηρή ), στο Τέλος της Εβδομάδας δηλαδή, και Εννοείται ο Καθιερωμένος Πρωινός Καφές Μόνο με τους Διευθυντές Υπηρεσίας, που Είναι στην Ομάδα μου, και Εκείνοι με τη Σειρά τους, Πραγματοποιούν Καθημερινές Πρωινές Μίνι Συσκέψεις με τους Διευθυντές Προγραμμάτων και Έργων.

      Επίσης, η Ερώτηση που του Έκανε ότι και Καλά Πολλοί Λένε, ότι Είναι ο Τσίπρας με Γραβάτα, δεν Χρειαζόταν και ο Μητσοτάκης Απάντησε το Αυτονόητο ( και Σαφέστατα Όπως Απάντησε, και κατά την Άποψή μου Είχε Απόλυτο Δίκιο, Ήταν Σπόντα για το Βαρουφάκη ), ότι Δηλαδή όταν Βγαίνει ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δεν Εκπροσωπεί το Μητσοτάκη, Αλλά το Έθνος και Υπάρχει Ένα Πρωτόκολλο που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΤΑΙ και όταν θα βγει με τους Φίλους του για Χαλάρωση, θα Ντυθεί Απλά.

      Όπως και να Έχει Όμως, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα Κριθεί. Οι Έως Τώρα Κινήσεις για την Επίλυση του Μετανστευτικού Προβλήματος δεν Φαίνονται προς τη Σωστή Κατεύθυνση, Διαβάζουμε τι Συμβαίνει Κάθε Μέρα στα Νησιά, Πόσοι Συνεχίζουν να Έρχονται Καθημερινά και ΔΕΝ Είναι σε Καμία Περίπτωση η Λύση για την Αποσυμφόρηση των Νησιών, η Μεταφορά των Λαθρο-Μεταναστών στην Ενδοχώρα, ήδη οι Δήμαρχοι σε Διάφορες Περιοχές Αντιδρούν. Η Λύση Είναι η Άμεση Εφαρμογή της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας ως προς το Κομμάτι που Αφορά την Άμεση Επαναπροώθηση προς την Τουρκία, η Συμφωνία το Λέει Ρητά και Κατηγορηματικά. Διαφορετικά, δεν Νομίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα Κλείσει το 2020 ως Πρωθυπουργός, θα Αναγκασθεί εκ των Πραγμάτων να Προκηρύξει Εκλογές.

      Κατά τα Άλλα, Κανένα Σφάξιμο δεν Υπήρξε από το Χατζηνικολάου, Όπως και Κανείς Λογικός Άνθρωπος Πιστεύω ότι δεν Περίμενε να Συμβεί Κάτι Τέτοιο.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Η ελπίδα για δημοκρατια θα έρθει μέσω της τεχνολογίας blockchain, ο καθενας θα μπορει να ψηφίζει για το οτιδήποτε με αδιαβλητο τρόπο για σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τη χώρα και οι βουλευτες δεν θα έχουν καμια χρησιμότητα. Δημοσιογραφικά μπορειτε να το ψαξετε κ.Χίο συνομιλώντας με εκποροσώπους του Greek Blockchain Hub.

    3. Μείνε εκεί και μην ξανάρθεις,καλά είσαι.

    4. Ο/Η Μητσοτακη που θελετε μεχρι να γινεται γιοσουφακια λέει:

      Οσοι την παρακολουθησατε εχθες την περιβοητη συνεντευξη, δεν ηταν τιποτ αλλο απο γλυψιμο και προβολη
      του Μητσοτακη. Οσο για τον Χατζηνικολαου δεν θα σχολιασω καθολου.
      Οσοι το πιασατε το μυνημα θα δουμε εναν δευτερο Τσιπρα με γραβατα αυτη τη φορά.
      Ουδεμια αναφορα στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που γεμισαν τα νησια και την υπαιρθο, παρα μονο δηθεν
      καταγγελιες στην Ευρωπη για την κακια Τουρκια..
      Σας αξιζει ο Μητσοτακης. Πλουτιστε τους κι αλλο.
      Και οταν θα γινει καμια στραβη, το πρωτο αεροπλανο και δρομο..για να το παιξουν για αλλη μια φορα “εξοριστοι”
      Ειστε για κλαματα Ελληνες, αλλα οχι για λυπηση..

    5. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΤΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ!!ΝΔ=ΜΠΛΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ.

    6. Τι γλείψιμο ήταν αυτό; Ούτε δύο λεπτά άντεξα να το δω.

    7. Oi ηλιθιοι που περασαν(Γκογκο,γκαβουλιακας,χαζοχαρουμενο) και τωρα το αστερι της @αλακιας κουλης ο καραβλακουλης.

    8. Η εκπομπή Ενωπιος Ενωπιω παραπέμπει σε σκληρές ερωτήσεις καί στρίμωγμα . Αυτό δέν τό είδαμε. Κατά τά αλλά ήταν μία σεμνή φιλική συνέντευξη βιογραφικού περιεχομένου στό μεγαλύτερο της μέρος, στήν οποία ό Πρωθυπουργός ανταποκριθηκε μέ άνεση καί πολιτισμένη συμπεριφορά .

    9. Μην απαγοητευεστε. Εβραιοπουλα ειναι αυτα (Παπανδρεου-Αλεξης-Κουλης). Θα φυγουν οσονουπω …….

    10. Τελικά ο Τσίπρας με γραβάτα, είναι λίγος, πολύ λίγος….

    11. ο γιός μου θα φύγει με το ελικόπτερό του αν γίνει πόλεμος.

      1. χαχχαχαχαχαχαχαχχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα ξεραθηκα απο τα γελεια αχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχαχχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεος……….χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    12. Μετά τον ηλίθιο τον βλάκα τον χαζό Γιώργο που έγινε πρωθυπουργός ήρθε άλλος που μπορούμε να καταλάβουμε πολλά από αυτά που βλέπουμε και λέει . Ντροπή μας για το αίμα των προγόνων μας που μας χάρισαν αυτή την γη .

      1. “”Ντροπή μας για το αίμα των προγόνων μας που μας χάρισαν αυτή την γη .”” και οχι μονο αυτο. Ντροπη σας επειδη ξερατε ακριβως ποιον και απο ποια οικογενεια “ξανα”ψηφιζατε……. δεν υπαρχει τιποτα σε αυτη την χωρα που να σωζετε…….. και εμεις σαν βουρλα του εξωτερικου κανουμε διακοπες στην ωραιοτερη χωρα αλλα αφηνουμε τα λευτα μας στους κατοικους της για να συνεχειζουν να την διαλυουν με τις επιλογες τους.

        1. Μείνε εκεί και μην ξανάρθεις,καλά είσαι.

    Comments are closed.