ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΑΓΡΙΑ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    2

    Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το ΥΠΕΣ, κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου, διαμαρτυρόμενοι για το λαθρομεταναστευτικό και τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για επίταξη εκτάσεων σε Λέσβο, Χίο, Σάμο.

    Η κάμερα του makeleio.gr και του ρεπόρτερ μας Νίκου Τσιαμτσίκα βρέθηκε στο σημείο και έχει καταγράψει όλα όσα σας περιγράφουμε.

    Ωστόσο συνέβη και ένα περιστατικό που ειλικρινά μας λυπεί για τον ρόλο που παίζουν τελικά οι δημοσιογράφοι σε αυτόν τον τόπο και τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν! Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ μας στο σημείο βρέθηκε και η δημοσιογράφος του alpha για να καλύψει τα γεγονότα! Όμως όταν άνοιξε η κάμερα και άρχισε να δίνει το ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό που δουλέυει ,έκπληκτοι οι διαδηλωτές άκουσαν να υποβαθμίζει την συγκέντρωση λέγοντας πως μαζεύτηκαν καμιά 100 άτομα, ενώ οι διαδηλωτές, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ μας ήταν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ. Το όνομα της δημοσιογράφου είναι Μαρία Κολοβού!

     

    Δείτε εδώ τί έγινε στην διαδήλωση μέσα από την κάμερα του Μακελειού

    Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας!

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Για αυτον ακριβως τον λογο εδω και χρονια δεν βλεπω τηλεοραση…για να αποφευγω τα πορνι%$#@ του καθε πορδοκαναλου…..

    2. Δεν ξερω αν ειναι αυτη η τσοκαρια που εκανε ρεπορταζ και διαστρεβλωνε την πραγματηκοτητα, προ ημερων με το χαστουκι του αστυνομικου στο γυφταριο, χρησιμοποιησε το ρημα, γρονθοκοπησε, οτι δηλαδη ο αστυνομικος γρονθοκοπησε το γυφταριο, λες και δεν ειδαμε τι εγινε, για τετοια ξευτιλισμενη δημοσιογραφια μιλαμε, πουλημενων ατομων που γραφουν η λενε οτι ναναι!!!!!!!!

    3. Σιγουρα το ονομα της ειναι Μαρία Κολοβου;;; Μηπως ειναι φίδι Κολοβό;;; Η Μηπως Οχιά διμουτσουνη;;;;

      1. Χάχαχα. Ωραιιιιιιια δημοσιογράφος. Και η στάση της πολύ επαγγελματική. Και την πληρώνουν κιόλας;

    4. MOY ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο Κος ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ.
      ΟΨΙΜΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.
      ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ PAMPERS ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΕΤΑ -ΚΑΡΕΤΑ.
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.
      ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ???
      ΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. TI ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
      ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.
      ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ???
      ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ???
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ???
      ΝΤΡΟΠΗ.
      ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
      ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    5. Ρε πούστη που μας έφτασαν, να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για χάρη των λαθραίων… Τι κρίμα να μην είμαστε με κουλτούρα Ούγγρων αλλά πανηλιθίων… Στην Ουγγαρία 4 κόμματα έχουν στη Βουλή και όλα τους είναι ακροδεξιά…. Ζηλεύω τους Ούγγρους που θα καταφέρουν να επιβιώσουν το έθνος τους…

    6. γι αυτο πολιτικοι και δημοσιογραφοι μισουν τοσο την χα…γιατι φοβουνται οτι θα τους κοψει το αχρηστο ψωμι που τρωνε προσφεροντας ασημαντες υπηρεσιες στη χωρα

    7. Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που βλέπει ακόμη τηλεόραση?Ας είναι καλά το internet και το YouTube.Αν ψάξεις λίγο θα βρείς αρκετούς πατριώτες που ανεβάζουν φοβερά πράγματα.

      1. Ειλικρινά έχω χρόνια να δω ειδήσεις σε σκατοκαναλα. Ιντερνετ, καμία εφημερίδα και έτσι. Ούτε τιβι, ούτε σαχλοεκπομπες και κωλοτουρκικα. Είμαι μια χαρα

      2. Πάνω από 10 χρόνια έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση και δε μου χει λείψει τίποτα απ’ όσα δειχνει

    8. Δωστης δυο μπουκετα της μαλακισμενης να γιορτασει τον βαλεντινο που καθεσαι και την ακους

    9. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Η ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ?

    10. Βοθροκάναλα μόνο με κλωτσιές καταλαβαίνετε ..είστε στην λίστα μαζί με τον εξαρχιώτη και τους ευνούχους τους φίλους του

    Comments are closed.