ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

    Κοινοποίηση:
    moro-xeri

    Οι γονείς του 11 μηνών βρέφους που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή αφέθηκαν ελεύθεροι. Μαζί με τους γονείς ελεύθερο αφέθηκε και το δεύτερο ζευγάρι Σύρων που έμεναν στο ίδιο σπίτι.

    Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών το βρέφος υπέστη κακοποίηση, αλλά όχι σεξουαλική. Να θυμίσουμε πως η μητέρα είχε δηλώσει στις αρχές πως οι κακώσεις που έφερε το μωρό οφείλονταν στην αγωγή με υπόθετα που ακολουθούσε.

    Ακόμα βέβαια τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού ο Ιατροδικαστής επιμένει για άγρια σεξουαλική κακοποίηση, το πόρισμα όμως δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Η νεα συριζοκρατία πιστη στα λαθρολαγνικά δόγματα της ντπ …

    2. Λοιπόν, τα παιδικά enema (κλύσματα) είναι έτοιμα, πωλούνται στο εμπόριο και τα ρύγχη τους είναι μικρούτσικα από σιλικόνη ή άλλο μαλακό υλικό, λείο και ομαλό στο άκρο του, σχεδιασμένα για την μικροσκοπική ανατομία της περιοχής των βρεφών ή νηπίων. Διαθέτουν επίσης γλυσχραντικό στην άκρη τους για εύκολη εισαγωγή ατραυματικά. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόθετα. Αν το παιδί είχε σπασμούς, μπορούσε εύκολα να ακινητοποιηθεί για να γίνει η εισαγωγή του enema. Η πρώτη νεκροψία μίλησε για Πρωτόγνωρη εικόνα κι όχι για βλεννογονικές αλλοιώσεις ήπιου βαθμού που συνάδουν με κακή εισαγωγή enema ή υποθέτου. (Αμβλύ αντικείμενο) . Το κουκούλωσαν για να συνεχίσει ο ύπνος μας. Ντροπή.

    3. ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ…ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ “ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ” ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ

    4. αμ τα λεγα και σε αλλο ποστ αλλά δεν το βαλατε. είναι δυνατόν να κανουν λαθος οι ιατροδικαστές??? τι είναι, τίποτα πρωτοετείς φοιτητές ιατρικής? ποιος διαλο επενέβη για να την γλυτώσουν τα ζωα???????

    5. Τώρα να δεις πως θα αποθρασυνθουν όλοι τους. Σου λέει, μια χαρά τις σκαπουλαρουμε εδώ στο έλαντα.

    6. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ…….ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ……ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…,,,…

    7. Μέχρι και τον ιατροδικαστή έβγαλαν άσχετο…

    8. Επενεβησαν οι αλληλεγγυοι και ο ιατροδικαστης απειληθηκε

    9. Πάνε να τους βγάλουν λάδι τους αλήτες….

    10. Ρε άντε να πα να γαμηθειτε λέω εγώ! Μέχρι χτες ήταν άγρια κακοποιημένο και σήμερα είναι μισό!!!! Άη στο διάολο να πάνε οι βρωμοαλλοδαποι και οι βρωμοαλληλεγγηοι του κωλου που για να μη ξέσπασει σκάνδαλο το κουκουλωνουν όπως πολλά άλλα! Να τους πάρουν στα σπίτια και στη χώρα τους οι αλληλέγγυοι του κωλου και πέτρα των σκανδάλων

    11. ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…

    Comments are closed.