ΤΩΡΑ! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΗ – ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΩΝ 750 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

    Κοινοποίηση:
    stassis-2_copy

    Δραματική χαρακτήρισε την κατάσταση στη ΔΕΗ ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Γιώργος Στάσσης. Μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την έγκριση του διορισμού του από τη γενική συνέλευση της ΔΕΗ, ο κ.Στάσσης τόνισε ότι το ταμειακό έλλειμμα των 750 εκατ. ευρώ αυξάνεται δραματικά και απάντησε θετικά στην ερώτηση αν πλέον το έλλειμμα φτάνει στα 800- 900 εκατ. ευρώ σε δωδεκάμηνη πρόβλεψη. 

    «Πρέπει να περάσουμε τον κάβο, να βρούμε άμεσα το μείγμα των μέτρων για να έχουμε πρόβλεψη θετικών ταμειακών ροών», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «οι συνέπειες, αν δεν λάβουμε μέτρα, θα είναι οι τράπεζες να εγγράψουν τα δάνεια ως NPLs» (κόκκινα δάνεια).

    Αναφορικά με το χρόνο λήψης των μέτρων είπε ότι αυτά θα πρέπει να ληφθούν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ώστε ο ορκωτός λογιστής να μην κάνει παρατηρήσεις στην έκθεση του (24 Σεπτεμβρίου) για τα εξαμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα.

    Ως προς τα μέτρα που θα πάρει η εταιρία, ο κ. Στάσσης απέφυγε να είναι πιο συγκεκριμένος, ενώ μίλησε με βεβαιότητα για αυξήσεις στο ανταγωνιστικό σκέλος των λογαριασμών της εταιρείας, αλλά και για μηχανισμό ρήτρας CO2. Πρόσθεσε όμως ότι οι αυξήσεις θα αντισταθμιστούν από τις μειώσεις στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και το ΦΠΑ. «Θα γίνει προσπάθεια ώστε να είναι όσο το δυνατό μικρότερη η επιβάρυνση στους λογαριασμούς υπογράμμισε».

    Ο ίδιος ερωτηθείς για το αν θα καταργηθεί η έκπτωση συνέπειας 10% απάντησε πως «θα εξεταστούν οι επιπτώσεις κάθε πολιτικής». Ωστόσο συμπλήρωσε: « Πρέπει να αλλάξουμε την εμπορική πολιτική της επιχείρησης. Συγκεκριμένα πακέτα για συγκεκριμένες ανάγκες. Μέχρι Ιανουάριο – Φεβρουάριο πρέπει να έχουμε τέτοια προϊόντα. Η λογική οριζόντιων πακέτων έχει ξεπεραστεί».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ρε το Στασση, οδηγος διοικητη το 2000 στην Κω. Βυσμα απο εποχες Σημιτη ακομα…

    2. ΒΟΘΡΕ κομματόσκυλο CEO τα λεφτά πάρε τα από την ΝΔΟΥΛΑ σου που ΧΡΩΣΤΑΕΙ 200+ εκατομμύρια και ΑΣΕ τις παπαριες.

    3. Βάλανε το τυπακι το βαστάει, το δήθεν μάνατζερ να φορτώσει όλα τα φέσια των εφοπλιστών στους πολίτες.

    4. Κούλη πόσα εκατομμύρια χρωστά το κόμμα σου. . Πόσα χρωστούν τα άλλα κόμματα. Φέρτε πίσω τα λεφτά να σώστε τη ΔΕΗ. Αρκετά σας έχουμε χρυσοπληρωσει κηφήνες όλοι.

    5. Ρητρα CO2 .!!!! Αερας κοπανιστος στη διεθνη αλητ και τον Εβραιο διαχειριστη τους.

    6. Χαλυβουργική των Αγγελοπουλέων χρωστά 450.000.000, παρακαλώ…. Αλλά η Κούλα ετοιμάζεται να πουλήσει ρεύμα και νερό στην … Εμμανουέλα (Μακρόν)! Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς! Αν κι η Κούλα είναι οβριά από μάνα και πατέρα (Τέρι Χρυσό)!

    7. Απολύστε τους διευθυντάδες πού πληρωνει ο κοσμος , διευκολύνετε τον κοσμο που δεν εχει χρηματα και θα δουμε

    8. Αφού βλέπουν ότι ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς , γιατί δεν κάνουν μια ρύθμιση όπως είχαν στο παρελθόν με 100 δόσεις (αν θυμάμαι) πάρα στέλνουν εξώδικα κλπ.Βοηθηστε τι κόσμο να πληρώσει τι σημαίνει :αθετησες το διακανονισμό το πρώτο και μπαίνεις σε άλλη κατηγορία πελατών με 30%πφοκαταβοκη και 18 μήνες εξόφληση.Για κάποιο λόγο δεν μπόρεσε να συνεχίσει ο άνθρωπος το διακανονισμό ,για πλάκα το έκανε; ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΔΕΗ και θα σε βοηθήσουμε
      δεν θέλει πολύ σκέψη , κάντε προγράμματα για όλους με αρκετές δόσεις να μπει αμέσως ζεστό χρήμα στα ταμεία αλλιώς …..

      1. Γιατί βλέπουν πολύ καλά τι συνεχίζει και ψηφίζει ο γελοίος λαός, οπότε εκεί να τους στιψουν,και τα σπίτια νσ τους πάρουν,νδ θέλετε?ΣΥΡΙΖΑ θέλετε?τα ιδθσ παντελακη μου τα ίδια παντελή μου μόνο γνωμονσ μπας και δεν μας κόψει τη σύνταξη,η νοοτροπία του στυλ:οκά τσ χρόνια νδ ψηφίζαμε τώρα θσ αλλσξουμε?ε όταν σας πάρουν τα σπίτια θα το απολαύσω απίστευτα

    9. Κ.Στασση να πας να ζητήσεις τα χρωστούμε να από το κόμμα σου κ από όλα τα αποκοματα την αλουμίνα τη χαλυβουργική και όλα τα μεγαλομπουρδελα που δεν έχουν πληρώσει ποτέ.Να δεις πως βγαίνει με πλεονάσματα η ΔΕΗ.Αλλα όλα αυτά είναι κολπακια για να τη ξεπουλήσετε εσύ βέβαια ο εκλεκτός για να τελειώσεις τη δουλειά.

    10. Δεν μας λέτε όμως ότι από τα 750 εκατομμύρια ευρώ πόσα χρωστάει η Γιάννα? Αυτό το “κορίτσι” με το τσιμεντένιο μόνιμο χαμόγελο και το λακάκι από τον αφαλό της στο κούτελο της!!!.

      1. οχι μονο αυτη και αλλοι εφοπλιστες και δημοσιες υπηρεσιες αυτοι εχουν βαλει φεσι στην δεη οχι ο απλος ανθρωπος μην τρελλαθουμε τελειως αλλα τα σπασμενα η μαλλον τα καμενα θα τα πληρωσουμε εμεις πετρελαιο και στοπι θελουν

        1. Κούλη πόσα εκατομμύρια χρωστά το κόμμα σου. . Πόσα χρωστούν τα άλλα κόμματα. Φέρτε πίσω τα λεφτά να σώστε τη ΔΕΗ. Αρκετά σας έχουμε χρυσοπληρωσει κηφήνες όλοι.

    Comments are closed.