ΤΩΡΑ ΘΑ «ΦΑΣ» ΚΑΛΑ! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΙΝΟΚΙΟ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ – «ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ» ΛΕΕΙ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ

    Κοινοποίηση:
    01

    Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατέθεσε χθες στην εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας 27χρονος, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την επίθεση στο βουλευτή και τον οποίο ο τελευταίος αναγνώρισε στις καταθέσεις του ότι παρευρισκόταν.

    Όπως διευκρίνισαν μιλώντας στο tharrosnews.gr, οι δικηγόροι του 27χρονου Γεώργιος Ράλλης και Μαρία Κλείδωνα, την επίμαχη ημέρα και ώρα του επεισοδίου που έχει καταγγείλει ο βουλευτής, ο 27χρονος βρισκόταν στην εργασία του στην Αγγλία.

    Πάντως, χθες μετά την κατάθεση της μήνυσης ο βουλευτής έσπευσε με δήλωσή του να διευκρινίσει ότι βλέποντας χθες στο δικαστήριο τον 27χρονο, διαπίστωσε ότι δεν ήταν αυτός και πως ό,τι συνέβη, ήταν επειδή του επέδειξαν οι αστυνομικοί παλιές φωτογραφίες.

    Πάντως, η δίκη των 8 κατηγορουμένων για την επίθεση σε βάρος του χθες αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Θα παει η δικογραφια στη Βουλη, και δε θα αρθει η ασυλια του μαλακα. Ουτε γατα, ουτε ζημια…

    2. Ένας βρώμικος διαιτητής χθές και σήμερα ένας μέτριος λασπολόγος βουλευτής του πολιτικού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑα.Τέτοιοι τύποι αποτελούν ντροπή για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    3. Θρασύδειλος κότες…άμα την πέσει ο εχθρός θα πουλάτε μαγικές και απειλές από τα πληκτρολόγια και τις δημοσιογραφικές δηλώσεις…πσραμυθατζη Κωνσταντινέα, μαγικές από το γυαλί ξέρεις να κάνεις, να τα βάλεις μόνος και άοπλος με πενήντα νοματεους με λοσταρια μπορείς ρε.!!!!!..αλλά από τοτε που χάθηκε η τιμή ένας προς ένα η ανανδροτητα σας έγινε καθηκων…και αυτήν υπηρέτησε…

    4. Το ματς της ντροπής, με το κοράκι Κωνσταντινέα να εμψυχώνει τον Τοροσίδη στο κοκαλισκάκη το 2011 κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή. «Πάμε παιχταρά μου!»

      1. Οσο σε πονάει ο θρυλος τόσο πιο πολυ θα σκούζεις

    5. σκατα στα μουτρα του μισελληνα μπολσεβικου πουσταντινεα!!!!!
      τελικα ειναι πουστη οπως λενε ρε παιδια η οχι???????

    6. καλά τον έκανε…… κ λίγες έφαγε ο μπαγλαμάς…

    7. Τι θα φάει καλά; Και βουλευτής είναι, και συριζαίος είναι, και προδότης, και συκοφάντης, και αριστερός του κώλου και αυτή η αριστερίστικη χώρα είναι για τον μπούτζον και η δικαιοσύνη είναι δια τον πέουλα, άρα μια τίποτα δε θα φάει ούτε θα πάθει.

      1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ…..ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

    8. Όλοι οι κομουνιστές και τα τσιράκια Αλαφούζου- ΣΚΑΙ- είναι θρασυδειλες Κότες.

    Comments are closed.