ΤΩΡΑ: ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

    Κοινοποίηση:
    silalitirio_makedonia

    Σε λίγο όλες οι λεπτομέρειες για πληροφορίες που διακινούνται τα τελευταία λεπτά και εάν επιβεβαιωθούν θα είναι ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Τι σκοτεινά παιγχνίδια παίζονται εκεί στο Μιχαλολιάκηκο….ένας Θεός μόνο ξέρει! Εμείς ας παραμείνουμε σταθεροί στην συγγραφή…σεναρίων της “ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”…!

    2. Ψηλα οι σημαιες!Δεν υποχωρουμε!!
      Πατριδα-Τιμή

    3. Σαν τις γριες κανετε εδω μεσα ο ηλιας ο ετσι ο αλλιως ρε δεν πανε να κανουν δεκα κομματα ναζι θα ναι παλι…αλαξε ο μανωλιος και εβαλε το βρακι του αλλιος….

      1. οχι, δεν θα ειναι ναζι!! δεν μπορει να στιγματιζετε με το ετσι θελω εναν ανθρωπο για παντα!! ποιοι ειστε εσεις?

    4. Το χρήμα κρέμασε τον Χριστό μας και οι σαταναδες το ίδιο έπραξαν ο Λυγουρης λαγός. Όλα τα βλέπει ο Παντοδύναμος προδότες

      1. Καλα εαν θεωρεις το μυξα αρχηγο χριστο σε λυπαμαι ελπιζω να ζησεις αρκετα για να τους ζησεις αρκετα και να τους συχαθεις…

    5. Ποιος σκοτωσε τον Φυσσα ρε μεγαλε??? Ενας δολοφονος αληταρας που ηταν ψηφοφορος της Χρυσης Αυγης?? Δηλαδη καθε μερα που γινονται δολοφονιες στην Ελλαδα πρεπει βασει του κομματος που ψηφιζουν οι δολοφονοι να λεμε οτι φταινε τα κομματα?? Αφηστε πια αυτη τη καραμελα. Εχεις δει δικη να κραταει τοσο καιρο χωρις αποτελεσμα?? Με το ζορι να βγαλουμε δολοφονικη συμμορια ολη την Χρυση Αυγη? Οσο για αυτους που θελουν να ανεξαρτητοποιηθουν επρεπε ηδη να το ειχαν κανει. Το κομμα καταντησε οικογενειακο του Μιχαλολιακου. Κασιδιαρης νεο κομμα και θα σαρωσει ανετα!!

    6. Τελειωσε η ιστορια αυτη.Τουλαχιστον , η εμφανιση τους, με εξαιρεση τον Κασιδιαρη, προκαλει αηδια και δεος,λες και ειναι o Konan.Επρεπε να σκοτωσουν τον Φυσσα?Τελος, και η οικογενειοκρατια.
      Χιο, λυπαμαι ,αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.

      1. αν δεν ηταν η δολοφονια φυσσα, κατι αλλο θα εβρισκαν να βγαλουν απ τη μεση την χα..υπαρχαν εντολες απ εξω..παει αυτο…τωρα τι γινεται…θα γινει ενα νεο μεγαλο πατριωτικο κομμα απ ολους τους ζωρους, να παρει τη θεση που του αξιζει? η χα θυσιαστηκε και τελειωσε..θα ην θυμομαστε παντα..τωρα τι γινεται?

    7. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ .ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΕΣ 3 ΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

    8. Λαγός, Ηλιόπουλος, Γερμενής, Κούζηλος και Βλάχου, την έκαναν.

    Comments are closed.