ΤΟ “ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ” ΜΕ ΤΑ …ΛΕΠΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΑ “ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ” ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    kouik_papaxristopoulos

    Σε …αχτύπητο «δίδυμο» εξελίσσονται οι δύο νέες μεγάλες φίρμες της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τη μία και ο Τέρενς Κουίκ από την άλλη. Ρυθμιστές των εξελίξεων προσπαθούν να το παίξουν και οι δυο αλλά η ωμή αλήθεια είναι ότι τους έχει -αμφοτέρους- στο χέρι ο Τσίπρας και τους «παίζει» όπως αυτός θέλει και όπως τον βολεύει…

    Μέσα από μια καθαρά σκηνοθετημένη διαδικασία, ο ένας παρέδωσε τη βουλευτική έδρα του στον άλλο λειτουργώντας ως δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για την προδοσία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας αλλά και για την παραμονή των μποσλεβίκων στην καρέκλα της εξουσίας για μερικούς μήνες ακόμη.

    Ο Παπαχριστόπουλος, όπως ξέρουμε, κράτησε την έδρα μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα υπακούοντας στην εντολή που μέσω του Βούτση του έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει και τη δεύτερη προδοτική ψήφο, στην κύρωση του πρωτοκόλλου για την ένταξη των Σκοπιανών στο ΝΑΤΟ. Από τυπικής πλευράς, αυτή η «μανούβρα» δεν είχε λόγο να γίνει αφού κατ’ αρχάς ο ίδιος είχε πει ότι θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και δεύτερον, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την κυβερνητική πλειοψηφία -έτσι όπως έχει διαμορφωθεί- αφού θα έπαιρνε τη θέση του ο Κουικάρας που θα τα ψήφιζε όλα κι αυτός πεσμένος στα τέσσερα.

    Γιατί δόθηκε λοιπόν αυτή η εντολή του αφεντικού προς τον υπάλληλο; Για λόγους καθαρά συμβολικούς. Για λόγους επίδειξης πολιτικής δύναμης και παραδειγματισμού και ειδικότερα απέναντι στον πρώην εταίρο του Τσίπρα, τον Καμμένο. Ο Παπαχριστόπουλος δέχτηκε να ταπεινωθεί -όπως γίνεται με τους «παθητικούς» παρτενέρ στον αγοραίο έρωτα- όχι μόνο γιατί φαίνεται πόσο, γενικά, τα γουστάρει αυτά, αλλά και γιατί πιστεύει ότι έτσι θα περάσει τις «εξετάσεις» για να ενταχθεί στο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ και να παραμείνει στο προσκήνιο έστω και ως κομπάρσος.

    Ένα αποκαλυπτικό πολιτικό ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί από τις 19 Ιανουαρίου 2015, κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Εάν οι Έλληνες φέρουν πάλι με την ψήφο τους τον Τσίπρα στην κυβέρνηση τότε ας έλθουν οι Τούρκοι να μας καταλάβουν και να μας σβήσουν από το χάρτη σαν κράτος . Ναι ρε ας έλθει μέχρι και ο φουφουτος αλλά όχι πάλι ο Τσίπρας ΡΕΕΕΕΕΕΕ. Την πάθαμε μια φορά με τον Αντρέα και τον βγάζαμε 35 χρόνια και βλέπουμε τι έχουν διαπράξει τα τσιράκια του μίζες διςεκατομ. και ο Έλληνας έπαιρνε ένα κόκαλο κάθε φορά που είχαμε εκλογές . Αχ να ξέρατε ρε Έλληνες πόσα δις μπήκαν την εποχή εκείνη με τα μεσογειακά προγράμματα της ΕΟΚ θα παθαινατε ίλιγγο. Αυτός όμως έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ,πιστεύω να το θυμάστε ,γιατί τότε το φώναζαν το 60%των Ελλήνων .είμαστε για γέλια η μάλλον για κλάματα …….

    2. ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ

    3. ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .

    4. Ό αλλοδαπός κουίκ γιατί Έλληνας δέν είναι στήθηκε στά τέσσερα γιατί εκτός τών άλλων έχει καί μερικά εκατομμύρια δάνεια τά οποία δέν πληρώνει.
      Σίγουρα πήρε εγγυήσεις πώς δέν θά διωχθεί.
      Τό άλλο καθίκι τί κρύβει πόσα πήρε;

    5. Απίστευτοι μπαγλαμάδες…Τέτοιους μπαγλαμάδες και ανθέλληνες και τέτοια απο-κόμματα ψηφίζουν και θα ψηφίζουν τα ζωάδια νεοέλληνες.. Εγκεφαλικά νεκρός λαός.

    Comments are closed.