ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΟΥ-ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ton

    Οδυνηρή αποδείχτηκε για τον Νίκο Παππά η επίσκεψη στο Κιλκίς. Δεν είναι μόνο το μαύρο που φοβούνται πλέον στις εκλογές που έρχονται, είναι και ότι δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά!

    Δείτε όλα τα βίντεο από τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από τους κατοίκους στο Κιλκίς ο Νίκος Παππάς:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ελπίζω τώρα να έβαλε μυαλό η Θεσσαλονίκη και να βγάλει δήμαρχο τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Το μόνο που θα τολμήσει να εφαρμόσει την ευγονική για να μην χαθεί η φυλή.

      1. Γνωστός και ως Ευγονικός ή Αρτέμης ο Άουσβιτς!

        1. Μιλησε και ο Τολης Της Βοσκοπουλας της κερκυραιας πΑ-ΣΤΟΚΑς,ρε ουστ χλιμιντζουρα.

      2. Α τώρα κατάλαβα τι φοβούνται από τον Ματθαιόπουλο , αφού είναι έτσι καλά κάνουν και ψηφίζουν τους υπόλοιπους προδότες , έτσι για να μην τους κλείσουν στο Άουσβιτς, τι πιο λογικό. Ρε δε μας παρατάτε με τις μαλακίες που τσαμπουνάτε , έχει χαθεί το σύμπαν κι εσείς κοιτάτε αν θα αναστηθεί ο Χίτλερ και μας φάει. Μα τόσο ηλίθιοι είστε ; Το μόνο πατριωτικό κόμμα που είναι η Χρυσή Αυγή και φοβάστε να το ψηφίσετε για γελοιότητες.

        1. Μα εγώ φίλε θα ψηφίσω τον Αρτέμη για να απαγορέψει τους γάμους Ελλήνων με αλλοδαπές στην πόλη μας. Όταν θα γίνει κυβέρνηση η Χ.Α. τότε θα αναλάβει και την ευγονική να μην χαθεί η φυλή μας.

    2. Δέκα φουκαράδες όλοι κι όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται.
      Τους μισούς σίγουρα τους πλένει τα σώβρακα ακόμα η μάνα τους και οι άλλοι μισοί κάνουν τους πατριωταράδες στο καφενείο με την σύνταξη από τη γιαγιά και δανεικά από τα πεθερικά…

      Μόλις έρθει ο Κυριάκος και πάει τις συντάξεις απο 1000 στα 500 δεν πιστεύω να ξεχάσετε την Μακεδονία και να αρχίσετε το “μαμά πεινάω” και τα “δεν πληρώνω”…

      1. Αντί να πας να χωθείς και να το βουλώσεις έχεις το ΘΡΑΣΟΣ να υπερασπίζεσαι τους προδότες ρε ξεφτιλισμένε. ουστ από δω εσύ και ο βρωμοσύριζα καριόλη !

      2. Σώπα ρε άπλυτε,βγήκε και η ψείρα στο γιακα.Τρως καλά ε κομμούνι;

    Comments are closed.