ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΟΥΛΤΑΝ! ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ: “ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ – ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ”

    Κοινοποίηση:
    erdogan

    ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΩΡΑ 16:14

    Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ύστερα από μια (ακόμα) πύρινη, γεμάτη απειλές και προκλήσεις (σ.σ. όπως αυτή πως έγινε σφαγή στην Κύπρο πριν τον Αττίλα) ομιλία στους βουλευτές του κόμματός του, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε τους πάντες άνω κάτω όταν είπε πως δεν θα δεχτεί να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο γιατί εκείνος μιλάει μόνο με τον Ντόναλντ Τραμπ!

    Μάλλον ο Ερντογάν ζήλεψε τα καμώματα του Αμερικανού ομολόγου του (για τα οποία λίγες ώρες νωρίτερα τον είχε… τρολάρει) και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, άλλαξε στάση και μέσω πηγών και του διευθυντή επικοινωνίας του, ανακοίνωσε ότι τελικά θα δεχτεί να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τον υπουργό Εξωτερικών, αύριο στην Άγκυρα!

    Ο Ερντογάν «προβλέπει να συναντήσει την αμερικανική αντιπροσωπεία», έγραψε στο Twitter ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα Τετάρτη ότι δεν θα δεχθεί να συναντήσει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Πενς για να συζητήσουν μια εκεχειρία στη βόρεια Συρία, μετέδωσε το Sky News σε έκτακτη είδηση και προσθέτει ότι ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι θα μιλήσει μόνο στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

    Νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε  πως τόνισε στον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ πως δεν θα κηρύξει ποτέ μια εκεχειρία στη βορειοανατολική Συρία, και πως δεν «θα διαπραγματευτεί ποτέ με τρομοκράτες», αναφέροντας πως ο στόχος της στρατιωτικής επιχείρησης της Άγκυρας στη Συρία είναι ξεκάθαρος και πως δεν ανησυχεί για την επιβολή κυρώσεων.

    Την Τρίτη ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ο Αντιπρόεδρος Μαικ Πενς θα ηγηθεί μιας αντιπροσωπείας, που θα επισκεφθεί την Άγκυρα.

    Στην αποστολή συμμετέχουν ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν και ο πρεσβευτής Τζέιμς Τζέφρεϊ.

    Το τελεσίγραφο στους Κούρδους

    Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική του ομάδα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε:

    «Η Τουρκία ουδέποτε στην ιστορία της διέπραξε σφαγή αμάχων, ούτε πρόκειται να το κάνει». Με αυτό τον τρόπο επιχειρεί να διαψεύσει φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμούς που, όπως ισχυρίζεται, πρόσκεινται στο ΡΚΚ. «Εάν θέλετε να δείτε σφαγιασμό αμάχων, κοιτάξτε το Αφγανιστάν, το κράτος Ρακίν της Μιανμάρ, το Ναγκόρνο-Καραμπάχ» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

    «Οι τρομοκράτες πρέπει να παραδώσουν τα όπλα μέχρι το βράδυ, να καταστρέψουν τις παγίδες τους και να εγκαταλείψουν την ασφαλή ζώνη που καθορίσαμε», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος, απευθυνόμενος στους Κούρδους και δίνοντας με αυτό τον τρόπο τελεσίγραφο. Και σημείωσε ότι αν το κάνουν αυτό οι Κούρδοι, αυτό θα σημάνει αυτομάτως τη λήξη της επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Πηγή της Ειρήνης». Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δημοσίευσε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες που όπως αναφέρει ανέβηκαν από λογαριασμούς που είναι προσκείμενοι στο ΡΚΚ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ο άνθρωπος είναι παρανοϊκός… Έχει ξεφύγει τελείως… ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΎΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

    2. Μόνο που τα πήρε πίσω σαν κότα που ειναι ….

    Comments are closed.