ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ “ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ” Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡ

    Κοινοποίηση:
    ektakti-eidisi

    Παρά τις… συστάσεις (!) του Ταγίπ Ερντογάν να πέσουν οι τόνοι στα ελληνοτουρκικά, ο ίδιος φαίνεται ότι δεν τηρεί τα όσα λέει, καθώς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι, ανακοίνωσε ότι σήμερα τίθεται προς ψήφιση το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, ωστόσο απάντηση δεν έλαβε…

    Άλλος ένας Έλληνας πολιτικός που υποκλίθηκε μπροστά στον τρελάρα από την Τουρκία που την είδε αυτοκράτορας…

    Ο Φουάτ Οκτάι έκανε λόγο για μια «ιστορική συμφωνία» που αποτελεί μέρος «της προσπάθειας για ειρήνη» στην περιοχή.

    Η Άγκυρα βιάζεται να την ψηφίσει για να της δώσει αέρα «νομιμοποίησης» και «διακρατικής» συμφωνίας.

    Βέβαια το περιεχόμενο τη συμφωνίας αφορά πράγματα που ανήκουν σε τρίτο δηλαδή την Ελλάδα.

    Την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση και γενικώς όλο το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχουν επιλέξει να… «αυτοησυχάζονται» πιστεύοντας πως «συζητούν» με τον Ρ.Τ.Ερντογάν «κι όλα θα πάνε καλά».

    Ο Τούρκος πρόεδρος όμως πιστός στο δόγμα της επιθετικής διαπραγμάτευσης προχώρησε σε άλλη μια αιφνιδιαστική ενέργεια Άμεσα θα πρέπει να αποσυρθεί η αναγνώριση στην κυβέρνηση της Λιβύης και να καταγγελθεί ως παράνομη η συμφωνία με την Άγκυρα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Πολυ σωστα τα λετε , ταιριαζει και η διαφημηση των γυναικιων εσωρουχων διπλα …..Να τα δει ο Κουλης και να αγορασει καμμια κυλοτα , γιατι θα του χρειαστει στην επομενη συναντηση με τον Ερντογαν…….Ξεφτυλας και κριμα γιατι τον ψηφισα ……

    2. Αφηστε τους ανθρωπους μην τους ξυπνατε, βρισκονται στο κοσμο τους!!!!!!!! Αφηστε τους να αυτοπαραμυθιαζονται οτι ολα θα πανε καλα και εν τω μεταξυ η Τουρκια εφαρμοζει σιγα- σιγα τα σχεδια της και μεις περιμενουμε απο τον εναν και τον αλλον να μας υποστηρηξει!!!!!!!!!!! Οποιος δεν εχει νυχια να ξυστει και περιμενει απο τους αλλους, ειναι χαμενος απο χερι!!!!!!!!!!!!

    3. Εμενα δεν με νοιαζει τι κανουν οι τουρκοι με τους κουρδους , αυτά δεν μπορουν να τα κανουν σε εμας γιατι όπως και να το κανουμε ειμαστε και οι δυο χωρες μελη του ΝΑΤΟ και δεν εχουν σκοπο να βαλουν δυο χωρες μελη της ατλαντικης συμαχιας σε πολεμο μεταξυ τους για πολλους λογους , και ναι οσο και να σας φανει παραξενο καλυτερα οι γειτονες να είναι κατω από τον ελεγχο του ερντογαν παρα κανενος στρατοκαυλου υπερεθνικιστη κεμαλιστη ,όπως και να το κανουμε ο ερντι κρατα ισορροπιες . Και βαλτε καλα στο μυαλο σας ότι ουτε την τουρκια σκοπευουν να διαμελησουν ουτε εμας γιατι δεν συμφερει κανεναν αυτό ουτε το ΝΑΤΟ ουτε την ρωσια ουτε της πολυεθνικες που εχουν συμφεροντα και επενδύσεις εδώ γυρο ,και μην κανετε χαρούλες όταν ακουτε για διαμελισμο της τουρκιας γιατι τοτε σε αυτην την περιπτωση εμεις ειμαστε διπλα τους και θα την ακούσουμε πολύ ασχημα.

    4. για να κόψω φάτσες μ@λ@κηδων που θα πάνε να πολεμήσουν για το νεοταξικό φιλελεύθερο νεομπολσεβίκικο κράτος του Koulis, των λεσβιών, των γκέυ, των λαθραίων και της ανωμαλίας.

    5. Και τι θελατε να κανει ο Κουλης δηλαδή? να αρχισει τους τσαμπουκάδες και να κυρηξει τον πολεμο? δεν γινονται αυτά ,το ιδιο και για τον Ερντογαν περα από της ψευτομαγκιες και τα λογια που είναι για εσωτερικη καταναλωση δεν θα κανει το πρωτο βημα να πυροβολησει , υπαρχουν αλλοι πιο δυνατοι από πανω μας και αυτοι εχουν τον ελεγχο ,και να κανετε τον σταυρο σας που δεν θελουν να μας συρουν σε πολεμο γιατι αυτό θα είναι το τελος μας ,δειτε τι τυχη ειχαν ο σανταμ,ο κανταφι και ο μιλοσεβιτς και οι λαοι τους που εκαναν τους παλικαράδες στο τελος κατεστρεψαν της χωρες τους για αυτό υπαρχει η εξωτερικη πολιτικη και η διπλοματια ,βαλτε το καλα στο μυαλο σας ο πολεμος δεν συμφερει κανεναν και ουτε εμεις ουτε την τουρκια συμφερει να μας κανουν ένα γιουγκοσλαβια η ιρακ.

    6. τι και ποιον έχει να φοβηθεί η Τουρκία;;;;; Απάντηση : Τίποτα και κανέναν. Οι προφητείες του Παϊσίου είναι πιο ρεαλιστικές από το ενδεχόμενο να τολμήσει κάποιος να πειράξει την Τουρκία.

    Comments are closed.