ΤΟΝ “ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ” ΜΕ “ΔΗΜΙΟ” ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ. “ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ”. ΣΤΟ “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΔΕΙΞΕ 42ο ΚΕΛΣΙΟΥ. “ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΧΑΙΡΕΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΣΤΗ…”

    Κοινοποίηση:
    ekriktiko14-9

    Αλήθειες μόνον απο την δημοσιογραφική ομάδα του “ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ” στο “Εκρηκτικό Δελτίο”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. τον τσιπρα τον εχουμε με τριανταδυο τοις εκατο… και εσας σας ακουνε 1000 ανθρωποι, δεκα χρονια τωρα, και 1001 δεν γινονται οσο και να παλευεται, ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια του… φιλελεδες, δουλοπαρικοι…

    2. Για να σταματήσει η πολιτική ασυδοσία πρέπει να αφαιρεθούν πολιτικά δικαιώματα από πολιτικούς όσον αφορά τίς δραστηριότητες τούς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την δραστηριότητα του ελληνικού Συντάγματος και τού Αρείου πάγου για να σταματήσει η πολιτική προδοσία. Αυτά κάνεις δεν τα είπε που γράφω εδώ σε καμμία εκπομπή, και όποιος προάγει εδαφικό κατακτήσει, είτε φτωχοποιηση της κοινωνίας, είτε καταρακωση εθνικών δικαιωματων πρέπει να υπάρχει φρένο αλλά και να γίνει κάθαρση όσον αφορά οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα είτε αυτή προέρχεται από πολιτικούς, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόρους, ιεράρχες κτλ. Η εθνική καί βκοινωνικη ισορροπία είναι το προτευων θέμα για να υπάρξει σταθερότητα στην κοινωνία.

    Comments are closed.