ΤΙ ΛΕΣ M@ΡΗ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ”, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    REPOUSI EXO

    Δίνουν τα ρέστα τους όλοι οι ανθέλληνες, γνωστοί και άγνωστοι για να αναγκάσουν τους κατοίκους να δεχτούν με το ζόρι λ@θρομετανάστες στην περιοχή τους κι εδώ πλέον μιλάμε ότι αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.

    Δείτε τις ανάρτησεις-δηλητήριο της ΣΥΡΙΖΑίας Μαρίας Ρεπούση σχετικά με τους λ@θρομετανάστες και τους κατοίκους που αντιδρούν:

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    64 Σχόλια

    1. Βρωμιαρα κλώσα πατσαβούρα ξεφτυλισμενη μας αποτελειωσατε τέλος χάθηκαν πατριδα θρησκεία οικογένεια βρώμικοι ανίκανοι ανθρωποι μονο με τα σκυλιά και τα γατια μπορείτε να ζήσετε τέλος άχρηστοι το παίζετε και μορφωμένοι μορφώματα αλλοτριωμένα πιθηκοειδη αι σιχτίρ κάνατε την χώρα μας γυφταριο.

    2. Μην στεναχωριέσαι Άγγελε , το έχουμε καταλάβει ότι σε τρολαρει ένα άπλυτο αριστεριδιο. Απλά άλλαξε υπογραφή και άσε το αριστεριδιο να χτυπιέται.

      1. Αφού ρε Φίλε, ΔΕΝ Καταλαβαίνει ο Ηλίθιος ότι Γελοιοποιείται με το Τρολάρισμα που Κάνει. Μόνο Όταν Κάποιος ΔΕΝ Είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, Μπορεί να Υποστηρίζει την Άποψη Αυτή που Εκφράζει για τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και να ΜΙΛΑ για ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ, τη Στιγμή που Όλοι Αυτοί ΔΕΝ Έχουν Καμία Διάθεση Ενσωμάτωσης.

        Για Αυτό Ακριβώς το Λόγο και η Ευρώπη Έκλεισε τα ΣΥΝΟΡΑ για Όλους Αυτούς. Και στην Ελλάδα Βλέπουμε στα Διάφορα Τηλεοπτικά Πάνελ να Γίνεται Λόγος Ότι το Θέμα Είναι Ευρωπαικό και Πρέπει η Ευρώπη να Κοιτάξει το Θέμα και Συνεχίζουν να Μιλούν για ΙΣΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ στις Διάφορες Χώρες, για να Παραπλάναται ο Κόσμος. Η Ευρώπη το Έχει Πει Ξεκάθαρα, Ότι ΔΕΝ Επιθυμεί την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, Πόσο πιο Απλά να το Πει, και για Αυτό το Λόγο Έκλεισε τα Σύνορα το 2015.

        Έρχεται το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και οι ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ από την ΕΛΛΑΔΑ και τα ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, που θα Λειτουργούν ως ΦΥΛΑΚΕΣ , θα Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ και Έτσι θα Τελειώσει το ΈΓΚΛΗΜΑ που Ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όταν ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ θα Γνωρίζει ότι εάν Έλθει στην Ελλάδα, ΔΕΝ θα Μπορεί να Κυκλοφορεί Ελεύθερος, ΔΕΝ θα Έρχεται στην ΕΛΛΑΔΑ.

        Η Δυσπιστία που Έχουν τα Νησιά για τα ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ Είναι Ότι Φοβούνται ΠΩΣ Αυτά θα Παραμείνουν για Μόνιμα στα Νησιά για Αυτό το Λόγο και Αντιδρούν, Αλλά Θέλω να Πιστεύω ότι εάν τα Νησιά Αντιληφθούν τη ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ της Κυβέρνησης για ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ και ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ, με Έργα και Όχι ΜΟΝΟ Λόγια και Υποσχέσεις, θα Δεχθούν τα ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, Αρκεί Αυτά να Λειτουργήσουν για μία Συγκεκριμένη Περίοδο, έως την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ Προβλήματος. Διαφορετικά οι Αντιδράσεις ΔΕΝ Πρόκειται να Σταματήσουν και Κάποια Στιγμή Αναπόφευκτα θα Έλθει και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΈΚΡΗΞΗ.

        Αγγελος από Μιλάνο

        1. Άντε χέσε μας και εσύ ρε Μιλανεζε γύφτο. Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με τις παπαριές που γράφεις όλη μέρα. Δεν έχεις με τι να ασχοληθείς τεμπέλη του κερατά και μας πρίζεις με τρολ και άλλες παπαριές. Ξεκουμπίσου από εδώ προδότη και μην ξαναπατήσεις στην χώρα άπλυτε.

    3. Αυτή δεν έχει καταλάβει ακόμη πως την άποψη της ο λαός την γράφει στα @@ του. Ποιος την γ@μαει την ρεπουση ρε παιδιά, έχουμε σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε
      Αστην να σκούζει.

    4. Ρε βρωμιάρα, πάρε μερικούς μαντράχαλους από δαύτους σπίτι σου και μην ασχολείσαι με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

    5. Πολύ προκλητικό το σχόλιο της Κυρίας. Οι πατριώτες και φιλάνθρωποι είναι και φιλέσπλαχνοι, απλά έχουν ένα διαφορετικό τρόπο να εκφράζονται.

      Φθάσαμε στα άκρα. Και ο κόσμος έχει δίκαιο. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ στην Χώρα του. Έχουμε εμπειρία ότι η Τουρκία δημιουργεί “Μειονότητες” και μετά διεκδικεί εδάφη (παράδειγμα της κύπρου). Ό κόσμος δεν εμπιστεύεται. Πρέπει να είσαι κουμουνιστής για να αψιφάς τον κίνδυνο των ροών. Δεν είναι απλώς μαύροι. Και δεν είναι το θέμα να τους αφομιώσεις και να τους δώσεις δικαιώματα. Με μιά Τουρκία που καραδοκεί δεν έχουμε τέτοια επιλογή. Ας τους πάρει η Αγγλία και η Γερμανία που δεν έχουν σύνορα με τον μογγόλο.

    6. Παιδιά θα Ήθελα να Διευκρινήσω Κάτι Αναφορικά με το Σχόλιο που Υπάρχει με το Όνομά μου και Φυσικά ΔΕΝ Είναι Γραμμένο από Εμένα. Αυτό το Σχόλιο Είναι από Κάποιον Αληταρά των Εξαρχείων, που από το Τέλος του Έτους. Τρολάρει και Αντιγράφει Εμένα, Διαστρεβλώνοντας τις Απόψεις μου, που Προφανέτατα Είναι Ένα Αναρχοκομμούνι ή ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, και που ΔΕΝ Έχει το Θάρρος να Πει τη Γνώμη του Ξεκάθαρα ότι Είναι ΥΠΕΡ των ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και της ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ Γενικότερα.

      Όσοι Διαβάζουν τα Σχόλιά μου στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ένα Χρόνο Τώρα, Γνωρίζουν Πολύ Καλά την Άποψή μου για το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

      Όσο Συνεχίζει να Τρολάρει και να με Αντιγράφει, θα τον Τακτοποιήσω στην ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη, και Έχει τον Τρόπο και τα Μέσα η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη να τον Αποκαλύψει, και ΤΟΤΕ να Δούμε εάν θα τον Σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, ή Οποιοδήποτε Άλλο Κόμμα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

      Έχει Ξεπεράσει Κάθε Όριο. Ας το Καταλάβει επί τέλους, ότι Γελοιοποιείται Συνεχώς. Εγώ Γράφω Ένα Χρόνο Τώρα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, και η Άποψή μου Είναι για το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΠΩΣ θα Είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της ΝΔ, Συνεχίζοντας την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ.

      Όσον Αφορά στα ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ, Αυτά θα Λειτουργήσουν ΜΟΝΟ ως Αποτρεπτικό για Κάποιον που Θέλει να Έλθει στην Ελλάδα, Διότι θα Είναι σαν ΦΥΛΑΚΗ, Αφού ΔΕΝ θα Μπορούν να Κυκλοφορούν Ελεύθεροι οι ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και να Προβαίνουν σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

      Για Ποιό Πλήρη Έλεγχο της Κατάστασης Κάνει Λόγο Αυτός ο Ηλίθιος, που Έχει Ξεσηκωθεί ο Κόσμος; ΔΕΝ Βλέπει τι Γίνεται στα Νησιά, και το τι θα Γίνει και στην Ενδοχώρα αν Συνεχίζουν να Μεταφέρονται Όλοι Αυτοί;

      Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ Είναι το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και οι ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ από την Ελλάδα Όσων ΔΕΝ Δικαιούνται Άσυλο, Δηλαδή το 90% Όλων Αυτών. Όσοι Αναγνώστες Διαβάζουν το Σχολιασμό μου Ένα Χρόνο Τώρα, Γνωρίζουν την Άποψή μου και για τη ΝΔ και για το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

      Τώρα το τι Λέει Αυτό το Τρολάκι του Κερατά, ΔΕΝ Έχει Καμία Απολύτως Σημασία. Εγώ τον Συμβουλεύω να Σταματήσει Αυτό το Παιχνιδάκι που Έχει Αρχίσει από το Τέλος του Έτους, Όσο Είναι Καιρός, Διότι η Υπομονή Έχει και τα Όριά της.

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Σκασε μωρη αντζελα,πανε σφουγγαρισε την σκαλα του μιλανου μας εχεις πριξει με της κοτσανες σου!!! δεν μας νοιαζει ποιος και γιατι σε τρολαρει ,δεν μας νοιαζει ποιος εισαι ανιτε καραγκιοζη!!!

      2. Αγαπητέ Στέφανε,
        Το Παραπάνω Μήνυμα ΔΕΝ Εϊναι Δικό μου. Είναι Κάποιος ο Οποίος με Αντιγράφει Εδώ και Κάποιες Ημέρες, Παρουσιάζει Ακριβώς τα Λεγόμενά μου,
        Πρώτα Χρησιμοποιούσε το Όνομα μου, ως Άγγελος, Αλλάζω το Όνομα και Γράφω ως ΆΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΛΑΝΟ, και Τώρα Πάλι Χρησιμοποιεί το Όνομά μου.
        ΔΕΝ Είναι Ωραία Πράγματα Αυτά. Όπου Βρίσκω Σχόλιο στο Site, που Χρησιμοποεί το Όνομά μου, και ΔΕΝ Είναι Δικό μου Σχόλιο, το Διαψεύδω, Όμως ΔΕΝ Μπορώ και να Προβαίνω Συνέχεια σε Διάψευση, και Ούτε Είναι Δυνατόν να Αλλάζω Συνέχεια το Όνομα Ώστε να Διαφοροποιούμαι από Αυτό το Τρολάκι,
        Κάνετε Κάτι σας Παρακαλώ Πολύ, Ώστε ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Αυτή η Κατάσταση.
        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Άντε ρε Βλάκα Αναρχοάπλυτε, Αριστερό Υβρίδιο, που Αντιγράφεις Ακόμη και τα Σχόλιά μου για να σε Διαψεύδω,

          Εγώ σε Προειδοποίησα, για να Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ότι εάν Συνεχίσεις Έτσι, ΔΕΝ θα Κρατήσει για Πολύ Ακόμη Αυτό το Παιχνιδάκι. Θα Ασχοληθεί Πολύ Σοβαρά Μαζί σου η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ και θα Αποκαλυφθείς και ΤΟΤΕ θα Παρακαλάς να Αποσύρω τη Μήνυση, για να ΜΗΝ Λογοδοτήσεις και Υποστείς ΌΛΕΣ τις Προβλεπόμενες Συνέπειες, Όμως Τότε θα Είναι Αργά για Δάκρυα.

          Που Ήσουν Ένα Χρόνο και ΔΕΝ Εμφανιζόσουν να Πεις την Άποψή σου για τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; Αλλά Προφανώς σε Πονούν οι Αλήθειες για το ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΡΙΣΤΕΡΑ Γενικότερα.

          Θέλεις να Πεις την Άποψή σου, ότι Είσαι ΥΠΕΡ των ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Ποιός σε Εμποδίζει να το Κάνεις; Πες το Καθαρά με το Όνομά σου και την Υπογραφή σου. Τι Φοβάσαι;

          ΔΕΝ Έχεις να Πεις Τίποτε και Είσαι Ένα Κακέκτυπο Αντιγραφής και Τρολαρίσματος.

          Άγγελος από Μιλάνο

          1. Βλάκας Είσαι και Φαίνεσαι και Σύντομα θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ στην Ιταλική Δικαιοσύνη για Αυτό που Κάνεις. Εδώ και Ένα Χρόνο Γράφω στο Μακελειό και Ξέρουν ΟΛΟΙ τις Απόψεις μου. Αν Νομίζεις Αληταρά που με ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ Ότι ΕΣΥ που Εμφανίστηκες Εδώ και Ένα Μήνα θα με Κάνεις να Σταματήσω να Γράφω Είσαι ΠΟΛΥ Γελασμένος. Σύντομα θα Απευθυνθώ στον Εισαγγελέα Εδώ της Περιοχής μου με ΟΛΑ τα Στοιχεία που Έχω και θα σε Τακτοποιήσει.
            Άγγελος από Μιλάνο

          2. Αν νομίζεις τεμπέλη ότι θα ΑΠΕΙΛΕΙΣ άλλους εδώ μέσα είσαι πολύ γελασμένος. Μάλλον ήρθε η ώρα να σε στείλουμε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ δικαιοσύνη που αυτή είναι αρμόδια ηλίθιε άσχετε βλάκα και μετά θα γελάσουμε μαζί σου. Άπλυτος του κερατά όπως πάντα.

      3. ΕΣΥ ΜΟΥΛΕ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ; ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΡΟΛΑΡΕΙ; ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΨΥΧΑΚΙΑ.

    7. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?????ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΑΝΟΗΤΗ ΑΚΟΥ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ????? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ???? ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ !!!ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ !!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΛΟΥΛΟΥ Ε ΛΟΥΛΟΥ!!!!!!!

    8. Από τα μεγαλύτερα ανθΕλληνικά σαυροειδή (κεφάλι οχιάς) που υπάρχουν μέσα στη βουλή.
      Η τιμωρία και γι αυτή θα είναι παραδειγματική

    9. Ένα θα πω.τα λεπίδια ερχονται.
      Είμαι ο Θάνατος και θα αποδώσω δικαιοσύνη.

      Νενεκοι,σας ξέρουμε.

    10. Εγινε η τρελη υπουργος και φανταζεται οτι οι βλακειες που αραδιαζει ειναι σοφιες
      και πρεπει ολος ο Ελληνικος λαος να την αποδεχεται.
      Κατι τετοιο θα συμβει μονον αν ολοι οι Ελληνες ειναι τοσο ανεγκεφαλοι σαν και αυτη
      και απ οτι φαινεται δεν ειναι.
      Αυτα περνανε μονον στο Λεμπετη και στο Δαφνη.

    11. Αυτο το παρανοιδιο το νυστικο
      για ενα ξεροκοματο που το πετανε
      πουλαει και τη μανα της την ιδια στους λαθρο
      την Ελλαδα θα υπολογισει.

    12. Τι να μας πει δεν την βλέπετε από τη μούρη, αγαμητη ηκοτα ανεπιθύμητη τσούλα ζητιάνα τις λαθροπουτσας πάτους στο κρεβάτι σου.

    13. ΟΥΣΤ ΚΑ.ΡΙ.ΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    14. Στέφανε Καλημέρα,
      Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από μία ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Αναρχοάπλυτων Κομμουνιστών, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση της ΝΔ Έχει Εντελώς Διαφορετική Πολιτική στο Θέμα των Μεταναστών.
      Δεν θα Πρέπει να Φοβόμαστε το Θέμα τους Μεταναστευτικού ΟΥΤΕ να Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Χώρα μας και
      Όπως Έχουν Δηλώσει Αρκετά Στελέχη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΝΔ (Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης), θα Κατασκευαστούν Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ τα Οποία θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους.
      Έως Τώρα η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα. Τώρα Πλέον ο Κυριάκος Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
      Το Δεύτερο Σημαντικό όσον Αφορά το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό Είναι η Πατρίδα μας να Παρέχει Πλήρη Περίθαλψη και Κάλυψη στους Μετανάστες-Πρόσφυγες για ΔΥΟ Βασικούς Λόγους. Ο Πρώτος Είναι η ΑΠΟΤΡΟΠΗ Διασποράς Οποιασδήποτε Ασθένειας που Μπορεί να Προέρχεται από τις Χώρες τους και που στην Πατρίδα μας Έχει Εξαφανισθεί εδώ και Χρόνια. Ο Δεύτερος Είναι το Γεγονός πως θα Είναι Αδύνατη η Πλήρης Ένταξή τους στο Κοινωνικό Σύνολο Χωρίς να Έχουν την Απαραίτητη Περίθαλψη Τόσο σε Φάρμακα Όσο και σε Νοσοκομεία. Ναι Συμφωνώ πως Υπάρχει Κόστος Αλλά το Αποτέλεσμα θα Είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ Θετικό για την Χώρα μας.
      Ο Κυριακός Μητσοτάκης, Τόσο με την ΑΡΙΣΤΗ Επιλογή του στο Πρόσωπο της ΠτΔ όσο και με την ΑΡΙΣΤΗ Επιλογή Στελεχών, Μηταράκης, Δένδιας κλπ Δείχνει Έως Τώρα πως Έχει τον Πλήρη Έλεγχο της Κατάστασης.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Παψε λεμε εσυ και τραβα σουγγαρισε την σκαλα του Μιλανου γκιοσα!!!

      2. Μωρη Αντζελίνα τσουλι παρε πουλο γιατι θα αμολυσω τον Γρηγοριο!!!! και θα σε φαει για πρωινο!!!!!καταλαβες μωρη κουιμπεκα;;;;

      3. 19|01|2020 στις 15:30
        Αυτά όλα,ο καραγκιόζης (σκοτεινός ……άγγελος !!!!!απ’τό μιλάνο) τό πουλημένο κορμί καί αρχιπροδόταρος (καί οι πανάθλιοι παρόμοιοί του) θέτει παρωπίδας καί προσποιήται ότι δέν τά βλέπει, ο ανήθικος καί άθεος βουτυρομπεμπές απ’τό …..μιλάνο ;;;;;; Ο ψευδογραμματισμένος αυτός δουλοπαθής, εάαααν ποτέ μελετούσε ιστορία,θά διεπίστωνε (εάν βέβαια διέθετε τήν στοιχειώδη ειλικρίνεια, αμεροληψία, καί διαύγεια διανοίας) ότι μέσω τού δολίου σχεδίου τών ασπόνδων δυτικών, ανατολικών καί ημεδαπών εχθρών (Ορθοδόξου Πίστεως καί Πατρίδος), προγραμματίζουν νά υποδουλώσουν τήν Πατρίδα εις τήν μουσουλμανική κανιβαλίστικη καί σατανική λαίλαπα καί ψευδοθρησκεία, όπως ακριβώς διέπραξαν εις Αίγυπτον, Συρία, Λίβανον καί άλλα μέρη τά οποία ήτο πρώην Χριστιανικά κράτη. Ο πανάθλιος σχιζοφρενής απ’τό …..μιλάνο!!!!!! δέν έχει ακούσει,ο βρωμολεχρίτης, ποτέ του διά τά δεινά τά οποία υποστούν οι Χριστιανοί τής Αιγύπτου, τού Ιράκ κλπ. απ’τούς κανίβαλους ισλαμιστάς ;;;;;;Τά τρομερά δεινά τά οποία υπέστουν οι Έλληνες καί άλλα κράτη απ’τούς κανίβαλους μουσουλμάνους οθωμανούς τούρκους 400 καί πλέον έτη δέν τά έχει πληροφορηθεί ποτέ του ο αρχιπροδόταρος απ’τό …..μιλάνο;;;;;Ο ελεεινός αρουραίος απ’τό ….μιλάνο δέν έχει ακούσει ποτέ του διά τό τί συνέβη εις τήν μικρά Μυρτώ καί δι’άλλα εγκλήματα, κλεψίας, βιασμούς τών κανίβαλων πρός τόν Ελληνικό λαόν;;;;;;Ας μού υποδείξει ΕΝΑ μόνον κράτος εις τό οποίον μετανάστευσαν Έλληνες καί επιδόθησαν εις μαζικάς ληστείας, βιασμούς κλεψίας καί επιπλέον νά λαμβάνουν 400 ευρώ μηνιαίως, νά κοπροσκυλιάζουν κάνοντες ……ηλιοθεραπεία!!!! έχοντες δωρεάν εξασφαλισμένη σίτιση,στέγαση, ιατρική περίθαλψη ενώ ο τοπικός καί γηγενής πληθυσμός νά ασφυκτιά από τούς υπερβολικούς φόρους καί νά απωλεί τήν μοναδική του κατοικία μένοντας άστεγος, πεινασμένος καί ρακένδυτος (ενώ οι κάδοι απορριμμάτων νά γεμίζουν από τά αποφάγια τών καλοταϊσμένων λαθροκανίβαλων νταυραντισμένων ίνα κυκλοφορούν ως αδέσποτα κτήνη μέ σκοπό νά βιάζουν αδελφές Ελληνίδες ‘ή νά κακοποιούν καί κλέπτουν απροστάτευτους ηλικιωμένους ;;;;;;Πού υπάρχει άλλο κράτος νά φέρεται μέ παρόμοιον ελεεινό ρατσισμό πρός τόν γηγενή πολίτη του;;Ο Θεός μου (Τόν Οποίον εσύ ως λεχρίτης απ’τό …..μιλάνο!!!!! έχεις χιλιοαρνηθεί γενόμενος δούλος τών χρημάτων,τής γαστέρας καί υπογαστρίων σου) πολλαπλώς υπαγορεύει νά διαφυλάσσεται η Πίστη καί η Πατρίς,άμεμπτος καί μακράν από αναμείξεις αι οποίαι θά επηρέαζον αρνητικώς αυτά τά δύο στοιχεία.Βεβαίως νά βοηθήσουμε (μόνο τούς προερχόμενους εξ’εμπολέμων περιοχών) ΟΧΙ όμως νά ενσωματωθούν μέ τόν λαόν ημών αλλά νά επιστρέψουν άμεσα καί ταυτοχρόνως μέ τήν κατάπαυση τού πυρός (όπως τό νύν μεγαλύτερο μέρος τής Συρίας εστίν ελεύθερο) ενώ όλους τούς άλλους από πακιστάν καί κάθε άλλο λαθρομουσουλμάνι (ήτοι άσπονδο εχθρό τού Χριστιανισμού) άμεση απέλαση άνευ ουδεμίας χρονοτριβής ‘ή διαδικασίας. Εάν προτιμάς ενσωμάτωση, νά τούς ενσωματώσης εις τήν καμπούρα σου καί όχι εις τόν Ελληνικό λαόν νά υποστεί τά πάνδεινα κι’εσύ νά είσαι στρογγυλοκαθισμένος εις τόν καναπέ σου, χαζεύοντας τηλεόραση απ’τό …..μιλάνο !!!!!!Ελεεινό ρεμάλι απ’τό…..μιλάνο!!!!!έχοντας πρήξει τά συκώτια μας μέ τάς παρανοϊσίας πού εκβράζεις απ’τό κενό κρανίο σου,ορθώς θά πράξεις εάν βουλώσης τό βοθροστόμα σου, νά παύσης τάς ηλιθιότητας καί νά συνεχίζης νά ασχολείσαι μέ τήν γαστέρα καί υπογάστριά σου,εις τά οποία έχεις υποδουλωθεί καί κράτησε τάς …..φαεινάς ιδέας διά τήν αθλιότητά σου, διότι δέν πείθεις ούτε τόν εαυτόν σου,άααα καί ξέχασα,απ’τό …..μιλάνο!!!!!!

      4. Είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ με τοις βλακείες που γράφεις !!! Αυτα απο ενεν Έλληνα Αυστραλό. Αυτα που κάνουν οι λάθρο Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα δεν τολμούν να τα κάνουν εδω διότι είναι σοβαρή χώρα που σταμάτησε τοις βάρκες με λάθρους.

    15. Έτσι να τσούζει. Και στις πρεσπες και στο λαθρομεταναστευτικο, αυτοί που μπήκαν μπροστά που συκρουστηκαν που έκαναν καταλήψεις που ανάγκασαν τα μ@υνοπανα του σύριζα να μην τολμανε να βγούνε από τα σπίτια τους, ήταν η Ελληνικη μαθητιωσα νεολαία μας. Αυτό τους έτσουξε και τους τσούζει. Οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην χώρα γίνονται μόνο σε εθνικά θέματα. Πονάει το κ@λαρακι των ανθελληνων το ξέρουμε αλλά τι να κάνουμε τώρα. Οι πρεσπες έφεραν ζυμώσεις κουβέντες προβληματισμούς και έφεραν την πατρίδα και το έθνος ξανά στην καρδιά της νεολαίας και όλου του λαού.

    16. Κομμουνιστρια ,αθεη και αγαμητη πατσαβουρα.Πεταξτετη στους λαθρο που τοσο αγαπαει να την περιποιηθουν.

    17. Να πας να μηθεις με άλογο να ΙΣΙΩΣΕΙΣ μωρη περκα

    18. Να ψοφήσεις μ@ρη σιχαμενη
      Αυτά που κάνει η βρωμο αριστερα πας να τους φορτωσεις

    19. Μωρή πατσαβούρα σε χουμε βάλει στόχο
      Αυτά που είπες δεν τα ξεχνάμε

    20. Ολη της η κακια ειναι ζωγραφισμενη στο προσωπο της…Πραγματικα ειναι η πιο κακια σκατοφατσα με φιδισιο βλεμμα που εχω δει !!!

    21. Γιατί θυμωνετε; Τη δουλειά της κάνει η γυναίκα για την οποία πληρώνεται. Κάποια στιγμή η επένδυσή της θα αποδώσει στην ίδια καρπούς. Μια έδρα στο Πανεπιστήμιο, με ένα διδακτορικό του κ@λου, ευρωβουλευτής, ακόμη και πρόεδρος δημοκρατίας. €€€€€τσι είναι… Δεν με χαλάει, αρκεί που γνωρίζω ποια είναι και τι κάνει…

    22. Εξόντωση στους προδότες. Κανένας διάλογος μαζί τούς, φωτιά και τσεκούρι σε όσους έχουν αλλοδαπούς στις εταιρείες τούς. Το λαθρομεταναστευτικο θα λυθεί μόνο με αίμα…και δυστυχώς όλα τα άλλα είναι λόγια και λύσεις του αέρα. Ξυπνάτε γραικουλιακες… οπλιστείτε, ενεργοποιείτε το άρθρο 120 τού Συντάγματος.
      https://youtu.be/49S3MzxDB3o

      1. Σιγα ρε Τσαρλς Μπρονσον εσυ, μου θες φωτιες και τσεκουρια τρομαρα σου,κοπανα εκει τα πληκτρα του υπολογιστη σου και γραφε της σαχλαμάρες σου και καλα σου είναι!

        1. Για πες μας εξυπνακια τότε πώς θα σωθεί η κατάσταση… γιατί μάλλον έναν από τους χιλιάδες ηλίθιους σε κόβω πού γεννάει αυτή η χώρα….όταν θα σού χτυπήσει την πόρτα ο λαθρομουσουλμανων για να σε κάνει σκλάβο ποιος ξέρει μπορεί να σού αρέσει κιόλας..

          1. Καλα σε λεει ο μαχουρο ρε!!! συνεχισε να κοπανας τα πληκτρα σου πολεμιστη του ιντερνετ!!

            1. Καί πού ξέρεις τι ειμαι εγώ ταυτοποιημενο στο βρακί σού με έχεις….

    23. Repushi, όπως Belushi, ιταλο-αλβανικό όνομα…

    24. ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΑΥΤΗ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΡ@ΚΙ ΤΗΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ

    25. Εμποδίζουν λέει την εγκατάσταση των…προσφύγων στα…μέρη τους!!! Απαράδεκτη διαστρέβλωση και ψεύδος, αφού πρώτον οι περισσότεροι δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες, και δεύτερον ποιά εννοεί δηλαδή μέρη τους??!! Την πατρίδα μας που έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι σε όλους τους λαθραίους, τους τυχοδιώκτες και τους μαχαιροβγάλτες, από πού και ως πού είναι μέρη τους, εκτός και άν η κυρία αυτή θεωρεί την πατρίδα μας σπίτι της και μπορεί να την κάνει οτι θέλει!!!!!!!!

    26. Το να αποκαλεις τη σφαγη των Ελληνων στη Σμυρνη συνοστησμο,ειναι υβρις στο προσωπο ολων οσων κατακρεουηθηκαν ,βιαστηκαν απο τους Τουρκους.
      Για σας η γεννοκτονια των Ποντιων ειναι και συνοστησμος ειναι το ιδιο πραγμα
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ
      ειναι ταυτοσημες εννοιες που αφορουν τα μουτρα σας.
      Ακους τι αλλαλαζουν απο κατω οι αγαπημενοι σου λαθρομεταντες ,ηρθανε λενε για να σε γαμησουνε
      και επειδη τους γουσταρης πολυ οχι μονον θελεις να κρατησεις αυτους που ειναι εδω,αλλα εξακολουθεις να αφηνεις τα συννορα ανοιχτα για να εισερχοντε κατα εκατομυρια .
      Για σενα ετοιμαζουν το καλιτερο χαρεμη τιμης ενεκεν εκει μεσα θα διασκεδασεις καλα το συνοστησμο
      χορευοντας τον χωρο της κοιλιας.
      Αλλα δεν γωνριζουμε την καταγωγη σου ,αποδεικνυεται ομως εκ των εργων σου ,οτι το DNA δεν ειναι Ελληνικο αλλα τουρκικο,γιαυτο και γουσταρεις πολυ τους Λαθρο και μισεις τους Ελληνες.

    27. Αντε να χαθεις Ανθελληνικη μουλαρα!!!!!!! Παρτους στο σπιτι σου να κανεις παρτυ!!!!!!!!

    28. Maria Repoussi@MariaRepousi

      Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που εμποδίζουν την εγκατάσταση των προσφύγων στα μέρη τους είναι οι ίδιοι που πρωτοστατούσαν στις διαδηλώσεις κατά της συνθήκης των Πρεσπών.
      ===============================================================================
      Ναι αυτοί είναι ,δεν έπεσες έξω , είναι οι ίδιοι που πήδηξαν και τους Τούρκους φίλους σου στην απελευθέρωση από τον ζυγό τους , άμα συνεχίσεις στο ίδιο μοτιβο αύριο μπορεί να πηδήξουν και εσένα .

    29. Αυτό το θηλυκό γιογιό κάνει μαθήματα ανθρωπείας στους άλλους ενώ η ιδία κρατά αποστάσεις από αυτούς που τόσο αγαπά , στο διάβολο εσείς και η ιδεολογίες σας .

    30. Ουστ μαρη άκληρη βρωμογρια , τα υστερικά ξεσπάσματα οφείλονται στο ότι σε χώρισε και ο δεύτερος σύζυγος … Τέτοια πατσαβούρα ληγμένη που είσαι ούτε οι λαθροκανιβαλοι δεν σε θέλουν.Τσαμπα χτυπιέσαι …. κακομοίρα!

    31. και αυτην την ειχε μαζεψει η μαριεττα να της γραψει βιβλιο ιστοριας και ο “πατριωτης” ο καραμανλης αντι να τους πεταξει αμεσα εξω απο το κομμα και το πανεπιστημιο, την κουραδομηχανη την εβαλε επικεφαλης στο ευρωψηφοδελτιο ως ευχαριστω για τις πηρεσιες της

    32. Σε ποια γειτονιά μένει η σκατοσακουλα;;;;;;;; Να πέσει σήμα στους αραπαδες… η κυρία γουστάρει αραπικο συνωστισμό…

    33. Ας πετάξει κάποιος τρικακια στα στέκια των νεγροειδων , που να γράφουν την διεύθυνση της Ρεπουστη , και ότι παρέχεται δωρεάν άσυλο σε όλη την γειτονιά της. Να χορτάσει η πατσαβούρα συνωστισμό …

    34. @@@@ και ξύλο από Αλγερινούς θες…. Αλλά περίμενε και έρχεται…

    35. Κακώς ασχολείστε με την γυναίκα αυτήν. Ό,τι ήταν να πει το είπε. Tα δείγματά της τα έδωσε.

    36. Η συγκινητική κίνηση της Δώρας Χρυσικού. Άνοιξε το σπίτι της σε δύο πρόσφυγες, τον Ραχίν (20χρονών) και τον Χασάν. Όσο για το πρώτο βράδυ που οι δύο πρόσφυγες έμειναν στο σπίτι της, είπε: «Κάναμε πάρτι εκείνο το βράδυ, κόψαμε τούρτα, φάγαμε πίτσες. Και πάντα μου λένε ότι είμαι ο άγγελος τους».
      Δεν φοβήθηκε; «Όχι! Ούτε μία στιγμή! Νιώθω απόλυτα ασφαλής με τα δύο παιδιά εδώ πέρα», απάντησε η Δώρα Χρυσικού.

      1. …Το δεύτερο βράδυ, φάγανε την κυρία Δώρα αφού τη βίασαν πρώτα!!! Το τρίτο βράδυ φάγαν τα παιδιά και τους έμεινε το σπίτι!!! Και ζήσαν αυτοί καλά και οι άλλοι….καθόλου!!!

    37. …” και δε φτάναν τα κλεφτρόνια
      φτάσανε καινούργια πιόνια
      θέλανε να κυβερνήσουν
      κι απ΄ το χάρτη να τη σβήσουν ”
      Από το τραγούδι “Ηταν κάποτε μια χώρα” , του Βαγγέλη Κορακάκη !

    38. Ρε μπατριώτες τους πήραμε σπίτια μας, δηλαδή στα ξενοδοχεία και στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας, και πάλι γκρινιάζετε. Και έχετε αρχίσει την κλάψα για αλλοίωση πληθυσμού κτλ. Αποφασίστε επιτέλους.

    39. Η αλληλεγγύη είναι υπέροχη όταν εκφράζεται εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς.Ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι να ‘ναι μέχρι το πρόβλημα να χτυπήσει την πόρτα και του δικού του σπιτιού.Έτσι και η συγκεκριμένη ιδεοληπτικη ψευτοαλληλεγγυα συριζαια κάνει το παιχνιδάκι της για όσο ακόμα το πρόβλημα μένει μακριά της,για να ικανοποιήσει την ιδεοληψια της και τους ανεγκεφαλους ψηφοφόρους που τη στηριξαν.Αγνοεί όμως ότι υπάρχουν και νορμάλ Έλληνες που ήδη την κάνανε αντιπολιτευση και πολύ σύντομα θα την στείλουν εκτός βουλής προκειμένου ν’ ασχοληθει ολοκληρωτικα με όλους αυτούς τους λαθρο που υποστηρίζει τόσο ενθερμα…Βρίσκεται ήδη στο χρονοντουλαπο της ιστορίας αλλά αρνείται να το αποδεχτει…Περαστικά της.

    40. τί πρόβλημα μπορεί να έχει κάποιος με όλα αυτά όταν ψηφίζει 46 χρόνια ένα κόμμα που ιδρύθηκε με την φράση “Η Κύπρος κείται μακράν” ;;;;;; Περήφανοι όλοι ψηφοφόροι του δημοκρατικού τόξου, αντιφασίστες και “πατριώτες αλλά όχι εθνικιστές”…….βάλτε τώρα το @γγουρ@κι στο κωλ@ρ@κι σας. Χρυσή Αυγή μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

      1. Σκασε βλακα …που σας αποκαλεσε ο μπαρμπανικολας σου, εγερθητω και κατσε προσοχή στον μπαρμπα Νικολα σου ΕΕΕΙΙΙ!!!!

    41. πατσαβουρα!και ανομαλη!και αθεη! !ουςττ!!! ξεπλημενη!!

    Comments are closed.