ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΚΑΔΕΣ! ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΕΖΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 39 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΟΥΚΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    Πρωτοφανή γεγονότα στις Ένοπλες Δυνάμεις εν όψει της Εθνικής μας Επετείου. Όπως έγινε γνωστό μέσα από έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, προσπαθούν να φιμώσουν τα στελέχη κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης όσον αφορά τα συνθήματα, μετά από σαφείς διαταγές που εστάλησαν στις Μονάδες.

    Για να μην ξεχνάμε όμως μέσα στο κ@λ@χανείο της ελληνικής επικράτειας είδαμε να δικάζονται μέλη επίλεκτων ειδικών δυνάμεων, με κατήγορους Αλβανούς, Σκοπιανούς και ψευτο-μακεδόνες!

    Δείτε και: «ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ»! ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! 

    Στο εδώλιο του Ναυτοδικείου Πειραιά κάθισαν  οι 39 άντρες των ΟΥΚ οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά την διάρκεια  παρέλασης εθνικής επετείου.

    Η παραπομπή των 39 αφορούσε σε δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά έπειτα από έγκληση του εκπρόσωπου του Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά.

    Δείτε επίσης: ΣΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ»

    Οι ΟΥΚδες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου το 2010 στην Αθήνα.
    Στα συνθήματα ανέφεραν υποτιμητικά σχόλια για Αλβανούς, Σκοπιανούς και Τούρκους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠ/ΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ !!!!!!!!!!!! ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ !!!!!!! ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ !!!!!!!!!!!!

    2. Στην Ελλαδα ειναι τιτλος τιμης να δικαζεσαι γιατι εισαι πατριωτης πρεπει να το συνηθησουμε η να επαναστατησομε;

    3. Είμαστε μια χώρα μ…….ο αφού έφτασαν να δικάζουν Έλληνες.Τετοια κατάντια????

    4. Θα έλεγα μπράβο αν έκαναν μια μυστική επιχείρηση κι εκτελούσαν τα αλβανά , τα σκοπιανα και ανθελληνικά σκουπίδια που τους έκαναν τη μήνυση , χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση.

    Comments are closed.