ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΩΡΑ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΜ: ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ

    Κοινοποίηση:
    kinisi 4

    Η σημερινή απεργία έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα, με την κίνηση στους δρόμους να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

    kinisi 3kinisi 2kinisi 1

    Από πολύ νωρίς, στην άνοδο προς Λαμία, από το ύψος του Ρέντη ως την Νέα Φιλαδέλφεια, τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτών, ενώ το ίδιο ισχύει και στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Μεταμόρφωσης, της Νέας Φιλαδέλφειας, μέχρι και το Περιστέρι.

    Στο «κόκκινο» είναι αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης όπως η Πειραιώς στο ρεύμα προς Ομόνοια, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Κατεχάκη, η λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Φάρου, αλλά και η Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα.

    xartis-kinisi_0

    Ολα τα Μέσα Μεταφοράς είναι ακινητοποιημένα σήμερα για 24 ώρες λόγω της απεργίας που κήρυξαν τα σωματεία με αφορμή το ασφαλιστικό, με αποτέλεσμα να επικρατεί από νωρίς κυκλοφοριακό χάος σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Και τι εγινε με μία μέρα απεργίας ; Τα κίτρινα γιλέκα είναι ακόμη στίς επάλξεις γιά τό ίδιο θέμα ! Και στην Γαλλία δεν παίζουν ! Ολοι ενωμένοι. Εδω αλλού η ΓΣΕΕ, αλλού το ΠΑΜΕ , αλλού η ΑΔΕΔΥ, αλλού η ΟΤΟΕ . ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ !!! Χτυπάνε κάρτα καί φεύγουν !

    2. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν στήθηκαν για την εξυπηρέτηση του λαού, υπάρχουν και λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των προνομίων των κομματικών Καρανικαίων εργαζομένων τους.

    Comments are closed.